تنهامسیری های تهران
سلام. طاعات و بندگی شما قبول باشه. دوستان عزیز به امید خدا افطاری روز میلاد کریم اهل بیت برگزار شد.
در مورد اینکه گفته بودید این ماه پول یک در صد طلایی صرف چه کاری میشه.
اول سیسمونی ی بچه یتیم و جور میکنیم که مادرش بنده خدا نتونسته هنوز براش تهیه کنه سه ماه دیگه زایمان داره،بعد برای جهاز ی دختر یتیم میخواهیم کمک کنیم.
✅✅بسم الله الرحمن الرحیم
درس ولایت
در بحث جلسه گذشته گفته شد لازمه درک شبهای قدر ، درک معرفت مقام حضرت خدیجه سلام الله علیها است.
همانطور که اساتید فرمودند: زمان شب قدر برای هر فردی متفاوت است به همین دلیل شب های ۱۹ و ۲۱ و ۲۳ و گاهاً ۲۷ ماه رمضان را احتمال شب قدر دادهاند.
بسیاری از علما و عرفا و فضلا ممکن است همان شب اول ماه رمضان شب قدر شان باشد و چه بسا افرادی که شب وفات حضرت خدیجه شب قدر شان را درک کرده باشند و چه بسا افرادی که ممکن است شب عید فطر به معرفت شب قدر برسند.
از نشانه های اینکه متوجه شویم شب قدر برای ما چه شبی از شبهای ماه مبارک واقع می شود آنجاست که انسان صاحب سعه ی صدر می شود.
قلب انسان باز می شود و خداوند اشتباهات و استغفار های هر فرد را به او نشان میدهد.
وقتی گفته می شود شب قدر شب نزول قرآن است حقیقت این جمله به این معناست که نزول قرآن یعنی نزول استغفار .
زمانی که استغفاربر شما نازل می شود و شما می فهمید و می پذیرید. در واقع آن شب برای شما شب قدر است .
البته این که در آن شب های قدر و لیالی خاص باید ادعیه و مناجات خاص خوانده شود به جای خود ارزشمند است
@TehranTanhamasiri
✅✅استغفار امسال را خدمتتان عرض می کنم.
ولی عمدتاً کسی این استغفار را نمی پذیرد.ممکن است افرادی مدعی شوند که می پذیریم یا قبلا هم گفته شده ولی حقیقت این است که پذیرش این استغفار برای همه دشوار است.
خداوند متعال به هر کسی در سطح زندگی خودش مثالی را نشان میدهد که از پذیرش آن اعراض میکنیم و از اینجا معلوم میشود کسی که مدعی بوده است استغفارش را پذیرفته صرفاً ادعایی بیش نبوده.
در اتفاقات متفاوت در زندگی خداوند به انسان گوشزد میکند که نتوانستی استغفارت را بپذیری.
تا زمانی که انسان به درگاه خداوند منیب میشود و عاجزانه و ملتمسانه از خدا درخواست فهم و پذیرش استغفار ش را می کند در آن زمان خداوند دست انسان را میگیرد و توفیق پذیرش را به انسان عنایت میکند
@TehranTanhamasiri
✅✅همانطور که قبلاً گفته شد جان آدمی به همه عالم شیعه زنجیر وار متصل است.
همانند قطعات بازی دومینو که کنار هم قرار گرفته اند و اگر ضربه کوچکی به یک قطعه وارد شود سایر قطعات تحت تاثیر این ضربه قرار میگیرند و میافتند جان هر شیعه مانند قطعه ای از این قطعات دومینوعمل میکند.
در جان هر یک از ما خزانه ای از اکراه هات از گذشتههای دور زندگیمان جمع شده این که دیگران چه با من کردند و چه نکرده اند و چرا های متفاوتی که در دلمان جمع کرده ایم.
گذشته از این مجموعه اکراهات گذشته در طول روز هم به شکل های مختلف دچار اکراهات کوچک می شویم .
استغفار امسال توجه به همین اکرا هات کوچک روزانه است .
مثلاً برای زمان استراحت عصر تلفن منزل و موبایل را قطع می کنید که استراحت کنید ناگهان با صدای زنگ آیفون منزل از خواب بیدار می شویم وقتی که ناچار به پاسخ می شویدمتوجه شوید که با طبقه پایین شما کار داشته اند و همین مزاحمت باعث میشود که خواب از سرتان بپرد ناخودآگاه در دلتان ناراحت می شوید و با خود می گویید که چرا مردم ملاحظه نمی کنند؟
این ساعت استراحت برای کار غیر ضروری و شخصی ایجاد مزاحمت می کنند و چرا دقت نمیکنند کدام زنگ را باید بزنند و اگر طبقهای که کار دارند جواب نداده به چه حقی برای طبقات دیگر ایجاد مزاحمت میکنند.
طبق قاعده ای که در ابتدا گفته شد به محض اینکه شیعه دچار اکراه میشود ضربه اولیه به قطعات دومینو در عالم شیعه وارد میشود و رضایت داده میشود که ضربه به ترتیب بقیه افراد هم وارد شود.
رضایت می دهم که همه ضربه بخورید چرا که کسی مزاحم استراحت من شده و من خوابم به هم ریخته
@TehranTanhamasiri
✅✅ما مدعی این هستیم که مشتاق ظهور حضرت ولی عصر عجل الله میباشیم.
از خود بپرسیم من که از هر لحظه زندگی به نوعی در اکراه و ناراحتی هستم و دائم از هر موقعیتی بدم میآید در این خانه ی دل که پر از ظلمت اکراهات شده جایی برای ظهورحضرت بقیه الله باقی گذاشتهام؟
دیو چو بیرون رود فرشته درآید آیا توانستهام ظلمت اکراهات را از دلم خارج کنم تا نور اسما و صفات الهی حضرت حجت بر دلم ظاهر شود؟
در نقطه ای که من بدم می آید خداوند در همان نقطه خیری برای من قرار داده و برای فهم خطای من و پاک شدن ضمیر جانم از اکرا هات.
به همین جهت خداوند با تکرار و استمرار سختیها و فشارها می خواهد مرا به نقطه ای در زندگی برساند که رو به هر چیز و هر موقعیتی نه در دلم و نه در زبانم کلامی برای ناراحت شدن و اعتراض و شاکی بودن نداشته باشم.
حتی در کوچکترین موقعیت دهان سر و دهان دلمان برای چرا آوردن و شاکی بودن باز است.
مثلاً اگر به همسرم بگویم دو کیلو خیار نیاز دارم ولی ایشان خیار بیشتری را خریداری کرده باشد بلافاصله اعتراض خودم را به زبان جاری می کنم یا اگر خیلی از همسرم حساب میبرم در دلم این کلام را خواهم داشت که چرا به حرفم توجه نکرده غافل از اینکه به همان میزانی که رو به اطرافیانم در کلام اعتراض و شکایت و اعتراض هستم به همان میزان لطمه میزنم و لطمه میخورم
@TehranTanhamasiri
✅✅سوال :
در چنین مواقعی چه باید بکنیم که اگر اکراه حاصل نشود و متعاقب این اکراه ضربهها و لطمه ها برای خودم و دیگران حاصل نشود؟
✅ جواب:
هر انسان شیعه باید سمع و بصر خود را همیشه فعال نگه دارد و در هر اکراهی که قحاصل می شود بلافاصله در جستجوی استغفار و خطای خود باشد که قطعاً من روزی در چنین ساعتی با یک تلفن بیموقع یا با یک سر زدن بی موقع مزاحمتی برای فردی ایجاد کرده ام با این تصور که کار ضروری دارم و اشکالی ندارد که تماس بگیرم چه بسا فردی که در این ساعت برای من مزاحمت ایجاد کرده تصور می کرده چون کار واجبی دارد اشکالی ندارد که ایجاد مزاحمت کند شاید هر چه فکر کنی یادتان نیاید که اصلاً مزاحمتی برای کسی ایجاد کرده باشید و خود را خیلی اهل رعایت حال دیگر را بدانید.
ولی یقین بدانید قطعاً به نوعی از جانب شما قبلاً لطمه ای به دیگری وارد شده و خداوند با این اتفاق امروز و مزاحمتی که برای شما ایجاد شد میخواسته اثر آن لطمه ای که به دیگری وارد کردید با فهم و پذیرش استغفار از زندگی شما پاک کند.
اگر با استغفار به این موضوع نگاه داشته باشید این مزاحمت صرفاً باب رحمتی از جانب خداوند متعال برای شما خواهد بود برای پاک شدن یک نقطه از اشتباهات گذشته اما اگر نخواهیم سمع وبصر وجودمان را فعال کنیم،
و صدای خدا را رو به خودمان بفهمیم.
در مثالی که مرور کردیم با خودم میگوییم یعنی مردم عقل ندارند و نمی فهمند که نباید در این ساعت از روز برای دیگران مزاحمت ایجاد کنند معنای این کلماتی که ازدلم عبور میکند این است که خدایا این مردم بی عقل حقشان این است که ضربه بخورند چون با بی عقلیشان به من ضربه زدند.
وقتی من به خاطر این که از خواب پریدم و دیگر خوابم نمی برد از فرد مزاحم ناراحت میشوم یعنی رضایت می دهم که او ضربه بخورد و همین عامل باعث میشود متقابلاً ضربه دیگری بر من وارد میشود که ممکن است دچار عارضه ای مثل سردرد ،چشم درد، دندان درد و ...... بشوم .
با اینکه درد بر من عارض می شود باز خدا با من هم کلام میشود و از من میپرسد میتوانی متوجه شوی چرا دچار این درد شدی ؟
و من یک دلیلی برای خود درست می کنم و با خود می گویم چون سرما خورده ام سرم درد گرفته یا اگر سرم درد گرفته فرزندم خیلی سر و صدا کرده و نمیتوانم متوجه شوم منشا این درد همان اکراه اولیه است .
وقتی استغفارم را نمی فهمم سختی دیگری به سراغم می آید مثلاً خسارت و آسیبی به مالم وارد می شود.
از آنجایی که خداوند میخواهد اثر این اکراه اولیه از جانم پاک شود و مسیر پاک شدن فشارهایی است که در دردها و سختی ها به انسان عرضه می شود وقتی در دردی که بر جسم معارض شد نتوانستم ریشه آن درد را از اکراهم پیدا کنم این بار ممکن است که خسارت و آسیبی به مال و زندگی ام وارد شود.
اما اگر همان لحظه که با مزاحمت زنگ منزل از خواب بیدار شدم به جای ناراحت شدن از فرد مزاحم سمع و بصرم را فعال می کردم و متوجه صدای خدا برای استغفار می شدم خداوند متعال آن لحظه را که بیدار شدم به واسطه اینکه از دل همان سختی و فشار کوچک سمیع صدای خدا شدم و استغفارم را فهمیدم و پذیرفتم.
خداوند آن لحظه را برای من رحمتی در زندگیم قرار می دهد که یا دوباره به راحتی خوابم می برد و به استراحت خود ادامه می دهم و اگر هم نتوانستم بخوابم در همان بیداری دریایی از رحمت خدا به من خواهد رسید.
ولی اگر نخواهم که شنونده کلام و صدای خدا برای فهم و پذیرش استغفارم باشم خداوند با سختی ها و فشارهای بعدی و بعدی و بعدی همچنان با من حرف می زند .
دلیل این فشار ها و سختی های بعدی با عنایت به ابتدای بحث این است که من با اکراه اولیه مانند بازی دومینو ضربهای به فردی وارد کردهام و این ضربه ها با استمرار اکراه من همچنان ادامه دارد و به واسطه اینکه اکراه را از دلم با استغفار پاک نکردم مستمر در حال آسیب و ضربه به دیگران وخودم هستم.
@TehranTanhamasiri
✅✅با خود مرور کنیم ببینیم در طول روز چقدر رو به دیگران کلام داریم که دیگران ناچار به مجاب کردن ما هستند و نهایتاً هر دلیلی هم که برای ما بیاورند باز هم ما مجاب نمی شویم و در دلمان اعتراض و چرا ها را نگهداری می کنیم و آسیب می بینیم.
به عنوان مثال در این روزهایی که بستههای حمایتی ارزاق بین خانوادههای نیازمند توزیع میشود از یکی از خانواده ها که عروس و داماد هایش وسیله نقلیه داشتند خواهش کردم که خودشان برای دریافت بروند اما علیرغم اینکه چند مرحله تماس داشتم هیچکدام نرفتند ناچار شدیم به نوعی خودمان بسته را به دستشان برسانیم.
شاید آن خانم نتواند دلایلش را برای من بگویند یا نهایتاً اگر بخواهد دلیلی برای نرفتن بیاورد این است که میگوید ما خجالت میکشیم و من به جای اعتراض و ناراحت شدن می توانستم با خود بگویم چه بسا افرادی که اینگونه عفت ندارند و به راحتی و بی خجالت حتی اگر کالا به آنها تعلق نگیرد برای دریافت کالا میروند ولی این خانواده مصداق آیه ۲۷۳ سوره بقرخویشتن داری و عفت را پیشه کردهاند و من حق اعتراض و شکایت را به این خانواده نداشتم.
خداوند در این آیه مبارکه می فرماید:
(للفقراالذین احصرو فی سبیل الله......) این صدقات برای تهیدستانی است که در راه خدا به تنگنای مالی افتادهاند و برای تهیه معاش زندگی نمی توانند در روی زمین کاری انجام دهند.
آنها اظهار فقر نمی کنند و افراد ناآشنا آنان را به خاطر خویشتن داری غنی می پندارند. ولی آثار فقر و رنجوری از چهره آنان نمایان است.
اینان از کسی درخواست نمی کنند و هر چه که به آنان انفاق کنید خداوند به آن آگاه است.
در مثال بالا به جای ناراحت شدن از آن فقیر عفیف باید از خودم می پرسیدم آیا آن کسی که شدت نیازش به اندازه ایشان نیست و به راحتی برای گرفتن کمک اقدام می کند بهتر است یا این نیازمند آبرومند؟
هرچند که من و دیگران به واسطه رساندن کمک به ایشان اذیت شده باشیم .
و من فردی که صاحب عزت و آبرو است را در دلم زیر سوال بردم و همین عامل باعث شد اول دچار دندان درد شدم و یک ضربه مالی به من وارد شد نهایتاً به فرزندانم هم لطمهای وارد شد.
@TehranTanhamasiri
✅✅چه بسیار زمانهایی که ما نتوانستیم دلایل خود را به اطرافیان بگوییم و یا اگر هم دلایلی برای عرضه به دیگران حتی فرزندانمان داشتیم و دلایل را برای ایشان گفتیم ولی نپذیرفتند.
اینکه فرزند من است موقعیت و شرایط مرا می بیند دلایل من برایش موجه نیست و نمی پذیرد چطور انتظار داریم دیگران دلیل کارهایشان را برای ما بگویند ؟
و ما نمیتوانیم برای خود توجیهی داشته باشیم که از عملکرد آنها ناراحت نشویم و آنها را زیر سوال و چرای خود قرار ندهیم.
حقیقت هر موقعیتی که باعث ناراحت شدن من می شود این است که آن لحظه آیه و نشانهای از قرآن بر من نازل شده است و من به جای فهم و پذیرش، اعتراض میکنم و رو برمی گردانم.
و حرفی برای گفتن دارم. غافل از اینکه هر جا رو به دیگران حرفی داشتم آن حرف و کلام صرفاً برخواسته از اکراه دلم بوده و حقیقت چیز دیگری بوده که من از آن بی اطلاع بوده ام.
اگر زمانی که رو به دیگری صاحب حرف و کلامی هستم به جای ناراحت شدن و کلام داشتن ، اکراه خودم را جستجو کنم خداوند متعال کمک میکند که من از آن موقعیت در سختی و ناراحتی قرار نگیرم چون فهمیدم که حرفی بیهوده بوده است.
@TehranTanhamasiri
✅✅در یک شب سال تحویل به مزار شهدا رفته بودیم.
بعد از زیارت قبور شهدا نهایتاً در مزار شهید مسعود عسگری به خاطر هم صحبتی با مادر شهید کمی با تأخیر برگشتیم و من برای این تاخیر این دلیل را آوردم که سر خاک شهید مسعود خیلی طول کشید و باعث تأخیر ما شد.
همان شب شهید مسعود در خواب اینگونه به من یادآوری کرد که آدم ها اینگونه اند که به راحتی میتوانند برای کراهات خود عاملی پیدا کنند و اکراهات خود را به جایی وکسی سند بزنند که در حقیقت سندیتی ندارد.
وقتی اکراهاتمان تبدیل به کلام میشود یعنی آیه ای بر من نازل شده و من آن آیه را تکذیب کرده ام .خداوند در آیات خود هم از تعبیر تکذیب استفاده می کند.
مثلا در قسمت پایانی آیه ۱۵۷ سوره مبارکه انعام میفرماید:
( فمن اظلم ممن کذب بایات الله وصدف عنها سنجزی الذین یصدفون عن ایاتنا سوالعذاب بما کانوا یصدفون)
چه کسی ستمکارتر از کسی است که آیات خدا را تکذیب می کند و از آن روی برمی گرداند ؟به زودی کسانی را که از آیات ما روی برمیگردانند به سبب همین اعراضشان به عذاب سختی مجازات خواهیم کرد.
وقتی در اکراهی مقاومت می کنم این اکراه مانند ریشه درخت گردو که کیلومترها در زیر زمین کشیده می شود ریشه این اکراه قدیمی تمام جانم را در بر می گیرد و و می خواهم هر مشکلی را به نوعی به این اکراه نسبت دهم در حالی که اگر به همان اکراه اولیه برگردم و سمع و بصرم را فعال کنم متوجه می شوم آن فرد فقط ماموری از جانب خدا برای فهم استغفارم بوده و من بدون فکر و توجه به اینکه این فقط صدای خدا رو به من است فقط ناراحت شدم و صاحب کلام و اعتراض رو به دیگری بودم و هستم.
@TehranTanhamasiri
✅✅در آیات ۷ و ۸ سوره اعراف خداوند می فرماید:
( والوزن یومئذ الحق.... معیار سنجش در روز جزا حق است .
حدیثی داریم که میفرماید:( الحق و مع العلی والعلی مع الحق )
حق نام خداوند و ولایت حضرت علی است .
با عنایت به این آیات میبینیم در ایه اشارهای به عمل افراد نشده بلکه می فرماید وزنه سنگینی اعمال افراد میزان پذیرش ولایت است.
قبلاً در مباحث گفته شده که همه افراد شیعه به نوعی بر ما ولایت دارند و در حقیقت کلام خدا رو به ما هستند پس زمانی که از افراد دور و برم دچار اکراه می شوم در حقیقت از صاحب ولایت اصلی یعنی خدا و اهل بیت که مظهر اسماء خدا هستند ناراحت شده ام.
(فمن ثقلت موازینه فاولئک هم المفلحون) یعنی کسانی که وزنه الحق شان سنگین میشود ایشان رستگاران هستند .
یعنی دچار هر اکراهی می شوند به جای ناراحت شدن متوجه میشوند این رفتار دیگری ریشه در در همین خطای فعلی من دارد.
و باید به جای ناراحت شدن از دیگری به اصلاح خطای فعلی خود بپردازم ، نه اینکه بگویم این آدم مکرراً با این رفتارش مرا آزار می دهد .
وقتی متوسل میشوم به ولایت وزنه ی فهمم ولایتم سنگین میشود.
دیگری رو به من فقط صاحب ولایت است که با من سخن میگوید و من هم با صاحب ولایت همکلام می شوم و متوسل می شوم برای پذیرش و جبران خطا در این صورت در دسته رستگاران خواهم بود.
@TehranTanhamasiri
✅✅(و من خفت موازینه..... و کسی که پذیرش ولایت و فهم ولایت در دلش ضعیف و اندک است ترازویش خفیف است
. از آن جایی که حب ولایت حضرت علی در دل هر شیعه ای هست پس شیعه بدون وزنه نیست ولی کلمه خفت یعنی ترازویش ضعیف وخفیف است.
برای فهم دو کلمه ثقلت و خفت: ترازوی باسکول چند تنی که در آهن فروشی ها قرار داردو تریلی با بارش روی آن ترازو قرار میگیرد را مقایسه کنید با ترازویی که در طلا فروشی ها برای وزن طلا مورد استفاده قرار می گیرد.
کسی که ولایت مدار است وزنه ولایتمداری عظیم و ثقیل است .
مانند همان ترازوی باسکول آهن فروشی با عنایت به مثال ترازوهایی که گفته شد وقتی پذیرش و فهم ولایت در دلمان اندک است و نمیتوانیم در هر نقطه از زندگی بپذیریم که این فقط کلام صاحب ولایت به ما است برای پذیرش استغفار و جبران خطاها و پاک کردن اکراهاتمان در نتیجه مصداق آیه و من خفت موارینه هستیم که میزان ولایت مداری و ولایت پذیری ما بسیار کوچک و ضعیف است .
در ادامه آیه خداوند می فرماید :( فاولئک الذین خسروا انفسهم بما کانوا بایاتنا یظلمون)
آنان کسانی هستند که به خود زیان زده اند چرا که به آیات ما ستم کرده اند.
این افراد میتوانستند جزء مفلحون و رستگاران بشوند ولی مانند مثالی که درمورد نگاهم به آن نیازمند گفتم
هم به خودم لطمه زدم هم به موقعیت مالی زندگی و هم به فرزندانم به واسطه اینکه خودم با اکراه و کلام داشتن رو به دیگری به خودم ظلم کردم.
چون به آیه ای که خداوند بر من نازل کرده ستم روا داشتم و او را زیر سوال بردم.
@TehranTanhamasiri
✅✅مطلب آخر که در روابطمان با فرزندانمان مادران باید بتوانند شاکر حسن ها وصفات نیک فرزندانشان باشند.
مادر باید شاکر وجود فرزندش باشد که بیشترین خطاهای مادران از طریق فرزند به مادر نمایش داده میشود و هر فرزندی برای مادر خود نقش استادی را بازی میکند که خداوند از کانال وجود فرزندان خطا های مان را به ما نشان می دهد.
پس سمیع صدای خدا باشیم و با فهم و پذیرش استغفارمان شاکر وجود فرزندانمان باشیم.
مادری که در شکر فرزند است و فرزند هر لحظه زندگی در کنار مادر و با مادر بوده و از دست ما در غذا گرفته و رشد کرده چنین فرزندی اگر در نقطه ای هم دچار خطا بشود معیت مادر نجات دهنده فرزند خواهد بود و قطعاً فرزند به آغوش مادر بر می گردد.
مشروط بر اینکه در خطاهای فرزندان دچار اکراه نشویم ریشه خطای فرزند را در خطاهای خود جستجو کنیم.
@TehranTanhamasiri
✅✅در ادامه اشاره می شود به بحث میلاد آقا امام حسن مجتبی علیه السلام که از این مناسبت عبور کردهایم.
ما هر ساله به نیت جمال زیبای آقا امام حسن مجتبی در ایام میلاد صدقه به نیت امام حسن مجتبی علیه السلام برای کمک به نیازمندان پرداخت میکردیم این کمک مالی به نیازمندان به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام خوب ولی اندک است.
بالاترین کمکی که می توانیم داشته باشیم همانطور که در ایام شهادت حاج قاسم سلیمانی گفته شد و آن این است که در آن ایام گفتیم برای انتقام شهادت حاج قاسم با زنده کردن قرآن در سطح زندگی مان، با فهم و پذیرش استغفار های مان، با جذب بیشتر و بهتر فرزندانمان به سمت خود و ولایت ،بزرگترین انتقام را از دشمنان دین و آمریکا میگیریم .
شاید بازنده بودن حاجقاسم این اراده در ما ضعیف بود ولی شهادت ایشان این قوت و قدرت را در ما ایجاد کرد که با اقتدار مسیر استغفار و ولایت پذیری را طی کنیم و دین و سهم خود را برای انتقام انجام دهیم .
امام حسن مجتبی علیه السلام مولودی است که در نیمه ماه مبارک رمضان میدرخشند تولد این مولود مایه پدرشدن صاحب ولایت حضرت علی علیه السلام و مایه مادر شدن صدیقه مطهره دو عالم حضرت زهرا سلام الله علیها می باشد .
به واسطه این مولود خجسته ماه رمضان صاحب برکت می شود.
برکت میلاد این مولود خجسته برای ما شیعیان باعث پذیرش استغفار های مان می شود.
پس به برکت این میلاد، توفیق فهم و پذیرش استغفار برای ما فراهم شده است به هر میزان که در مواجه شدن با سختی ها و دردها بتوانیم بفهمیم که آن سختی فقط کلام خدا و صاحب ولایت رو به ما است که برای رشد و پاک شدن مان از اطرافیان ناراحت نشویم به همان میزان ترازوی ولایت پذیری خود را بزرگ می کنیم .
از سختی ها فرار نکنید و ناراحت نشوید هر سختی که به ما عرضه می شود فقط ما را به استغفارمان دعوت میکند و هر میزان که بتوانیم استغفار ها را بپذیریم سختی ها کنار می رود.
پس سعی و تلاشمان بر این باشد که از هیچ موقعیتی بدمان نیاید.
(لیس للانسان الا ماسعی)
لحظه که از چیزی خوشمان نیامد و ناراحت شدیم سریع سمع وبصرمان را فعال کنیم و مانند کامپیوتر که به جستجوی داده ها می پردازد جستجو کنیم و ریشه آن اکراه را از خطاها و اشتباهات خود جستجو کنیم.
( البته انجام وظیفه درخیلی از اوقات حکم می کند که من بدون اینکه از طرف مقابل ناراحت شوم اگر رفتار و گفتاری از طرف مقابل باعث ناراحتی من میشود ضمن پذیرش استغفار خود با آن فرد هم صحبت کنم.)
این همان معنای حقیقی شکر می شود و درک عظمت میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام رسیدن ما به این نقطه است که بتوانیم با تلاش و مداومت از دیگران ناراحت نشویم و دلمان را از اکراهات خالی کنیم و اینگونه به ظهور آقا بقیه الله که مظهر شکر هستند کمک کنیم این کمک ارزشمندتر ازصدقات و انفاق ها و خواندن ادعیه و مستحبات است چرا که وقتی شما از حضور من در خانه ات حقیقتاً در شکر و رضایت هستی من با کمال میل پا به خانه ات میگذارم.
پس هر زمان که در سختیها و فشاری قرار میگیریم در حقیقت صاحب ولایت با کلامی رو به من پا به خانه ی دلم می گذارد ولی من با اکراه ها و کلام هایم نمی توانم بفهمم و بپذیرم و شاکراین همکلامی بشوم تا با استغفار ها مسیر رشد را طی کنم.
فقط ناراحت می شوم. پس در دلی که اکراه هست شکر نیست و دلی که در شکر نیست یعنی به ظهور ولایت در دلمان روی خوش نشان نمیدهیم و اعراض میکنیم و رو بر می گردانیم و فقط با زبان ظاهر طالب ظهور امام زمانمان هستیم.
ان شاءالله دلمون و خالی کنیم از اکراهات وپر کنیم از دوستی و محبت .وطوری بشه که از هیچ شخصی بدمون نیاد وبا دیدن خطا در دیگران متوجه خطا خودمون بشیم و استغفار کنیم.و دیگران را و برخوردشون با مارا مخصوصا فرزند را از جانب خدا ببینیم که فرشته های خدا هستند تا ما استغفارمون و بفهمیم و در نتیجه به شکر واقعی برسیم.
والسلام
@TehranTanhamasiri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روز-بیستم
آیت الله مجتهدی ره
شرح مختصر دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان.....
#صلوات
@TehranTanhamasiri
سلام.مادری خواستند این پیامو تو کانال بزارم و از همه بخواهم برای کنکور جوونها وان شاالله عاقبت بخیری جوون ها دعا کنید تو این شبها.یادمون باشه اول برای فرج مولا دعا کنیم که با فرج مولامون تمام مشکلات حل خواهد شد.
@TehranTanhamasiri
▪️غرق تفکر؛
خط بر خاک میکشید، پدر خاک، با انگشت مبارکش.
اصبغ بن نباته پرسید:
چرا غرق فکرید؟
چرا خط بر زمین میکشید؟
آیا رغبتی به دنیا دارید؟
فرمود:
علی و رغبت به دنیا؟!
هرگز!
به خدا که لحظهای چنین نبوده!
در اندیشه مولودی هستم، که روزی خواهد آمد،
یازدهمین فرزند از نسل من،
همان که لبریز عدل و داد میکند، زمین خدا را،
بعد از آنکه مالامال شده باشد، از ظلم و بیداد.
او ولی غیبتی دارد و حیرتی.
در روزگار غیبتش،
عدهای گمراه میشوند
و عدهای هدایت؛
با تعجب پرسید:
آیا واقعاً چنین خواهد شد؟
شنید: آری! حتماً چنین خواهد شد...
اما تو کجا و فهم این امر عظیم کجا!
بهترینهای امتاند و همنشین نیکان عترت، آنان که مومن بمانند به او، در عصر طولانی غیبتش!
📚کافی، ج1، ص 338.
#حدیث_مهدوی
@TehranTanhamasiri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کدامیک از سه شبی که در روایات آمده، شب قدر اصلی است؟
👤 استاد عالی
#شب_قدر
•┈••✾🍃🌼🌺🌼🍃✾••┈
@TehranTanhamasiri
1_4138170619.mp3
2.53M
#غذای_روح🥑
موضوع:«ما بیماریم» 💔💔
@TehranTanhamasiri
امشب از اون شب هاست که هیئت های خیلی خوب داریم💔
منتظریم که بیای رفیق🕊
#هیئت_تحول💔
سلام دوستان چطورید؟ 🥀
بریم تا یه محفل خوب از جنس تلنگر ویه هدیه به عشق مولا
علی🖤
@TehranTanhamasiri