eitaa logo
ویراستی توییت
10.8هزار دنبال‌کننده
17.3هزار عکس
780 ویدیو
6 فایل
📱تحلیل ها و توییت‌های داغ سیاسی در https://eitaa.com/Virasty_Twit سریع، خلاصه، دقیق ارتباط با ادمین کانال: @Virasty_twit_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
بهتره بگیم یه آدم نمک به حروم که در ایران تربیت شد ، در ایران رشد کرد و مشهور شد و بعد به وطنش پشت کرد. امثال اینها زیاد داریم ؛ عادل فردوسی پور که با صدا و سیمای جمهوری اسلامی جزو افراد مشهور شد و بعد نمک به حرومی کرد. در طول تاریخ این کشور آدمهای نمک به حروم کم نبودن . ر«علیرضا تقوی‌نیا»
ایران زمانی تهدید میکرد از خاکش دفاع خواهد کرد و در نهایت چنین میکرد اما امروز عملا ایران نشان داده میتواند روی وضع امنیتی دشمن در خارج از مرزها اثر بگذارد اصل دعوا همین است آنها فهمیده اند درصورت تهدید منافع ایران، تمام منطقه ناامن خواهدشد بنانبود ترامپ چنین حقیقتی را رقم بزند «آقای تحلیلگر»
فی الحال کشور به یک تفاهم رسیده و همه باید حمایت کنیم ولو مثلا ۷۰٪ محقق شده باشد. لااقل [برای آینده] در جمع‌های نخبگانی و متخصص، متن را به اشتراک بگذاریم و نظر بگیریم. ‌محرمانگی برای جایی است که دشمن نداند؛ در مذاکرات گذشته نیز ‌ فرموده بودند که مردم را نامحرم ندانیم. «مالک شریعتی»
گروه‌ تروریستی داعش در بیانیه‌ای سوء قصد به جان رئیس کاخ دادگستری در حومه دمشق را که به قطع شدن یکی از پاهای او منجر شد، بر عهده گرفت* «صابرین‌نیوز»
حضور مردم در خیابان رو به نفع خودتون مصادره نکنید! مردم به خونخواهی رهبر شهید شون و حمایت از نیروی‌های مسلح و بیعت با رهبر عزیزمون در خیابان حضور دارن... وگرنه ازاین سیاسیون چپ و راست دل خوشی ندارن! «مصطفی گرجی»
سپاس از هر مادر، خواهر و همسر و فرزند شهید؛ از همه شما ممنونیم سپاس از هر کسی که خانه‌اش را فدای این راه مقدس کرد هر کس که کسب و کارش آسیب دید و با مردم همراهی کرد سپاس از همه ایرانیانی که مردانه پای وطن ایستادن ✍🏻ارسالی
خلق روایت از برتری یا شکست،بیش از تولید موشک و پرتاب آن،به امنیت ملی کمک می کند! تاریخ جنگ ها پر از خلق روایت به منظور پیشبرد امنیت و پیروزی در جنگ و هراس افکنی در دل دشمن است! برجسته کردن نقاط ضعف خودی، اذعان تلویحی به درایت دشمن و تکمیل اهداف دشمن است که گناهی نابخشودنیست! راوی قدرت ایران باشیم! «سیدعبدالکریم هاشمیان»
ترامپ گفته: «اگر رهبران ایران رفتارشان را بهتر نکنند، دوباره به ریختن بمب بر سرشان بازمی‌گردیم». اولاً این یعنی نقض بند اول تفاهم، ثانیاً گرچه تا اینجای کار این ترامپ بوده که مجبور شده رفتارش را بهتر کند (کنترل حداقلی سگ هار، برداشتن محاصره و به رسمیت شناختن حاکمیت جمهوری اسلامی به جای توهم تجزیه و براندازی) اما اگر باز هم به فکر بمب بیفتد این بار پایگاه‌هایش در منطقه را تبدیل به موزه عبرت می‌کنیم. «ابراهیم رضایی»
‌با این وضع خالی شدن ذخایر و گیر کردن کشتی ها پشت تنگه خیلی بعید است هدف میانگین چهارفصل برای برنت بالای ۸۵ دلار محقق نشود. بزرگترین ریسک برای آینده تنگه هرمز، نه ینبع است نه فجیره، تقلید روش چین در نحوه استفاده از ذخایر توسط سایر کشور هاست. «مجید شاکری»
یا من عذرخواهی میکنم یا شما! امروز نسخه نهایی تفاهم را از یک منبع مطلع و مطمئن دریافت کردم. اجمالا خلاصه بند مربوط به تنگه هرمز در متن نهایی تفاهم: "تا شصت روز عبور بدون اخذ هزینه، و بعد از آن هم طبق رایزنی با عمان و سایر کشورهای ساحلی خلیج فارس و مطابق با حقوق بین‌الملل"… عجب! مطابق با حقوق بین‌الملل و با رایزنی با سایر کشورهای منطقه قصد دارید این جمله رهبری را که "مواهب اقتصادی آن، دل ملت را شاد خواهد کرد" تحقّق ببخشید؟! می‌دانم که با توجیهاتی نظیر اینکه هنوز نهایی نشده و ... شروع به حاشا و توجیه خواهید کرد! اشکالی ندارد، تا چند روز دیگر …. ‌و زمان رسانه‌ای شدن متن تفاهم صبر خواهیم کرد؛ اگر محتوای تفاهم درباره تنگه هرمز غیر از این بود من عذرخواهی خواهم کرد؛ اما اگر همین بود شما باید در پیشگاه ملت مبعوث عذرخواهی کنید! البته اگر عذرتان را بپذیرند! «محمد منان رییسی»
کاش دستگاه دیپلماسی ما نه در عمل؛ ولی حداقل در لفظ، جواب فحش‌های ‌ به ملت ایران را بدهد. «سیداحسان حسینی»
این از نوکرای اصلاحطلب‌هاس از آدم‌های نزدیک به حلقه ظریف و پزشکیان به تجمعات شبانه مردم مبعوث شده میگه «فتنه خیابان» کم کم دارن روی واقعی خودشون رو نشون میدن! اگه دیدین علیه رهبری هم حرف زدن، تعجب نکنید… «محمدحسین چاوشی»