eitaa logo
ویراستی توییت
10.7هزار دنبال‌کننده
17.4هزار عکس
780 ویدیو
6 فایل
📱تحلیل ها و توییت‌های داغ سیاسی در https://eitaa.com/Virasty_Twit سریع، خلاصه، دقیق ارتباط با ادمین کانال: @Virasty_twit_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
آقای رییس جمهور گفته اند که به نیروهای مسلح ۲۰ میلیون بشکه نفت برای هزینه های جنگ داده اند! اولا این میزان یعنی کمتر از ۳ درصد فروش نفت یک سال کشور ثانیا به دلیل رشادت نیروهای مسلح و افزایش قیمت و حجم فروش نفت کشور در مدت جنگ باید این میزان را معادل یک سوم قبل در نظر گرفت. «وحید عزیزی»
ویراستی توییت
یک ولعی در بعضی وجود داره که اختلاف نظر بین ارکان حکومت را سریع می‌برن در تراز سقیفه و صفین 😀 فلانی
این آدرس غلط است. مسئله اینست که روش ابوموسی و دیگران روش کارآمدی نبود و جاده‌ی دشمن را صاف کرد. الان هم همینه؛ آن‌ها که نظر دیگری برخلاف نظر امام جامعه دارند بارها خروجی تصمیمات‌شان را تجربه کردیم که نتیجه‌اش جری شدن دشمن بود. این مسئله را با این حرف‌های ملانقطی به حاشیه نبرید «محمد فیاضی»
ویراستی توییت
این آدرس غلط است. مسئله اینست که روش ابوموسی و دیگران روش کارآمدی نبود و جاده‌ی دشمن را صاف کرد. الا
با اوامر و نواهی ولیّ نبایستی گزینشی برخورد کرد بعنوان مثال ولیّ میگن اختلاف ولو بحق را تبدیل به منازعه نکنید، و ما می‌بینیم که با جعل عناوینی مثل ابوموسی اشعری و سقیفه و صفین این اتفاق می‌افته «مصطفی»
مشکل مهمی که اسرائیل درباره بخش لبنان توافق ایران و آمریکا داره به راهبرد امنیتی اسرائیل برمی‌گرده. استراتژی اسرائیل اینه با هر کدوم از همسایه‌هاش وارد جنگ میشه بخش قابل توجهی از مرز اون کشور با خودش را نابود و اشغال میکنه. این موضوع در قبال لبنان هم صادقه. اسرائیلی‌ها این موضوع را با موفقیت در غزه و سوریه انجام دادند و حاضر نیستند به مرزهای چندماه پیش برگردن. طبق این دکترین، آتش‌بس به معنای عقب‌نشینی کامل نیست. در عوض، اسرائیل کنترل نظامی بر کشوری که باهاش وارد جنگ شده را حفظ می‌کنه. این ویژگی در حال تبدیل به استراتژی دائمی اسرائیله. مشکلی که الان اسرائیلی‌ها در توافق ایران و آمریکا پیدا کردند اینه که میگن ما اگر از لبنان عقب نشینی کنیم فردا باید از سوریه و غزه هم عقب نشینی کنیم. «احسان تقدسی»
ویراستی توییت
آقای رییس جمهور گفته اند که به نیروهای مسلح ۲۰ میلیون بشکه نفت برای هزینه های جنگ داده اند! اولا این
آقای ‌ توی همین ایام به خاطر قدرت نیروهای مسلح بیش از ۱۰۰ میلیون بشکه نفتی که توان فروشش را نداشتید. با قیمت بالا فروختید. حالا منت میزاری که از خودمان ۲۰ میلیون بشکه دادیم هوافضا؟؟؟؟ از خودتان دقیقا یعنی از کی؟ مگه تقویت بنیه دفاعی از وظایف شما نیست؟؟؟ «اکبر»
پزشکیان: ادامه جنگ به نفع هیچ فرد یا گروهی نیست اگر تورم ادامه پیدا کند و به تورم سه‌رقمی تبدیل شود، آیا جامعه توان تحمل چنین وضعیتی را خواهد داشت؟ هر پیامی که بوی تفرقه و اختلاف بدهد، در جهت راهبردهایی است که نتانیاهو و سازمان سیا دنبال می‌کنند «خبرگزاری تسنیم»
وقتی تیم مذاکره کننده را به مصاف دشمن در ژنو فرستاده ایم نباید همان ساعت و روز از پشت تریبون ریاست جمهوری در سخنرانی عمومی پالس منفی به دشمن داد. «علیرضا زادبر»
قبل از بیانیه آقا رفقای سوپرانقلابی و بعد رفقای اصلاح‌طلب نسبت به کنش رهبر چیزها نوشتند امروز سالگرد شهادت آقا مصطفی‌ست. این جمله او تقدیم شما: من نمی‌گویم ولی فقیه معصوم است، اما ملتی که به امر خدا به ولی اعتماد کند، خدا اجازه اشتباه به آن رهبر را نداده، به نوعی به او معصومیت می‌بخشد. «آقای تحلیلگر»
هرچی دوست دارید بی‌احترامی کنید و فشار بیارید، من ماله‌کش بشو نمیشم! بلد نیستم جلوی دوربین یا توی ویس برای شهادت رهبر و بچه‌های میناب بغض کنم، ولی پشت‌پرده به رهبر کشور برای مذاکره فشار بیارم. اون دنیا اول به خدا، بعد به رهبر شهیدم باید جواب بدم. «ما ترکناک یابن الحسین» ‌ «م.مومنی»
خبرنگار: رافائل گروسی هم در سوئیس حضور دارد اما در حال حاضر موضوع گفتگو ها برسر مسائل هسته ای نیست! پ.ن: آره تفریحات ایشون با مذاکرات ما همزمان شده «علیرضا سفینه»
‌پزشکیان:مشکل ما با آمریکا سر بمب اتم است با محاصره دریایی صادرات نفت ما صفر شده بود ۲۰ میلیون بشکه نفت دولت را به هوافضا دادیم تا توانست بجنگد من از این میترسم که نتوانیم مردم راضی کنیم و به خیابان بیایند اعتراض کنند این صحبتها تو این شرایط؟ تو کفاره کدوم گناه ما بودی ! «مینا رشیدی»