#درسهای_یک_فتنه
بخش پانزدهم
✅ یکی از نکات بسیار مهم در فتنه ها اینه که این فتنه ها باید باعث بشه مومنین بیشتر به خداوند متعال پناه ببرند.
⭕️ ما باید به این باور برسیم که روی هیچ چیز این دنیا نمیشه حساب باز کرد. دنیا همیشه برای انسان ناامن هست و به هیچ چیزی نمیشه تکیه کرد.
💢 آیا ما میتونیم تضمین کنیم که تا فردا زنده هستیم؟
خیر.
💢 آیا ما میتونیم تضمین کنیم که مال و اموالمون همیشه دستمون باقی میمونه؟
خیر.
💢 آیا ما میتونیم مطمئن باشیم که هیچ وقت بیمار نمیشیم؟ آیا ما میتونیم روی دوستانمون در شرایط سخت حساب باز کنیم؟ آیا میتونیم روی کشورهایی که به ما لبخند میزنن حساب کنیم؟
همگی خیر....
💢 ایا ما میتونیم تضمین کنیم که دیگه فتنه ای رخ نمیده؟ آیا میتونیم تضمین کنیم که خسارت بیشتری از فتنه ها نمیبینیم؟
خیر....
اما روی یه چیزی حتما میتونیم حساب باز کنیم:
❇️ اینکه پروردگار عالم تنها قدرت جهان هست و در عین قدرت، بی نهایت مهربان هست.....
#درسهای_یک_فتنه
بخش شانزدهم
🔶 تنها کسی که صددرصد میشه بهش تکیه کرد و او هیچ وقت پشت آدم رو خالی نمیکنه خداوند متعال هست.
به این حس میگن ایمان.
👈🏼 ایمان یعنی چی؟
💥 یعنی من به #مهربانی خداوند متعال باور قلبی دارم. یعنی من به #قدرت پروردگار عالم اطمینان قطعی دارم.
خب حالا آیا اگه یه شرایط سختی برای خودمون یا کشورمون پیش اومد اول از همه باید به چه تکیه کنیم؟
👈🏼 به قدرت و مهربانی خداوند بلند مرتبه.
نترس.... هرچیزی که خدا بخواد همون میشه. همه ذرات عالم و هر حرکتی در عالم میشه فقط با اجازه خدا صورت میگیره.
✅ توی فتنه ها نترس. اصلا اینطور نیست که کار از دست خدا در رفته باشه و دیگه نتونه جمعش کنه! در فتنه ها هست که ایمان انسان مومن باید بیشتر بشه و به خداوند مقتدر پناه ببره.
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بحران مدیریت گاز به سبک احمدینژاد | زنگنه و روحانی ذخیرهسازی گاز را نابود کردند
🔹ذخیرهسازی گاز یک راهحل آزموده شده در دنیا برای کنترل پیک مصرف گاز است. در این فیلم، «محمود احمدینژاد» بهخوبی در مراسم افتتاح طرح استراتژیک ذخیرهسازی گاز در مخزن سراجه قم در دی ۱۳۹۱ درباره مزایای ذخیرهسازی گاز توضیح میدهد.
🔹اما با روی کارآمدن دولت روحانی، شرکت ذخیرهسازی گاز منحل و تمامی پروژههای ذخیرهسازی به حاشیه رفت که اگر این اتفاق رخ نمیداد، اکنون امکان تحویل گاز بیشتر به شبکه، بهمیزان ۱۰۰میلیون مترمکعب وجود داشت و کمبود گاز نداشتیم.
👤 «سیدابراهیم رئیسی» امروز در بازدید از شرکت ملی گاز گفت:
🔹موضوع ذخیرهسازی گاز و نفت از مسائل بسیار مهم بهویژه برای شرایط بحرانی و غیرقابلپیشبینی است که متاسفانه در یک مقطعی مورد بیتوجهی قرار گرفته و شرکت ذخیرهسازی منحل شده است.
🔹با روی کارآمدن دولت سیزدهم دوباره پروژههای ذخیرهسازی گاز در ۱۴ طرح با مجموع سرمایهگذاری ۵میلیارد دلار در دستور کار قرار گرفت و تا سال ۱۴۰۶ ایران به ظرفیت عرضه ۱۰۰میلیون مترمکعب گاز خواهد رسید./امپراتوری مقاومت
🌸🍃ೋ•~
@Tanha_sfahan
چهارمین دورهمی دوستانه ی بانوان تنها مسیری ساکن استان اصفهان😍
زمان:
چهارشنبه ۵بهمن، ساعت ۹تا۱۱صبح
مکان:
خیمه ی گلستان شهدای اصفهان
منتظر حضور گرم و باصفاتون هستیم😍
اگه میخوای وارد این جمع دوستانه بشی یا سوالی دارید بفرمایید👇
@Tmontazer313
🌸🍃ೋ•~
@Tanha_sfahan
ماه رجب ۳.mp3
12.46M
🌙مجموعه ویژه #ماه_رجب ۳
#آیت_الله_ممدوحی
#استاد_شجاعی
• این همه سفارش به استفاده از #ماه_رجب برای چیست؟
• آیا اگر کسی نتواند از ماه رجب بهرهبرداری کند، خسارتی هم متوجهش میگردد یا صرفاً استفاده از رجب، فقط یک امر مستحبی است؟
🌸🍃ೋ•~
@Tanha_sfahan
⚔۵تفاوت جنگنرم و جنگسخت «قسمت اول»
✍🏼مقدمه : جنگ از یک منظر به سهگونهی جنگ سخت ، نیمه سخت و نرم تقسیم میشود. جنگ نرم در مقابل جنگ سخت تعریف میشود و به جنگیدن به منظور تحمیل اراده خود بر دیگری به صورت غیر مستقیم [با استفاده از رسانه ها و تبلیغات] و بدون استفاده از تجهیزات نظامی ، جنگ نرم گفته میشود. اکنون به بیان چند تفاوت بین جنگ نرم و سخت میپردازیم ؛
💣 تفاوت اول : مهمات و تجهیزات جنگ سخت توپ و تانک و گلوله و نارنجک و... است و این مهمات بر جسم افراد آسیب وارد میکند ، ولی مهماتِ #جنگ_نرم ، شبهه و شایعه و گناه و فحشا است و قلب و مغز انسان ها در معرض آسیب دیدن از این مهمات هستند.
🌍 تفاوت دوم : عرصهی پیشروی و حملهی دشمن در جنگ سخت آسمان ، زمین و دریاست ، اما عرصهی پیشروی دشمن در جنگ نرم خانواده ، مدارس و دانشگاه هاست.
🧠 تفاوت سوم : در جنگ سخت هدف دشمن فتح خاک یک کشور است ، اما در جنگ نرم هدف دشمن تسخیر قلب و مغز مردم یک کشور است.
🚀 تفاوت چهارم : در جنگ نرم ، درگیری موقتیست و دشمن گاهی به استراحت و تجهیز خود میپردازد و نیروهای خودی نیز میتوانند از این فرصت به عنوان تنفس جنگی استفاده کنند ، اما در جنگ نرم حملهی دشمن طی ۲۴ ساعت شبانه روز ، ۷ روز هفته و ۳۶۵ روز سال ادامه دارد و فرصت استراحت نیست.
🔳 تفاوت پنجم : کشته شدگان در جنگ سخت «شهید» نامیده میشوند و مقدس هستند و محل تجمع آنان گلزار شهداست ، ولی کشته شدگان در جنگ سخت «کوردل» نامیده میشوند و اصلا مقدس نیستند و محل تجمع آنها در مراکز فحشا و گناه و کانال ها و پیج های فاسد و شبهه افکن است.
🤫 تفاوت ششم : به آسیب دیدگان در جنگ سخت «جانباز» میگویند که دارای احترامند ، اما به آسیب دیدگان در جنگ نرم «بیتفاوت» گفته میشود.
📍پ.ن : درک تفاوت پنجم و ششم برای فعالین فرهنگی بســــــــــیار مهم است!
✍ میلاد خورسندی
🌸🍃ೋ•~
@Tanha_sfahan
AUD-20221007-WA0007.mp3
1.78M
💬 قرائت دعای "عهــــد"
🎧 با نوای استاد فرهمند
هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️🌹
🌸🍃ೋ•~
@Tanha_sfahan
🔴♨️۲دقیقه وقت بذارید و #حتما بخوانید
💢پاسخ رهبر انقلاب به عدهای که با دیدن یک مشکل در کشور، سریع با دشمن همنوا میشوند و اصل نظام و انقلاب را زیر سوال میبرند...
🎙 رهبر معظم انقلاب:
📍" این درست است که تا در یک گوشه، مختصر نابسامانیای به عقیده و سلیقه کسی پیدا شود، ریش بجنباند و بنا کند اعتراض و اشکال کردن!؟ تا یک مشکل در ادارهای برایش پیدا شد، یا یک مأمور دولتی، چپ نگاهش کرد، یاوه بسراید که: حالا هم مثل زمان فلان است!؟
📍این ناشی از نفهمیدن آنچه که واقع شده است نیست!؟ این، ناشی از عدم معرفتِ نعمتِ خدا نیست!؟ یا خدای ناکرده، ناشی از انکار نعمت خداست؟ «یعرفون نعمتالله ثم ینکرونها.» این جفا نیست به این حرکتِ به این عظمت!؟
📍مگر وقتی حکومت درست شد، صحیح شد، موازین حکومت موازین کاملی شد؛ در سراسر این حکومت همهی کارها درست خواهد بود!؟ از کجا چنین چیزی ثابت شده است!؟ در زمان امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام که مثال عدل و تقواست دیگر شما از امیرالمؤمنین که کسی را عادلتر و با تقواتر سراغ ندارید مگر حُکّامی که بر ولایات مسلّط بودند و خودِ امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام فرستاده بود، همه «ابوذر» و «سلمان» بودند!؟ خیر! چهار نفر مثل ابوذر و سلمان و عمار و فلان داشت. مابقی، آدمهای #عوضی بودند. تاریخ را بردارید نگاه کنید!
📍این، تاریخ است. یکی از استانداران امیرالمؤمنین «زیادابن ابیه» بر منطقهی وسیعی حاکم بود. بسیاری از این قبیل، در اطراف و اکناف بلاد اسلامی بودند.
📍امام حسن مجتبی علیهالصّلاةوالسّلام، سردار بزرگ جنگش «عبیداللهبنعباس» بود که میدانید چه کار کرد. شبانه رفت با «معاویه» که آن طرف بود، مذاکره کرد. پول گرفت، لشکرگاه خودش را ترک کرد و به دشمن پناهنده شد! امروز اگر یک سرباز شما به دشمن پناهنده میشود، چگونه دربارهاش قضاوت میکنید؟ شب خوابیدند، صبح بلند شدند دیدند فرماندهی کلّ نیروهای امام حسن علیهالصّلاةوالسّلام، از خیمه بیرون نمیآید. یک ساعت، دو ساعت... بعد رفتند داخل خیمه، دیدند نیست! دقّت کردند، دیدند آن طرف خیمه، شکافته است. بعد، قضیه روشن شد. در رأس کار چه کسی بود؟ امام حسن مجتبی علیهالصّلاةوالسّلام.
📍این چه توقّع بیجایی است که اگر یک رئیس، یک مرؤوس، یک قاضی، یا مسؤول بخش خاصی از کشور، از تشکیلات حکومت اسلامی، پایش را کج بگذارد، آن آقایی که با او مواجه میشود، فوراً شروع میکند به اصل نظام اسلامی، اصل جمهوری اسلامی، اصل حکومت اسلامی اهانت کردن!
📍البته به فضل الهی، مثل همیشه، از اوّل انقلاب تا به حال، اکثر مردم خوبند. اغلب علما و روحانیون، خوبند. اکثر با انصافند. اکثر متوجّه حقایقند. اما در گوشه و کنار، کسانی هم پیدا میشوند که این گونهاند. این ناشی از چیست؟ ناشی از نشناختن قدر جمهوری اسلامی است.
📍امروز هرکس با جمهوری اسلامی سرسنگین باشد، کافر به نعمتالله است. البته کافر به نعمت الله، به معنای کافر بالله نیست. کافر نعمت است و کفر نعمت در مقابل ذات مقدّس باریتعالی، یکی از گناهان بزرگ است. خدا کند که ما دچار چنین گناهی نشویم.
📍...دشمن، البته تبلیغات میکند. دشمن سعی میکند همهی کمبودها و کسریها را به گردن روحانیون بشکند و بگوید «اینها موجب هستند.» بالاخره وقتی کسی کاری به این عظمت را میخواهد انجام دهد، این چیزها هم در آن هست. ما که نباید تعجّب کنیم.
📍یادمان بیاید که شخصیتی مثل امیرالمؤمنین، در زمان خودش متّهم شد به اینکه نماز نمیخواند! ما چه توقّعی داریم!؟ البته زمان ما، از زمان امیرالمؤمنین خیلی بهتر است. ایمان مردمِ ما، از ایمانِ سربازان امیرالمؤمنین به مراتب بالاتر است. مردم ما، امیرالمؤمنین را ندیدند و صدای او را نشنیدند؛ اما به ندای او پاسخ دادند. آنها علی را از نزدیک میدیدند، درعینحال آنطور او را آزار میکردند."
بیانات در جمع علما و روحانیون تبریز ۱۳۷۲/۵/۵
🧠⚔️علوم و جنگ شناختی
🌸🍃ೋ•~
@Tanha_sfahan
سلام 😊
روزتون لبریز از بندگی خدا🌺
به رسم هر روز میریم سراغ ادامه درسهای یک فتنه👇