اولین پنجشنبه #محرم از راه رسید
فراموش نکنیم آن دسته از عاشقان حسین (علیهالسلام) را که سالهای قبل در کنار تو بر سر و سینه میزدند و امروز دستشان کوتاه است چه کسی میداند مسافر بعدی کیست
چه نوکرهای زیر خاك خوابیدهای که حسرت یك شب محرم رو دارن
پنجشنبه و شب جمعه به یاد همه عزاداران خفته در خاک فاتحه و صلوات
➺ @Twitter_eita [عضویت]
🔷 شب ششم محرم در آیین عزاداری ایرانیان مخصوص گرامیداشت نوجوان عاشق، قاسم بن الحسن معرفی شده است.
🔹قاسم بن الحسن دفاع مقدس که بود؟
🔸در بین نیروهای گردان از میان ۴۰۰ نفر رتبه پنجم تیراندازی را کسب کرد اما چون فقط ۱۲ سال داشت از رفتن به جبهه منع شد! به هر دری که زد او را نبردند! با آن سن کم خود را از چای گرمیِ اردبیل به تهران رساند و ده روز در مقابل دفتر رئیس جمهور ماند تا او را ببیند اما موفق نشد!
🔸روز یازدهم ماجرا را به رئیس جمهور آیت الله خامنه ای گفتند! ایشان دستور می دهد که وی را به نزد او بیاورند! خواسته اش را مطرح اما ایشان نیز به دلیل سن کمش مخالفت خود را با اعزامش اعلام کرد!
🔸در آن لحظه گریه کرد و گفت: حالا که نمی گذارید به جبهه بروم، به روضه خوان ها بگویید از این پس روضه حضرت قاسم را نخوانند چون او هم در هنگام شهادت فقط ۱۳ سال داشت! آیت الله خامنه ای همان لحظه در کاغذ مهر شده ای که به وی تحویل داد نوشت «او بدون هیچ محدودیتی می تواند به جبهه اعزام شود.»
🔸پایش به جبهه باز شد. شهید حمید باکری در سخنرانیهای خود جهت بالا بردن روحیه نیروها از رشادت های او می گفت. هرگاه که در مرخصی بود و به اردبیل می آمد، با دعوت امام جمعه در خطبه ها حاضر و مردم را به رفتن به جبهه و دفاع از اسلام دعوت می کرد.
🔸او نه در پشت جبهه، بلکه در مقدمترین خط مقدم، یعنی گردان تخریب حضور پیدا کرد و در شب های عملیات مین ها را خنثی و به شهیدان حمید و مهدی باکری می گفت که سریع گردان را به جلو بیاورید! او کسی نبود جز شهید مرحمت بالازاده. شادی روحش صلوات.
➺ @Twitter_eita [عضویت]
🔺رئیس بنیاد مستضعفان با «پزشکیان» دیدار کرد
🔹«دهقان» رئیس بنیاد مستضعفان امروز با حضور در دفتر رئیسجمهور منتخب، با تبریک انتخاب وی از سوی مردم، از آمادگی بنیاد مستضعفان برای کمک به دولت جدید در مسیر بسط عدالت و کمک به محرومان خبر داد.
➺ @Twitter_eita [عضویت]
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هیئت را دُکان نکنید !
➺ @Twitter_eita [عضویت]
812K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناراحتی و بغض پوتین هنگام نام بردن از شهید رییسی در دیدار با قالیباف
➺ @Twitter_eita [عضویت]
یادتونه شهید رئیسی و دولتش چه زحماتی کشیدن تا ایران عضو "بریکس" بشه!
و در امتداد راه شهید رئیسی امروز رئیس مجلس تفاهمنامه پروتکل مجمع پارلمانی بریکس رو امضا کرد!
🗣 🍃نیره نوری🍃
➺ @Twitter_eita [عضویت]
نام: حکمت بدر
سن: ۶ سال
جرم: اهل غزه بودن
علت شهادت: سوءتغذیه بخاطر قحطی و اشغالگری و جنایت علیه فلسطین
حکمت بدر فقط یکی از ۱۶ هزار کودک شهید غزه طی ۹ ماه گذشتهست.
#یا_حسین
➺ @Twitter_eita [عضویت]
📷 دیدار پزشکیان با خانوادۀ شهید رئیسی
🔹رئیسجمهور منتخب عصر امروز با حضور در منزل شهید رئیسی با همسر و خانوادۀ او گفتوگو کرد.
🔹در این دیدار پزشکیان با گرامیداشت نام و یاد رئیسجمهور شهید، از تلاشهای ارزنده و فراموشناشدنی شهید رئیسی در مسیر خدمت به مردم و پیشرفت کشور قدردانی کرد.
➺ @Twitter_eita [عضویت]
11.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️روایت رهبر انقلاب از ماجرای شهادت حضرت قاسم بن الحسن(علیهالسلام)
#رهبر_انقلاب #حضرت_قاسم
➺ @Twitter_eita [عضویت]