| توییتا |
. . . هر گیلانی عاشق به همراه یک شاخه گل 🌹 #دهه_کرامت_1402 #کانون_جوانان_رضوی_استان_گیلان
وجود دوقاشق در سلف به کنار🤦♂....
پوست خیار رو کجای دلمون بذاریم🤯😂
#لرد_کماندو
@Twiitaa
اگر برای تو خیری داشت میماند
اگر دوستدارت بود حرف میزد
و اگر مشتاقِ دیدنت بود، میآمد...
#نزار_قبانی
#عاشق_شعر
@Twiitaa
بیا هرجا که تو زندگی مون اسیر مشکلات شدیم از حضرت معصومه(ع) کمک بگیریم❤️
#بینام_دختر
@Twiitaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خداوندا! یا مشکلات مالیم حل شه، یا اینکه رسانه یک باشگاه فوتبال اروپایی، از آهنگهای ایرانی استفاده کنه!
(این کلیپ در حساب کاربری رسمی باشگاه آثمیلان منتشر شده است.)
#بابای_علیض
@Twiitaa
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
اربعین کلیمیّه
🔹️فضيلتى كه خداوند براى ماه ذیالقعده و دهه اول ذیالحجه قرار داده است، خود يادآور عبادت خداست؛ چرا كه در اين چهل روز حضرت موسى(عليه السلام) به دعوت خداوند متعال در كوه طور به عبادت مشغول گشت. خداوند در اين باره مىفرمايد:
🔹️«وَ وَاعَدْنَا مُوسىَ ثلثِينَ لَيْلَةً وَ أَتْمَمْنَاهَا بِعَشْر فَتَمَّ مِيقَاتُ رَبِّهِ أَرْبَعينَ لَيْلَة؛ و با موسى سى شب وعده نهاديم، چون پايان يافت ده شب ديگر بر آن افزوديم تا آنكه زمان وعده به چهل شب تكميل شد»(اعراف،۱۴۲)
🔹️چهل روزى كه موسى(سلام الله علیه) در كوه طور به عبادت سپرى كرد، به «اربعين كليميّه» مشهور است و اهل سير و سلوك اهميت فراوانى براى آن قائلند و آداب و دستورات خاصى را براى آن ذكر كرده اند و در آن بيشتر به عبادت مىپردازند؛ چه اينكه در منابع روايى ما براى «اربعين» ويژگى خاص ذكر شده، مثلا در روايتى وارد شده كه:
🔹️«مَنْ أَخْلَصَ لِلِّهِ أَرْبَعينَ يَوْماً فَجَّرَ اللّهُ يَنابيعَ الْحِكْمَةِ مِنْ قَلْبِهِ عَلى لِسانِهِ؛ كسى كه چهل روز براى خداوند متعال خالص گردد، خداوند چشمههاى حكمت را از قلبش بر زبانش جارى مىكند.»(عدة الداعی و نجاح الساعي، جلد ۱، صفحه ۲۳۲)، (يا براى چهل روز عبادت و يا حفظ چهل حديث و از اين قبيل ثمرات فراوانى ذكر كردهاند.)
📚 ره توشه ،جلد۲،صفحه۱۹۲
🔹️در اين ايام بر اساس روايات اسلامى، گفتن ذكر «لا اله الا الله» مستحب و بسيار مؤكد است. چند «لا اله الا الله» در شبانه روز گفتن چندان مؤونهاى ندارد. انسان در اين ايام اين ذكر را تكرار كند و بگويد، خدايا چون تو دوست داشتنى هستى و چون تو خدا هستى اين ذكر را مىگويم و هيچ پاداش و عوضى نيز نمىخواهم.
🔹️اين ذكر را مىگويم به شكر گوشهاى بسيار كم از نعمت هاى بى كرانى كه به من ارزانى داشته اى، هر چند پاداشى هم به من عطا نفرمايى. به هر حال بايد از همين مراتب محدود و پايين شروع كنيم تا به تدريج ان شاء الله به مراتب عالىتر نايل آييم.
📚 به سوی او، صفحه۲۸۲
#اربعین_کلیمیه
💠 @mesbahyazdi_ir