هدایت شده از | کتابخانه توییتا |
🛑کد:146
📚عنوان: پسر نوح
✍️🏻نویسنده: محمدرضا حدادپور جهرمی
تعداد صفحات: ۳۳۹
📖شرح کتاب:
داستان پسر نوح پردهبرداری مختصر از تلاش سرویسهای بیگانه، توسط عوامل داخلی آنان، برای اتصال و سازماندهی بخش قابل توجهی از مذهبینماهایی است که تحت عنوان شیعیان انگلیسی و اهل سنت آمریکایی در جهان اسلام به راه افتاده است.
@Twiitaa_ketab
هدایت شده از اندیشه و قلم | احمد قدیری
💡 ناترازی
احمقهای ایرانی درحالی به مذاکره با ترامپ دخیل بستهاند که او نه تنها کمر به قتل حاج قاسم و برجام بست که علیه کانادا، پاناما، گرینلند، مکزیک، بریکس، دموکراتها و حتی بولتون و پمپئو نیز اقدام نموده است!
کاش فناوری تبدیل حماقت به برق را داشتیم، تا حداقل معضل ناترازی را حل میکردیم!
احمد قدیری
۱۴۰۳/۱۱/۴
@GhadiriNetwork
🍀صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🍀
#پرسش
سلام
❓️خدا از نارحتی بندهاش ناراحت نمیشه مثلا اگر کسی از دست کسی پیش خدا گریه کنه خدا ناراحت نمیشه ؟حق الناس باعث ناراحتی خدا میشه؟ مگر خدا هم احساسات نداره.جنس ما آدما هم از خدا ست پس چرا وقتی یکی ظلم میکنه انتقام نمیگیره ازش چرا خدا اینطوریه؟
#پاسخ
✅️ بين غضب انسان وغضب الهي تفاوت زیادی وجود دارد، چرا كه خشم در انسان يك نوع هيجان و برافروختگى درونى است كه سرچشمه حركات تند و شديد و خشن مى شود، و نيروهاى وجود انسان را براى دفاع، يا گرفتن انتقام، بسيج مى كند، ولى در مورد پروردگار هيچيك از اين مفاهيم كه از آثار موجودات متغير و ممكن است وجود ندارد. بلكه خشم الهى به معنى برچيدن دامنه رحمت و دريغ داشتن لطف از كسانى است كه مرتكب اعمال زشتى شده اند. همچنین مفهوم رضایت و محبت در خدا و انسان ها نیز متفاوت است، محبت در انسان يك نوع، توجّه قلبى و جاذبه روحى است، در حالى كه خداوند نه قلب دارد و نه روح، بنابراين رضایت و محبّت در مورد او به معنى انجام كارهائى است كه مايه خير و سعادت بندگان است، و نشانه لطف و عنايت او است.
از امام باقر(علیهالسلام) در تفسیر و معنای آیهی: «وَ مَنْ يَحْلِلْ عَلَيْهِ غَضَبي فَقَدْ هَوی [طه/۸۱] و هر كس خشم من بر او فرود آيد قطعا در [ورطه] هلاكت افتاده است» سؤال شد، که غضب خدا به چه گونه است؟ امام باقر(علیهالسلام) فرمود: غضب خداوند همان کیفری است که به خطاکاران و منحرفان روا میدارد.
#فاطمه
@Twiitaa
هدایت شده از بسیج دانشجویی پردیس بنت الهدی صدر گیلان
به نام خدا
پایان دلتنگی ها...
✨ سفر آسمونی راهیان نور✨
آنانکه رفته اند کاری حسینی کرده اند...
و آنانکه مانده اند باید کاری زینبی کنند...
زمان اعزام: ۲۳ تا ۲۷ بهمن ماه
مبلغ : فقط ۲۰۰ تومان
مهلت ثبت نام : تا ۱۲ بهمن
برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به آیدی زیر مراجعه کنید.
🔸@zahrababalou🔸
#راهیاننور1403
#بسیجدانشجویی
#پردیسبنتالهدی
@hoda_bso