eitaa logo
ویراستی توییت
10.7هزار دنبال‌کننده
17.4هزار عکس
780 ویدیو
6 فایل
📱تحلیل ها و توییت‌های داغ سیاسی در https://eitaa.com/Virasty_Twit سریع، خلاصه، دقیق ارتباط با ادمین کانال: @Virasty_twit_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
شایسته و بایسته است که هیئت مذاکره‌ کننده ایرانی، به حرمت تعهّدی که در برابر رهبر معظّم انقلاب اسلامی برای «پاسداشت حقوق ملّت» بر عهده گرفته‌اند، هرچه سریع‌تر زوریخ را به مقصد تهران ترک کنند. ‌ «هاتف صالحی»
حالا تو این هیر و ویری کدوم تیر غیبی رأس لفان قطر رو زد؟ ؛) «عیار»
با خودشان فکر نمی‌کنند که اگر تهدیدهایشان نتیجه‌ای داشت، به استیصال امروز نمی‌رسیدند؟ ما تهدیدهای آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم. بهتر است مراقب اظهارنظرهای خود باشند، نیروهای مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند. هر چه حرف بزنند، این ماییم که عمل می‌کنیم. «محمدباقر قالیباف»
شاید خیال کنید جوزف عون و نواف سلام تحت فشار کشورهای خارجی علیه حزب الله موضع می گیرند . البته تاثیر خارجی ها رو نمیشه انکار کرد اما علت اصلی کینه اینها از حزب الله اینه که طایفه شیعه همیشه منکوب و ذلیل و توسری خور بود اما حزب الله باعث قدرت یافتن و عزت شیعه در لبنان شد. «علیرضا تقوی‌نیا»
واقعا شخص ترامپ شایسته مبادله هیچ پیامی نبوده و نیست «علی مختارزاده»
پهلوی سوز پرو مکس... چون هم قرار بود جام جهانی رو نبینیم هم محرم رو... «مصطفی گرجی»
ایالات متحده بر اساس تفاهم با جمهوری اسلامی ایران، مسئول تجاوزات و اقدامات تنش‌زای رژیم صهیونیستی در لبنان است و باید پاسخگو باشد. در صورت تهدید علیه ایران، آمریکایی‌ها را پاسخگو می‌کنیم. «محسن رضایی»
مسئله لبنان سرنوشت آینده منطقه را تعیین و از این رو برای همه فوق مهم است اگر آمریکا رژیم را در لبنان کنترل کند ، پذیرفته حرف آخر را ایران بزند و پذیرنده باشد، پس عجز خود را پذیرفته اگر نپذیرد لبنان را مهار کند ، با محدودیت جهانی و بستن تنگه و احتمال انفجار منطقه ای رو به رو میشود «آقای تحلیلگر»
ترامپ از انسداد تنگه هرمز شاکی شده و تهدید کرده که ممکن است تنگه را کنترل کند و فرشته نگهبانش شود! فقط یک ابله می‌تواند چنین ادعاهای کاملاً توخالی بکند. تاریخ اعتبار این بلوف‌ها تمام شده، اگر عُرضه داشتید در بیش از صد روز جنگ کنترل تنگه هرمز را (حتی برای یک لحظه) بدست می‌گرفتید، خواستید اما نتوانستید. «ابراهیم رضایی»
⭕️ خبرگزاری الحدث : بیانیه مشترک آمریکا، قطر، پاکستان و ایران درباره مذاکرات تا دقایقی دیگر منتشر خواهد شد «علیزاده»
Beiranvand could close the Strait of Hormuz on his own. Excellent performance from Team Iran! «جکسون هینکل»
یک منبع مطلع ایرانی: تلاش‌های واسطه‌ها همچنان ادامه دارد اما تاکنون به نتیجه نهایی نرسیده است. و در جلسه چهارجانبه، هیئت ایرانی اعتراض صریحی به نقض تعهدات، به ویژه بند اول یادداشت تفاهم ارائه داد. «مصطفی گرجی»