eitaa logo
ویراستی توییت
10.8هزار دنبال‌کننده
17.3هزار عکس
780 ویدیو
6 فایل
📱تحلیل ها و توییت‌های داغ سیاسی در https://eitaa.com/Virasty_Twit سریع، خلاصه، دقیق ارتباط با ادمین کانال: @Virasty_twit_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
اینکه ‌ پایان جنگ اجتناب ناپذیر است حرف درستی است ... اما مشروط به اینکه قبل از ‌ بر علیه متجاوز قطعنامه صادر شود و تنبیه شود و غرامت پرداخت کند ... «محسن اسدی»
آتش‌بس یا جنگ، فرقی نمی‌کند؛ میان ما و آن‌ها هیچ ساحلِ آرامشی نیست و رقابت و درگیری تا پیروزی نهایی یکی از طرفین ادامه دارد. لاجرم به سوی این سرنوشت دور یا نزدیک رهسپاریم. «سعید قاسمی»
جنگ‌ اخیر هم به مردم ایران و هم به تمام دنیا اثبات کرد که جمهوری اسلامی هرگاه بخواهد می تواند ‌ را ببندد. این تغییر توازن ژئوپلیتیکی اثرات ماندگاری بر آینده ایران و نگاه جهان به این کشور خواهد داشت. «علیرضا تقوی‌نیا»
جی‌دی ونس درباره ایران:ترامپ هرگز نگفت که هدفش نصب رضا پهلوی به عنوان رهبر جدید ایران است آنچه او گفت این است که اگر مردم ایران بخواهند قیام کنند، عالی است ولی به ما مربوط نیست! آنچه ما می‌خواهیم توقف برنامه هسته‌ای آنهاست! پ.ن. سطلی های بدبخت فلک زده😄 «احمدرضا دانش»
محرم آغاز یادآوری این حقیقت است که تاریخ با سکوت در برابر ظلم عوض نمی‌شود. حسین(ع) ایستاد تا آزادگی، ایثار و مقاومت در برابر باطل زنده بماند؛ امروز هم مکتب عاشورا چراغ راه دل‌های بیدار است. ‌١٤٤٨ه ‌ «بچه سید»
وزارت صمت: مجوز تولید خودروهای مونتاژی‌ با ارزبری بالا لغو می‌شود. نکته: این خبر در واقع برای خودرو نیست ، تتر ۱۵۵ هزارتومان «پیام الیاس کردی»
قالیباف: ما باید سنگر رو از بچه‌های لانچر تحویل بگیریم و مردم را از زیر بار اقتصادی خارج کنیم. ترامپ:متن توافق نهایی نشده اگر ازش خوشم نیومد دوباره بمباران را شروع میکنیم پ‌ن:هر دو صحبت برای امروز هست. صرفا جهت ثبت در تاریخ. «مرتضی رمضانی»
ترامپ گفته با ایران تفاهم امضا کردیم نه توافق نهایی و اگر ازش راضی نباشم، دوباره رو سرشون بمب می‌ریزیم. رهبر شهید: مذاکره زیر تهدید را هیچ ملت باشرفی قبول نمی‌کند. و ملت ما انصافاً باشرف بودن و هنوزم نپذیرفتن.. «عیار»
در کربلا ‌ سازش با یزید، کنار گذاشتن سلاح، رها کردن حسین ع و دست کشیدن از جنگ، درست در چنین ایامی برای فرزندان ام البنین س آورده شد. حالا امروز هم توافق مصالحه با آمریکا، کنار گذاشتن قدرت هسته‌ای، رها کردن خونخواهی خامنه‌ای شهید و دست کشیدن از جنگ در شُرف امضا شدن است. «نزدیک صبح»
بلومبرگ به نقل از یک منبع آگاه: وزارت خزانه‌داری آمریکا بلافاصله پس از امضای توافق، معافیت‌هایی برای نفت و پتروشیمی ایران صادر خواهد کرد. «صابرین نیوز»
برنامه ایران خودرو برای افزایش مجدد قیمت محصولات! «مصطفی گرجی»
کاخ سفید: «نه سلاح هسته‌ای، نه لغو کامل تحریم‌ها, نه پول» «مصطفی گرجی»