فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 قربانیان واکسیناسیون در استرالیا
♻️ خبرگزاری NSW از استرالیا:
⚠️۶ نفر از ۷ نفر یا به عبارتی؛ ۸۶ درصد از افرادی که دیروز در نیو ساوت ولز استرالیا "بر اثر COVID-19 جان باختند" به طور کامل یا جزئی ( ۲ دُز و یا ۱ دُز ) واکسینه شده بودند.
عضـویت در کــانال👇
📡 @www_irismed_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر استاد ضیایی در مورد آیت الله تبریزیان
@TedSoonti
طب سنتی و اسلامی
🔴 قربانیان واکسیناسیون در استرالیا ♻️ خبرگزاری NSW از استرالیا: ⚠️۶ نفر از ۷ نفر یا به عبارتی؛ ۸۶
نظر خود را حتما به صداوسیما منتقل کنید شما میتوانید به صداوسیما بگویید ضد واکسن ها و 👿👹واکسن پرست ها با هم بحث کنند که کدوم شان درست می گویند چرا صداوسیما عوارض واکسن را بایکوت می کند رسانه ها باید بی طرف باشند و حقیقت را به مردم بگویند.
نظرات خود را انتقال دهید به این شماره 👈👈👈 ۰۲۱۲۷۸۱
طب سنتی و اسلامی
نظر خود را حتما به صداوسیما منتقل کنید شما میتوانید به صداوسیما بگویید ضد واکسن ها و 👿👹واکسن پرست ها
هر کسی نظرات خود را انتقال داد به پیوی من پیام بده👈👈 @Amirrzmmikar👉👉
آیت الله تبریزیان :
کتاب مرجع طب یهودی
بیشترین کسانی که از سوزاندن کتاب هاریسون ناراحت می شوند مافیای دارو داخل کشور است
نگاه کنید آن هایی که بیشتر انتقاد می کنند هجوم می آورند این ها همان مافیای دارو که تا به حال شناخته نشده بودن و پشت پرده فعالیت می کردند و ما با این حرکت نمادین کاری کردیم و خودشان خودشان را بر ملا کردند نام های آنان را داشته باشید یک روزی بدرد می خورد.
تفاوت بین طب اسلامی و طب مدرن مانند تفاوت بین اسلام و مکتبهای امروزی مانند سوسیالیسم، سرمایهداری و... است.
به گزارش گروه رسانههای خبرگزاری تسنیم، آیتالله عباس تبریزیان متولد سال 1341 در شهر نجف اشرف است، اما همچنان که فامیلش نشان میدهد اصالت خانوادگیاش به شهر تبریز برمیگردد. او از هجده سالگی و پس از گرفتن مدرک دیپلم وارد حوزه علمیه نجف شده تا پای درس آیتالله خویی و آیتالله صدر بنشیند. از او بیش از 80 اثر تصحیحی و تألیفی منتشر شده، اما همچنان که خود ایشان را هم بیشتر به درس و بحثهایش پیرامون طب اسلامی میشناسند، در میان کتابهایش هم مجموعه چهار جلدی «دراسة فی طب الرسول المصطفی(ص)» از مابقی مشهورتر است؛ اثری که در این سالها در زیرزمین مدرسه فیضیه برای روحانیون و طلاب تدریس میشود. گفتوگو با او و شنیدن درباره طب اسلامی و حواشیاش همیشه جذاب است، بهویژه حالا که بعد از مدتی دوباره بحث طب سنتی، طب اسلامی و پزشکی مدرن بالا گرفته و آیتالله تبریزیان قطعا یکی از طرفین مهم این بحثهاست. او در این میان البته یکی از طرفداران سفت و سخت طب اسلامی است، تا جایی که بیش از حد انتظار مصاحبهکننده بر لب طاقچه گذاشتن پزشکی مدرن تاکید دارد؛ عقیدهای که هر چند مورد پسند عموم نباشد، اما دستکم باب گفتوگو را در این زمینه باز میکند.
بگذارید ابتدای گفتوگو را با دعوای بین گونههای متفاوت علم طب آغاز کنیم. بخصوص در سالهای اخیر که رغبت عمومی به طب سنتی جدیتر شده، همواره بحثهای مفصلی درباره کارکردهای طب اسلامی، طب سنتی و پزشکی مدرن وجود دارد و در این بحثها هم معمولا طب سنتی و طب اسلامی مترادف تصور میشوند. آیا واقعا همینطور است؟
خیر. طب اسلامی، طب سنتی و طب مدرن هر کدام مقولههای متفاوتی هستند. طب اسلامی توجه ویژهای به روح، معنویات، دعا، قرآن و... دارد. تفاوت اینها هم به گونهای است که نمیتوان به تلفیق آنها فکر کرد. البته تفاوت طب اسلامی و طب سنتی مانند تفاوت بین اسلام و مسیحیت است که هر چند منبع و منشأ آنها یکی است، ولی تلفیق آنها امکان ندارد. مانند اینکه فردی ادعا کند میتواند اسلام و مسیحیت را با هم تلفیق کند. ولی تفاوت بین طب اسلامی و طب مدرن مانند تفاوت بین اسلام و مکتبهای امروزی مانند سوسیالیسم، سرمایهداری و... است. تلفیق این مکتبها که به هیچ وجه امکانپذیر نیست، زیرا منابع، پایهها و ساختارهای متفاوتی با یکدیگر دارند.
با این توضیح اینطور برداشت میشود که فردی که دانا به طب اسلامی باشد به هیچ کدام از سایر گونههای طب احتیاجی ندارد، در حالی که در برخی روایات درباره حضور طبیب بر بالین اهلبیت(علیهمالسلام) شنیدهایم. مثلا ما در روایتها به حضور طبیب بر بالین امام علی(ع) پس از ضربت خوردن اشاره شده است.
در پزشکی امروزی ما دکترهایی داریم که نسخه مینویسند و پرستارانی داریم که کارهای بالینی انجام میدهد. پزشکی که ائمه در برخی موارد احضار میکنند، همان پرستار است. یعنی فردی که برای انجام پانسمان زخم، حجامت و... حاضر میشود. وگرنه خود ائمه(علیهمالسلام) از نظر علم و دانش نیاز به هیچ طبیبی ندارند و پیامبر(ص) هم میفرمایند: «این طبیبان هستند که به طب من نیاز دارند.»
پس طبق برداشت شما بر خلاف بسیاری از عرصههای دیگر که دین تنها به بیان مبانی، اصول و چارچوبهای کلی بسنده کرده، در طب، متکفل ارائه دانشی به همراه همه جزئیاتی شده که با به کار بستن آنها امکان پیشگیری و درمان بیمار فراهم میشود؟
بله. من حدود 11هزار روایت طبی جمعآوری کردهام که تمامی جوانب علم طب در آن آمده است. یعنی روایات در این زمینه هیچ قصور و نقصی ندارد و کامل است. بر اساس این روایات میتوان تمامی بیماران را درمان و تمامی مسائل پزشکی را بررسی و حل کرد.
و به این معناست که افراد میتوانند صرف خواندن حدیث درباره خواص و فواید فلان دارو در طب اسلامی اقدام به مصرف آن کنند، یا در این مسئله هم نیاز به برخورد اجتهادی وجود دارد؟ چون در برخورد با احادیث و روایات سایر حوزهها تاکید بر نگاه اجتهادی وجود دارد و از اخباریگری نهی شده است.
تاکید من بر این بوده که دستکم در کتابهایی که تالیف کردهام به تمامی مسائل اجتماعی و مبانی اصولی به صورت کاملاً استدلالی و متین پرداخته شود. به همین دلیل هم با وجود اینکه هجمههای بسیاری بر طب اسلامی وارد شده، اما تاکنون نتوانستهاند خدشهای بر این کتابها وارد کنند. به عقیده من در برخورد با احادیث و روایات مرتبط با علم طب، برخورد اجتهادی محکم نیاز است. به همین روش هم میتوانم ادعا کنم که آماده مناظره با هر سوال کنندهای هستم.
منبع: روزنامه قدس
🔴 مجبوری که دروغ بگویی؟! مردم خودشان در اطرافشان دارند میبینند؛ حداقل میگفتی ۹۱ ممیز فلان درصد!
🔹 ۸ مهر ۱۴۰۰ | دکتر زالی، رئیس ستاد مقابله با کرونای تهران (http://eghtesadonline.com/n/2qYG): ۹۰ درصد بستریشدگان کرونایی واکسن نزدهاند! احتمال ابتلا به کرونا، در افرادی که واکسن نزدهاند ۵ برابر، احتمال بستری شدن ۲۹ برابر و مرگ میرشان ۱۱ برابر افراد واکسینه شده است!
🔹 ۷ مهر ۱۴۰۰ | دکتر دیوید صمدی، رئیس بخش اورولوژی بیمارستان لناکسهیل آمریکا (http://twitter.com/drdavidsamadi/status/1443012631506432007): بر اساس آمار Public Health Wales حدود ۸۷ درصد از بیماران بستری شده کرونا، واکسینه شده بودند و حدود ۹۹ درصد از افرادی هم که در هفته گذشته تست کوویدشان مثبت بوده، زیر ۶۰ سال سن داشتند و ۶۳ درصد آنها واکسینه شده بودند
➖➖➖➖➖➖➖
@shomareshmakooszohor
🔴👆عین اللهی در زمان روحانی به واردات واکسن از طریق سازوکار #کوواکس انتقاد کرده بود، حال که وزارت دست اوست #واکسن_انگلیسی_آسترازنکا را وارد میکند .
در آن نامه آمده بود :
برخی واکسنهای مربوط به سازوکار #کوواکس نیز که ماهیت مورد شبهه و مشکوک به ارتباط با جریانات کاملاً مسئلهدار بینالمللی دارد، خریداری نشود.
#دوگانگی
#واکسن_انگلیسی_آسترازنکا
#واکسنهای_ژنتیکی
منابع :
https://behdasht.news/news/198870
https://t.me/AntiBioterrorism100/4111
➖➖➖➖➖➖➖
@shomareshmakooszohor
🔴رئیسجمهور: واکسیناسیون زیر دوازده سالهها پس از قطعیت علمی انجام شود
رئیسی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا:
🔹برای سرعت گرفتن این کار، وزارت آموزش و پرورش مساعدت کند مدارسی که شرایط مناسبی برای واکسینه کردن دانش آموزان دارند، در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد.
🔹با توجه به اینکه برای واکسیناسیون دوازده سال به پایین، نظرات علمی مختلفی وجود دارد لذا تا زمانی که به قطعیت علمی نرسیم، نباید اقدامی در این زمینه انجام شود.
🔹اینکه عدهای تصور کنند با تزریق واکسن از خطرات ویروس کرونا در امان هستند، نادرست است و با توجه به نظرات علمی همچنان باید شیوهنامهها بین عموم مردم و گروهها و مراکز مختلف، با جدیت رعایت شود.
🔹در شرایط کنونی مراکز علمی و پژوهشی باید برای جبران عقبماندگیهای ناشی از شیوع کرونا، در مسائل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و آموزشی، نسخهها و راهکارهای مناسب تدوین و ارائه کنند.
🤦♂️✍️ دلیل واکسیناسیون اصلا #کرونا نیست چون طبق گفته خود شان هیچ تاثیری ندارد... کسانی که واکسن می زنن هم #عوارض_واکسن را شاهد هستن هم کرونا گرفتن و هم فوت کرده اند
#نه_به_واکسن
آیتالله عباس تبریزیان معتقد است هیچ بیماری با طب اسلامی به بنبست نخواهد رسید و درمان همه امراض در روایات و احادیث معصومان و بزرگان دینی وجود دارد.
به گزارش گروه رسانههای خبرگزاری تسنیم، موضوع طب اسلامی و حواشی پیرامون آن، در چند سال گذشته به یکی از بحثهای اصلی در حوزه سلامت و درمان تبدیل شده است. موضوعی که البته واکنشهای فراوانی را هم در پی داشته است. از موضع رسمی وزارت بهداشت که میگوید: «موضوعی به نام طب اسلامی نداریم» گرفته تا شمار فراوانی از مردم که به این شیوه درمانی روی خوش نشان دادهاند. شاید یکی از شناختهشدهترین مدافعان طب اسلامی، آیتالله «عباس تبریزیان» باشد؛ کسی که معتقد است هیچ بیماری با طب اسلامی به بنبست نخواهد رسید و درمان همه امراض در روایات و احادیث معصومان و بزرگان دینی وجود دارد. گفتوگوی «صبح نو» با ایشان را بخوانید.
الان یکی از رایجترین بحثها در زمینه طب مکمل، ویژگیهای طب اسلامی و طب سنتی و تفاوتهای آن است. نظرشما در این باره چیست؟
طب اسلامی، طب پیامبر (ص) و اهلبیت است و روایاتی را شامل میشود که از پیامبر و ائمه در مورد طب وارد شده است؛ طب مستقلی که پایهها، قواعد و شروط خود را دارد و ربطی به طبهای دیگر ندارد. طب ایرانی کمی مجمل است، مثل طب بوعلی سینا یا طب یونانی؛ و از کسانی مثل دیسقوریدوس، سقراط، بقراط، جالینوس و... رسیده است. متأسفانه ایران از نظر علم طب، از چند جهت آسیب دیده است. طبِ بعد از مسلمان شدن ایرانیان، بیشتر، همان طب بوعلی سینا و طب یونان است، یعنی اگر ایرانیان کتاب طب هم داشتهاند، مربوط به قبل از اسلام بوده است، چون تمام کتابخانههای ایران در آن برهه به آتش کشیده شد که خسارت بسیار بزرگی بوده است. در واقع چیزی از طب ایرانی باقی نماند، هرچه هست برگرفته از طبهای سنتی کشورهای دیگر است.
میدانیم روایات بسیاری در زمینه بهداشت، حفظ سلامتی و پیشگیری و درمان بیماریها وجود دارد. این روایات تا چه حد با طب اسلامی پوشش داده میشود؟ چرا مخالفان طب اسلامی معتقدند چنین شیوه درمانی اصلاً وجود ندارد؟
نفی وجود طب اسلامی چیز جدیدی نیست؛ مسائل سیاسی هم در این اقدامات، دخیل است. از طرفی هم مسائل اقتصادی مطرح است؛ چون منافع عدهای در نبود طب اسلامی تأمین میشود. طب اسلامی راهکار ارائه میدهد که مردم بیمار نشوند، اما طب اروپایی و غربی میخواهد مردم بیمار شوند تا داروهای خود را بفروشد.
به هر حال طب اسلامی وجود دارد. بین 10 تا 11 هزار روایت در مورد طب را فقط بنده در کتابم جمع کردهام، احادیث دیگری هم هست.
ممکن است طب اسلامی نتواند یک بیماری را درمان کند؟
درمان همه بیماریها در طب اسلامی هست و در مقابل هیچ بیماریای، عاجز و ناتوان نیستیم. اما مشکل بیمار داریم! مثلاً افرادی طب اسلامی را قبول ندارند، ایماندرست و حسابی ندارند یا داروها را خوب استفاده نمیکنند. یا ممکن است در تولید دارو یا تشخیص بیماری، مشکلاتی باشد؛ چون افرادی که در طباسلامی واقعاً ماهر و ورزیده باشند، خیلی کم هستند. با چند ماه یا یکی دو سال کار و تجربه، مهارت حاصل نمیشود.
اگر بیمار، عمل جراحی انجام داده و داروهای خاصی دریافت کرده باشد،
اما بیماریاش درمان نشده باشد، باز هم در طب اسلامی درمان میشود؟
بله. البته شاید کمی مشکلتر و زمانبرتر باشد،
اما درمان میشود.
پس شما میگویید امکان ندارد یک بیماری در طب اسلامی درمان نشود؟
نوعاً که جواب میگیرند. بعضیها داروها را درست مصرف نمیکنند یا حتی کلاً استفاده نمیکنند، بعدمیگویند درمان نشدیم. ولی اگر دارو را درست مصرف کنند، حتماً تأثیر دارد و حداقل درصدی از بیماریشان بهبود مییابد.
بعضی از طرفداران طب اسلامی، بحثهایی را در مورد شما مطرح میکنند. مثلاً میگویند شما بخور حضرت مریم (س) را زیاد تجویز میکنید و این درمان، مخصوص افراد جنزده است. درست است؟
بله. بعضی از بیماریها، مثل صرع، اماس، سیپی و بعضی معلولیتهای ذهنی، صرفاً با بخور درمان میشوند. جنزدگی هم فقط با بخور رفع میشود. درروایات داریم که در آخرالزمان، جنها ظاهر میشوند و حتی با مردم صحبت میکنند.
این بخور هم، بخور حضرت مریم (س) نام دارد، اما روایتش از امام محمد باقر (ع) در کتاب «طب الائمه» نقل شده است، که کتاب بسیار معتبری است و از نظر سندی و اعتباری مشکلی ندارد.
به دلیل حواشی این موضوع، سعی میکنیم این بخور را انجام ندهیم، اما چون مردم از این درمانِ معجزهگونه، خیر زیادی دیدهاند (مثلاً مبتلایان به نابینایی، اماس، سیپی، اوتیسم و... با این بخور، درمان شدهاند)، بسیار تقاضا میکنند. منشأ بعضی بیماریها (مثل اسکیزوفرنی و حملات پانیک)، جن و جنزدگی است که در مقابل آن، از علم جدید، هیچ کاری ساخته نیست، چون جن را نمیشناسد.
در غربالگری جنین، بسیار شنیدهایم که به والدین میگویند جنین دست یا پا ندارد، قلب جنین تشکیل
نشده یا...، و دستور سقط میدهند. برخی فکر میکنند در این قضیه، دستهایی در کار است که قصد کنترل جمعیت را دارند.
اینها هر چند وقت یک بار، روشهای خود را در کنترل جمعیت تغییر میدهند؛ غربالگری جنین، روش جدید آنهاست. بسیاری به ما مراجعه میکنند و میگویند در تست غربالگری جنین متوجه شدهاند جنینشان قلب ندارد، مغز ندارد یا...، داروهای طب اسلامی خیلی زود این مسائل را رفع میکند. اما در روایات آمده، جنینهایی که مغزشان زودتر از قلبشان تشکیل میشود، افراد هوشمندتری خواهند بود. در واقع با این حرکت، نخبهها را هدف قرار دادهاند.
عدهای از متخصصان و دانشمندان یک ماده غذایی را سرطانزا میدانند و عدهای دیگر، همان ماده را دشمن سرطان معرفی میکنند؛ این تناقضها باعث سردرگمی و در نتیجه بیاعتنایی مردم به توصیههای اینگونه شده است. توصیه شما چیست؟
در طب اسلامی، اعتقاد بر این است که هر چیز غیرطبیعی به سلامتی آسیب میرساند. مثلاً روغنها (که با روغن نباتی شروع شد و بعد از افزایش سکتههای قلبی و دیابت، روغن مایع و سرخکردنی را سر سفرهها آوردند) توطئهای برای نابود کردن مردم و خصوصاً شیعیان بود. این داستان همینطور ادامه دارد و مدام مواد غذایی جدیدی تولید میکنند.
ما باید به آیات و روایات رجوع کنیم تا بفهمیم چه چیزهایی ضرر دارد و چه چیزهایی مفید است. شاید در روزهای اول، رعایت نکات تغذیهای کمی سخت به نظر برسد، اما در عمل، مشکل و هزینهبر نیست. اتفاقاً مقرون به صرفه است، چون بیمار نمیشوید و به جای اینکه برای دارو، درمان و جراحی هزینه کنید، برای غذای سالم هزینه میکنید (روغن زیتون، روغن شحم گاو و کلاً خوراکیهای سالم و طبیعی تهیه و مصرف کنید).
به نظر میرسد طب اسلامی بین مردم، بسیار مهجور است. برخی هم با سختگیری و سنگاندازی در طبابت و تدریس این طب، به این مسأله دامن میزنند.چرا؟
برخی تمام هم و غم خود را بر نابودی طب اسلامی قرار داده. البته مشکل فقط طب اسلامی نیست، بلکه اقتصاد اسلامی را هم نمیخواهند. خلاصه، دستهایی در کار است، ما ظاهراً کشور مستقلی داریم، اما نفوذیهای دشمن بسیاری مسائل را دیکته میکنند؛ امروز صدای آمریکا میگوید طب اسلامی نباشد، فردا بیبیسی؛ پسفردا هم ازداخلکشور به طب اسلامی حمله میکنند.
با ترفندهای مختلف میخواهند طب اسلامی را از بین ببرند. در واقع، مردم طب اسلامی را قبول دارند، بعضیها اثراتش را دیدهاند، از طب شیمیایی هم خسته شدهاند، چون نتیجهای نمیگیرند و با عوارض جانبی آنها دست به گریباناند. در واقع این داروها، عمداً طوری ساخته میشوند که نیاز بیمار به دارو و درمان مدام بیشتر میشود، در نهایت هم ممکن است باعث یک بیماری لاعلاج و مرگ بیمار شود.
راه شما برای باورپذیری و مقبولیت طب اسلامی در بین مردم و برخلاف مخالفتهای موجود چیست؟
مهمترین کار، تبلیغ طب اسلامی و سبک زندگی اسلامی است. اما جلوی اینگونه برنامهها را در تلویزیون میگیرند، کلاسها را هم تعطیل میکنند. اخیراً مجلس طرحی را تصویب کرد که هر کس طب اسلامی را تبلیغ کند، به 2 تا 5 سال زندان محکوم شود. شورای نگهبان آن را رد کرد، که به مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستاده شد و معلوم نیست نتیجهاش چه میشود.
بیشترین امید ما به ملت است؛ وقتی طب اسلامی به درستی تبلیغ شود، تقاضا بالا میرود و میتوان روی این تقاضا مانور داد، و به مردم سبک زندگی اسلامی را آموخت تا بدانند چطور سلامتی خود را حفظ کنند. وقتی سطح آگاهی مردم بالا برود، مثل مردم بسیاری از کشورهای دیگر، خودشان طب شیمیایی را کنار میگذارند. الان بخش بزرگی از مردم آلمان، خودشان را با گیاهان درمان میکنند.
رییس یکی از دانشگاههای هلند میگفت ما این سؤال را مطرح کردیم که 60-70 سال پیش سرطان به این شکل وجود نداشت، چرا امروز در اروپا از هر 7 نفر، یک نفر مبتلا به سرطان است؟ به کمک دانشمندان کشورهای پیشرفته این مسأله را بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که علت، همین داروهای شیمیایی است.
اصلاً هدفشان این است که ما را بیمار، ضعیف و ناتوان کنند و جمعیتمان را کاهش بدهند. بیش از 7 درصد از جمعیت کشور ما، نازا هستند. این، اتفاقی نیست.
هر مسلمان و مؤمنی وظیفه دارد این مسائل را به گوش مردم برساند؛ کشاورز را آگاه کند تا تراریخته نکارد (170گیاه در کشور، تراریخته است.)؛ هر کس از هر تریبونی استفاده کند، در منبر، جمع خانوادگی، روزنامه، سایت و... طب اسلامی را معرفی و تبلیغ کند؛ اگر تقاضا عمومی شود، آنها هم مجبورند تسلیم شوند!
چه توصیهها، آموزهها و مصادیقی در سبک زندگی امروز مردم وجود دارد که بر اساس آنچه از آیات و روایات به دست میآید، صحیح نیست؟
خیلی از مسائل هستند؛ مثلاً کود شیمیایی، سموم و آفات کشاورزی، محصولات تراریخته، داروهای شیمیایی و... همگی مضر هستند. بعضی تبلیغات هم در این بحث میگنجد که دقیقاً عکس آیات و
روایات هستند، از جمله: نمک نخورید [نمک سالم (مثل نمک دریا) برای بدن لازم است]؛ فرزند کمتر، زندگی بهتر؛ زیاد آب بنوشید؛ روزی 5-6 وعده غذا بخورید؛ و...
مشخص است که آنها کتب ما را خواندهاند و فهمیدهاند چه چیزهایی باعث بیماری و سلامتیمان میشود؛ چیزی را که بیمارمان میکند، ترویج میدهند و چیزی را که ضامن سلامتیمان است
(مثل حجامت)، برمیچینند.
در زمان ناصرالدین شاه فهمیده بودند دلیل بیمار نشدن مردم ایران، حجامت است. به حجامِ [کسی که حجامت میکند] او پول هنگفتی دادند تا تیغ حجامت را زهرآگین کند، که باعث مرگ دو نفر از درباریان شد. ناصرالدین عصبانی شد و دستور داد تا جلوی حجامت را بگیرند.
ترفندهای خیلی ظریفی به کار میگیرند، که ما متوجه نمیشویم و فکر میکنیم اوضاع خیلی طبیعی است. مطالبی که امروز میبینیم و در زندگیمان جاری است، مربوط به نقشههای 150 سال پیش صهیونیسم است؛ از نقشهها و فعالیتهای امروزشان، چیزی نمیدانیم! فقط میبینیم که تعداد بیماران و بیمارستانها به شدت افزایش یافته است!
مدتی پیش یک تیم پزشکی ایرانی،
از نظر علمی ثابت کردند که اگر نماز با حضور قلب خوانده شود، در ژنهای معیوب بدن، تغییرات مثبت ایجاد میکند. از طرفی، بسیاری از محصولات تراریخته در ایران، برچسب ندارند و مردم نمیدانند مواد غذایی که میخورند، تراریخته است یا خیر. آیا میتوان توصیههایی را از آیات و روایات استخراج کرد تا اکنون که نمیتوانیم از سلامت غذایمان مطمئن باشیم، لااقل کمتر آسیب ببینیم؟
البته دعاها و توصیههایی برای صرف غذا آمده است؛ مثلاً: بسما... گفتن قبل از غذا، نمک خوردن قبل و بعد از غذا، یا بعضی اذکار خاص. ولی خداوند به بشر تکلیف کرده که انسان باید در غذا خوردن دقت کند و به غذای خودش نگاه کند (سوره عبس، آیه 24)؛ اینکه غذا را از کجا گرفته؟ ضرر دارد یا نه؟ حلال است یا حرام؟
مثلاً نمیشود نماز نخوانیم و به جایش ذکر بگوییم؛ این وظیفه و تکلیف ماست که باید مراقب غذایمان باشیم، هر کسی به اندازه توان خودش باید رعایت کند. سعی کنیم مواد غذایی ارگانیک مصرف کنیم. اگر مردم طالب باشند، فراهم میشود. مجبور میشوند محصولات تراریخته را هم برچسبگذاری کنند!
آیت الله تبریزیان : امروزه سرطان بیداد می کند از هر ۷ مصرف کننده تراریخته یک نفر دچار سرطان می شود.
ادامه مطلب 👇👇👇
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1396/04/31/1469800/%D8%A2%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D8%AA%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86-%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D8%B1-7-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%D8%AA%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D9%86%D9%81%D8%B1-%D8%AF%DA%86%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیل گیتس _ عقیم سازی و کاهش جمعیت جهان از طریق واکسن
🔺علت فوت برخی از کادر درمان علیرغم واکسیناسیون
🔹«مختاری» عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا: هیچیک از واکسنهای کرونا به طور صد در صد از ابتلا و مرگ و میر به کرونا جلوگیری نمیکند
🔹آنتیبادیهای مؤثرِ ایجاد شده توسط اکثر واکسنهای موجود در جهان، پس از حدود سه ماه شروع به فروکش کردن میکنند و پس از ۶ ماه، سطح آنتیبادیهای تولیدشده توسط این واکسنها کاهش قابل ملاحظهای پیدا میکند .
✍️ این مسأله را در کنار آسیبهای واکسن مانند حجم عظیم پروتئين سمی اسپایک ، جیوه ، آلومینیوم و... که منجر به تضعیف سیستم ایمنی میشوند را ملاحظه کنید .
#لزوم_تقویت_سیستم_ایمنی
#طب_اسلامی_ایرانی
منبع :
https://t.me/akharinkhabar/285377
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبکه ضد واکسن افق!
👌نامی افتخارآمیز و پرستاره برای شبکه ی افق که در تاریخ ماندگار خواهد شد.
@tebeslami_ir
🔔 قابل توجه علاقهمندان به نتایج تست کرونا؛ هر چند قدیمی اما ضروری جهت یادآوری!
در یک روز رفته ۴ مرتبه تست داده؛ همه در یک روز، با یک دستگاه تستر واحد و همه توسط یه پرستار... نتیجه شده ۲ بار تست مثبت، ۲ بار منفی!! صاحب توئیت هم که معرف حضور هستند حتما؛ آقای ماسک ثروتمتدترین فرد جهان ...
🔴🔺قابل توجه استاندار کرمان
بعضی ها cdc رو خدا میدونن در حالی که دانشمندان آزاده میگویند آزمایش pcr _
90%مثبت کاذب هست یعنی 90 درصد کسانیکه ازمایششون مثبت شده واقعا کرونا ندارند.
#فتنه_کرونا
#هر_کجا_ترس_هست_مرگ_هست
#هر_کجا_ترس_نیست_مرگ_نیست
🔴 واکسن کرونا احتمال فوت بر اثر کرونا را سه برابر میکند!
🔹۲۵ درصد جان باختگان کرونا از اردیبهشت تا شهریور واکسن زده بودند.
جالب این است که ابتدای اردیبهشت تنها ۰.۲ درصد مردم واکسینه شده بودند و پایان شهریور ۱۶.۶ دهم درصد که به صورت میانگین میشود ۸.۴ دهم درصد.
🔸این آمار وحشتناک یعنی ۲۵ درصد فوت شده ها از بین ۸.۴ درصد واکسینه شدهها بودهاند یا به عبارت دیگر یعنی احتمال مرگ بر اثر کرونا پس از واکسیناسیون سه برابر افزایش مییابد.➖➖➖➖➖➖
⏰ @shomareshmakooszohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 روشهای #تشخیص بیماری در طب سنتی
♻️ ۳ روش عمومی و ۴ روش اختصاصی وجود دارد.
روش فراگیر و مهم تشخیص بیماری، #مزاج_شناسی است.
مزاج شناسی علم پایه برای تصمیمگیریهای مختلف در صحنههای گوناگون زندگی اعم از انتخاب همسر، دوست، کار و ....
شناسایی بیماریها از طریق گرفتن #نبض
تشخیص بیماری از روی #مواد_دفعی_بدن
#عنبیه_شناسی
#شاغول_ابن_سینا
#بیولوکیشن
#زبان_شناسی
#حکیم_حسین_خیراندیش
عضویت در کانال 👇🏻
📡 @www_irismed_ir