eitaa logo
ویراستی توییت
11هزار دنبال‌کننده
17هزار عکس
778 ویدیو
5 فایل
📱تحلیل ها و توییت‌های داغ سیاسی در https://eitaa.com/Virasty_Twit سریع، خلاصه، دقیق ارتباط با ادمین کانال: @Virasty_twit_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
اینکه ما در این جنگ پیروز شدیم می دونید یعنی چی؟! یعنی قبل از این جنگ چیزی به نام PGSA (نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس) نداشتیم ولی آلان این نهاد تحت حاکمیت ایران اعلام می کند «تصمیم گرفتیم عبور و مرور از تنگه ممنوع شود» و می شود! «میکائیل دیانی»
تازه بعد از شهادت ‌ فهمید که این سالها شستشوی مغزی شده، وگرنه؛ نه موزه پیپی وجود بود نه باشگاه اسبهای گرانقیمت، نه کلکسیون عصاهای طلایی داشت نه کاخ نه نوه‌هاش خارج از کشور بدنیا اومدن و نه خودش ۶۰ متر زیر زمین بود ‌ ایرانیِ تاریخ «محمد شیرازی»
بعد از جنگ حزب بعث با ایران، عربستان و کویت و امارات مدعی پول‌های هنگفتی شدند که به عراق در دوران جنگ داده بودند صدام که در بحران اقتصادی بود گفت اون پول‌ها الان حق ماست و من از جانب شما به ایران حمله کردم ! اختلافات نفتی و مرزی و اصرار کویت بهانه شد تا عراق کویت را اشغال کند امیر کویت همان ابتدا و قبل از تشنج به عربستان گریخت ائتلاف آمریکایی آمد کویت را از عراق پس گرفت اما چه شد ؟ امروز تقریبا کویت مستعمره‌ی آمریکاست؛ کویت شد بزرگترین محل تجمع پایگاه‌های آمریکایی؛ چندین پایگاه دائمی با تجهیزات سنگین نظامی طوریکه انگار کویت تا ابد بخشی از آمریکاست این حجم پایگاه نظامی و حدود ۱۴۰۰۰ سرباز و نیروی امنیتی در یک منطقه‌ی کوچک و این‌ حجم تسلیحات و مجوز عبور و مرور که حتی اجازه نداشته باشند بگویند از کشور من چه میزان برای حمله به دیگران استفاده بشود یا نشود ! مگر استعمار چیزی غیر از این است؟ آیا امروز کویت کشوری مستقل است؟ کشورهایی کوچک و ضعیف‌تر اینطور توسط قدرت‌ها بلعیده می‌شوند وگرنه کویت اصلا طاقت جنگ و مخصوصا جنگ طولانی مدت را ندارد؛ اقتصاد شیشه‌ای و متکی به نفت و صادرات و واردات گسترده و نیازمند تحرکات دریایی و هوایی و امنیت شکننده‌ی اعراب خلیج فارس اصلا اقتصاد جنگی و امنیت قابل اتکا نیست با کشورهای ضعیف جز این برخورد نمیشود دشمن میخواهد ایران را هم تجزیه‌ کند و تکه‌تکه کند و ببلعد؛ این شعار و توهم نیست؛ این فقط یک دلیل از صدها دلیل برای دفاع از جمهوری اسلامی نیست این واقعیت امروز دنیاست کویت را نگاه کنید؛ آنها ذلیل‌ترین و حقیرترین تماشاگران جنگ اخیر هستند ! «میثم ایرانی»
خبر خوب اینکه در پی ارتکاب جنایت نیروهای یاغی آمریکا و زدن مخازن آب آشامیدنی جزیره سیریک‌، نیروهای مخلص و پای کار صنعت آب و جهادگران مردمی منطقه عاشقانه و به سرعت در کمتر از یک‌روز آب را به جزیره رسانده دل هزاران شهروند را شاد کردند؛ مگر میشود این مردم را به زانو در آورد؟ لعنت به کسانی که خواستند شمر به ما کمک کند! ‌ «کامران خاوندگار»
ترامپ رسما می‌گه ما به ایران حمله کردیم چون توافق رو امضا نکرده، بعد دوستان در واکنش به حملات دیشب توییت کردند «مبارکِ مذاکره‌کنندگان!» مذاکره‌کننده‌ی ما باج نداده، توافق مدنظر ترامپ رو امضا نکرده، نیروهای مسلح هم بلافاصله بعد از حمله آمریکا پاسخ دادند «مثل همیشه» آیا این افتخار نیست؟! ‌آیا این اقتدارِ جمهوری اسلامی نیست؟! چه لذتی از تحقیر ایران می‌برید؟! «مصطفی گرجی»
موشک‌هایی که دشمن را هدف قرار میدهند، از لایه‌های بسیار پیچیده‌ای عبور میکنند. از لحظه پرتاب، جنگ‌های سایبری و پارازیت‌ها شروع می‌شود، موشک‌ها از سد ناوهای مجهز به سام-۳، پیکان ۳، پاتریوت، تاد و گنبد آهنین و فلاخن عبور می‌کنند. عبور از این لایه‌ها و انهدام اهداف، ‌ است «مهدی غنچه»
‌🔴قطر و عربستان سعودی با صدور بیانیه‌ای مشترک: ما حملات مکرر ایران به کویت، بحرین و اردن را محکوم می‌کنیم و خواستار راه‌حل دیپلماتیک هستیم! البته که دیشب تمامی سوخت رسان های نظامی آمریکایی از کشور دوست و برادر عربستان سعودی به پرواز درآمده بودند و حتماً هم هدفشان سوخت رسانی به هواپیما های مسافربری عبوری از منطقه بود! «مصطفی گرجی»
تهدید تلویحی ایران به حمله اتمی / کیث کلوگ، مشاور سابق ترامپ: «داشتن یک جنگ طولانی مدت، روش جنگی آمریکایی نیست. ما باید به روشی که در جنگ جهانی دوم و جنگ جهانی اول انجام دادیم برگردیم و کار را تمام کنیم، آنها را نابود کنیم.» «مصطفی گرجی»
مهدی خانعلی زاده: چت کردن با ویتکاف را متوقف کنید! «حوا»
با توجه به تنش‌های ایجادشده توسط نیروهای متجاوز آمریکا در منطقه و اطلاعیه نیروهای مسلح ایران در شب گذشته، تا اطلاع ثانوی ‌ بسته خواهد بود. از متقاضیانی که مجوز عبور دریافت کرده‌اند تقاضا می‌شود صبور بوده و منتظر راهنمایی‌های آتی پی‌جی‌اس‌ای باشند. «نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس»
۱۴:۵۸/ ۲۱ خرداد ارزیابی راهبردی: زد و خورد فعلی در حال تبدیل شدن به یک الگوی ثابت است که در آن ایران به تدریج الگوی ‘تداوم آتش در حین مذاکره’ را تثبیت می کند. مذاکرات دچار سکون کامل است و با وضعیت فعلی شانس حداقلی خود را از دست خواهد داد. «هنر جنگ»
The unhinged U.S. president imagines that bombs can get him out of the quagmire he himself created. But Iranian missiles will sink him even deeper into it. Washington must choose between accepting Iran’s terms and losing the last shred of its credibility in the world. «محسن رضایی»