eitaa logo
ویراستی توییت
10.9هزار دنبال‌کننده
17.3هزار عکس
778 ویدیو
6 فایل
📱تحلیل ها و توییت‌های داغ سیاسی در https://eitaa.com/Virasty_Twit سریع، خلاصه، دقیق ارتباط با ادمین کانال: @Virasty_twit_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
یک شکارچی غیر مجاز در جنوب کشور پهپاد شکار کرده البته رفقای ما نمیدونستن شکارچی غیرمجازه رفتن پیشش گفته : من چند تا پرونده قضایی دارم گفتن : چه طوری زدی؟ گفت : داشته تو ارتفاع پایین پرواز میکرده من هر موقع میخوام پرنده شکار کنم وسط دو تا بالش رو میزنم ، وسط بال پهپاد رو زدم ، تعادلش به هم خورد افتاد.... دمت گرم شکارچی غیر مجاز !! دمت گرم «آقای تحلیلگر»
ساعت‌ها و روزهای آینده همه چیز را مشخص خواهد کرد. این در حالی است که انبوه موشک‌ها و پهپادهای ایرانی به سمت پایگاه‌های دشمن و مراکز استقرار تروریست‌های آمریکایی در حرکت هستند. امشب تا صبح باید منتظر تغییر بنیادین در بسیاری از رویکردها و موازنه قوا باشیم. «عمو مصطفی»
وقتی هم زمان هم دزدی هم شریک قافله و میخوای ثابت کنی هم از توبره خوردی هم از آخور میشه پرستو صالحی که همزمان برای مردم جنوب و لیندزی گراهام حامی کشتار ایرانیان استوری عزاداری همزمان میزنی.... ‌ «محمد ولی‌بیگی»
تمام پایگاه‌های دشمن آمریکایی در اردن زیر آتش قرار گرفته‌اند تا جایی که ساکنان الخلیل در کرانه باختری رود اردن می‌گویند صدای انفجار موشک‌های ایرانی را به وضوح می‌شنود. این یعنی اینکه ایران در حال استفاده از کلاهک‌های بسیار سنگین در حمله به پایگاه‌های دشمن است. «عمو مصطفی»
براساس قوانین بین‌المللی هرکس آسمان و پایگاه دراختیارطرف متخاصم قرار دهد،شریک جرم و هدفی مشروع به شمار می‌رود.عرب‌ها نمیتوانند خود را ازتبعات مشارکت دراین جنگ دورکنند و باید هزینه بپردازند. امیدوارم حمله غافلگیرانه به پایگاه الخرج منجر به انهدام سوخترسان‌ها و آواکس‌های شده باشد «عمو مصطفی»
علی دایی برای کودکان اوکراین استوری گذاشت اما برای کودکان میناب نه! «مسعود رحیمی»
ترامپ : اکثر کسانی‌که مارا عمو نامیدن‌ و از حمله به ایران استقبال کردند کودن‌هایی بودن که ازشون‌ سوءاستفاده‌ای لذت‌بخش کردیم. ‌ «اردوان»
رویا یعنی دوباره حسین می‌آید خورشیدی از تبار حسین کنار او می‌جنگیم، کنار حسین زمین برمی‌گردد بر مدار حسین «علی مروی»
باند تبهکار ترامپ خیال می‌کرد هرمز فقط نفت را بالا می‌برد! بزرگ‌ترین تولیدکننده نیکل جهان، ۷۵٪ گوگرد خود را از این منطقه تأمین می‌کند. اختلال مجدد در صادرات گوگرد، نیکل را به بیش از ۱۷,۰۰۰ دلار/تن رساند و قبض جریمه‌ی حماقت ترامپ روی میز زنجیره جهانی باتری و خودروهای برقی نشست! «مهرداد بذرپاش»
آمریکا پایگاه التنف سوریه رو تخلیه کرده بود ولی دیروز ۴ بالگرد آمریکایی مخفیانه در این پایگاه فرود اومدند. این حضور از چشم دستگاه اطلاعاتی ایران دور نموند و بلافاصله با یک عملیات موشکی موفق، نقطه استقرار آمریکایی ها زیر ضربه رفت. حالا آمریکا توش مونده که ایران چجوری فهمیده؟ «علیرضا تقوی نیا»
‌🚨 سپاه خطاب به کشورهای میزبان نیروهای آمریکایی: تا امشب به پایگاه‌های نظامی حمله کردیم اما از این به بعد پاسخ متناظر می‌دهیم. آماده فعال کردن نیروهای دفاع مدنی خود برای دور کردن مردم از مناطق خطر باشید. «عرفان پژوهنده»
جنگ هرمز برای امپراتوری آمریکا یک جنگ وجودی است. این که کسی خیال کند با مماشات با کریدور جنوبی می شد جلوی این جنگ گرفته شود، از خاموش بودن رادیوست. «مجید شاکری»