eitaa logo
ویراستی توییت
10.3هزار دنبال‌کننده
17.8هزار عکس
811 ویدیو
6 فایل
📱تحلیل ها و توییت‌های داغ سیاسی در https://eitaa.com/Virasty_Twit سریع، خلاصه، دقیق ارتباط با ادمین کانال: @Virasty_twit_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران: تهران پاسخ دیپلماتیک خود به ایالات متحده را تهیه کرده و در زمان مناسب اعلام خواهد کرد.
سخنگوی وزارت خارجه: مواضع ایران را طریق واسطه‌ها منتقل کردیم/ما پاسخ های خودمان را تدوین کردیم هر زمان که لازم باشد در مورد نحوه اعلام آن صراحتا اطلاع رسانی خواهیم کرد.
بقائی: مطلقا هیچ اختلافی بین ارکان حاکمیت در قبال این جنگ وجود ندارد.
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه: همه ارکان حاکمیت نشان دادند یکصدا برای دفاع از کیان ایران متوفق هستند. آن مسائلی که گفته می‌شود بخشی از جنگ روانی است، کردار ما نشان داد که وقتی پای ایران وسط باشد همه همچون یک جسم واحد به عنوان ایران در مقابل دشمن ایستاده‌اند.
«اسکندر مومنی» وزیر کشور: شکست متجاوزان را تضمین می‌کنیم. قدردان ایثار و از خود گذشتگی مردم و حماسه حضورشان هستیم و آماده‌ایم در کنار جمعیت میلیونی عاشقان ایران، صفی واحد و سدی استوار در مقابل متجاوزان به خاکمان تشکیل می دهیم و شکست آن‌ها را تضمین می کنیم. اعلام آمادگی بیش از ۱۲ میلیون نفر از قشرهای مختلف مردم در کمتر از ۱۰ روز برای دفاع از کیان کشور و مبارزه با حملات و تهدیدات تروریست‌های آمریکایی- صهیونی، بیانگر عشق و علاقه ملت به دفاع از مام میهن است.
ویراستی توییت
قوه قضاییه اعلام کرد: علی فهیم از عناصر دشمن در اغتشاشات تروریستی دی‌ماه سال ۱۴۰۴ که به اماکن ممنوعه
افشای وابستگی علی فهیم به منافقین توسط رجوی علی فهیم از عناصر دشمن در اغتشاشات تروریستی دی‌ماه سال ۱۴۰۴ که به اماکن ممنوعه نظامی برای تصرف اسلحه‌خانه و سرقت سلاح‌های جنگی تعرض کرده بود، پس از بررسی پرونده و طی مراحل قضایی امروز به دار مجازات آویخته شد. مریم رجوی سرکرده گروهک تروریستی منافقین نیز در همین خصوص در بیانیه‌ای فهیم را شورشگر دلیر (لقب منافقین برای عناصر خود) خوانده و وابستگی وی را به این گروهک تروریستی تائید کرد. همچنین رجوی در این بیانیه بار دیگر بر ارتباط دیگر عناصر تروریستی که در روزهای اخیر مجازات شدند، با این گروهک تاکید کرده است. 📱تحلیل ها و توییت‌های داغ سیاسی در https://eitaa.com/Virasty_Twit سریع، خلاصه، دقیق
سخنگوی وزارت خارجه: اجازه تردد به شناورهای متعلق یا مرتبط با طرف‌های متجاوز را نخواهیم داد.
بقایی: به هیچ عنوان طرح ۱۵ ماده‌ای آمریکا قابل قبول نیست/ مواضع خودمان را طریق واسطه‌ها منتقل کردیم. زمانی که طرح ۱۵ ماده‌ای آمریکا مطرح شد اعلام کردیم که چنین پیشنهادهایی هم به شدت زیاده‌خواهانه است هم غیر معقول و غیرمنطقی و به هیچ عنوان برای ما قابل قبول نبود.
یک منبع آگاه نظامی: نیروی دریایی سپاه کشتی کانتینربر SDN7 متعلق به رژیم صهیونیستی را توسط موشک کروز منهدم کرد. این کشتی اسرائیلی در آتش می‌‌سوزد.
سخنگوی وزارت خارجه: احتمال عملیات فریب برای دزدیدن اورانیوم غنی‌شده را نباید نادیده گرفت؛ نتیجه این عملیات چیزی نبود جز طبس ۲.
توییت فعال رسانه‌ای ساکن فرانسه حقیقتی که دنیا دیدن: تنها راه دورشدن همیشگی جنگ از ایران، تنبیه متجاوزه. این رو حمزه غالبی اصلاح‌طلب میگه
طرح آمریکایی ۴۵ روز آتش بس به پیشنهاد پاکستان دوباره تعطیلات تموم شد و طرح‌های آتش بس و مذاکره برای پایین کشیدن قیمت نفت شروع شد. ایران هیچ مذاکره‌ای نکرده و هیچ طرح آتش‌بسی رو قبول نکرده. این طرح که واقعا مسخره‌س. ۴۵ روز آتش بس موقت و بعد توافق نهایی. بعدش میگن توافق نهایی حاصل نشد و مجدد شروع حملات هدفشون چیه؟ دنبال این هستن که تجدید قوا کنن، کمبودهاشون رو جبران کنن، ردیابی‌های جدید انجام بدن برای ترورهای جدید رو انجام بدن و خلاصه هرکاری که بعد از ۴۵ روز با شدت و قدرت بیشتری حملات رو شروع کنن. همون اتفاقی که تو غزه رخ داد. که آتش بس موقت دادن و بعدش بدتر زدن و محاصره رو بیشتر کردن. این طرح‌ها یکطرفه‌س یه ایران پیشنهاد میدن و تاالان جواب ایران مطلقا منفی بوده.