┄✦۞✦✺﷽✺✦۞✦┄
#حدیث_نور
✨امام صادق (علیهالسلام) فرمودند:
عالم باشى یا جاهل، خاموشى را برگزین تا بردبار به شمار آیى. زیرا خاموشى نزد دانایان زینت و در پیش نادانان پوشش است.✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #استوری | رهبر انقلاب:🎤 بسیج جناحی نیست؛ یکی از دو جناح سیاسی، یا سه جناح سیاسی، یا چهار جناح سیاسیِ داخل کشور نیست. #بسیج لشکر انقلاب است، بسیج مال انقلاب است.
#هفته_بسیج🇮🇷.
✳️ جلب اعتماد همسر
همسرتان را مطمئن سازیدکه چیزی برای پنهان کردن ندارید
گاهی تلفن خود را عمدا در منزل رها کنید جوری که همسرتان دسترسی لازم را به محتویات آن داشته باشد
والدین پرتوقع ، فرزندان پر توقع
💢پر توقع بودن والدین قطعاً یکی از علل پر توقع شدن فرزندان است.
هنگامی که فرزندان شاهد رفتارهای والدین خویش هستند پر توقع بودن را یاد می گیرند و آن ها را الگوی خود قرار می دهند.
به عنوان نمونه👇
هنگامی که پدر خانواده از غذای تدارک دیده همسرش ایراد می گیرد و دائم غر می زند، و تشکر و قدر دانی نمی کند،❌
یا مادر خانواده از لوازم و میوه های خرید کرده همسرش ایراد می گیرد،❌
💢همه این مسایل به صورت غیر مستقیم بر روی فرزند تأثير گذاشته
و پر توقع بودن و ناسپاسی را در وی می پروراند.
🌐 shamiim.ir
🆔 @Shamimeashena
انتخاب #اسباب_بازی
كودكاني كه فقط گرانقيمت ترين اسباب بازي ها را دارند خوشبخت نيستند. كودكاني خوشبختند كه والدينشان با استفاده از وسايل ساده و با صرف وقت به آنها خلاقيت را مي آموزند. اسباب بازي "وسيله"يي در دستان كودك است،قرار نيست كودك در حفظ آن كوشا باشد.
📖 کتابنامه؛ ویژهنامه انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب تنها گریه کن
🔻 در مراسم یازدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت که به مناسبت هفتهی کتاب و کتابخوانی و همزمان با آیین ملی تجلیل از مادران شهدا و تقدیر از نویسندگان کتابهای مرتبط با دفاع مقدس برگزار شد، تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «تنها گریه کن» منتشر شد.
👈🏻 کتاب «تنها گریه کن»، روایت زندگی «سرکار خانم اشرف سادات منتظری، مادر شهید محمد معماریان»، در دوران مبارزات انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و پس از آن است که به قلم خانم اکرم اسلامی تدوین و توسط انتشارات حماسه یاران منتشر شده است.
🔺 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR بهمناسبت «یازدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت» و انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «تنها گریه کن»، ویژهنامهی «کتابنامه» را منتشر میکند. این ویژهنامه شامل گفتوگوهایی با خانم اشرف سادات منتظری راوی کتاب، خانم اکرم اسلامی نویسنده کتاب، یادداشتهای تعدادی از فعالان حوزه ادبیات دفاع مقدس و یک شعر ترکیببند در رسای مادران و همسران شهدا است.
🔍 نسخه PDF👇
005.mp3
1.99M
🔶 رابطه صحیح زن و شوهر در خانواده
بخش پنجم
🔺 پر شدن ظرف روان خانم ها موجب میشه که خانم ها بیشتر به بیرون بودن تمایل پیدا کنند..
💥 دکتر حمید #حبشی
🔹@IslamlifeStyles