eitaa logo
ویراستی توییت
10.6هزار دنبال‌کننده
17.5هزار عکس
782 ویدیو
6 فایل
📱تحلیل ها و توییت‌های داغ سیاسی در https://eitaa.com/Virasty_Twit سریع، خلاصه، دقیق ارتباط با ادمین کانال: @Virasty_twit_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
ورود سپاه به فاز تحمیل اراده در اختصاصی سازی حمل و نقل از تنگه هرمز با اعمال فشار بر کشتی‌های قانون شکن که قصد عبور از ساحل عمان را داشتند و تاکید بر استفاده از مسیر شمالی تعیین شده توسط ایران؛ و نادیده گرفتن اصرار غلط دولت برای صرفنظر کردن از این حق مسلم، نشان می‌دهد که نیروهای مسلح در سمت "ما" قرار دارند. «عطا بهرامی»
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
موهای زائد صورت و بدنت زیاده؟😔 راهکار قطعیش استفاده از «موروب» که بر گرفته از طبیعت و میتونه تمام موهای زائد صورت و بدنت از ببره 😍 یک دوره ۲۵ روزه ازش کافیه 👌🏻 اگه میخوای برای همیشه موهای صورت و بدنت و از بین ببری بزن رو لینک https://eitaa.com/joinchat/2918712779C3ba892ab18 همین الان عضو بشو☝️ دیگه لینکشو نمیزارم❌️
‌خبرنگار آکسیوس از امضای توافق بین اسرائیل و لبنان خبر داد پ ن؛ پس اسرائیل حتماً تا ساعتی دیگه به لبنان حمله می‌کنه «مصطفی گرجی»
خبر مهم بلومبرگ به نقل از منابع مطلع: عمان به مقامات اروپایی گفته است که راهی برای بازگشت به وضعیت پیش از جنگ در تنگهٔ هرمز وجود ندارد و ممکن است از کشتی‌های عبوری هزینه‌هایی دریافت شود در حالی که مقامات عمانی گفته‌اند که همواره به قوانین بین‌المللی دریانوردی پایبند خواهند بود، افزودند که ممکن است هزینه‌هایی برای خدمات مربوط به پاک‌سازی آلودگی تنگه یا کمک به ناوبری کشتی‌ها دریافت شود، مشخص نیست که عمان گفته باشد آیا همهٔ این هزینه‌ها اجباری خواهند بود یا خیر. «انتخاب»
اتفاقا برعکس، گرانی‌ها نتیجه پیاده‌سازی نسخه‌های آمریکایی در اقتصاد کشور است! یک چند ساعتی از بغل میلتون فریدمن بیرون بیایید، شاید خوشتان آمد! «علیرضا کریمی»
سی‌ان‌ان: ترامپ در تماس تلفنی به نتانیاهو گفته از رفتارهایت خسته شده‌ام. من همه کار برای حمایت از تو انجام دادم ، همه از تو خسته شده‌اند! «صابرین نیوز»
صدا و سیما: ۳ نفتکش خارجی که قصد عبور غیرمجاز از تنگه هرمز را داشتند، پس از اخطار سپاه پاسداران بازگشتند «صابرین نیوز»
ادعای ترامپ: جمهوری اسلامی ایران دست‌کم چهار فروند پهپاد انتحاری به سمت کشتی‌هایی که از تنگهٔ هرمز عبور می‌کردند، شلیک کرده است. «صابرین نیوز»
ببینید اپستینی های بدبخت ! قرار بود نظامش رو ۴ روزه عوض کنید اما جلسه ی بیتش رو هم نتونستید عوض کنید.... اینجا ایرانه پرچم این ملت بالاست... «آقای تحلیلگر»
با مسیر عمان در تنگه هرمز چه کنیم؟ در ۲ روز گذشته با پدیده جدیدی به اسم «مسیر عمان» در تنگه هرمز مواجه بوده‌ایم که به طور خلاصه مسیر میان‌بری است که آمریکایی‌ها برای کنار زدن مسیر ایران در تنگه هرمز با فشار به دولت عمان طراحی کرده‌اند و با توجه به تفاهم امضا شده بین ایران و آمریکا امیدوارند ایران واکنش تندی به این مسیر جدید نشان ندهد. مسیر جدید عمان در تنگه هرمز، یک کریدور جنوبی و موقت برای عبور کشتی‌هاست که در کنار مسیر شمالی ایران تعریف شده است. طبق توضیحات سازمان بین‌المللی دریانوردی، کشتی‌ها بعد از دریافت دستور می‌توانند با ارزیابی ریسک خود، یکی از دو مسیر را انتخاب کنند: مسیر شمالی از آب‌های ایران یا مسیر جنوبی از آب‌های تحت هماهنگی عمان و آمریکا. مسئولیت هماهنگی عملیاتی مسیر شمالی با ایران و مسیر جنوبی با عمان و آمریکاست. تثبیت مسیر عمان به مفهوم پایان برتری ایران در تنگه هرمز است و طبیعی است اگر ایران با توجه به سهم بیشتر از آب‌های سرزمینی در مقابسه با عمان بخواهد با این مسیر مقابله کند. از نظر جغرافیایی، تنگه هرمز میان ساحل جنوبی ایران در استان هرمزگان و شبه‌جزیره مسندم عمان قرار دارد و خلیج فارس را به دریای عمان وصل می‌کند. مسیر ایران در نیمه شمالی تنگه و نزدیک‌تر به آب‌های ایران قرار می‌گیرد، اما مسیر عمان در نیمه جنوبی، پایین‌تر از مسیر سنتی جداسازی ترافیک و نزدیک‌تر به سواحل عمان/مسندم تعریف شده است. دلیل اصلی ایجاد این مسیرها، ادعای آمریکا مبنی بر ناامن بودن مسیر ایران به دلیل مین ریزی است که اساساً ادعای بیخودی است. «احسان تقدسی»
ویراستی توییت
با مسیر عمان در تنگه هرمز چه کنیم؟ در ۲ روز گذشته با پدیده جدیدی به اسم «مسیر عمان» در تنگه هرمز مو
ایران برای مقابله با مسیر عمان چه می‌تواند بکند؟ روال شدن مسیر عمان برای این‌ کشور حق ایجاد می‌کند. اعلام ناامن بودن مسیر عمان و اگر لازم شد برخورد نظامی با کشتی‌هایی که از آن مسیر تردد می‌کنند باید بلافاصله در دستور کار ایران قرار گیرد. تردد امن در تنگه هرمز باید فقط نصیب کشتی‌هایی شود که از مسیر ایران تردد می‌کنند. ایران به دلیل اطلاع از فشار بالای آمریکا به دولت عمان و سابقه طولانی دوستی با عمان، تمایلی برای برخورد سخت با این موضوع از خود نشان نداده و ترجیح داده تا عمانی‌ها خود چاره‌ای برای این موضوع بیندیشند ولی این صبر طولانی نیست. «احسان تقدسی»