eitaa logo
ویراستی توییت
11هزار دنبال‌کننده
17.1هزار عکس
778 ویدیو
5 فایل
📱تحلیل ها و توییت‌های داغ سیاسی در https://eitaa.com/Virasty_Twit سریع، خلاصه، دقیق ارتباط با ادمین کانال: @Virasty_twit_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
یک مقام آمریکایی مدعی شد هدف حملات اخیر نابودی قابلیت‌های نظامی برای انجام عملیات‌هایی پیچیده‌تر است! پ ن؛ منتظر حمله زمینی باشید! «مصطفی گرجی»
Have no doubt, the sinister Trump regime will be defeated. «سیدمحمد مرندی»
این روزا ادبیات برعندازا با اصلاح طلبا خیلی عجیب شبیه هم شده 🔸زیدی آبادی؛ اصلاح طلب ابر غربگرا : آمریکا دشمن ایران نیست دشمن جمهوری اسلامیه «دکتر میرباقری»
‌🔺ونس: به‌دلیل تنگه هرمز تنها راه‌حل با ایران دیپلماسی است معاون ترامپ: 🔹من عمیقا از آمریکایی‌هایی که می‌گویند مذاکره با ایرانی‌ها غیرممکن است، ناامید شده‌ام. 🔹تهدیدی که ایران به طور نامتناسبی در تنگه هرمز ایجاد می‌کند، نشان می‌دهد که تنها راه حل این منازعه، دیپلماسی است. «شرق»
گزارش شده که اکثر شلیک ها توسط سامانه های هیمارس از کویت به خاک کشورمان انجام گردیده است «مصطفی گرجی»
‌شرارت‌های نیروهای تروریست آمریکا در حمله به اطراف بیمارستانی در اهواز 🔹تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از اصابت پرتابه دشمن به اطراف این مرکز درمانی 🔹در پی حمله دشمن آمریکایی و اصابت چندین موشک به اطراف بیمارستان شهید بقایی اهواز، این مرکز درمانی در حال تخلیه موقت است. 🔹این بیمارستان محل نگهداری و درمان کودکان سرطانی است. «مصطفی گرجی»
یک برنامه مشترک توسط آمریکا و جریان نفوذ غربگرای داخلی اجرا شد: ۱-دیشب آمریکا محاصره دریایی ایران را از سر گرفت ۲-همزمان آسایشگاه سربازان بمپور را هدف قرار داد ۳-امروز پروژه بلاگرهای مجازی آغاز شد تحت عنوان مخالفت با جنگ با انتشار شایعه دروغ ۲۰۰ کشته بمپور برای تحریک عواطف مردم «نزدیک صبح»
لحظاتی قبل مناطق کنار ‌ ( مخصوص بیماران سرطانی) در اهواز مورد حمله موشکی قرار گرفت. برخی بیماران و همراهان از وحشت صدا و لرزش‌های شدید، از بیمارستان خارج شده و‌اکنون تنها بیمارانی مانده‌اند که بسیار بدحالند! «حسین کرمانپور»
سید علی خمینی به درستی و زودتر از اینکه فتنه گر ها خودشون رو نمایان کنند، گفت دهن هرکسی که از صلح با آمریکا بگوید نجس است. رحمت خدا بر کسی که او را سخنران آن مجلس قرار داد. «محمدرضا علیخانی»
بعد از بمباران پادگان‌های نیروی زمینی توسط آمریکا و با تاکید موکد جی دی ونس که گفته؛ نیروی زمینی به ایران اعزام نمیکنیم، خیال مون راحت شد که جنگ بعدی زمینیه! «عماد»
سردار محبی ، سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: دشمن تصور نکند می تواند معادله فعلی نبرد را ادامه دهد و جنگ را فرسایشی کند. عملیات‌های ایران فعلا متمرکز بر انهدام زیرساخت تهاجمی آمریکا در منطقه است. سپس گام‌های بعدی آغاز خواهد شد.
انسانهای بزرگ به جایگاهشان اعتبار می‌دهند و انسانهای کوچک از جایگاه خود اعتبار می‌گیرند. دکتر ‌ بدون تردید تراز کمیسیون امنیت ملی مجلس را ارتقاء داد و در خدمت آرمان‌های انقلاب و دفاع از مردم مبعوث شده بود! این ادعا از چگونگی بازتاب مواضع او در فضای بین‌المللی و رسانه‌ای، کاملا مشهود بود؛ اینکه چه کسانی از حضور او در این جایگاه ناراحت بودند و چه کسانی از مواضعش دل‌گرم می‌شدند. «مالک شریعتی»