📣 اعتراف نتانیاهو به حمله تروریستی پیجرها
◽️ نتانیاهو که در جلسه کابینه رژیم صهیونیستی حضور داشت خبر داد که با وجود مخالفت شمار زیادی از مسئولان ارشد و وزرای این رژیم، دستور عملیات تروریستی انفجار پیجر در لبنان را صادر کرده است.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
📸 اینتل تایمز عبری : ارتش اسرائیل در حال حمله به نهادهای ایرانی در سوریه در شاخههای فناوری، اطلاعات و دفاعی آن است.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
🔴 منابع سوری : یک هتل در نزدیکی حرم حضرت زینب سلام الله علیها هدف قرار گرفته است
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
📰روزنامه الاخبار (وابسته به حزب الله): اسرائیل در حال برنامه ریزی برای گسترش جنگ به سوریه و عراق است و تلاش خواهد کرد تا دولت جدید آمریکا را برای وارد شدن به درگیری با ایران متقاعد کند.صرف نظر از اینکه آینده چگونه خواهد بود، مسلم است که نیروهای اشغالگر در حال برنامه ریزی سطح جدیدی از تهاجم هستند.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
🔻نخستوزیر مالزی:
🔸درحال آمادهسازی پیشنویس اخراج اسرائیل از سازمان ملل هستیم.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
🔺جدول خاموشی ها را ببینید!
هیچ خبری از بالاشهر نیست، چرا؟
چون:
۱- آنها رسانه دارند.
۲- عموم مسئولین در همین مناطق زندگی می کنند.
۳-…
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
71.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ در پی حمله تروریستی در منطقه سیرکان از توابع شهرستان سراوان در جنوب استان سیستان و بلوچستان تعدادی نیروی بسیجی بومی بلوچ به شهادت رسیدند.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
🛑شهادت سرگرد پاسدار پروین نژاد در فیروزآباد راسک
🔹سرگرد پاسدار «سعید پرویننژاد» عضو تیپ ۳۳ نیروهای ویژه المهدی جهرم که روز جمعه هجدهم آبان در اجرای رزمایش عملیاتی شهدای امنیت جنوب شرق کشور در منطقه عمومی شهرستان راسک سیستان و بلوچستان در درگیری با تروریستها از ناحیه سر مجروح شده بود، ساعاتی قبل به شهادت رسید.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
⭕️ حزب الله:
ما به پایگاه دریایی حیفا که شامل ناوگانی از قایق های موشکی و زیردریایی است، با پهپادهای تهاجمی حمله کردیم.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
4.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی از ژن ایرانی حرف میزنیم:
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key