#شناخت_ضد_ارزش_ها
💌#روایت | کنترل زبان
امام سجاد علیه السلام :
🔹احفظ علیک لسانک تملک به اخوانك".
🔸زبان خود را کنترل کن تا مالک وصاحب اختیار دوستان خود شوی.
(کتاب اتحاد دوستی)
#کنترل_زبان
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها
💌#روایت | سالم ماندن در برابر گناه
امام محمد باقر(ع):
🔹لا يسلم احد من الذنوب حتي يخزن لسانه.
🔸هيچ كس از گناهان سالم نمي ماند ، مگر اينكه زبانش را نگه دارد.
( بحارالانوار ، دار احیاء الترا العربی ، ج 75، ص 178)
#نگهداشتن_زبان
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها
💌#روایت | شناخت ضد ارزش ها
امام علی (ع):
🔹وَ قَالَ (عليه السلام): أَزْرَى بِنَفْسِهِ مَنِ اسْتَشْعَرَ الطَّمَعَ وَ رَضِيَ بِالذُّلِّ مَنْ كَشَفَ عَنْ ضُرِّهِ وَ هَانَتْ عَلَيْهِ نَفْسُهُ مَنْ أَمَّرَ عَلَيْهَا لِسَانَهُ.
🔸آن كه جان را با طمع ورزی بپوشاند خود را پَست كرده، و آن كه راز سختی های خود را آشكار سازد خود را خوار كرده، و آن كه زبان را بر خود حاكم كند خود را بی ارزش كرده است.
(نهج البلاغه،حکمت ۲)
#طمع
#خواری
#رنج_و_سختی
#حاکمیت_زبان
#ارزش
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ازش_ها
🔆#مهدویت|سختی در اخرالزمان
از همه مهم تر اینکه فتنة فراگیری در میان تمام مسلمانان رخ می دهد که تا زمان ظهور ادامه می یابد:
از پیامبر اکرم(ص) شنیدم که فرمود: جبرئیل به نزدم آمد و گفت: یا محمد، به زودی در امّتت فتنه به پا خواهد شد. پرسیدم: چگونه از آن می توان خارج شد؟ گفت: در کتاب خدا، خبر پیشینیان و آنها که پس از شما می آیند و حکم (آنچه) مابین شما (رخ می دهد) آمده است. [آن] فاصل میان حق و باطل است و هزل نیست. هر ستم کاری که بدان عمل نکند خداوند او را درهم می شکند و هر کس جز در آن به دنبال هدایت باشد خداوند گمراهش خواهد ساخت. ریسمان محکم الهی، ذکر حکیم و صراط مستقیم است.
قسم به آنکه جان علی در دست اوست این امت به هفتادوسه فرقه تقسیم می شوند که همة آنها در آتشند به جز این فرقه: «و ممّن خلقنا أمّةٌ یهدون بالحقّ و به یعدلون؛ و از میان کسانی که آفریده ایم، گروهی هستند کعبه حقّ هدایت می کنند و به حق داوری می نمایند». اینهایند که نجات می یابند.
در دیگر روایات، حضرت امیر(ع)، دستة نجات یابنده را خود، شیعیانشان و تمام پیروانشان معرفی نموده اند:
رسول خدا(ص) به من فرمود: «شبی که مرا به آسمان ها بردند، قصرهایی دیدم که از یاقوت سرخ، زبرجد سبز، درّ و مرجان و طلای خالص بود، کاه گل آنها از مشک خوشبو، خاکش از زعفران، و دارای میوه، نخل خرما و انار، حوریه، زن های زیبا و نهرهای شیر و عسل که بر روی درّ و جواهر می گذشت ـ در کنار آن دو نهر، خیمه ها و غرفه هایی بنا شده، بودند و در آنها خدمتکارها و پسرانی بودند، و فرش هایش از استبرق، سندس و حریر بود و طناب هایی در آنها بود. گفتم: ای حبیب من جبرئیل، این قصرها از آن کیست، و قصة آنها چیست؟ جبرئیل گفت: این قصرها و آنچه در آن است و چندین برابر آن مخصوص شیعیان برادرت و جانشین تو پس از تو بر امّت، علی است. ایشان را در آخر الزمان به نامی که دیگران را آزار دهد، بخوانند. آنها را رافضه (واگذارندگان) خوانند، در صورتی که این نام برای آنان زینت است، زیرا ایشان باطل را واگذارده و به حق چنگ زده اند، و سواد اعظم اینانند. اینها مخصوص شیعیان فرزندت حسن، پس از او، برای شیعیان برادرش حسین، پس از او، برای شیعیان فرزندش علی بن الحسین، بعد از او، برای شیعیان فرزندش محمد بن علی، پس از او، مخصوص شیعیان فرزندش جعفر بن محمد، پس از او، برای شیعیان فرزندش موسی بن جعفر، پس از او برای شیعیان فرزندش علی بن موسی، بعد از او، برای شیعیان فرزندش محمد بن علی بعد از او؛ و برای شیعیان فرزندش علی بن محمد، پس از او برای شیعیانش فرزندش حسن بن علی پس از او، و برای شیعیان فرزندش محمدِ مهدی پس از اوست. ای محمد اینان امامان پس از تو، نشانه های هدایت و چراغ های روشن در تاریکی ها هستند. شیعیانشان ـ تمامی ـ فرزندان تو هستند، و دوستداران آنها پیروان حق و دوستان خدا و رسولند، که باطل را واگذارده و از آن دوری کرده اند، و آهنگ حق نموده و از آن پیروی کرده اند، آنها را در زمان زندگی شان دوست داشته و پس از مرگشان زیارت کنند. در صدد یاری آنهایند و به دوستی آنها اعتماد کنند. رحمت خدا بر ایشان باد زیرا او آمرزنده و مهربان است».
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ازش_ها
🔆#مهدویت |سختی در اخرالزمان
فتنه و آشوب آنان را بکوبد، چنان که آتش، هیزم را می کوبد و آسیاب طعمة خود را. آنها دین می آموزند اما نه برای خدا، و دانش می جویند امّا نه برای عمل؛ و به وسیلة کار آخرت، دنیا را می طلبند.
مصادیق فتنه ها
تعداد و گونه های فتنه های آخرالزمان آنچنان زیاد است که به طور عادی اولین تصوری که برای هر شنونده ای از شنیدن این واژه به وجود می آید، همین موضوع است. همان طور که دیدیم در میان این سیل فتنه ها چهار یا پنج مورد بیش از دیگر موارد، انسان ها را مبتلا می سازد. در بعضی از روایات علوی(ع) می توان مصادیق و تسهیل کننده هایی را برای وقوع در فتنه یافت:
حضرت امیر(ع) از رسول خدا(ص) نقل کرده که فرمودند:
برای امتم بیش از هر چیز از گمراهی پس از معرفت، فتنه های گمراه کننده و شهوت، شکم و فرج بیمناکج
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها
💢#عبرت | از گرگها استمداد نطلبيد!
🔹با توسل به دامن #آمريكا ضعف و ناتوانى خود را برملا نسازيد و از گرگها و درنده ها براى شبانى و حفظ منافع خود استمداد نطلبيد.
🔹ابَرقدرتها آن لحظه اى كه منافعشان اقتضا كند شما و قديميترين وفاداران و دوستان خود را قربانى مى كنند و پيش آنان دوستى و دشمنى و نوكرى و صداقت ارزش و مفهومى ندارد.
#امام_خمینی
📚صحیفه امام؛ ج20؛ ص329 | پیام به مسلمانان؛ 6 مرداد 1366
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها
💢#عبرت | ما باید زحمت بکشیم تا در همه جناحها خودکفا باشیم
🔹هی میگفتند نمیشود با این قدرتها درافتاد، بیایید بسازیم!
لکن شما دیدید وقتی #ملت خواست، شد. وقتی یک ملتی یک چیزی را میخواهد، میشود، خدا همراهش است. حالا هم که میگویند ما نمیتوانیم مثلًا #خودکفا بشویم نخیر، میتوانیم، و باید #همت کنیم و بشویم.
#امام_خمینی
📚۱۱ آبان ۱۳۵۸
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها
🔰#طبابت|دلیل مصرف خرما در مراسم عزاداری
🌸خرما #افسردگی را #سرکوب می کند؛ مخصوصاً اگر با #گردو مصرف شود و باعث #آرامش شده و #غصه را کاهش می دهد.
#سبک_زندگی_اسلامی
#طب_اسلامی
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها
🔰#طبابت|حفظ آرامش با وضو
✍پيامبر صلى الله عليه و آله: إنّ الغضب من الشّيطان و إنّ الشّيطان خلق من النّار و إنّما تطفا النّار بالماء فإذا غضب أحدكم فليتوضّأ.
#خشم از شيطان و شيطان از آتش آفريده شده است و آتش با آب #خاموش مى شود، پس هرگاه يكى از شما به خشم آمد، #وضو بگيرد.
📚 نهج الفصاحه، ص ۲۸۶، ح ۶۶۰
#سبک_زندگی_اسلامی
#طب_اسلامی
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
هدایت شده از ~چَنـد قـَدَمـ👣تآ وِصـآلــّ🍃
مهارتهای کلامی_6.mp3
12.28M
#شناخت_ضد_ارزش_ها
💡#معرفت | بالاترین هنر و کلیدی ترین ضعف
🔻#سکوت؛، بالاترین "هنر" آدمی است ...
و #پرحرفی کلیدی ترین "ضعف" او !
🔻پرحرفی، حتی با حرفهایی که زشت و آلوده هم نیستند؛ #مانع #رشد_معنوی انسان است، چه رسد به کلام لغو و آلوده و زشت ...
کم گوی و گزیده گوی، چون دُر🌟
#استاد_شجاعی
#مهارتهای_کلامی
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
مهارتهای کلامی_9
12.2M
#شناخت_ضد_ارزش_ها
💡#معرفت | زبان بدن
▪️#ادب در کلام، فقط منحصر به دایرهی واژگان ما نیست، بلکه بیش از کلام، #زبان بدن ما را نیز شامل میشود!
⚡️گاهی اشارات چشم و ابرو، و نوع نفوذ چشم، چنان خنجر برّندهای در قلب مخاطب وارد میکند، که میتواند ما را از چشمان خدا، ساقط کند.
#استاد_شجاعی
#مهارتهای_کلامی
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها
💡#معرفت | گناه برای این اتفاق میافتد که تو بدی خودت را ببینی!
➖تقریباً میشود گفت، برنامه دینی عبادی نداریم که زمانبندی نداشته باشد. حتی برای مستحبات هم میبینید در دین ما ساعتی را تعیین کردند، برنامههای دینی همه حسابوکتاب دارند، چرا؟ آیا این برای این نیست که ما تبدیل به آدمهای محاسبهگری شویم؟ فرمودند: «اگر شما میخواهید یک برنامۀ عبادی برای خودتان بریزید، بگویید من این یک سال این کار را انجام میدهم.»(فَلْيَدُمْ عَلَيْهِ سَنَةً...؛دعائم الاسلام/۱/۲۱۴)
➖محاسبۀ نفس، نوعی محاکمۀ بسیار خصوصی نفس است. تو چرا این کار را کردی؟ برای چه #غصه خوردی ؟ برای چه #شادی شدی؟ برای چه این موضوع برایت مهم نبود، غصه نخوردی؟ نه بگو دیگر داریم صحبت میکنیم! اشکالی ندارد آدم در جریان محاسبۀ نفس با خودش #دعوا کند.
➖محاسبه یعنی اینکه این عملی که انجام دادی و میخواستی یک اثر خوبی روی شما بگذارد، ببین بنشین نگاه کن ببین این اثر را گذاشت؟ برای چه این را انجام دادی؟ بعد خودت را نگاه کن! الکی کاری انجام نده برو! صبر کن. حتی گناه کردی، میفرماید:«یا داوود! به عزت و جلال خودم سوگند بندۀ من گناه میکند همان موقع میگوید خدایا من دارم اشتباه میکنم من غلط دارم میکنم من شرمنده هستم، یعنی #حساب خودش را برسد میفرماید من او را میبخشم.» (مَنْ أَتَانِي وَ هُوَ مُسْتَحْيٍ مِنَ الْمَعَاصِي الَّتِي عَصَانِي بِهَا، غَفَرْتُهَا لَه..؛امالی طوسی، ص۱۰۷)
➖#گناه برای این اتفاق میافتد که تو خودت را بسنجی و الا خدا به تو اجازه نمیدهد تو گناه بکنی. تو گناه بکنی یکچیزی را در درون خودت پیدا کنی میگوید آن را نگاه کن! این ایراد را داری که این گناه را کردی. (کافی/۳۱۴/۲)
#استاد_پناهیان
#محاسبه_نفس
#گناه
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها(۲)
🌐#سیاست | پیام مقام معظم رهبری به جوانان فرانسه!
جوانان فرانسه!
🔻از رئیس جمهور خود بپرسید چرا از اهانت به پیامبر خدا حمایت میکند و آن را آزادی بیان می شمارد؟
آیا معنی آزادی بیان این است؟ دشنام و اهانت،آن هم به چهره ای درخشان و مقدس!
آیا این کار احمقانه توهین به شعور ملتی نیست
که او را به ریاست خود انتخاب کرده است؟
🔻سوال بعدی این است:که چرا تردید در هولوکاست جرم است و اگر کسی چیزی در این باره نوشت باید به زندان برود اما اهانت به پیامبر آزاد است؟
سید علی خامنه ای (۹۹/۸/۷)
#آزادی_بیان
#اهانت_به_پیامبر
#ترس
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها(۲)
🌐#سیاست | سه اثر مهمی که فرهنگ مواسات در جامعه دارد
🔸در جامعۀ اهل مواسات، ابوموسیاشعریها به علی(ع) تحمیل نمیشوند
🔻 مهمترین راه پیشگیری از سقوط انسان و نابودی جامعه(ج۹)
🔻 مواسات و انفاق بهمعنای اعم کلمه(شاملِ انواع پرداختها، جاندادن در راه خدا و...) هم ابعاد فردی دارد، هم ابعاد اجتماعی و سیاسی دارد و هم میتواند منجر به طراحی نظامات اجتماعی بشود؛ از جمله نظام حقوقی و اقتصادی.
1️⃣ اولین اثر بُعد اجتماعی انفاق و مواسات، افزایش پیوند اجتماعی است. وقتی در جامعهای، جنبۀ فردی انفاق و مواسات، برای تکتک افراد جا بیافتد و تبدیل به ارزش بشود، پیوند اجتماعی بین مردم افزایش پیدا خواهد کرد و موجب میشود بخش عمدهای از مشکلات جامعه با تقویت «اخوت اسلامی» بین مؤمنین، حل شود.
2️⃣ دومین اثر فرهنگ مواسات این است که ابوموسی اشعریها به علی(ع) تحمیل نمیشوند. اگر مواسات نباشد، حتی در حکومت عادلانۀ علی(ع) هم مردمِ پابرهنه، ابوموسی اشعری را به علی(ع) تحمیل میکنند؛ یعنی کسی که با رانت، قطار قطار شتر از بیتالمال دزدیده بود! در چنین جامعهای، کار علی(ع) جلو نمیرود.
🔻 در جامعۀ اهل مواسات، کسانی که لیبرالی فکر میکنند و دنبال اقتصاد لیبرالی هستند، عاشق یا مرعوب لیبرالها هستند و فکر میکنند دنیا کدخدایی دارد، رأی نخواهند آورد، چون مردم میدانند که اینها، ساختارهای اقتصادی جامعه را عدالتزا نخواهند کرد و دنبال ساختارهای دیکتهشدۀ نظام سلطه هستند.
3️⃣ سومین اثر مواسات در جامعه این است که فرهنگ «اقتصاد جمعی» شکل میگیرد. مواسات میگوید «باهم کار کنیم و پول در بیاوریم» و این یعنی تعاون کنیم و بهصورت جمعی کار اقتصادی انجام دهیم؛ این الگوی اصلی آیتالله شاهآبادی برای اقتصاد جامعۀ اسلامی است.
👤علیرضا پناهیان
🚩هیئت میثاق با شهدا - ۹۹.۰۶.۰۷
👈🏻 متن کامل + صوت و فیلم
📎 Panahian.ir/post/6501
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها(۲)
🌐#سیاست | در آخرالزمان «ادارۀ افکار عمومی» بیشترین ابزار سلطه است
«ترس از تحقیر و سرزنش» حربۀ نظام سلطه برای ادارۀ افکار عمومی است
ویژگی قوم مقدمهساز ظهور، نترسیدن از سرزنش است؛ «لاَ یَخَافُونَ لَوْمَةَ لآئِمٍ»
🔻 از غیرخدا نترسیم (ج۳) - ۱
🔹 «ایجاد ترس» در طول تاریخ یک ابزار برای تسلط زورگویان بر جوامع بشری بوده است. قبلاً دیکتاتورها با ترسهای واقعی مثل ترس از «مرگ» یا «فقر» انسانها را به بردگی میکشیدند، اما سلطهگران امروز، علاوه بر آنها، از انواعِ دیگر ترس، مثل «ترسهای روانی» هم استفاده میکنند.
🔹 الان سلاح اصلی نظام سلطه برای ادارۀ جهان، «ادارۀ افکار عمومی» است که این بالاتر از ابزار پول و زور است. در ادارۀ افکار عمومی هم یکی از اصول اساسیِ آنها «ترساندن» است.
🔹 امروزه یک عنصر فرهنگی، ابزار نظام سلطه قرار گرفته است؛ این عنصر فرهنگی، ترس از جان و مال یا ترس از جنگ و فقر نیست، بلکه «ترس از تحقیر و سرزنش» است و این بدتر از ترسهایی است که دیکتاتورها اعمال میکنند.
🔹 در آخرالزمان بیشترین ابزار سلطه «ادارۀ افکار عمومی» است و برای اینکه افکار عمومی را اداره کنند، با ترساندن، بر آنها مسلط میشوند؛ یکی ترس از جنگ و فقر است و دیگری «ترس از سرزنش» است. مظلومان وقتی تحت فشار قرار بگیرند، معمولاً ترس از جنگ و فقر را کنار میزنند، اما «ترس از سرزنش» باقی میماند.
🔹 طبق آیه قرآن، ویژگی مهم آن قومی که در آخرالزمان قیام میکند، «نترسیدن از سرزنش» است «فَسَوْفَ یَأْتِی اللّهُ بِقَوْمٍ...لاَ یَخَافُونَ لَوْمَةَ لآئِمٍ»
🔹 چرا خداوند از بین همۀ صفات خوب، این صفت را برای آن قوم آخرالزمانی بیان فرمود؟ چون آنها اگر این صفت را نداشته باشند، نابود میشوند. هرکسی از سرزنش بترسد، اسیرِ بردهکشیِ نظام سلطه شده است. مثلاً تو را از «تحقیر» و «سرزنش» میترسانند و با کلماتی مثل «تندرو» دهانت را میبندند و به برگی میکشند.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه تهران ۹۸.۱۰.۱۹
👈🏻 متن کامل:
Panahian.ir/post/5912
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها (۲)
❤️#شهادت | سخن شهید سید مرتضی آوینی
✅بگذار اهل ظاهر در جنگ جز ترس و مرگ نبینند؛ما این جنگ را دری از درهای بهشت میدانیم که خداوند جز بر خاصهی اولیای خویش نمیگشاید و اینچنین، حال ما حال عاشقی است که به سوی معشوق میرود.
#⃣#سید_مرتضی_آوینی
#⃣#ترس_از_جنگ
#⃣#شهید
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها
📜#حکایت|درباره بخل
امام صادق علیه السلام درباره بخل می فرمایند:
إنْ کانَ الخَلَفُ مِن اللّهِ عزّ و جلّ حقّا فالبُخلُ لماذا؟!
اگر پاداش و عوض دادن خداوند عزّ و جلّ حق است پس دیگر بخل ورزیدن چرا؟ (میزان الحکمه،ج۱، ص۵۰۵ )
آورده اند که روزى بخیلى با عیال طعام مى خورد. سائلى بر درآمد. زن خواست که سائل را طعام دهد. از شوهرش مى ترسید. به بهانه اى به در خانه آمد و نیم نانى در زیر جامه گرفت و به سائل داد. شوهر خبر یافت و وى را طلاق داد.
روزگارى برآمد. زن شوهر دیگرى اختیار کرد. روزى با این شوهر نیز طعام مى خورد. سائلى دیگر بر در آمد. خواست که وى را طعام دهد. گفت : مبادا این شوهر، خوى شوهر پیشین داشته باشد. از وى دستورى خواهم . دستورى خواست .
شوهر گفت : همچنین سفره طعام را بردار و به وى ده . زن طعام برداشت و در سراى باز کرد، شوهر پیشین خود را دید. فریادى از آن زن برآمد. شوهرش از خانه بیرون دوید که تو را چه شده ؟ گفت : این سائلى که مى بینى شوهر من بود و مال بسیار داشت اما بخل زیادى داشت ، به سبب بخل ، مالش از دست رفته و محتاج خلق شده .
مرد گفت : بهتر از این بشنو. آن درویشى که به در خانه شما آمد که وى را نیم نانى دادى که بدان سبب این مرد تو را طلاق داد، من بودم . درویش و محتاج خلق بودم . اما سخى و بخشنده بودم حق تعالى به سبب جوانمردى مرا توانگر گردانید و او را به سبب بخل ، وى را درویش و فقیر گردانید.
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━