eitaa logo
ویراستی توییت
11هزار دنبال‌کننده
17هزار عکس
778 ویدیو
5 فایل
📱تحلیل ها و توییت‌های داغ سیاسی در https://eitaa.com/Virasty_Twit سریع، خلاصه، دقیق ارتباط با ادمین کانال: @Virasty_twit_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص): از این لحظه به دلیل ناامنی در منطقه، تنگه هرمز برای تردد هر نوع شناور اعم از نفتکش و تجاری بسته اعلام می گردد و هرگونه تردد مورد اصابت قرار خواهد گرفت در ادامه شرارت های آمریکای جنایتکار و با توجه به آغاز حملات ارتش متجاوز آن کشور به برخی از مناطق جنوب در استان هرمزگان، از این لحظه به دلیل ناامنی در منطقه، تنگه هرمز برای تردد هر نوع شناور اعم از نفتکش و تجاری بسته اعلام می گردد و هرگونه تردد مورد اصابت قرار خواهد گرفت. ادعای آمریکا مبنی بر عبور کشتی از تنگه یاد شده تکذیب می شود.
فرماندهی نیروی دریایی سپاه در ایکس نوشت: با توجه به فرمان مسدود شدن تنگه و هشدار پیشین، دو نفت‌کش متخلف که قصد عبور از تنگه هرمز را داشتند مورد اصابت قرار گرفتند.
توییت سید مجید موسوی فرمانده نیروی هوافضا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ایران بایددرپاسخ به بازگشت قعطنامه۱۷۳۷ شورای امنیت وحملات دیشب امریکابه ایران هزینه جنگ رابرای ترامپ و غرب بالا ببرد. ۱-بستن کامل ‌ ونفت بالای ۱۵۰$ ۲-هدف قرار دادن منافع ‌ دردیگرکشورها ۳-خروج ازNPTو آزمایش اتمی، زیراامریکا و غرب جززبان زور نمیفهمند.‌ «مرتضی غرقی»
‌📢 جزئیات عملیات تلافی‌جویانه شب گذشته ایران علیه اهداف نظامی آمریکا ◀️ هدف قرار گرفتن پایگاه آمریکایی الحریر در اربیل و انهدام رادار آمریکایی ‌ ◀️ ۱۸ هدف متعلق به ارتش آمریکا در پایگاه هوایی علی‌السالم، احمدالجابر و پایگاه‌های هوایی شیخ عیسی مورد اصابت قرار گرفت ‌ ◀️ فرار جنگنده F16 پس از شلیک سامانه پدافندی سپاه ‌ ◀️ تنگه هرمز برای تردد هرنوع شناوری بسته شد ‌ ◀️ دو فروند کشتی متخلف که قصد عبور غیرقانونی داشتند مورد اصابت قرار گرفتند ‌ ◀️ عملیات پهپادی ارتش علیه ناوگان پنجم آمریکا در جزیره بحرین؛ آنتن‌های ارتباطی و تأسیسات راداری سامانه پاتریوت هدف قرار گرفت ‌ ◀️ محل استقرار جنگنده های F35، F15، F16 آمریکایی و تأسیسات مهم ارتش آمریکا در پایگاه هوایی و مرکز کنترل الازرق اردن هدف قرار گرفت «احسان تقدسی»
۰۷:۳۴/ ۲۱ خرداد شب گذشته نیروی هوافضای سپاه با ۱۲ فروند موشک بالستیک محل استقرار جنگنده‌های F35، F15، F16 آمریکایی و همچنین تاسیسات ارتش آمریکا واقع در پایگاه هوایی و مرکز کنترل ‘الازرق’ اردن را هدف قرار داده و آن تاسیسات و مقدار زیادی از جنگنده‌ها را منهدم کرده است. «هنر جنگ»
‌⚡️ ترامپ ادعا کرد که «مستقیماً با مقامات ایرانی صحبت کرده است.» ترامپ: «مقامات ایرانی از من خواست بمباران را متوقف کنم، به زودی متوقف خواهم کرد.» ان شا الله این خبر هم مانند خیلی از اخبار ترامپ دروغ باشد اما خدای نکرده اگر یک درصد راست باشه باید ببینیم که چه کسی خیانت کرده است و بدون اذن رهبری رفته با قاتل رهبر شهید و کودکان ایرانی صحبت کرده است. «میلاد رضایی»
پاسخ قاطع و هماهنگ دیشب نیروهای مسلح کشورمان به همراه انسداد سریع و کامل تنگه هرمز، دوباره ترامپ را به هذیان گویی انداخته؛ با کلی سروصدا، دنبال انجام یک کار نمایشی بود تا ادعای پیروزی کند اما ناکام ماند؛ برای سرپوش گذاشتن بر شکست و فرارش از معرکه دوباره متوسل به دروغگویی شده! «مهدی قاسم‌زاده»
از دریای خزر تا خود خلیج فارس ایران توانایی هدف قراردادن دشمن را دارد. صدها شهر موشکی ایران دست نخورده باقی مانده‌اند و بنا بر روایت خود آمریکایی‌ها همه شهرهای موشکی که در جنگ هدف قرار گرفته بودند به حالت عملیاتی برگشته‌اند. «احسان تقدسی»
شبکه ۱۴ اسرائیل: شلوغی خیابان‌های ایران حاصل شور و هیجان بود و حالا با فروکش کردن احساسات از رمق افتاده و خلوت شده و ما باید از این فرصت برای فعال کردن شورش و جنگ شهری استفاده کنیم «خط‌شکن»
تو همین مدت کوتاه میشه فهمید خدااا چقد حواسش به ایران هست که یه رهبر همه چی تموم برامون ذخیره کرده بود...... تدبیر 100 از 100 شجاعت 100 از 100 سلامت نفس 100 از 100 قدرت تصمیم گیری و مدیریت بحران 100 از 100 اشراف بر محیط کشور و منطقه و دنیا 100 از 100 تسلیم ناپذیری 100 از 100 سواد سیاسی 100 از 100 وطن دوستی 100 از 100 و...... و الهی شکر که ما آسید مجتبی خامنه‌ای رو داریم «حاج نادر»
‌سه روز قبل از جنگ ۱۲ روزه ‌ روزنامه نگار معروف تحقیقی از ترور رهبر شهید پرده بر میدارد که نهایتا در ۲۸فوریه به واقعیت میپیوندد! سیمور هرش: ترامپ در جلسه محرمانه کاخ سفید، گزینه ‌ به ایران را مطرح نموده است!!! ✔️سریعا از NPT خارج و وارد ‌ شوید «حمید ابراهیمی‌مهر»