eitaa logo
ویراستی توییت
10.9هزار دنبال‌کننده
17.3هزار عکس
778 ویدیو
6 فایل
📱تحلیل ها و توییت‌های داغ سیاسی در https://eitaa.com/Virasty_Twit سریع، خلاصه، دقیق ارتباط با ادمین کانال: @Virasty_twit_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
خبر برائت مهندس بیژن زنگنه در پرونده کرسنت صحت ندارد. «امیررضا نظری»
حملات جدید موشکی آمریکا به منطقه یزد انجام شده است. در تنگه هرمز، دو نفتکش بزرگ در حالی که وارد منطقه مین‌گذاری شده بودند، منفجر شدند و آتش‌سوزی بزرگی رخ داد. انتظار می‌رود این کشتی‌ها غرق شوند. حملات هوایی آمریکا به منطقه بندرعباس شدت گرفته است. «میلاد رضایی»
در ۲۴ ساعت آینده ، احتمال اتفاقات مهمی وجود دارد در صورت شکست آخرین تلاش‌ها؛ جنگ گسترش شدیدی خواهد داشت … «سجاد عابدی»
محسن رضایی یه چیزی میفهمید امشب اخطار سه روزه به آمریکا داد ایران باید بعداز اخطار سه روز حمله تهاجمی به تمام پادگان ها و تاسیسات و همینطور شناور ها رو انجام بده وگرنه زیر ساخت جاده ای نمی‌مونه با توجه به داشتن پل های بزرگ در مسیر جاده های مواصلاتی تردد برای مردم سخت میشه «سیدمحمد موسوی»
سپاه پاسداران: دو تانکر نفتی پس از ورود به مسیری غیرقانونی پر از مین در جنوب تنگه هرمز، منفجر شده و آتش گرفته‌اند. «عرفان پژوهنده»
موشک‌های بالستیک ایرانی، پایگاه هوایی الامیر سلطان واقع در منطقه الخرج، جنوب ریاض در عربستان سعودی را هدف قرار دادند./ رؤی لدراسات الحرب «عرفان پژوهنده»
‌دیروز بود میگفتن پاکستان به ایران هشدار داده به عربستان حمله نکنید که خط قرمز ما هست و امشب سپاه عربستان رو عروس کرد؛)))))) درود خدا بر نیروهای مسلح ایران❤️ «مرتضی رمضانی»
سوخت‌رسانهای امریکا در عربستان زیر ضربه موشکی «علی مختارزاده»
یک شکارچی غیر مجاز در جنوب کشور پهپاد شکار کرده البته رفقای ما نمیدونستن شکارچی غیرمجازه رفتن پیشش گفته : من چند تا پرونده قضایی دارم گفتن : چه طوری زدی؟ گفت : داشته تو ارتفاع پایین پرواز میکرده من هر موقع میخوام پرنده شکار کنم وسط دو تا بالش رو میزنم ، وسط بال پهپاد رو زدم ، تعادلش به هم خورد افتاد.... دمت گرم شکارچی غیر مجاز !! دمت گرم «آقای تحلیلگر»
ساعت‌ها و روزهای آینده همه چیز را مشخص خواهد کرد. این در حالی است که انبوه موشک‌ها و پهپادهای ایرانی به سمت پایگاه‌های دشمن و مراکز استقرار تروریست‌های آمریکایی در حرکت هستند. امشب تا صبح باید منتظر تغییر بنیادین در بسیاری از رویکردها و موازنه قوا باشیم. «عمو مصطفی»
وقتی هم زمان هم دزدی هم شریک قافله و میخوای ثابت کنی هم از توبره خوردی هم از آخور میشه پرستو صالحی که همزمان برای مردم جنوب و لیندزی گراهام حامی کشتار ایرانیان استوری عزاداری همزمان میزنی.... ‌ «محمد ولی‌بیگی»
تمام پایگاه‌های دشمن آمریکایی در اردن زیر آتش قرار گرفته‌اند تا جایی که ساکنان الخلیل در کرانه باختری رود اردن می‌گویند صدای انفجار موشک‌های ایرانی را به وضوح می‌شنود. این یعنی اینکه ایران در حال استفاده از کلاهک‌های بسیار سنگین در حمله به پایگاه‌های دشمن است. «عمو مصطفی»