eitaa logo
ویراستی توییت
10.9هزار دنبال‌کننده
17.3هزار عکس
778 ویدیو
6 فایل
📱تحلیل ها و توییت‌های داغ سیاسی در https://eitaa.com/Virasty_Twit سریع، خلاصه، دقیق ارتباط با ادمین کانال: @Virasty_twit_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
‌۱) پیش بینی چند روز قبل محقق شد؛ پاسخ موشکی از جنس ‌ حماقت امروز رژیم در ‌ و نقض صریح ‌، حلقه اول پاسخ زنجیره‌ای ما را فعال کرد. ۲) امنیتِ امروزِ ‌ نباید دشمن را دچار خطای محاسباتی کند. حلقه‌های مقاومت توان قفل کردن هر دو آبراه را دارند انتخاب با شماست: توقف حماقت یا ورود به موازنه ضابطه مند شدن دو تنگه! ‌ «علی‌اکبر ولایتی»
فارغ از نقدهای وارد به ‌ (نقد مهم و غیرمهم) ولی این نهاد(در داخل و خارج کشور) واقعاً با همه توان پای کار جنگ آمده و صد خود را گذاشته!(دولت آمریکا خود را بازنده جنگ رسانه‌ای هم میداند. قطعاً بخشی از این حاصل کار رسانه‌های جمهوری اسلامی است) بغض جریان سازش به این دلیل است. «داود مدرسی‌یان»
الان نتانیاهو توی دوراهی سختی افتاده! اگر بخاطر ترامپ نزنه، توی اسرائیل زیر سوال میره. اگر به ترامپ گوش نکنه، ‌جواب‌های سختی در انتظارشه. «محمدحسین چاوشی»
ویراستی توییت
همکاران ما در دولت همواره مراقب بوده‌اند آرامش روانی جامعه مورد تهدید قرار نگیرد و تاکید من بر حفظ و
انتشار چنین مطلب ضد وحدتی، آن هم در چنین شبی، زیبندهٔ رئیس جمهور ایران نبود! «علی‌اصغر محرم‌زاده»
آمریکا جوری در جنگ اخیر از ایران واکنش دریافت کرد که دیگه به اندازه کافی ادب شده و شرایط ورود به جنگ گسترده رو نداره. ترامپ جنگ رمضان رو راه انداخت که ایران ضعیف بشه ولی نه تنها موفق نشد بلکه جمهوری اسلامی قوی تر از قبل به اسرائیل حمله می کنه. «علیرضا تقوی‌نیا»
جوزف عون مفلوک! حالا دیدی لبنان جان کیست؟ دیدی چه کسی پای لبنان و‌ مردم لبنان می ایستد؟ خاک بر سر خوار و ذلیلت! دو‌ماه التماس کردی و باج دادی تا اسرائیل آتش بس را بپذیرد و نپذیرفت. حیف آن مرد بزرگ و‌ مقاوم میشل عون که فرد زبون و بزدلی چون تو به جایش نشست! «سیدنظام‌الدین موسوی»
پهپادهایی که در آسمان تهران حضور پیدا کردند قطعا از اسرائیل نیامده بودند بلکه به احتمال زیاد از سمت باکو پرواز کرده اند ایران‌ باید یکبار این غده چرکی یعنی دولت علیف خائن رو از بین ببره. «میلاد رضایی»
ترامپ، لات کوچه های خلوت است! سُمبه که پر زور باشد،دست زیر می گیرد و صلح طلب می شود...! صد پدرِ کودک کشِ نجس! «سیدعبدالکریم هاشمیان»
با اعلام رسمی انصار الله، دریانوردی در دریای سرخ و عبور از تنگهٔ باب المندب برای کشتی‌های مرتبط با اسرائیل ممنوع شد. «محمدصادق علیزاده»
اتوبان هوایی شهید حاجی‌زاده حد فاصل ایران تا قلب اسرائیل مجدد آغاز به کار کرد. همینک منطقه صنعتی حیفا مورد هجوم موشکی سنگین جمهوری اسلامی ‌ قرار گرفت «علی مختارزاده»
وحدت جبهه ها؛ جبهه دریایی: از ‌ تا ‌ «سیدعباس موسوی»
در حمله اسرائیل مجتمع پتروشیمی کارون ماهشهر، در بندر ماهشهر، استان خوزستان هدف قرار گرفته است. مجتمع پتروشیمی ماهشهر که مسئول تقریباً ۲۸٪ از تولید پتروشیمی ایران است، تعطیل و تخلیه شده در حالی که در حال ارزیابی خسارات می‌باشند. خب کاملا مشخص است که دشمن برای جنگ اقتصادی برنامه دارد و به همین دلیل زیرساخت های خاص را هدف قرار می‌دهد برخلاف ایران که ضربات نظامی زده است. باید این نقش بچه مثبت بودن را کنار بگذاریم و به سراغ زیرساخت های اصلی اسرائیل خصوصا در بخش برق و آب برویم. «میلاد رضایی»