♻️ خشک شدن نهر علقمه تا قیام حضرت قائم (عجّل الله تعالی فرجه الشریف)
☑️ در کتاب کبریت احمر از امام صادق علیه السلام نقل شده است:
وقتی امام سجاد عليه السلام همراه اهلبیت از #اسارت شام برگشته و به سرزمین #کربلا رسیدند؛ دیدند نهر علقمه همچنان آبش #جاری است.
امام سجاد عليه السلام نگاهی بدان کرد و #خطاب به آن نهر فرمود :
ای نهر #علقمه ! آب خود را از پدرم ابی عبدالله #دریغ کردی و هنوز هم #جریان داری؟!
در همان ساعت این نهر #خشک میشود و همه آثار این نهر #ناپدید می شود تا امروز ؛ هیچ اثری از آن دیده نمی شود ، تا ظهور حضرت قائم (عجل الله فرجه) که حضرت امام حسین علیه السلام #رجعت فرمايند و از دشمنان و قاتلان #انتقام گیرند بالخصوص از کسانی که از ابتدا #ظلم بر اهل بیت را بنیان نهادند .
📗 معالی السبطین : ص۴۶۵.
ﺃَﯾْﻦَ ﺍﻟﻄّﺎﻟِﺐُ ﺑِﺪَﻡِ ﺍﻟْﻤَﻘْﺘُﻮﻝِ ﺑِﮑَﺮْﺑَﻼﺀَ
#عاشورا
#ما_ملت_امام_حسینیم
💖 اللهم صل علی امیرالمؤمنین علی ابن ابی طالب علیه السلام 💖
@Valayat61
🕌زیارت مجازی #امام_حسین علیه السلام در روز عاشورا
app.imamhussain.org/tour/
🌹وارد حرم میشوید. توجه کنید روی هر فلشی که کلیک میکنید يه مدت زمان صبر کنید تصویر شفاف ميشه و در هر صحن با چرخش و عقب جلو کردن میتونید هر جای حرم که دوست داريد #زیارت کنید . زیارتتون قبول باشه
#عاشورا
#ما_ملت_امام_حسینیم
🎀 یک جریانی است که به رهبری حسینبنعلی (سلاماللهعلیه) دارد در دنیا پیش میرود؛
و انشاءالله پیش خواهد رفت و کارگشا خواهد بود و گرههای ملّتها را باز خواهد کرد.
🎀 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
📗 بیانات مقام معظم رهبری در تاریخ ۹۶/۰۶/۳۰
🌷 حاج آقا قرائتی یه مطلبی رو گفتن جالب بود...
👈اینکه سر #امام_حسین علیه السلام بالای نی #قرآن تلاوت کردند یعنی :
ما سرمون از بدنمون جدا میشه ولی از قرآن نه 😭😭😭
هدایت شده از علامه عسکری
✔️ اثر بخشی سریع حرکت امام حسین (ع)
☑️ قسمت اول
▪️تغییر نگرش عبیدالله ابن زیاد
عبیدالله بن زیاد یکی از خون خوارترین مامورانی بود در جریان کربلا ، دخالت داشت و اگر او نبود ، مسلما جریان کربلا به این شکل پایان نمی یافت.او خواسته بود امام حسین (ع) علاوه بر اینکه با یزید بیعت می کند ، زیر بار حکم و حکومت او نیز برود❗️
او بود که به عمر سعد حکم کرد ، که مانع رسیدن آب به امام حسین (ع) و یاران او باشد تا آنجا که کسی نتواند حتی یک قطره آب بنوشد.
عبیدالله ابن زیاد حتی پس از پایان ماجرای کربلا می خواست ، امام سجاد (ع)_که در آن روز تا حدّ مرگ مریض و ناتوان بود_ و نیز بعضی از مخدرات بیت نبوّت را به قتل برساند.
⚠️هنگامی که عبیدالله بعد از واقعه ی عاشورا می خواست ماجرا را برای مردم توصیف و از پیروزی خود سخن بگوید ، گفت :
《اَلحَمدُلله الذّی اظهَرَ الحقَّ و اَهله و نَصَرَ اَمیر المومنین یَزید بن معاویه و حزبِه و قَتَلَ الکَذّاب ابن الکَذّاب الحسین بن علی و شیعته》
با قتل عام کربلا عبیدالله در دولت اموی به مقبولیت رسید و در عوض این کار به او دو استان بصره و کوفه بطور کامل در اختیارش قرار داده شد.
اما یک سال بیشتر نگذشته بود که همه چیز درهم ریخت و وقتی یزید در سال بعد از او خواسته بود به مقابله و جنگ با مردم مدینه و مکه ، که شورش کرده بودند برود ، عبیدالله از فرمانش سرباز زد و در جواب یزید گفت :
《لا اجمَعَهما لِلفاسقِ ابدا》 ؛ من دو گناه کشتن پسر دختر پیامبر و جنگ با خانه ی خدا را برای این فاسق جمع نمی کنم❗️
👈او دیگر یزید را امیرالمومنین نمی دانست.برای او ، یزید یک فاسق و فاجر بود و دیگر اطاعت از او ، واجب نبود بلکه عملی حرام شده بود‼️
📚معلم درس محبت ص ۴۴
☑️ مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
♻️⚠️ خواهش و خواسته خود را فقط به یکی از سه شخص بگو و از او تقاضا كن .
در يكي از روزها شخصي از انصار به حضور مبارک امام حسين عليه السلام رسيد و خواسته و نياز خود را بدين مضمون روي كاغذي نوشت :
اي سرورم ! اي ابا عبدالله ! من به فلان شخص مبلغ پانصد دينار بدهكار هستم و توان پرداخت آن را ندارم، چون تنگدست بوده از لحاظ مالي، سخت در مضيقه ميباشم.
پس از آن كه امام حسين عليه السلام نامه او را قرائت نمود، يك هزار دينار تحويل وي داد و او را موعظه نمود و اظهار داشت : در تمام حالات سعي كن، خواهش و خواسته خود را فقط به يكي از سه شخص بگو و از او تقاضا كن :
1⃣ اين كه سعي كن خواسته ات را از كسي تقاضا نمايي كه #مؤمن و مورد اطمينان باشد.
2⃣ با #مروت و #جوانمرد باشد ، كه حتي الا مكان نااميدت نكند.
3⃣ داراي #حسب_و_نسب شريفي باشد، كه تو را سبك نشمارد، بلكه برايت #اهميت و ارزش قايل شود.
اما دين دار مؤمن ، ايمانش سبب ميشود كه خواسته و خواهش تو را برآورده نمايد.
و اما كسي كه حسب و نسب درستي داشته و جوانمرد باشد، هرگز روي تو را #زمين نمياندازد و به هر شكلي كه باشد آبروي تو را حفظ و خواسته ات را برآورده ميكند.
📗 تحف العقول: ص 176
📘 بحارالانوار، ج 78، ص 119.
💖 اللهم صل علی امیرالمؤمنین علی ابن ابی طالب علیه السلام 💖
@Valayat61
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ سکانسی ماندگار از فیلم دلیران تنگستان
....ما همزمان با دو حریف میجنگیم...
یکی دشمن مهاجم خارجی...
و یکی هم #خائنین_داخلی ...
ایکاش فقط با دشمن خارجی میجنگیدیم...
ضربه اصلی را خائنین داخلی به ما میزنند...
دشمن بهترین راه را برای نابودی استقلال ما انتخاب کرده است: جنگ، تبلیغ ، تطمیع و قحطی ساختگی....
بدبختی اینجاست که عامل اجرای تمامی اینها خائنین معروف داخلی هستند....
#تراژدی_تکرار_تاریخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ تقی زاده های امروز
♻️ رساندن آذوقه به خانواده و ترجیح دادن آنان به یاری امام ، او را از فیض شهادت و سعادت ابدی محرومکرد.
#طرماح ، برادر حجر بن عدی و از نوادگان حاتم طائی بود. او از چهرههای مشهور دوران صدر اسلام و شخصیتی نامی و بزرگوار، شجاع ، سخنور و شاعر و از شیعیان و یاران امیرالمؤمنین(ع) به شمار میرفت و در جنگهای آن حضرت حاضر بود.
وی بعضا از سوی امام علی(ع) به مأموریتهای مخفیانه میرفت. در آستانه جنگ صفین بین معاویه و حضرت علی(ع) نامههایی رد و بدل میشد. قاصد یکی از این نامهها طرِماح بود که به شام رفت و با معاویه گفتگو کرد. طرماح در دیدار با معاویه با حالتی بسیار شجاعانه، معاویه را در دربار خودش تحقیر کرد و سپس اینگونه گفت: سلام بر تو ای پادشاه !. و در جواب معاویه که پرسید چرا من را امیرالمؤمنین نخواندی؟ گفت: مؤمنین ما هستیم، چه کسی تو را بر ما امارت داده که تو را امیر بخوانم؟
معاویه از او درباره یاران امام سؤال کرد و طِرماح پاسخ داد:«زمانی که آنان را ترک کردم علی(ع) در میانشان مانند ماه شب چهارده، در بین ستارگان بود، او اگر فرمان دهد، اطاعتش میکنند و اگر نهی و منعشان کند، دوری میجویند.»
وی در مناظره با معاویه چنان با زیبایى و ظرافت و فصاحت و بلاغت سخن گفت كه معاویه پس از رفتن طرماح به اطرافیانش گفت: اگر من همه دارائى و اموال دنيايى خودم را به يكى از شما مى دادم، نمى توانستيد يك صدم آنچه را كه اين اعرابى طرمّاح از رسالت امامش انجام وظيفه كرد را انجام دهيد. به خدا قسم كه دنيا بر من تنگ شد..
👌 سالها گذشت و طرماح شجاع و سخنور، در آستانه قیام امام حسین(ع) از کوفه مخفیانه خارج شد تا به امام بپیوندد.
او در میــــانه ی راه کربلا ، در منزلگاه «عذیب الهجانات»، با سه سوار همراهش به امام حسین علیه السلام پیوستند و بعد از آن که دانست عزم امام(ع) برای جهاد و شهادت، جدی است، از امام حسین(ع) اجازه گرفت تا به سرعت، نزد خانواده ی خود برود و ضمن تأمین آذوقه ی آنها ، فورا با یاران قبیله اش به کربلا بازگردد. امام(ع) نیز اجازه داده و به او فرمودند : زود برگرد...
طرماح بنا به قول و وعده ای که داده بود با سرعت به سمت قبیله اش رفت و پس از رسيدن به موطن خود (اجاء) بلافاصله براي پيوستن به امام حسين (ع) به سوي ایشان بازگشت، اما هنگامي که به نزدیکی کربلا رسيد به وی اطلاع دادند اباعبداللَّه الحسين(ع) و يارانش همگی به شهادت رسیده و اهل بيت او به اسارت برده شده اند.
وي با دنیایی از حزن و اندوه ناچار به ديار خود بازگشت و ديگر نتوانست از امام زمانش حضرت سيدالشهدا عليه السلام حمايت نمايد.
🔰 طرماح مرد بزرگ و شیعه ی راستینی بود و نسبت به امامش نیز معرفت خوبی داشت و خیرخواه صادقی برای آن حضرت بود تا آنجا که چند بار مورد دعای امام حسین(ع) واقع شد، امّا رساندن #آذوقه به خانواده و ترجیح دادن آنان به یاری امام ، او را از فیض شهادت و سعادت ابدی محرومکرد.
#عبرتهای_عاشورا