14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ❇️ مقام معظم رهبری:
✅ #حامیان_رژیم_صهیونیستی و برخی از افراد این رژیم غاصب #یاوهگوییهایی در این دو سه روز #کردهاند از جمله اینکه #ایران_اسلامی_را_پشت_این_حرکت معرفی میکنند. #اشتباه_میکنند.
✅ #ما البته #از_فلسطین و مبارزات #دفاع_میکنیم. ما #پیشانی و #بازوی #طراحان_مدبر و #هوشمند و #شجاع_فلسطینی_را_میبوسیم و به آنها افتخار میکنیم.
✅ اما #آنها که میگویند کار فلسطینیها ناشی از غیر فلسطینیهاست، #ملت_فلسطین_را_نشناختند، ملّت فلسطین را #دستکم_گرفتهاند؛ اشتباهشان در همین است؛ اینجا هم #محاسبهی_غلط_میکنند.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
🔔⭕️ انجمن آبخیزداری ایران برگزار می کند:
✅ هجدهمين #همايش_ملی_علوم و #مهندسی_آبخيزداری با محوريت بازيابی و احيای منابع آب و خاك
🗓 ۱۶و ۱۷ اسفندماه ۱۴۰۲
آدرس سایت:
https://wms1402.kashanu.ac.ir
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
⭕️❇️ وضعیت بهره برداری از دشت های ایران
✅ #تمرکز بیش از حد #جمعیت و #بارگذاری بیش از حد #صنایع_آب_بر و #کشاورزی_ناهمتراز_آب بر خارج از #توان_اکولوژیک در #دشت_ها و مناطق مختلف موجب شده #همه_استان_ها و #شهرهای_ایران با #کمبود_چشمگیر_آب مواجه شوند.
✅ بر همین اساس #برداشت_خارج_از_برنامه_آب از #سفره_های_آب_زیرزمینی، موجب شده است که #دشت_های_ایران به وضعیت #دشت_های_آزاد_ممنوعه، #ممنوعه، #ممنوعه_بحرانی درآیند.
✅ #غالب_دشت_ها در استانهای ایران دچار #مرگ_آبخوان شده اند که تنها دلیل این بحران، #توسعه_نامتوازن و #خارج_از_توان_اکولوژیک هر منطقه است که شوربختانه چنین #وضعیت_بحرانی را پدید آورده است.
منبع: سازمان برنامه و بودجه، markuart
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
⭕️❇️ رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه
✅ در #سال_آبی_گذشته (مهر ۱۴۰۱ تا شهریور ۱۴۰۲) نزدیک به #یک_میلیارد_متر_مکعب از #حقابه_محیط_زیستی_دریاچه_ارومیه تخصیص یافت.
✅ براساس پیشبینیهای هواشناسی، قرار است از #آبان_ماه شاهد وقوع بارشهای مؤثری در -حوضه_آبریز_دریاچه_ارومیه باشیم و بر این مبنا، #وزارت_نیرو قول داده است که در #سال_آبی_جاری، #رهاسازی_آب به سمت دریاچه را زودتر از همیشه آغاز کند.
✅ ممکن است #اولین_مرحله از #رهاسازی_آب از برخی سدها در #نیمه_دوم_آبانماه انجام شود، اما مرحله نخست رهاسازی آب از سدهای دیگر به ماههای #آذر و #دی موکول شود.
✅ از سالهای گذشته #برخی_کشاورزان در طول #مسیر_رودخانهها و مسیلهای منتهی به #دریاچه_ارومیه، سردهنههایی را برای #انحراف #روانآبها به سمت اراضی کشاورزی و باغی ایجاد کرده اند.
✅ بهمنظور #تشدید_نظارتها در راستای #جلوگیری_از_انحراف_حقابه_محیطزیستی دریاچه ارومیه، قرار شده است که در هر دو استان #آذربایجان_شرقی و #غربی، #نیروهای_یگان_حفاظت_منابع_طبیعی به #نیروهای_نظارتی_شرکتهای_آبمنطقهای کمک کنند تا با #بستن_سردهنهها حداکثر حقابه ممکن را به طرف دریاچه هدایت شود.
✅ در #سال_آبی_جاری، تکمیل #فاز_دوم_تونل_کانیسیب نیز به صورت جدی پیگیری میشود و احتمالا این پروژه تا پایان سال ۱۴۰۲ به بهرهبرداری خواهد رسید تا ظرفیت رهاسازی آب از سمت این تونل به دریاچه ارومیه به حدود دو برابر مقدار کنونی افزایش یابد.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️⭕️ بررسی ابعاد ممانعت از حق دسترسی به آب در مناطق اشغالی از سوی رژیم اشغالگر اسرائیل از منظر حقوق بینالملل (۲)
✅ #حق_بر_آب به منزله یک #حق_طبیعی_یا_فطری است. حقی که از #آفرینش_انسان_و_جامعه به وجود آمده و خصیصه اصلی #حقوق_طبیعی به دلیل آنکه از سرشت انسان سرچشمه میگیرد، #ازلی، #ابدی و #جهانی است؛ بدین معنی که #زمان، #مکان و #شرایط_آن_را_تغییر_نمیدهد و همزاد همیشگی هر انسان است.
✅ #گفتمان_حق_بر_آب در #حقوق_بینالملل ابتدا در #مجمع_عمومی_سازمان_ملل در #سال_۱۹۶۶ مورد توجه قرار گرفت و بعد طی تحولات هنجاری با #کنفرانسهای_محیطزیستی ادامه یافت و اهمیت توجه #جوامع_جهانی بیش از پیش بدان معطوف شد.
✅ نتیجه این رویه آن بود که « #حق_بر_آب_و_بهداشت» در #تفسیر_عام #شماره_۱۵_کمیته_حقوق_اجتماعی_اقتصادی_فرهنگی در #سال_۲۰۰۲ مطرح شد و در قطعنامههای 292/64/RES/A #مجمع_عمومی_سازمان_ملل و 1/18/RES/HRC/A #شورای_حقوق_بشر به صراحت مورد تأکید قرار گرفت.
✅ تفسیر کمیته فوق رجوع به برخی از #مفاد_بنیادین_اعلامیه_جهانی_حقوق_بشر #مصوب_۱۹۸۴ است که بر #نقش_اساسی_آب در #حق_حیات و #اصل_بنیادین_کرامت_انسان در آن اعلامیه تأکید دارد.
✅ در تعریف، #حق_بر_آب شامل بر #حق_بر_آب_کافی، #سالم، #قابل_قبول، #قابل_دسترسی و #مقرون_به_صرفه برای مصرف است.
✅ در کنار این اقدامات، #شورای_حقوق_بشر_سازمان_ملل_متحد با انتصاب #گزارشگر_ویژه اهمیت موضوع را به #دولتها یادآور شده و از این طریق در ترویج نگاه حقوق بشری به ضرورت تأمین آب کمک کردند.
ادامه دارد...
منبع: شرق؛ صادق جمالی
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
22.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ ⭕️ رهبر معظم انقلاب:
✅ البتّه #رژیم_صهیونیستی هر کار هم بکند، جبران #شکست_مفتضحانهای را که در این قضیّه خورد نخواهد توانست بکند.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
🔔⭕️ شرکت مدیریت منابع آب ایران و انجمن علوم و مهندسی منابع آب ایران برگزار می کنند:
✅ نشست تخصصی "استفاده از #آب_شور_دریا و #غیر_متعارف برای #مصارف_شرب و #صنعت"
🗓 ۷ آبان ۱۴۰۲
🏢 سالن خلیج فارس شرکت مدیریت منابع آب ایران
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️ ⭕️ پیامبر اسلام (ص):
✅ آب را هدر نده؛
هر چند کنار رودی پر آب باشی
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️⭕️ بهرهبرداری امارات از فناوری تولید آب از هوا (۱)
✅ #امارات_متحده_عربی از بهرهبرداری از دستگاههایی در کشور خود خبر داد که بدون نیاز به برداشت از منابع آبی و در واقع #از_هوا، #آب_آشامیدنی مورد نیاز ساکنان کشور و حتی جهان را #تولید_میکند.
✅ یک شرکت مستقر در اماراتمتحدهعربی که پیش از این از تولید چندین #دستگاه_تبدیل_هوا_به_آب خبر داده بود، بهرهبرداری از این دستگاهها را اعلام کرد و به این ترتیب ساکنان امارات از این پس میتوانند آبی را بنوشند که از #هوای_خانهها و #دفاتر آنها تولید شده است. این محصول در حال حاضر تنها برای شرکتها در دسترس است، اما بهزودی در حجمی وسیع نیز در دسترس خواهد بود.
✅ آب در این دستگاهها پیش از اینکه به اندازه کافی برای نوشیدن مناسب شود، چندین مرحله را طی میکند. ابتدا #هوای_تصفیه_شده به داخل کشیده و سرد میشود. میعانات بهدست آمده تحت یک فرآیند تصفیه قرار میگیرد و در نهایت به آب آشامیدنی سالم و تمیز تبدیل میشود.
✅ سیستم در ابتدا از مجموعهای از #فیلترها برای تصفیه هوا استفاده میکند و کل فرآیند تولید آب با فرآیند #مبدل_حرارتی آغاز میشود. پس از آن، آب به مخزن « #بافر» میرود و سپس از سه لایه فیلتر عبور میکند. در مرحله آخر نیز آب تحت #اشعه_ماوراءبنفش قرار میگیرد تا هر گونه باکتری را از بین ببرد.
ادامه دارد...
منبع: ایمنا
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️⭕️ بهرهبرداری امارات از فناوری تولید آب از هوا (۲)
✅ آبهای تولیدی #دستگاههای_توزیعکننده_آب جدید #امارات که در حال حاضر مورد استفاده بسیاری از #کاخهای_سلطنتی این کشور قرار دارد، با #هزینه_۱۴_هزار_درهم در روز توانایی استخراج #۳۰_لیتر_آب_آشامیدنی را از هوا بهطور مستقیم دارد.
✅ این دستگاه برای استفاده در #خانهها و #دفاتر کوچک طراحی و اکنون سفارشات بالایی از #نهادهای_دولتی، #مراکز_نمایشگاهی، #پارکها و #دفاتر_مرکزی_شرکتها داشته است.
✅ این دستگاه که #سالانه_۱۱_هزار_لیتر_آب بدون بهرهبرداری از هیچ منبع آبی تولید میکند، #کره_زمین را از #استفاده_سالانه_۴۵_هزار_بطری_پلاستیکی نجات میدهد و #سالانه_۴۵۰۰_کیلوگرم ردپای #کربن را کاهش میدهد.
✅ محصول دیگری نیز تولید شده که توانایی تولید حداکثر #۲۵_لیتر_آب آشامیدنی تازه را دارد و #قابل_حمل است. این دستگاه برای فعالیت در #فضای_باز و کسانی مناسب است که #در_حال_حرکت هستند. این محلول سبک وزن، نیاز به حمل بطری یا جستوجوی برای پیدا کردن آبخوریهای عمومی را از بین میبرد.
✅ #این_شرکت دارای #فناوری_ثبت_اختراع برای #تبدیل_هوا_به_آب و در حال حاضر با تقاضای بیشتر از عرضه مواجه است، از این رو بهدنبال توسعه تولیدات خود است.
✅ این شرکت در حال حاضر یک خط تولید کوچک دارد که #روزانه_حدود_سه_هزار_بطری_تولید میکند و بهزودی خط تولید دیگری به این شرکت افزوده خواهد بود که به کمک آن تولید خود را به #۴۵۰۰_بطری_در_ساعت افزایش خواهد داد. این تعداد برای پوشش #کل_امارات کافی است.
منبع: ایمنا
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
هدایت شده از اندیشکده حکمرانی آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
❇️📔 سلسله نشستهای حکمرانی آب در ایران (#چالشها و #راهبردها)
⭕️ نشست سوم: #حوضه_آبریز_هریرود
سخنرانان:
✅ #دکتر_علیرضا_عباسی_سمنانی
کارشناس ارشد مسائل ژئوپلیتیک غرب آسیا
✅ #دکتر_مراد_کاویانی_راد
عضو هیئت علمی گروه جغرافیای سیاسی #دانشگاه_خوارزمی
✅ #دکتر_حسن_صدرا_نیا
عضو هیئت علمی دانشکده جغرافیا و علوم محیطی #دانشگاه_حکیم_سبزواری
❌💡🖥 (سخنرانی دکتر صدرانیا به صورت برخط و از طریق اسکای روم خواهد بود)
دبیر علمی نشست:
✅ #دکتر_محمد_حاصلی
دبیر اندیشکده حکمرانی آب #سازمان_جغرافیایی_نیروهای_مسلح
🗓 شنبه ۶ آبان ۱۴۰۲، ساعت ۱۷
🏡خانه اندیشمندان علوم انسانی، سالن حافظ
🔹برنامه به صورت حضوری برگزار می گردد.
🔹ورود برای عموم آزاد و رایگان است.
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO
⭕️❇️ سدهای زیرزمینی به کمک مدیریت آب میآیند (۱)
✅ توسعه #سدهای_زیرزمینی در دستور کار قرار گرفته و طی ماه گذشته #۱۵۰_هزار_متر_مکعب ظرفیت سدهای زیرزمینی معادل #حجم_۱۰۸۴_اتوبوس_بیارتی به بهرهبرداری رسیده و ساخت #۴۳۱_هزار_متر_مکعب_سد_زیرزمینی در دستور کار قرار دارد.
✅ ذخیره آب در #منابع_آب_زیرزمینی از شیوههایی است که میتواند مزایای قابل توجهی به جبعه ابزار مدیریت منابع آب کشور اضافه کند.
✅ به عقیده کارشناسان استفاده از شیوه سد زیر زمینی برای ذخیره آب در کشورهایی مانند #ایران که سطح آب زیرزمینی نوسانی نسبت به فصول مختلف دارند، شیوه مناسبی تلقی شود.
✅ بر اساس متون علمی منتشر شده در زمینه منابع ذخیره آب زیرزمینی، این منابع به #۲_دسته_کلی_طبیعی_و_مصنوعی تقسیمبندی میشود. در نوع مصنوعی این مخازن، بشر به صورت یک پارچه و یا جزئی در زیر زمین سازههایی را ایجاد و به کمک آن آب را ذخیره میکند.
ادامه دارد...
منبع: فارس
#اندیشکده_حکمرانی_آب
@WaterGovernanceThinkTankNGO