❇️ ⭕️ پیامبر اسلام (ص):
✅ آب را هدر نده؛
هر چند کنار رودی پر آب باشی
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️⭕️ بهرهبرداری امارات از فناوری تولید آب از هوا (۱)
✅ #امارات_متحده_عربی از بهرهبرداری از دستگاههایی در کشور خود خبر داد که بدون نیاز به برداشت از منابع آبی و در واقع #از_هوا، #آب_آشامیدنی مورد نیاز ساکنان کشور و حتی جهان را #تولید_میکند.
✅ یک شرکت مستقر در اماراتمتحدهعربی که پیش از این از تولید چندین #دستگاه_تبدیل_هوا_به_آب خبر داده بود، بهرهبرداری از این دستگاهها را اعلام کرد و به این ترتیب ساکنان امارات از این پس میتوانند آبی را بنوشند که از #هوای_خانهها و #دفاتر آنها تولید شده است. این محصول در حال حاضر تنها برای شرکتها در دسترس است، اما بهزودی در حجمی وسیع نیز در دسترس خواهد بود.
✅ آب در این دستگاهها پیش از اینکه به اندازه کافی برای نوشیدن مناسب شود، چندین مرحله را طی میکند. ابتدا #هوای_تصفیه_شده به داخل کشیده و سرد میشود. میعانات بهدست آمده تحت یک فرآیند تصفیه قرار میگیرد و در نهایت به آب آشامیدنی سالم و تمیز تبدیل میشود.
✅ سیستم در ابتدا از مجموعهای از #فیلترها برای تصفیه هوا استفاده میکند و کل فرآیند تولید آب با فرآیند #مبدل_حرارتی آغاز میشود. پس از آن، آب به مخزن « #بافر» میرود و سپس از سه لایه فیلتر عبور میکند. در مرحله آخر نیز آب تحت #اشعه_ماوراءبنفش قرار میگیرد تا هر گونه باکتری را از بین ببرد.
ادامه دارد...
منبع: ایمنا
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️⭕️ بهرهبرداری امارات از فناوری تولید آب از هوا (۲)
✅ آبهای تولیدی #دستگاههای_توزیعکننده_آب جدید #امارات که در حال حاضر مورد استفاده بسیاری از #کاخهای_سلطنتی این کشور قرار دارد، با #هزینه_۱۴_هزار_درهم در روز توانایی استخراج #۳۰_لیتر_آب_آشامیدنی را از هوا بهطور مستقیم دارد.
✅ این دستگاه برای استفاده در #خانهها و #دفاتر کوچک طراحی و اکنون سفارشات بالایی از #نهادهای_دولتی، #مراکز_نمایشگاهی، #پارکها و #دفاتر_مرکزی_شرکتها داشته است.
✅ این دستگاه که #سالانه_۱۱_هزار_لیتر_آب بدون بهرهبرداری از هیچ منبع آبی تولید میکند، #کره_زمین را از #استفاده_سالانه_۴۵_هزار_بطری_پلاستیکی نجات میدهد و #سالانه_۴۵۰۰_کیلوگرم ردپای #کربن را کاهش میدهد.
✅ محصول دیگری نیز تولید شده که توانایی تولید حداکثر #۲۵_لیتر_آب آشامیدنی تازه را دارد و #قابل_حمل است. این دستگاه برای فعالیت در #فضای_باز و کسانی مناسب است که #در_حال_حرکت هستند. این محلول سبک وزن، نیاز به حمل بطری یا جستوجوی برای پیدا کردن آبخوریهای عمومی را از بین میبرد.
✅ #این_شرکت دارای #فناوری_ثبت_اختراع برای #تبدیل_هوا_به_آب و در حال حاضر با تقاضای بیشتر از عرضه مواجه است، از این رو بهدنبال توسعه تولیدات خود است.
✅ این شرکت در حال حاضر یک خط تولید کوچک دارد که #روزانه_حدود_سه_هزار_بطری_تولید میکند و بهزودی خط تولید دیگری به این شرکت افزوده خواهد بود که به کمک آن تولید خود را به #۴۵۰۰_بطری_در_ساعت افزایش خواهد داد. این تعداد برای پوشش #کل_امارات کافی است.
منبع: ایمنا
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
هدایت شده از اندیشکده حکمرانی آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️📔 سلسله نشستهای حکمرانی آب در ایران (#چالشها و #راهبردها)
⭕️ نشست سوم: #حوضه_آبریز_هریرود
سخنرانان:
✅ #دکتر_علیرضا_عباسی_سمنانی
کارشناس ارشد مسائل ژئوپلیتیک غرب آسیا
✅ #دکتر_مراد_کاویانی_راد
عضو هیئت علمی گروه جغرافیای سیاسی #دانشگاه_خوارزمی
✅ #دکتر_حسن_صدرا_نیا
عضو هیئت علمی دانشکده جغرافیا و علوم محیطی #دانشگاه_حکیم_سبزواری
❌💡🖥 (سخنرانی دکتر صدرانیا به صورت برخط و از طریق اسکای روم خواهد بود)
دبیر علمی نشست:
✅ #دکتر_محمد_حاصلی
دبیر اندیشکده حکمرانی آب #سازمان_جغرافیایی_نیروهای_مسلح
🗓 شنبه ۶ آبان ۱۴۰۲، ساعت ۱۷
🏡خانه اندیشمندان علوم انسانی، سالن حافظ
🔹برنامه به صورت حضوری برگزار می گردد.
🔹ورود برای عموم آزاد و رایگان است.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
⭕️❇️ سدهای زیرزمینی به کمک مدیریت آب میآیند (۱)
✅ توسعه #سدهای_زیرزمینی در دستور کار قرار گرفته و طی ماه گذشته #۱۵۰_هزار_متر_مکعب ظرفیت سدهای زیرزمینی معادل #حجم_۱۰۸۴_اتوبوس_بیارتی به بهرهبرداری رسیده و ساخت #۴۳۱_هزار_متر_مکعب_سد_زیرزمینی در دستور کار قرار دارد.
✅ ذخیره آب در #منابع_آب_زیرزمینی از شیوههایی است که میتواند مزایای قابل توجهی به جبعه ابزار مدیریت منابع آب کشور اضافه کند.
✅ به عقیده کارشناسان استفاده از شیوه سد زیر زمینی برای ذخیره آب در کشورهایی مانند #ایران که سطح آب زیرزمینی نوسانی نسبت به فصول مختلف دارند، شیوه مناسبی تلقی شود.
✅ بر اساس متون علمی منتشر شده در زمینه منابع ذخیره آب زیرزمینی، این منابع به #۲_دسته_کلی_طبیعی_و_مصنوعی تقسیمبندی میشود. در نوع مصنوعی این مخازن، بشر به صورت یک پارچه و یا جزئی در زیر زمین سازههایی را ایجاد و به کمک آن آب را ذخیره میکند.
ادامه دارد...
منبع: فارس
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
16.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ 📹 ببینید |
کسی که آمریکا را به زانو درآورد
✅ تجهیز #کرانه_باختری
✅ تقویت #حزب_الله_لبنان
✅ پشتیبان بزرگ برای #عراق و #سوریه
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️⭕️ بررسی ابعاد ممانعت از حق دسترسی به آب در مناطق اشغالی از سوی رژیم اشغالگر اسرائیل از منظر حقوق بینالملل (۳)
✅ اهمیت « #حق_بر_آب» تا بدانجا مورد توجه بوده است که #اولین_دهه_هزاره_سوم دهه « #آب_برای_زندگی» نامگذاری شد.
✅ مرور #کنفرانسها و #کنوانسیونهای متعدد برگزارشده از سوی #سازمان_ملل و دیگر سازمانهای بینالمللی، حاکی از آن است که مهمترین این کنفرانسها در تعریف #مفاهیم_بنیادین و #ترسیم_چارچوبها در « #حق_بر_آب و #تأسیسات_بهداشتی»، #کنفرانس_ماردل_پراتا در #سال_۱۹۷۷ بود که در #آرژانتین برگزار شد.
✅ اهمیت این کنفرانس از آن جهت است که دارای #برنامه_اقدام، #توصیهنامهها و #قطعنامههای متعددی است که طیف گستردهای از زیرعناوین مرتبط با آب را پوشش میدهد.
✅ در این کنفرانس، عملا و برای اولین بار به موضوع #همکاریهای_بینالمللی و #سیاستهای_آبی در #سرزمینهای_اشغالی توجه میشود.
✅ در #قطعنامه_دوم این کنفرانس، تأکید میشود که #شناسایی_جهانی در #دسترسی_به_آب و #دفع_فاضلاب برای زندگی و رشد کامل انسان چه به عنوان یک فرد و چه به مثابه بخشی جداییناپذیر از جامعه ضروری است.
✅ #قطعنامه اضافه میکند که #دسترسی باید #عادلانه و #منصفانه بین تمامی مردم منطقه [صرفنظر از مذهب یا نژاد] باشد.
✅ در #سال_۲۰۰۷ دفتر #کمیساریای_عالی_حقوق_بشر بنا به درخواست #شورای_حقوق_بشر_سازمان_ملل، پژوهشی را در حوزه و مفاد الزامات حقوق بشری مربوط به دسترسی به آب آشامیدنی سالم و تأسیسات بهداشتی به انجام رسانید.
ادامه دارد...
منبع: شرق؛ صادق جمالی
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
⭕️❇️ سدهای زیرزمینی به کمک مدیریت آب میآیند (۲)
✅ در ادبیات #مدیریت_منابع_آب به #مخازن_آب_زیرزمینی، #سد_زیرزمینی نیز اطلاق میشود و تفاوت آن با سایر مخازن آب این است که #میزان_نگهداشت_آب از #۳۵_هزار_متر_مکعب فراتر است.
✅ #تامین_آب_شرب_مصرف، #مدیریت_منابع_آب و #جلوگیری_از_پیشروی_آب_شور به #منابع_آب_زیرزمینی از جمله اهدافی است که ساخت #سدهای_زیر زمینی را توجیه میکند.
✅ متخصصان صنعت آب ایران نیز مدتی است، زمینه توسعه #سدهای_زیرزمینی را در دستور کار قرار دادند. بر این اساس، #۷_شهریور_ماه بود که #بزرگترین_سد_زیرزمینی_کشور به ظرفیت #۱۰۰_هزار_متر_مکعب در #شهر_تبریز ساخته و وارد مدار بهرهبرداری قرار گرفت.
✅ برای درک فضای این سد زیرزمینی بهتر است بدانید، در صورتی که ارتفاع هر واحد مسکونی به متراژ ۱۰۰ متر مربع ۲/۵ متر در نظر گرفته شود، #۴۰۰_واحد_مسکونی_۱۰۰_متری در این مخزن به طور کامل جا خواهد گرفت.
✅ همچنین #ابعاد_این_سد معادل #۷۲۳_اتوبوس_بی_آر_تی است. #مخزن_ذخیره این طرح عظیم از بسیاری از سدهای سطحی کشور از جمله #سد_خنج، #سد_سرند و سایر سدها بیشتر است.
ادامه دارد...
منبع: فارس
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
⭕️❇️ مصوبه کمیسیون تلفیق برای کاهش سهمیه برداشت آب پروانه چاههای کشاورزی
✅ #کمیسیون_تلفیق_برنامه_هفتم_توسعه مجلس شورای اسلامی دو بند از #ماده_۴۰_لایحه_برنامه_هفتم_توسعه_ارجاعی از صحن را مورد بررسی قرار داد.
✅ در یک بند این ماده اعضای این کمیسیون مصوب کردند که با هدف #جلوگیری_از_فرونشست بیش از حد زمین و با هدف #تعادل_بخشی_به_آبهای_زیرزمینی سهمیه برداشت آب #پروانه_چاههای_کشاورزی از #سفرههای_زیرزمینی کاهش یابد.
✅ بر اساس این مصوبه و با توجه به این که در بسیاز از مناطق کشور ما شاهد فرونشست زمین هستیم، #سهمیه_آب_برداشتی توسط #پروانه_چاههای_کشاورزی کاهش مییابد و باید این چاهها مجهز به #کنتور_هوشمند شوند تا میزان برداشت آنها از طریق #سیم_کارت کنترل شود.
✅ همچنین در این مصوبه و در بند دیگر #ماده_۴۰ موضوع #جلوگیری_از_سوء_استفادهها در #برداشت_از_آب_رودخانهها توسط #ماموران_انتظامی و با دستور #آب_منطقهای_شهرستان مورد بررسی قرار گرفت که این بررسیها به جمعبندی نرسید؛ چراکه هر گونه #تعیین_خسارت و #جریمه_بازگرداندن هر موضوعی به حالت قبلی آن، نیازمند #دستور_قضایی است.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️❇️ تشکیل شورای عالی آب ژرف
✅ #طرحهای_آب_ژرف در مرحله مطالعه است. #تفاهمنامهای بین #وزارت_نفت، #وزارت_نیرو و #معاونت_علمی_ریاست_جمهوری امضا شده است.
✅ #وزارت_نفت موظف به #تامین_مالی_هزار_میلیارد_تومانی برای #طرحهای_فناورانه و #آب_ژرف شده است.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
31.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹⭕️ ببینید |
❇️ در مسئله فلسطین راهی غیر از مبارزه وجود ندارد
✅ شهید حاج قاسم سلیمانی:
آیا امکان دارد که با دیپلماسی بتوان، فلسطین را به فلسطینیان برگرداند؟
🇵🇸 #شهید_القدس
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
⭕️❇️ سدهای زیرزمینی به کمک مدیریت آب میآیند (۳)
✅ #سد_مخزنی_تبریز، تنها #سد_زیرزمینی بهرهبرداری شده کشور نیست و در روزهای گذشته نیز #مخزن_۵۰_هزار_مترمکعبی_یزد نیز با هزینه #۲۵۰_میلیارد_تومان به بهرهبرداری رسید.
✅ با ساخت این مخزن #تاب_آوری_آبی_استان_یزد در فصل #تابستان از #۱۸_ساعت_به_۲۴_ساعت و در فصل #زمستان_به_۴۵_ساعت افزایش پیدا میکند.
✅ اگر کلیه منابع آبی شهر #یزد قطع شود، #منابع_تامین_آب برای #۲۴_ساعت در #تابستان و #۴۵_ساعت_در_زمستان در این #سد_زیرزمینی ذخیره خواهد شد. این سد در حال افزایش ظرفیت به میزان #۲۰۰_هزار_متر_مکعب است.
✅ علاوه بر #۲_سد_زیرزمینی احداث شده، #ساخت_و_بازسازی_۵_سد_زیرزمینی دیگر در #یزد، #تبریز، #همدان و #بندرعباس در حال ساخت است.
ادامه دارد...
منبع: فارس
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO