eitaa logo
ویراستی توییت
10.8هزار دنبال‌کننده
17.3هزار عکس
780 ویدیو
6 فایل
📱تحلیل ها و توییت‌های داغ سیاسی در https://eitaa.com/Virasty_Twit سریع، خلاصه، دقیق ارتباط با ادمین کانال: @Virasty_twit_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
زاکانی: متن تفاهم‌نامه ۲۵ بار ویرایش شده است. رهبر انقلاب فرموده بودند که تصویب تفاهم به رای سه‌چهارم اعضای شورای عالی امنیت ملی نیاز دارد و متن در شورا تصویب شده است نجابت دبیرکمیسیون امنیت ملی: در جلسه شعام برای تصویب تفاهم نامه علاوه بر ۱۰ عضو شعام، ۳ فرمانده نظامی دیگر هم حضور و حق رای داشتند پزشکیان: تفاهم نامه با ۹۰ درصد آرای مثبت تصویب شد «مصطفی گرجی»
واقعا سفر مقامات ارشد سیاسی به ژنو درست نیست. «مجید شاکری»
‌از نکات طنز این هست که یک هفته است وطن فروشها تلاش دارند تصویر اینکه «این تیم ملی جمهوری اسلامیه نه تیم ملی ایران» رو با دوپینگ گسترده رسانه‌های ضد ایرانی در جهان پخش کنن اما بیشترین چیزی که از مردم جهان دیده میشه صحبت در مورد حمایت از تیم ایران و خوش تیپ بودن بازیکنان ایرانی است، کراش زدن دختران خارجی روی بازیکنان ایرانی هم خودش یک داستانی شده که براندازها زیر پستهاشون دارن دست و پا میزنن که بگن نه اینها زشتن، خارجیها میگن برین بابا 😂 «ابراهیم»
جواد امام، سخنگو جبهه اصلاحات: رییس‌جمهور پیگیر رفع حصر میرحسین موسوی و زهرا رهنورد است و این موضوع ظاهرا با نظر مساعد مسئولین مربوطه مواجه شده است دم رئیس‌جمهور و مسئولین مربوطه گرم همه مشکلات حل کردن فقط مونده رفع حصر سران فتنه وسط جنگ احتمالا دارن اکیپ شون رو کامل میکنن «روزبه قادری»
بین این همه خبر، یه خبر مهم گم شده! تعداد رادیو داروهای کشورمون از ۷۶ مورد عبور کرده، قراره امسال ۲۰ رادیو دارو جدید به چرخه تولید اضافه بشن ان شالله :))) «موسوی»
دکتر عراقچی: هر حمله نظامی به لبنان نقض تفاهم محسوب می‌شود. عالی. آفرین. پس آیا می‌شود در سطح رئیس مجلس به ژنو رفت؟ برای امضای تفاهمی که از همان ابتدا هرروز نقض شده؟ ان شاءالله نه. آتش‌بس به سبک آمریکایی-اسرائیلی یعنی پذیرش حملات روزانه از طرف مقابل. اگر به این تعهد عمل نکردند به تعهدات دیگر هم عمل نمی‌کنند. «فواد ایزدی»
شهرداری تهران خواستار قیمت‌گذاری کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌ها شد مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران: تجربه کشورهای مختلف نشان می‌دهد که رایگان نبودن کیسه‌های پلاستیکی تأثیر قابل توجهی در کاهش مصرف دارد «خبرگزاری تسنیم-خبر فوری»
ویراستی توییت
‌🟥 او صلاحیت سخنگویی کمیسیون امنیت ملی مجلس را ندارد ! 🔻از برخی اظهارات سخنگوی کمیسیون امنیت ملی ک
اصل ۸۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران: هر نماینده در برابر تمام ملت مسئول است و حق دارد در همه مسائل داخلی و خارجی کشور اظهار نظر نماید. آقامجتبی عزیز کاش به جای اتهام دروغگویی و ادبیات چاله‌میدانی، دو کلمه نقد کرده و پاسخ منطقی می‌دادید، دو کلمه حرف حساب. «ابراهیم رضایی»
ویراستی توییت
اصل ۸۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران: هر نماینده در برابر تمام ملت مسئول است و حق دارد در همه مسائ
آقا ابراهیم این پاسخ من / با این متن معلوم می شود کی چاله میدانی حرف زده است؟! دیروز جلسه کمیسیون امنیت ملی داشتیم ؛ اعضای کمیسیون پس از بررسی جز به جز متن تفاهم نامه قرار گذاشتند متناسب با قبیله و باند خود صحبت نکنند ؛ اما مصاحبه دیشب شما با شبکه افق شگفت آور بود ! دیشب به رئیس کمیسیون ملی تلفن و صحبت کردم و معلوم شد شما اجازه ای برای این مصاحبه‌ی ضد ایرانی نداشتید ؛ وانگهی هیچ مصوبه ای دال بر اینکه جناب عالی این حرف ها را خلاف واقع به رسانه بگویید وجود ندارد ؛ سوال این است شما با کدام مجوز شرعی و قانونی و اخلاقی از طرف کمیسیون آن حرف های خلاف امنیت ملی را روی آنتن بردید و تازه کفه ترامپ را سنگین تر نشان دادی ؟! چیزی که واقعیت میدانی هم ندارد! بله ! تو آزادی عزیزم! مثل دوستانت؛ اما برای حرف زدنِ شخصی ولی با عنوان سخنگوی کمیسیون امنیت ملی از چه کسی اجازه گرفتی!؟ حالا کی چاله میدانی حرف زده آقا ابراهیم عزیز ؟! سخنگویی یک کمیسیون در تراز امنیت ملی یک آداب حقوقی دارد ؛ اینجا کمیسیون امنیت ملی است نه یک باند سیاسی ! امروز در کمیسیون امنیت ملی باز خواست خواهی شد «مجتبی زارعی»
ویراستی توییت
آقا ابراهیم این پاسخ من / با این متن معلوم می شود کی چاله میدانی حرف زده است؟! دیروز جلسه کمیسیون ا
از فرمایشات شما شگفت‌زده شدم، ۴۷ سال پیش مردم ایران به رهبری امام بزرگوار به بساط دیکتاتوری پایان دادند، این ملت خون صدها هزار شهید را برای عزت و آزادی کشور تقدیم کرده تا امروز خدمتگزارانشان بتوانند در ‌ یک تفاهم! حرف بزنند. پهلوی‌ها هم (با پشتیبانی ترامپ و نتانیاهو) به دنبال بازگشت دیکتاتوری بوده و هستند اما ملت در دی و بهمن و اسفند نگذاشتند. ترامپیست‌ها بر دیکتاتوری و سانسور و بستن دهان منتقدان یک تفاهم اصرار دارند، الحمدلله که شما این‌گونه نیستید. خوب است یک دور قانون اساسی را مطالعه کنید تا بدانید که مصوبه با قانون فرق دارد و هیچ مصوبه‌ای (منهای امر ولی) نمی‌تواند مانع انجام وظایف نمایندگی شود. عرایض بنده در شبکه افق نه به عنوان سخنگوی کمیسیون بلکه موضع شخصی خودم بوده و مطلقاً هیچ اشاره‌ای به موضع کمیسیون نداشتم. مواضع کمیسیون روال خاص خود را دارد که گویا جنابعالی از آن مطلع نیستید. ضمناً بنده خادم ملت و سرباز انقلاب اسلامی هستم و طبیعتاً وکیل‌الدوله نیستم، خط قرمز برایم حقوق ملت و امر ولی فقیه است لذا هرچه حضرات دیپلمات دیکته کنند چشم‌بسته نمی‌پذیریم و حاصل زحماتشان را مقدس و گلابی نمی‌دانم. در برنامه دیشب هم نقاط مثبت و هم نقاط منفی را گفتم که تا کنون جنابعالی در رد و نقد آن عرایض، حرفی ندارید. «ابراهیم رضایی»
تفاهم،غیر الزام آور و توافق الزام آور است.هیچکدام امضا نشده! موضوع تفاهم، بر پایان جنگ متمرکز و موضوع برجام،هسته ای بود. تفاوت تیم مذاکره کننده فعلی با تیم مذاکره کننده هسته ای به اندازه شب و روز است! لطفا؛پیش از رسیدن به توانِ تشخیصِ تفاوت میان موضوعات فوق، دیگران را به "خطای محاسباتی" متهم نکنید! «سیدعبدالکریم هاشمیان»
طراحی داشتند. کیاست بخرج دادند. پیوسته و طولانی تعقیب او را ادامه دادند تا در موقعیتی تنها، دور از مرکز خلافت، در بیابان، خون اش جاری شود. غریب و وحید. آنقدر مظلوم که پیکرش چند روزی زمین ماند و تشییع نشد. اما خداوند با این خون صدایی در عالم به پا نمود که پس از ۱۴۰۰ سال اقامه عزایش رونق دارد. خداوند منتقم و مدافع خون مظلوم است. «علیرضا زادبر»