9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید سپهبد سلیمانی:
#شهدا خیلی انسانهای #تیزهوش و #باذکاوتی هستند.
#ذکاوت در این #نیست که من چگونه #ثروتاندوزی کنم؛
#ذکاوت در این #نیست که من در رقابت با کسی #چگونه_مکانی_را_تصرف_کنم؛
#ذکاوت_این_است که من چگونه #بین_دنیا_و_آخرت ابدی بتوانم #برنده_آخرت ابدی #بشوم؛
#ذکاوت_این_است که #بین_دو_مرگ_اختیاری_و_اجباری انسان #بتواند خودش #داوطلبانه آن #مرگ_اختیاری_را_انتخاب_کند.
#جاذبه_شهادت یعنی #حیات_ابدی!
یعنی همین که #امام (ره) فرمودند:
#ما_از_درک_مقام_شهدا_عاجزیم همین بس که آنها «#عِنْدَ_رَبِّهِمْ_يُرْزَقُونَ»اند.
«وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ» چیست؟
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️افزایش گرما در اروپا و ایالات متحده
✅ تجزیه و تحلیل جدید #گروه_ورلد_وِدر_اتریبیوشن (World Weather Attribution) به این نتیجه ختم شده که #احتمال_نقش_گرمایش حاصل از #عملکرد_انسانها در #شکلگیری_موج_گرمای_اخیر در #اروپا و #ایالات_متحده، در #حداقل_مطلق، ۹۵۰ و #حداکثر_ممکن ۴۴۰۰ برابر #افزایش_یافته_است.
✅ #سازمان_جهانی_هواشناسی سازمان ملل (WMO) هم در ماه نوامبر گزارش داد، حتی #بدون_مدلسازی_رایانهای_پیچیده، این نتیجه بدیهی ثبت شده که #هشت_سال_از_گرمترین_سالهای_گزارش شده جملگی همین #هشت_سال_اخیر بوده است.
✅ ظاهرا #تابستان_۲۰۲۳ نیز از این روند ثبت شده مستثنی نیست چرا که بر اساس #گزارش_اداره_ملی_اقیانوسی_و_جوی مستقر در ایالات متحده (NOAA)، #ماه_گذشته_گرم_ترین ماه ژوئن ثبت شده در #جهان بود.
✅ کارلو بوونتمپو، #مدیر_موسسه ارائه دهنده خدمات تغییرات آب و هوایی #کوپرنیک (C3S) اتحادیه اروپا: «طبیعی است که رکوردهای آب و هوایی گاهی اوقات شکسته شود اما واقعیت این است که ما تنها با یک دمای بالای هوا مواجه نیستیم که به عنوان یک رکورد تازه ثبت شده باشد.»
✅ «ما دیگر با نوسان دمای هوا مواجه نیستیم بلکه با یک #الگویی مواجه شدهایم که #مدام_در_حال_تثبیت_خود_است و آن این که #هوا_هر_سال به طرز بارزتری #در_حال_گرم_شدن_است.»
منبع: موسسه کوپرنیک به نقل از یورونیوز
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
#حکمرانی_آب_Water_Governance
⭕️#کنگرههای_بینالمللی_آب و منابع منتشرشده، بر اهمیت #حکمرانی_آب در تعیین توان یک کشور برای مقابله با چالشهای آتی آب تأکید نمودهاند.
در واقع، بسیاری از آنها در این زمان به درستی اعلام نمودهاند که بحران جهانی آب، #بحران_حکمرانی میباشد و نه #بحران_کمیابی.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
#دنیا #محل_گذر است
نه #محل_اقامت و
#مردم در آن #دو_گروهند: #گروهی_خود_را_فروختند
و خویش را (هلاک) کردند
و #گروهی_خود_را_خریدند
و خویش را (آزاد) کردند.
🚩🏴 اندیشکده حکمرانی آب، فرا رسیدن اربعین شهادت امام حسین (ع) را تسلیت و تعزیت عرض می کند.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
46.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرگ_با_عزت
بهتر از
#زندگی_با_ذلت
است
🚩🏴 اندیشکده حکمرانی آب، فرا رسیدن اربعین حضرت امام حسین (ع) را تسلیت عرض می کند.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
📢 فراخوان مقاله #اولین_کنفرانس_ملی_بهره_وری_سبز از #منابع_آب_و_انرژی
اولین کنفرانس ملی بهره وری سبز از منابع آب و انرژی روز چهارشنبه، ۱۷ آبان، ۱۴۰۲ توسط شرکت اسپیدار میعاد پاکزیست, دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در شهر اردبیل برگزار می شود.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
15.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ آلودگی در خلیج فارس
بررسی تبعات #نشت_نفت
از #خطوط_انتقال در ساحل #گناوه
منبع: ایرنا
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
⭕️ آخرین وضعیت دریاچه ارومیه
❇️ هیئت تحقیق و تفحص دریاچه ارومیه:
✅ #دریاچه_ارومیه_خشک_نشده ولی #ظرفیت آن #کاهش_پیدا_کرده است که #علت این اتفاق هم #گرمای_زیاد و #تبخیر آب دریاچه است.
✅ در حال حاضر #آب_دریاچه ارومیه در #کمترین_مقدار خود است که این وضعیت نگران کننده است. در #طول_سه_سال_گذشته (۱۳۰۰) میلیارد هزینه شده و تا زمانی که پروژههای انجام شده به نتیجه برسد؛ زمان لازم است.
✅ باید #فرهنگ و #نهضت برای دریاچه ارومیه وجود داشته باشد. #مشکل_بودجهای #برای_احیای دریاچه ارومیه #وجود_ندارد. اینکه دریاچه ارومیه بیشتر خشک شده به خاطر #کاهش_نزولات_آسمانی است.
✅ #ظرفیت_نرمال آب دریاچه ارومیه باید #۱۴_میلیارد_مترمکعب باشد که اکنون به #یک_میلیارد_مترمکعب رسیده است. از سال گذشته تاکنون ظرفیت دریاچه #دو_میلیارد_مترمکعب #کاهش_داشته که به خاطر #تبخیر_آب است.
✅ نزدیک به #۱۶۰_میلیون_مترمکعب آب از #رودخانه_زاب منتقل شد اما به خاطر گرمای آب تبخیر شد.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
⚠️💧 دورنمای نگران کننده ذخایر آب ایران (۱)
✅ طبق آمار رسمی #وزارت_نیرو #اکنون_۹۴_درصد_ذخایر و بر پایه آمار #محافل_پژوهشی بالای #صددرصد از #آب_تجدیدپذیر را استفاده میکنیم که مابهالتفاوت را هم از #ذخایر_تجدیدناپذیر برداشت میکنیم.
✅ در دیدگاه کلان بنا بر آمار رسمی وزارت نیرو #ذخایر_تجدیدپذیر کشور #۱۰۳_میلیارد_متر_مکعب در سال و بنا بر آمار بسیاری اماکن پژوهشی و تحقیقاتی این عدد #۸۹_میلیارد_متر_مکعب در سال است.
✅ از آن سوی ماجرا ما حدود #۹۴_میلیارد_متر_مکعب در سال مصرف آب داریم، یعنی طبق آمار رسمی وزارت نیرو اکنون #۹۴_درصد_ذخایر و بر پایه آمار محافل پژوهشی #بالای_صددرصد از آب تجدیدپذیر را استفاده میکنیم که مابهالتفاوت را هم از ذخایر تجدیدناپذیر برداشت میکنیم.
✅ در حال حاضر از #ذخایر_تجدیدناپذیر هم که میزان آن #۴۰۰_میلیارد_متر_مکعب برآورد میشود، حدود #یکسوم یعنی #۱۴۰_میلیارد_متر_مکعب را برداشت کردهایم.
✅ بنا به گزارش اخیر #فرهنگستان_علوم ما سالی #۱۶_میلیارد_متر_مکعب از این ذخایر تجدیدناپذیر استفاده میکنیم که برای تجدید آن نیازمند #میلیونها_سال_زمان است.
✅ اگر حسابرسی این اعداد و وضعیت منابع آبی را در نظر بگیریم میبینیم نه تنها #آستانه_تنش را #رد_کرده_ایم بلکه در جایی هستیم که هیچ تعریفی برای #استاندارد، #مرجع و #رفرنسها وجود ندارد.
✅ یعنی بر اساس #شاخص_تنش_آبی، #شاخص_WTA، #شاخص_فالکوما و یا #شاخص_پایداری_آب؛ یا در #وضعیت_بسیار_بد و یا در #وضعیت_بدی هستیم.
ادامه دارد...
منبع: فدراسیون صنعت آب ایران
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️ آیا تغییر اقلیم حیات غرب آسیا را به خطر می اندازد؟ (۱)
❌ #کشور_های_غرب_آسیا، در معرض تاثیرات شتابان #تغییرات_اقلیمی ناشی از فعالیت انسان از جمله #امواج_گرمای سرسام آور، #کاهش_بارندگی، #خشکسالی های طولانی، #طوفان_های_شن_و_ماسه و #سیل های شدیدتر و افزایش آن هستند.
❌تا #سال_۲۰۵۰ کل منطقه غرب آسیا ممکن است با #کاهش_۵۰_درصدی در دسترس بودن #سرانه_آب مواجه شود.
❌این #کاهش_سرانه_آب خطرات قابل توجهی برای #امنیت_غذایی و #ثبات_اقتصادی به همراه خواهد داشت.
❌ #کشورهای_فقیر که فاقد ظرفیت های انطباقی مانند #زیرساخت_های_مناسب، #فناوری_جدید، #سرمایه_انسانی و کافی ...هستند؛ به شدت آسیب خواهند دید.
❌#دمای_منطقه_غرب_آسیا در حال حاضر بسیار #بالاتر_از_میانگین_جهانی است.
❌انتظار می رود #بخش_های_بزرگی_از_منطقه تا پایان قرن جاری #غیر_قابل_سکونت شود.
❌#تغییرات_اقلیمی در #غرب_آسیا، آسیب پذیری های قبلی ناشی از #درگیری_و_تنش_نظامی، #جابجایی_های_جمعیتی و #مهاجرت، #حاشیه_نشینی و ... را تشدید می کند.
❌ #اقلیم_شناسان هشدار داده اند که در کوتاه مدت، این منطقه تا سال ۲۰۵۰، #چهار_درجه_گرمتر_خواهد_شد که بسیار فراتر از حد ۱/۵ درجه ای است که برای #جلوگیری_از_فروپاشی_تکنولوژیکی_جهانی لازم است.
ادامه دارد...
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
⚠️💧 دورنمای نگران کننده ذخایر آب ایران (۲)
✅ بر اساس #شاخص_تنش_آبی، #شاخص_WTA، #شاخص_فالکوما و یا #شاخص_پایداری_آب؛ ایران یا در #وضعیت_بسیار_بد و یا در #وضعیت_بد است.
✅ ایران در هیچ شاخصی متوسط هم نیست و اگر به این مسئله موضوع #تالابها و ظرفیت محدود #شیرینسازی_آب در سواحل جنوبی را هم اضافه کنیم؛ مشاهده می شود که نیازمند بازنگری کلان در #سیاستهای_آمایشی، #نظام_مصرف_و_تخصیص هستیم.
✅ وقتی وضعیت اینگونه است طبیعتا #اقدامات_مقطعی مثل #حفر_چاه در تهران و تعادل بخشی پاسخگو نیست.
✅ با وضعیت فعلی در #سال_۱۴۳۵ ما (۱.۳) #میلیون_فرصت_شغلی را #از_دست_میدهیم و #تامین_آب_شرب (۱۸.۵) #میلیون_نفر با مخاطره مواجه میشود.
✅ ماجرای دورنما بسیار هولناک است، تصور #افکار_عمومی این است که یکی از گزینهها برای حل مشکل آب #شیرینسازی_آب در #سواحل_جنوبی است اما واقعیت این است که برای استفاده از این ظرفیت اگر تمام طرحهای در حال توسعه، طراحی و احداث به بهرهبرداری برسد فقط #یک_میلیارد_متر_مکعب در سال را شامل میشود که کمترین هزینه این آب، #یک_یورو به ازای #هر_متر_مکعب است که نه میزان آن #جوابگوی_نیاز ما بوده و نه #قیمت آن #به_صرفه است.
✅ با آب حاصل از شیرینسازی فقط میتوان #رفع_تشنگی کرد، آبی نیست که بتوان #کشاورزی و ایجاد اشتغال کرد و یا به عنوان منبع پایدار به آن نگاه کنیم، در هر حال دورنمای آب ترسناک و نگرانکننده است.
منبع: فدراسیون صنعت آب ایران
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO