فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعرخوانی صابر خراسانی در ثنای حضرت عباس علیه السلام
آینهی علیست مبارک کند خدا...
میلاد قمر بنی هاشم، حضرت اباالفضل العباس (علیه السلام) و روز جانباز مبارک باد🌺
@Thowzehiravani
محمود کریمی .mp3
5.58M
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸💐 مولودی|میلاد حضرت عباس(علیه السلام)
🎙محمود کریمی
#توصیه دانلود
@Thowzehiravani
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
[WWW.FOTROS.IR]ma97013102.mp3
13.92M
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
سرود ( من كه دلداده ى آلپيغمبرم )
مولودیهای منتخب حضرت عباس ❤️❤️❤️ ( علیه السلام )❤️❤️❤️
با مـداحى حاج محمود كريمى
@Thowzehiravani
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸💎امام سجاد (علیهالسلام) فرمودند:
«إِنَّ للعبّاس عندَاللهِ مَنزِلَةً یَغبِطُهُ بِها جَمیعُ الشُهداء یَومَ القِیامَة»
«همانا نزد خداوند ( عمویم) عباس، جایگاه و مقامی دارد که تمام شهیدان در روز قیامت غبطه آن مقام را میخورند»
@Thowzehiravani
🌸🌸🌸🌸🌸
🔴اگر اراده کنی که خودت را حفظ بکنی،
پروردگار هم در هنگام ارتکاب گناهان
برای تو مانع ایجاد میکند.
آیت الله حق شناس رحمت الله علیه
@Thowzehiravani
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
💠 چهار ویژگی حضرت عباس(ع) در کلام امام صادق علیه السلام
امام صادق (ع) در فرازی از زیارت حضرت عباس(ع)، چهار صفت در وصف آن حضرت را بیان می کند؛ که این اوصاف در وجود ما نیز باید تجلی پیدا کند.
۱- اولین توصیف این است که حضرت میفرمایند: کسی میتواند یار امام باشد، که «تسلیم» بودن جزو ویژگیهای اخلاقش باشد؛ تسلیم بودن یعنی هر گامی امام بر میدارد ما هم همان گام را برداریم، نه اینکه بگوییم دلمان چه میگوید. تسلیم بودن یعنی خواسته امام را بر دیگران ترجیح دادن و این در وجود حضرت عباس (ع) بود.
۲- دومین ویژگی درباره شخصیت حضرت عباس (ع) این بود که ایشان «تصدیق» بودند، یعنی با جان و دل تمام مباحث را میپذیرفتند و این رفتار یک گام فراتر از تسلیم است. حضرت عباس (ع) در مقام جان دادن و گوش فرا دادن به دستورات امام تصدیقگر بودند. یعنی هر آنچه خواستِ امام بود را با دل و جان قبول داشتند.
۳- سومین ویژگی شخصیت حضرت «وفا» بود. یعنی اینکه فرد با تمام وجود قدم بردارد اما همواره خود را بدهکار بداند. وفا یعنی در مقام یاری رساندن همواره خود را بدهکار بدانیم نه طلبکار.
۴- ویژگی چهارم حضرت عباس «نُصحِ به خلف نبی» است. در اینجا نصیحت برای امام؛ به معنای نصیحت کردن امام نیست بلکه به معنی خیرخواهی است. یعنی کار را زیباتر و بیشتر از آنچه که خواستند، انجام بدهد. یعنی حضرت همواره خیرخواه بودند و همواره خیر دیگران را در نظر میگرفتند و خواسته دیگران را بر خواسته خود ترجیح میدادند و درصدد بودند دست بندگان را در تمام مراحل بگیرند.
🌷 .....اَشْهَدُ لَک بِالتَّسْليمِ وَالتَّصْديقِ، وَالْوَفآءِ وَالنَّصيحَةِ، لِخَلَفِ النَّبِىِّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيهِ وَآلِهِ الْمُرْسَلِ.......
گواهی می دهم که تو تسلیم بودی و تصدیق نمودی و وفاء و خیرخواهی کردی نسبت به یادگار پیامبر صلی اللّه علیه و آله، آن پیامبر مرسل.
📗ابن قولویه، کامل الزیارت، باب هشتاد و پنجم، زيارت حضرت عباس(علیه السلام)
@Thowzehiravani
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
◾️من عتبۀ درب حرم حضرت ابوالفضل علیه السلام را میبوسم که گردوخاک پای زوار است!
✅ حضرت آیتالله بهجت خود را فقیر درگاه اهلبیت علیهمالسلام میدانست و از کسانی که در مقابل معصومین علیهمالسلام تواضع میکردند، به عظمت یاد میکرد.
گاهی به این مناسبت حکایت شیخ انصاری رحمهاللّه را بیان میکرد و میفرمود:
♦️مرحوم دربندی به ایشان گفت: آقا، کار شما برای مردم حجت است. وقتی به حرم میروی، ضریح حرم حضرت ابوالفضل علیهالسلام را ببوس. شیخ در جواب فرمود: عتبۀ درب را میبوسم که گردوخاک پای زوار است.
📚 رحمت واسعه، ص ٢۴/ مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره
#حضرت_ابوالفضل علیه السلام
#زائر
#شیخ_انصاری
@Thowzehiravani
🌺🌺🌺
#حفظ امانت ولو شمشیر قاتل امام حسین علیه السلام......
2216 - وَ قالَ الامام علی بن الحسین عليه السلام: عَلَيْكُمْ بِأَداءِ الْاَمانَةِ، فَلَوْ أَنَّ قاتِلَ الْحُسَيْنِ بْنِ عَلِىٍّ عَلَيْهِمَاالسَّلامُ اِئْتَمَنَنىِ عَلَى السَّيْفِ الَّذِى قَتَلَهُ بِهِ لَاَدَّيْتُهُ إِلَيْهِ
بر شما باد به اداى امانت! اگر قاتل حسين بن على عليهما السلام شمشيرى را كه به وسيله آن، ( پدرم) حسين به على عليهما السلام را كشت، نزد من به امانت مى گذاشت، من آن را به او رد مى كردم.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
@Thowzehiravani
نحسی روز سیزدهم خرافه است/ سعد و نحس به دست خود انسان است نه طبیعت!
مبادا كسی به خرافه اینكه این روز یك روزی است که ما باید برویم بیرون تا از نحسی درآییم! اینچنین نیست. اگر كسی تبهكار بود نحس با خود اوست ﴿قَالُوا طَائِرُكُمْ مَعَكُمْ﴾، سعد انسان هم به بركت الهی با خود انسان است.
#در_محضر_استاد
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
@Thowzehiravani