#روش_های_برخورد_با_فتنه_ها
💢#عبرت | مأمون با گرایشهای شیعی چگونه «امامکُش» از کار درآمد؟
🔹 در روایات شیعه آمده است و مرحوم شیخ عباس قمی هم در کتاب منتهیالآمال نقل میکند که شخصی از #مأمون پرسید که تو تشیع را از چه کسی آموختی؟ گفت: از پدرم هارون. میخواست بگوید پدرم #هارون هم تمایل شیعی داشت. بعد داستان مفصلی را نقل میکند و میگوید پدرم تمایل شیعی داشت، به موسی بن جعفر ارادت داشت، چنین وچنان بود، ولی در عین حال با موسی بن جعفر به بدترین شکل عمل میکرد.
🔹 من یک وقت به پدرم گفتم تو که چنین اعتقادی درباره این آدم داری پس چرا با او این طور رفتار میکنی؟ گفت: «الْمُلْک عَقیمٌ» (مثلی است در عرب) یعنی مُلک فرزند نمیشناسد تا چه رسد به چیز دیگر. پسرک من! اگر تو که فرزند من هستی با من بر سر خلافت به منازعه برخیزی، آن چیزی را که چشمانت در او هست از روی تنت برمیدارم، یعنی سرت را از تنت جدا میکنم.
🔹 در اینکه در مأمون تمایل شیعی بوده شکی نیست، منتها به او میگویند «#شیعه_امام_کُش». مگر مردم کوفه که تمایل شیعی داشتند امام حسین(ع) را نکشتند؟
#استاد_شهید_مطهری
📚سیری در سیره ائمه اطهار(ع)، ص۱۷۸
#روش_برخورد_با_فتنه_ها
💢#عبرت | غرب زده ها را کنار بگذارید
#امام_خمینی
📚صحیفه نور، جلد ٧،صفحه ١٢۵
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روش_برخورد_با_فتنه_ها
💡#معرفت | گناه و گرفتاری آن
#گناه
#فتنه
#اعتقادات
#هوای_نفس
#استاد_عالی
#سخنرانی_تصویری
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#روش_برخورد_با_فتنه_ها
💡#معرفت | مسیر سنگلاخ پیروزی حق بر باطل
#استاد_پناهیان
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شناخت_ضد_ارزش_ها
🌐#سیاست | فرو کردن میخ به سر خود
کاری که روحانی و ظریف با کشور کردن😑
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها
🌐#سیاست | او شهید شده است...
در کدام وادی حیرانید که فرق مرگ و شهادت را نمی فهمید؟
نمیفهمید یا خودتان را به نفهمی زده اید؟
آنچه شما مرگ خوانده اید،« احلی من العسل» است
او نمرده بلکه شهید شده است
مرده شماهایید...
#شهید_محمد_محمدی
#شهید_امر_به_معروف
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها
🌐#سیاست|دلایل بیحاصلی سوال و استیضاح از #روحانی
✅ یقیناً انتقاداتی به عملکرد دولت جناب روحانی وارد باشد اما سوال اساسی این است که باید چنین دولتی را که عمر ۱۰ ماهه پایانی خود را طی میکند با سوال و استیضاح کنار زد؟ آثار سلبی و ایجابی آن برای کلیت نظام و مردم چیست؟
🔹 به نظر میرسد سوال و استیضاح (که البته حق طبیعی مجلس و نمایندگان است) در این مدت باقیمانده، آورده خاصی برای نظام و مردم ندارد زیرا:
🔻۱. بعد از بنیصدر، رویه و عرف حاکمیتی این بوده که با رئیس جمهور و (در مقاطعی نخست وزیر) برخورد حاد و حذفی صورت نگیرد. این رویه سبب پایداری نظام حکومتی و حفظ آرامش در کشور میشود.
🔻۲. استیضاح رئیس یک دولت که هفت سال بر سر کار بوده و وقت بسیاری را با کمکاری و مسیر اشتباه تلف کرده، در کمتر از یکسال به عمر آن دولت، هیچ نتیجه عملی در بر نخواهد داشت. به فرض محال با رای عدم صلاحیت، بجز رئیس جمهور سایر ارکان دولت تا چند ماه بر سر کار هستند و عملا تفاوتی نخواهد کرد.
🔻۳. سوال و استیضاح بزرگترین موقعیت برای سیاستمدار حرفه ای برای سوارشدن بر موج هیجان و احساسات، مظلوم نمایی، فرافکنی و استفاده از اشتباهات نمایندگان است. همانطور که حضور ظریف در مجلس نیز با چنین نتیجه ای همراه شد.
🔻۴. منطق بازار و معادلات روانی حاکم بر آن با منطق مورد نظر نمایندگان همخوان نیست. استیضاح و سوال در شرایط فعلی ایران از سوی بازار به معنی ناکامی کل حاکمیت در کنترل شرایط اقتصادی تلقی میشود و نه ناکارآیی یک دولت و یک جناح خاص.
🔻۵. بی ثباتی در نظام سیاسی و ناتمام ماندن دوره روحانی، سیگنال خوبی برای قدرت و نفوذ منطقه ای ایران نیست. ولو آنکه روحانی دغدغه محور مقاومت را چندان نداشته باشد اما ناتمام ماندن دولت وی به پرستیژ سیاسی ایران در منطقه ضربه میزند و از سوی ناظران منطقهای به عنوان نشانهای از تزلزل نظام ایران تعبیر میشود.
🔻۶. تقریبا میتوان گفت امکان اصلاح مسیر دولت از وضعیت اشتباه فعلی به شکل مبنایی وجود ندارد و ظرفیت اصلاح و نقدپذیری در لایه یک دولت وجود ندارد. از سوی دیگر مجلس میتواند در جو آرام و کارشناسی در همین مدت باقی مانده از عمر دولت برخی تصمیمات مفید و موثر را به آن بقبولاند. به شرط آنکه با بخش منصف و دلسوز دولت رابطه برقرار کند و از چالش حاد با بالادستیها اجتناب کند.
🔻۷. میان لایههای کنشگر افراطی فتنه و برخی مدیران دولت تدبیر، همپوشانی و ارتباطاتی وجود دارد. حادسازی فضا علیه دولت سبب میشود رادیکالها نظرات خود را به تصمیم گیران در دولت توجیه کنند و حوزه ذهنیت _عملکرد اشتراکی آنها گسترده شود. در آن صورت با توجه به طراحیهای بسیار جدی ضدانقلاب، منافقین، سرویسهای خارجی و نارضایتی مردم از وضعیت اقتصادی، بستر رقم خوردن یک فتنه چندوجهی فراهم شود.
🔻۸. نفس وجود مجلس فعلی با گرایشهای انقلابی و کاملا متضاد با دولت، خود نوعی فشار بر دولت است و بازدارنده بسیاری از مسائل است. این فشار مثبت در صورتی که از حد خود فراتر رود به فشار منفی تبدیل میشود و اثرات مخربی در پی خواهد داشت.
#تبیین
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
12.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شناخت_ضد_ارزش_ها
📜#حکایت |طمع ورزی سخنرانی استاد رائفی پور
#عيد_بيعت
#شهيد_محمد_محمدي
#كرونا
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━