📩 پیام شما|
سلام و ادب
یک آمار بدون هیچ تحلیلی
۱. تعداد کارکنان رسمی مرکز مدیریت حدود ۱۱۰ نفر که شامل مدیر و ۷ معاونت و مسئول دفتر مستقل و حدود ۳۰ مسئول واحد و مسئول دفتر معاونت این یعنی از هر ۳ نفر توی مرکز حداقل یک نفرشون حقوق مدیریت میگیره.
۲. تعداد نیروهای خدماتی مرکز و مدارس علمیه حدود ۱۲۰ نفر
۳. تعداد ۳۵ مدیر مدرسه و حدود ۱۵۰ تا ۱۸۰نفر کارکنان مدارس
سرجمع نزدیک ۵۰۰ نفر به مسئول و کارمند
تعداد طلبه ها مطابق انتخاب واحد حدود ۳۰۰۰ نفر و بر اساس آمار واقعی مدارس خوشبینانه حدود۲۳۰۰ نفر.
یعنی به ازای هر۴-۶ طلبه ۱ نفر حقوق بگیر.
البته یک نکته هست و اون اینکه ۸۰ درصد بار اداره حوزه روی دوش همون کارکنان مدارس هست که حقوقشون حدود ۲۰ درصد کارکنان رسمی مرکزه.
حالا اینکه کی بیکاره و کی سرش شلوغه و بقیه مسائل با خود شما.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
@Tollab_esf |خانه_طلاب_اصفهان
خانه طلاب اصفهان
📩 پیام شما|
سلام علیکم
طرح تحول حوزه علمیه اصفهان را خواندم
بنا به فرض صحت این برنامه و مصوب بودن آن، باید پرسید آیا آقایان راهکاری هم برای این برنامه دارند؟
هرچند در اصل اهداف نوشته شده در بخش های مختلف هم نقد بسیار وجود دارد. مثلا در اهداف پژوهشی صرفا آمار و ارقام نوشته شده که چند مجله و مقاله و غیره باید تا زمان هدف داشته باشیم که این کارها با بازی های اداری به راحتی ممکن است به هدف برسد ولی گفته نشده که طلبه در پایان هر پایه درسی از نظر مهارت پژوهشی چه توانایی هایی باید داشته باشد
یا مثلاً در بخش راهبردهای تبلیغ اهداف کلی است و به همین جهت چه بسا بتوانند همین الان ادعا کنند که به اهداف خود رسیده ایم. در حالی که مثلا انتظار می رفت توانایی های تبلیغی طلاب متناسب با پایه های مختلف تبیین می شد و همچنین روشن می شد حوزه علمیه چقدر در مدارس دانش آموزی، دانشگاه ها، زندان ها، مساجد و نقاط مختلف اثر گذاری دارای، هویت موثری تبلیغی خواهد بود
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
@Tollab_esf |خانه_طلاب_اصفهان
هدایت شده از مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان
🔴 قابل توجه طلاب و روحانیون محترم حوزه علمیه اصفهان
باتوجه به تشدید شرایط پایداری و سکون هوا و افزایش غلظت آلاینده های جوی دروس حوزه علمیه اصفهان در روز های سه شنبه و چهارشنبه به صورت غیر حضوری بوده و مرکز مدیریت حوزه علمیه و مدارس علمیه اصفهان روز سه شنبه تعطیل می باشد.
📌روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه های علمیه استان اصفهان
📌کانال اطلاع رسانی #مرکز_مدیریت_حوزه_علمیه_اصفهان :
@esfhozeh 📌
هدایت شده از مباحثات
🔅با فقدان موضوعشناسی دقیق در فقه سیاسی مواجه هستیم
🎤حجتالاسلام دکتر رنجبر
⚡️فقه سیاسی در حوزه علمیه/1
🔹چون حکومت در اختیار فقها نبود و حکومتها در اختیار طاغوت بود و چون حکومتهای طاغوتی در رأس کشورها بودند، لذا جنس سؤالات مراجعه کنندگان از جنس حکومتی – سیاسی نبود و خیلی کم و اندک و بیشتر برای رفع تکلیفهای خودشان بود. در چنین شرایطی، امام بزرگوار ما یک انقلابی در فقه به وجود آوردند و هم در ساحت مسئله و هم در ساحت شیوهی استدلال، مواد استدلال یک انقلابی به وجود آوردند و در واقع به صورت جدی به قصه و ماجرای فقه سیاسی ورود کردند.
🔹از زمانهای که بحث ولایت فقیه حضرت امام در درس خارجشان مطرح میشود که در «کتابالبیع» به مناسبتی این را مطرح میکنند، موضوع بحث فقه سیاسی به صورت جدی وارد حوزهها میشود. یعنی قبلا ما تکستارهها و تکمضرابهایی داشتیم، اما اینکه بخواهد به صورت مدون یک فقه سیاسی باشد که مبتنی بر آن کلانمسئلههای مربوط به قیام و انقلاب علیه طاغوت، ایجاد نظام سیاسی، دولت، حکومت، مجموعههای حاکمیتی و قانون اساسی باشد که فقها بنشینند و راجع به اینها بحث و گفتگو کنند، تا قبل از حضرت امام این به صورت جدی وارد حوزهها نشده بود. اما بعد از انقلابی که ایشان در عرصهی فقهی که عرض کردم، انجام دادند و بعد انقلاب اجتماعی امام و نیاز حکومت جدیدی که در انقلاب اسلامی به وجود آمده، برای قانون اساسی، تعبیهی نهادها و تأسیس نهادی مثل شورای نگهبان و اینها لاجرم فقه سیاسی هم وارد ادبیات حوزوی شد و جدیتر شد.
🔹متأسفانه علیرغم اوجی که فقه سیاسی در ابتدای انقلاب گرفت به دو یا سه علت این اوج دچار فرود شد که عرض کردیم یک علت شهادت برخی از بزرگان بود، یک علت هم ورود بزرگان و شاگردان امام در مناصب اجرایی بود که چارهای هم نبود و یک علت هم انقطاعی بود که به وجود آمد. الان هم که این مسئله دارد پیش میآید، یعنی مجدد با تأکید ویژهی رهبری ورود حوزهها صورت گرفته است. آدم احساس میکند که دوباره اینها به سراغ آن ابتکارات امام نرفتند که خدمتتان توضیح دادم و اسیر خردهمسئلهها شدهاند.
🔹رهبر انقلاب احساس کردند که ما برای ورود به گام سوم انقلاب که دولتسازی است، دچار یک خلاء تئوریک هستیم و لذا تأکید کردند که باید حوزههای علمیه به این عرصه ورود کنند؛ عرصههای نظریهپردازی حول مسائل کلان مملکتی که یکی موضوعات سیاسی و لاجرم فقه سیاسی است.
به همین خاطر فضلای جوان به خاطر آن روحیه و انگیزهی ولایتپذیری دارند، نسبت به بزرگترهایی که سنی از آنها گذشته و خیلی ورودی به این مباحث ندارند، احساس کردند که باید ورود کنند و ورود هم کردند که این جای تقدیر دارد. من باز تأکید میکنم که متأسفانه این ورود، ورود بعضا مبتنی بر یک نقشهی راه و دقیق نیست که در سؤالات بعدی شما اگر بود به این موضوع هم اشاره خواهم کرد که چه مشکلاتی دارد.
🔹ما میخواهیم راجع به فقه سیاسی حرف بزنیم، حتما باید سیاستگذاریهای کلان اقتصادی، سیاستگذاریهای کلان فرهنگی، سیاستگذاریهای کلان نظامی، امنیتی، سایبری و همهی اینها را بلد باشیم، چون ما میخواهیم راجع به سرنوشت یک کشور صحبت کنیم، نه یک فرد خاص و خود این شناخت موضوع به تطبیق بهتر و کاملتر کبری بر این موضوع کمک میکند.
یعنی شناخت کبری در بحث فقه سیاسی کفاف نمیدهد، شرط لازم است اما کافی نیست. باید حتما و حتما خود آن فقیه کارشناس آن موضوعی شود که میخواهد راجع به آن، تطبیق حکم و تطبیق کبری داشته باشد.
لذا من با این ایده که مثلا در کنار یک فقیه کارشناسانی قرار بگیرند موافق نیستم. خود آن فقیهی که میخواهد وارد آن حوزه شود باید کارشناس آن امر شود. لذا مسئله یک مسئلهی بسیط و ساده نیست که ما مثلا فرضا شنبه بگوییم که فقه اقتصاد میگوییم، یکشنبه فقه بانک میگوییم، دوشنبه فقه روابط بینالملل میگوییم، سهشنبه فقه هنر میگوییم، چهارشنبه فقه سینما یا فلان میگوییم. اصلا اینطور نیست که ما بخواهیم اینقدر یله و باز وارد شویم. بعد هم بگوییم که ۲-۳ کارشناس در کنار ما قرار بگیرند، ما میخواهیم تعیین تکلیف کنیم و تمام شود. خیر، به هیچ وجه اینطور نیست. خود آن فقیه و خود آن فردی که میخواهد فقاهت کند در کنار شناخت کبری حتما باید کارشناس هم باشد. این نیاز اولیه برای ورود به پژوهشهای فقه سیاسی است که یکی از خلاءهای آن متأسفانه همین است. حالا این در ساحت موضوع بود.
🔸مشاهده متن کامل گفتوگو:
https://mobahesat.ir/24253
🔻🔻🔻
@mobahesat
✍🏻 متن بیانیه دفتر حضرت آیتالله مهدوی درباره انتخاب آتی مجلس شورای اسلامی
🔹آیت الله مهدوی در انتخابات آتی از هیچ نامزد یا فهرستی حمایت نمیکنند.
🔸دفتر آیت الله سید ابوالحسن مهدوی در بیانیهای اعلام کرد: آیت الله مهدوی در انتخابات آتی از هیچ نامزد یا فهرستی حمایت نمیکنند و هرگونه نسبت طرفداری و جانبداری به ایشان مردود و غیرقابل قبول است.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
@Tollab_esf |خانه_طلاب_اصفهان
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 رهبر انقلاب اسلامی در پیامی، درگذشت حجة الاسلام والمسلمین حاج سید علی موحد ابطحی را تسلیت گفتند.
✏️ متن پیام حضرت آیتالله خامنهای به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت جناب حجة الاسلام والمسلمین آقای حاج سید علی ابطحی اصفهانی رحمةالله علیه را به بازماندگان محترم و به خاندان علمی موّحد ابطحی و به علاقمندان ایشان تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم.
سید علی خامنهای
۱۴۰۲/۰۹/۲۰
💻 Farsi.Khamenei.ir
📌مسئولین حوزه علمیه اصفهان!
فرمایشات رهبری را تبدیل به برنامه کنید‼️
🔺در این چند روزه که خانه طلاب از برنامه ارسالی از سوی مرکز صحبت کرد برخی از ما خواستند حالا که مرکز دست به قلم شده سنگ اندازی نکنیم. به این امید که در آینده برنامه بهتری از سوی مسئولین محترم مرکز، یا بیت زعیم محترم، بیرون آید و چراغ راه حرکت حوزه علمیه اصفهان شود.
🔴 قطعاً با این حرف موافقیم. مطمئنا نمیخواهیم اگر کاری شروع شده، سد راه آن شویم ولیکن یک سوال اساسی هست و آن اینکه مگر آنها که زمام امور به دست مبارکشان است،همانهایی نیستند که روزی آرزو میکردیم کاش حوزه اصفهان، از زید و عمر فاصله بگیرد و کار به دست این آقایان بیافتد⁉️
🔺اینها کسانی هستند که یادم هست روزی برای یکی از ایشان درباره حکمت و ارزش سخنان رهبری میگفتیم. ایشان بلافاصله به ما گفت (نقل به مضمون) : آقایان! واقعاً گمان میکنید در حکمت و بزرگی مقام معظم رهبری شک هست که توضیح میدهید؟
اما پس چرا؟
⁉️چرا این مسئولین انقلابی و حزب اللهی در طول سالها کار کردن در حوزه علمیه اصفهان به این نتیجه نمیرسند که فرمایشات رهبری پیرامون حوزه که نزدیک به ۵۰۰۰ صفحه است را تبدیل به برنامهای عملیاتی کنند و کار را بر اساس آن پیش برند؟ آنها را چه میشود؟
⁉️آیا اهمیت برنامهدار بودن را متوجه نیستند؟
بعید است.
⁉️نمیخواهند معلوم شود که در حرکتشان رو به جلو نیستند؟
استغفرالله.
⁉️دوست ندارند بعداً با برنامههای نوشته شده ارزیابی گردند؟
خدا نکند.
انقلابی نیستند و تنها اسم انقلاب و رهبری را به ظاهر تکرار میکنند؟
حاشا و کلا.
🔺پس مشکل کجاست؟ شاید اشکال از ما باشد؛از ما طلبههایی که به طور جدی و پیگیر نخواستیم تا برخی موانع کنار رود و راه برای اقدام اساسی «که همانا حرکت بر اساس اشارههای رهبری حکیم و زمان شناس و به معنای واقعی حوزوی است»،هموار شود آقایان!
🔺از شما میخواهیم؛به طور جدی می خواهیم؛درخواست میکنیم؛تمنا مینماییم؛اصلاً با هر تعبیری که شما اسمش را بگذارید مطالبه میکنیم ،فرمایشات رهبری را تبدیل به برنامه عملی کنید و حرکتی تمیز را شروع نموده و بر اساس آن یک حرکت آیندهدار را رقم بزنید.
🔅به امید آن روز
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
@Tollab_esf |خانه_طلاب_اصفهان
May 11
💥 آیه الله عبدالمحمود عبداللهی در انتخابات خبرگان از حوزه انتخابیه استان اصفهان ثبت نام کرده است.
فرزند آیت الله عبداللهی در گفتوگوی اختصاصی با کانال پاسخبهشبهاتفــجازی ضمن تکذیب برخی شایعات مبنی بر عدم کاندیداتوری در انتخابات خبرگان، گفت: «ایشان در انتخابات خبرگان رهبری از حوزه انتخابیه اصفهان ثبت نام نموده اند. از خبرگزاری ها انتظار میرود در انتشار اخبار دقت بیشتری داشته باشند»
گفتنی است خبرگزاری «خبر آنلاین» در ضمن خبری مدعی شده بود برخی از اعضای فعلی خبرگان، از جمله آیه الله عبداللهی در انتخابات جدید ثبت نام نکرده، که این خبر تکذیب شد.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
@Tollab_esf |خانه_طلاب_اصفهان
هدایت شده از مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان
جانشین محترم مدیر حوزه های علمیه استان اصفهان روز چهارشنبه در دیدار با دادستان دادگاه ویژه خواستار محاکمه آقای احمد عابدینی شد
ایشان اظهار داشت آقای عابدینی با ظاهر شدن در لباس روحانیت در شبکه های معاند و اظهار مطالب شاذ چهره حوزویان را مخدوش کرده و سبب بروز اختلاف میان شیعیان می شود.
#مرکز_مدیریت_حوزه_علمیه_اصفهان
📩 پیام شما|
سلام.
🌺🙏 یک سوال مودبانه از مرکز مدیریت حوزه علمیه بابت طرح انصار
🔶ما یک موسسه رسانه ای- طلبگی هستیم با یک دهه فعالیت. زمینه فعالیتمون هم در قالب مدیا و علوم انسانی و اسلامی است. یعنی چالش ها و شبهات این حوزه رو به زبان رسانه ای تولید میکنیم. یک ایده کاملا طلبگی و به روز .
🔹از فرهنگ و ارشاد مجوز داریم. امسال خداروشکر دانش بنیان نوع 3رو دریافت کردیم.
🔺چالشی که با اون مواجه هستیم اینه که برای توسعه موسسه و افزایش ظرفیت تولید ، یکی از طلاب متخصص رو خواستیم عضو مجموعه کنیم بصورت امریه. حقوق و مزایای اون رو هم تمام و کمال خودمون پرداخت میکنیم ولی متاسفانه هیچ ارگان مربوطه ای همکاری نکرد.
❗️بابت این مسئله به کجاها سر زدم؟؟!
مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان
دفتر تبلیغات اسلامی
سازمان تبلیغات اسلامی
بسیج طلاب و روحانیون و ....
❌نتیجه: هیچ همکاری ای صورت نگرفت.
👈هرکدام به دلایل مختلف درخواست حقیر را رد کردند.
❌❌این در حالی بود که با پیگیری حقیر از مرکز نوآوری های حوزه علمیه ، قم ۳۰۰ سهمیه ، مشهد ۱۰۰ سهمیه و اصفهان ۴۰ سهمیه با نام طرح انصار دارند که معمولا هر سال میسوزه .❌❌
😞بنظر شما جرم بنده چیست که اینگونه کارشکنی میشود ؟ 5سال ممتاز حوزه بوده ایم دریغ از یک حمایت ؟
حالا ما اگر یک یا دو سهمیه بگیریم ، با نظارت و پرداخت مزایا و حقوق و در راستای اهداف و فعالیت های طلبگی حرکت موثری بزنیم، حرام کبیره مرتکب شدیم؟
Bbc, manoto, voa,و ... در کفر و عناد چنان پشت هم هستند که آدم لذت میبرد
ولی خدا نکنه ما بخواهیم حرکتی بزنیم
به سرعت اصل عدم ،إعمال میشه
🌸🌸 رهبر انقلاب در دیدار با مجموعه های دانش بنیان میفرمودند :
اما انتظاراتی هم که از دستگاهها برای نخبه داریم، بخش مهمی است. در یک کلمه: حمایت. از دستگاهها توقع داریم که از نخبگان حمایت کنند. این حمایت همیشه به معنای پول دادن نیست. گاهی پول دادن مضر است؛ حمایت [باید] عاقلانه، بخردانه و با توجه به جوانب گوناگون باشد.(اول فروردین 1401)
🌸🌸یک نکته دیگر در مورد این تولید دانشبنیان این است که ما واقعاً از شرکتهای دانشبنیان حمایت کنیم؛ بخشهای دولتی حمایت کنند. (23 فروردین 1401)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
@Tollab_esf |خانه_طلاب_اصفهان