#شناخت_ضد_ارزش_ها(۲)
🌐#سیاست | پیام مقام معظم رهبری به جوانان فرانسه!
جوانان فرانسه!
🔻از رئیس جمهور خود بپرسید چرا از اهانت به پیامبر خدا حمایت میکند و آن را آزادی بیان می شمارد؟
آیا معنی آزادی بیان این است؟ دشنام و اهانت،آن هم به چهره ای درخشان و مقدس!
آیا این کار احمقانه توهین به شعور ملتی نیست
که او را به ریاست خود انتخاب کرده است؟
🔻سوال بعدی این است:که چرا تردید در هولوکاست جرم است و اگر کسی چیزی در این باره نوشت باید به زندان برود اما اهانت به پیامبر آزاد است؟
سید علی خامنه ای (۹۹/۸/۷)
#آزادی_بیان
#اهانت_به_پیامبر
#ترس
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها(۲)
🌐#سیاست | سه اثر مهمی که فرهنگ مواسات در جامعه دارد
🔸در جامعۀ اهل مواسات، ابوموسیاشعریها به علی(ع) تحمیل نمیشوند
🔻 مهمترین راه پیشگیری از سقوط انسان و نابودی جامعه(ج۹)
🔻 مواسات و انفاق بهمعنای اعم کلمه(شاملِ انواع پرداختها، جاندادن در راه خدا و...) هم ابعاد فردی دارد، هم ابعاد اجتماعی و سیاسی دارد و هم میتواند منجر به طراحی نظامات اجتماعی بشود؛ از جمله نظام حقوقی و اقتصادی.
1️⃣ اولین اثر بُعد اجتماعی انفاق و مواسات، افزایش پیوند اجتماعی است. وقتی در جامعهای، جنبۀ فردی انفاق و مواسات، برای تکتک افراد جا بیافتد و تبدیل به ارزش بشود، پیوند اجتماعی بین مردم افزایش پیدا خواهد کرد و موجب میشود بخش عمدهای از مشکلات جامعه با تقویت «اخوت اسلامی» بین مؤمنین، حل شود.
2️⃣ دومین اثر فرهنگ مواسات این است که ابوموسی اشعریها به علی(ع) تحمیل نمیشوند. اگر مواسات نباشد، حتی در حکومت عادلانۀ علی(ع) هم مردمِ پابرهنه، ابوموسی اشعری را به علی(ع) تحمیل میکنند؛ یعنی کسی که با رانت، قطار قطار شتر از بیتالمال دزدیده بود! در چنین جامعهای، کار علی(ع) جلو نمیرود.
🔻 در جامعۀ اهل مواسات، کسانی که لیبرالی فکر میکنند و دنبال اقتصاد لیبرالی هستند، عاشق یا مرعوب لیبرالها هستند و فکر میکنند دنیا کدخدایی دارد، رأی نخواهند آورد، چون مردم میدانند که اینها، ساختارهای اقتصادی جامعه را عدالتزا نخواهند کرد و دنبال ساختارهای دیکتهشدۀ نظام سلطه هستند.
3️⃣ سومین اثر مواسات در جامعه این است که فرهنگ «اقتصاد جمعی» شکل میگیرد. مواسات میگوید «باهم کار کنیم و پول در بیاوریم» و این یعنی تعاون کنیم و بهصورت جمعی کار اقتصادی انجام دهیم؛ این الگوی اصلی آیتالله شاهآبادی برای اقتصاد جامعۀ اسلامی است.
👤علیرضا پناهیان
🚩هیئت میثاق با شهدا - ۹۹.۰۶.۰۷
👈🏻 متن کامل + صوت و فیلم
📎 Panahian.ir/post/6501
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها(۲)
🌐#سیاست | در آخرالزمان «ادارۀ افکار عمومی» بیشترین ابزار سلطه است
«ترس از تحقیر و سرزنش» حربۀ نظام سلطه برای ادارۀ افکار عمومی است
ویژگی قوم مقدمهساز ظهور، نترسیدن از سرزنش است؛ «لاَ یَخَافُونَ لَوْمَةَ لآئِمٍ»
🔻 از غیرخدا نترسیم (ج۳) - ۱
🔹 «ایجاد ترس» در طول تاریخ یک ابزار برای تسلط زورگویان بر جوامع بشری بوده است. قبلاً دیکتاتورها با ترسهای واقعی مثل ترس از «مرگ» یا «فقر» انسانها را به بردگی میکشیدند، اما سلطهگران امروز، علاوه بر آنها، از انواعِ دیگر ترس، مثل «ترسهای روانی» هم استفاده میکنند.
🔹 الان سلاح اصلی نظام سلطه برای ادارۀ جهان، «ادارۀ افکار عمومی» است که این بالاتر از ابزار پول و زور است. در ادارۀ افکار عمومی هم یکی از اصول اساسیِ آنها «ترساندن» است.
🔹 امروزه یک عنصر فرهنگی، ابزار نظام سلطه قرار گرفته است؛ این عنصر فرهنگی، ترس از جان و مال یا ترس از جنگ و فقر نیست، بلکه «ترس از تحقیر و سرزنش» است و این بدتر از ترسهایی است که دیکتاتورها اعمال میکنند.
🔹 در آخرالزمان بیشترین ابزار سلطه «ادارۀ افکار عمومی» است و برای اینکه افکار عمومی را اداره کنند، با ترساندن، بر آنها مسلط میشوند؛ یکی ترس از جنگ و فقر است و دیگری «ترس از سرزنش» است. مظلومان وقتی تحت فشار قرار بگیرند، معمولاً ترس از جنگ و فقر را کنار میزنند، اما «ترس از سرزنش» باقی میماند.
🔹 طبق آیه قرآن، ویژگی مهم آن قومی که در آخرالزمان قیام میکند، «نترسیدن از سرزنش» است «فَسَوْفَ یَأْتِی اللّهُ بِقَوْمٍ...لاَ یَخَافُونَ لَوْمَةَ لآئِمٍ»
🔹 چرا خداوند از بین همۀ صفات خوب، این صفت را برای آن قوم آخرالزمانی بیان فرمود؟ چون آنها اگر این صفت را نداشته باشند، نابود میشوند. هرکسی از سرزنش بترسد، اسیرِ بردهکشیِ نظام سلطه شده است. مثلاً تو را از «تحقیر» و «سرزنش» میترسانند و با کلماتی مثل «تندرو» دهانت را میبندند و به برگی میکشند.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه تهران ۹۸.۱۰.۱۹
👈🏻 متن کامل:
Panahian.ir/post/5912
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها (۲)
❤️#شهادت | سخن شهید سید مرتضی آوینی
✅بگذار اهل ظاهر در جنگ جز ترس و مرگ نبینند؛ما این جنگ را دری از درهای بهشت میدانیم که خداوند جز بر خاصهی اولیای خویش نمیگشاید و اینچنین، حال ما حال عاشقی است که به سوی معشوق میرود.
#⃣#سید_مرتضی_آوینی
#⃣#ترس_از_جنگ
#⃣#شهید
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها
📜#حکایت|درباره بخل
امام صادق علیه السلام درباره بخل می فرمایند:
إنْ کانَ الخَلَفُ مِن اللّهِ عزّ و جلّ حقّا فالبُخلُ لماذا؟!
اگر پاداش و عوض دادن خداوند عزّ و جلّ حق است پس دیگر بخل ورزیدن چرا؟ (میزان الحکمه،ج۱، ص۵۰۵ )
آورده اند که روزى بخیلى با عیال طعام مى خورد. سائلى بر درآمد. زن خواست که سائل را طعام دهد. از شوهرش مى ترسید. به بهانه اى به در خانه آمد و نیم نانى در زیر جامه گرفت و به سائل داد. شوهر خبر یافت و وى را طلاق داد.
روزگارى برآمد. زن شوهر دیگرى اختیار کرد. روزى با این شوهر نیز طعام مى خورد. سائلى دیگر بر در آمد. خواست که وى را طعام دهد. گفت : مبادا این شوهر، خوى شوهر پیشین داشته باشد. از وى دستورى خواهم . دستورى خواست .
شوهر گفت : همچنین سفره طعام را بردار و به وى ده . زن طعام برداشت و در سراى باز کرد، شوهر پیشین خود را دید. فریادى از آن زن برآمد. شوهرش از خانه بیرون دوید که تو را چه شده ؟ گفت : این سائلى که مى بینى شوهر من بود و مال بسیار داشت اما بخل زیادى داشت ، به سبب بخل ، مالش از دست رفته و محتاج خلق شده .
مرد گفت : بهتر از این بشنو. آن درویشى که به در خانه شما آمد که وى را نیم نانى دادى که بدان سبب این مرد تو را طلاق داد، من بودم . درویش و محتاج خلق بودم . اما سخى و بخشنده بودم حق تعالى به سبب جوانمردى مرا توانگر گردانید و او را به سبب بخل ، وى را درویش و فقیر گردانید.
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها (۲)
❤️#شهادت | داستانی از شهید کاظم نجفی رستگار
✅آمده بود خواستگاری. نمی دانست که دیشب هم دوست صمیمی اش خواستگار این خانه بوده است.
پدرم پرسید: دیشب یکی از همکاران تان هم به اسم ناصر شیری آمده بود، چقدر می شناسیدش؟
کاظم شروع کرد به تعریف و تمجید از حسن خلق و روی خوش و جمال و وقار او؛ گویی اصلا رقیبش نیست.
✅آن قدر از ناصر تعریف کرد که بابا نظرش روی او مستحکم شد.
اما تقدیر شب بعد هم او را کشاند به این خانه، برای خواستگاری دختر کوچکتر.
چه دل پاک و مهربانی داشت این کاظم.❤️
#⃣#کاظم_نجفی_رستگار
#⃣#داستان
#⃣#شهید
#⃣#بخل
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها(۲)
📜#حکایت |اهمیت ترس از خدا
بِسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحيمْ
روزى امام صادق (ع ) به دوستان فرمود:
(كسى كه نزد ما براى آموختن فقه و قرآن و تفسير قرآن آمد، از او دست برداريد (مانع او نشويد) ولى هر كسى براى فاش نمودن عيوبى كه خداوند آن را پوشانده است ، نزد ما آمده ، او را دور كنيد).
يكى از حاضران گفت :
(فدايت گردم ، سوگند به خدا من مدتها است گرفتار يك گناهى هستم ، هر چه مى خواهم آن را ترك كنم و چيز ديگرى جايگزين آن نمايم ، نمى توانم ).
امام صادق (ع ) فرمود:
ان كنت صادقا فان الله يحبك و ما يمنه ان ينقلك منه الى غيره الا لكى تخافه .
(اگر راست مى گوئى ، همانا خداوند تو را دوست دارد و چيزى او را از انتقال از آن ، به كار نيك مانع نشده مگر اينكه خدا مى خواهد، (حالت ترس از او باشد) داشته باشى ).
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها(۲)
📜#حکایت|داستان درباره مرد فقیر
در روزگاران قدیم مرد فقیری زندگی می کرد که تمام دارایی اش یک دست لباسی بود که به تن داشت و کیسه ای برای گدایی
شهری به شهری و از روستایی به روستایی دیگر می رفت و گدایی می کرد. مردم هم به او لقمه نانی می دادند، او به همین قانع بود و چیز بیشتری نمی خواست. همین که شکمش سیر می شد، در گوشه ای می خوابید و استراحت می کرد تا وقتی که دوباره گرسنه می شد، آن وقت دوباره گدایی را شروع می کرد.
در آن زمان، دور شهرها دیوار می کشیدند و شهرها دروازه داشتند. همیشه جلوی دروازه بزرگ شهر، چند نفر نگهبان می ایستادند و از شهر محافظت می کردند. نگهبانان مواظب بودند ببینند چه کسانی به شهر وارد می شوند و چه کسانی از آن خارج می شوند. حاکم یکی از این شهرها بیمار بود و می دانست که به زودی می میرد. حاکم پسری هم نداشت تا جانشین او شود.
برای همین وصیت کرده بود که پس از مرگش، اولین کسی را که به شهر وارد می شود، به عنوان جانشین او انتخاب نمایند. اتفاقاً بعد از مرگ حاکم، اولین کسی که خواست به این شهر وارد شود، همان گدای دوره گرد با لباس کهنه و وصله دار و کیسه گدایی بر دوش بود.
نگهبانان او را به قصر حاکم بردند. مرد فقیر را بر تخت حاکم نشاندند و لباس های گرانبها به او دادند و با احترام با او رفتار کردند. مرد فقیر خیلی خوشحال شد و فکر کرد دوران بی پولی و فقر و بدبختیش تمام شده و حالا می تواند راحت وآسوده زندگی کند و خوب بخورد و خوب بخوابد و راحت باشد. اما از آنجا که بسیاری از بزرگان شهر از انتخاب او ناراضی بودند و نمی خواستند یک گدای تنبل و بی سواد و نادان حاکم شهرشان باشد، شروع به نافرمانی کردند.
کم کم بیشتر مردم شهر هم با حاکم جدید مخالف شدند و می خواستند هر طور شده او را از قصر بیرون کنند. حاکم جدید نمی دانست وظیفه اش چیست و نمی توانست با عدالت رفتارکند. از طرفی دلش نمی خواست حکومت را رها کند و استعفا بدهد. هر روز به تعداد مخالفانش افزوده می شد و او احساس می کرد که دوران راحتی و آسایشش به سر آمده و به زودی از قصر بیرونش می کنند. در همین اوضاع و احوال، یکی از دوستان قدیمی او که هنوز فقیر و تهیدست بود به دیدنش آمد و با دیدن کاخ و زندگی راحت دوستش به او گفت:« خدا را شکر که از فقر و گرسنگی نجات پیدا کردی و حاکم شهر شدی. من این موفقیت را به تو تبریک می گویم.»
حاکم جدید آهی کشید و گفت:« دوست عزیز، بهتر است به من تسلیت بگویی زیرا الان وقت تبریک گفتن نیست.» دوستش با تعجب پرسید:« چرا؟ چرا تسلیت؟ چرا تبریک نگویم؟»
حاکم جواب داد: « قبل از آن که به این شهر بیایم، فقط غصه نان داشتم تنها نگرانیم این بود که مبادا کسی چیزی به من ندهد و گرسنه بمانم. همین که شکمم سیر می شد، آرام می گرفتم و راحت می خوابیدم؛ اما امروز برای همه چیز نگرانم. مردم و لشکریان بر علیه من شورش کرده اند و می خواهند مرا از بین ببرند. از آن می ترسم که به دست آنها کشته شوم و جان شیرینم را از دست بدهم. امروز می فهمم که بالاترین ثروت و بهترین دولت قناعت است
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━
#شناخت_ضد_ارزش_ها(۲)
💌#روایت|تهیدستی
پیامبر اکرم (ص):
🔹لا فقرَ اَشدُّ مِنَ الجَهلِ ، لا مالَ اَعودُ مِن العَقلِ.
🔸هیچ تهیدستی سخت تر از نادانی و هیچ مالی سودمندتر از عقل نیست .
(اصول کافی،ج1،ص30)
#تهیدستی
#نادانی
#عقل
┏━🍃🌺🍃━┓
@seraat313
┗━🍂━