فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نظر رهبر انقلاب درباره زن☝️
زن ایرانی راهبه نیست، اما از راهبه پاک تر است و طیبه و طاهر است.
سرباز نیست، اما به قدر سربازِ میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدانهای رزم بر او واجب نیست، اما به قدرِ یک جهادگر در راه خدا تلاش میکند و در تمام صحنهها حضور دارد.
@kowsarnews
🔻امام جمعه قم:
💎 دولتمردان با حل مشکلات اقتصادی جلوی سوءاستفاده را از شرایط کشور بگیرند
آیت الله سعیدی:
◽️پس از ورود حضرت معصومه(س) به قم، این شهر به پایگاه نشر و ترویج معارف اهل بیت(ع) مبدل شد. قمیها باید در حفظ و مراقبت از این شهر بکوشند و نباید اجازه دهند که وضع ظاهری این شهر به ابتذال دچار شود.
◽️دشمن جنگ همه جانبه اقتصادی علیه ملت را شدت بخشیده است و راهبرد پیروزی ما تقویت اقتصاد ملی و کارآفرینی است؛ دور زدن تحریمها مهم است ولی جنبه تاکتیکی دارد؛ رهبر انقلاب بیان کردند که اسلام طرفدار تولید ثروت ملی و توزیع عادلانه است؛ باید به شکلی کار کنیم که اگر تحریمها هم برداشته شد به تولید داخلی ضربه وارد نشود.
◽️در این روزها که به خاطر مسایل امنیتی، ارتباط اینترنتی قطع شده است شاهد بودیم که ارتباط دشمنان با مزدوران خود نیز قطع شد؛ از دیگر سوی پیام رسانان بومی تاثیرگذاری خود را ثابت کردند و این امر نشان میدهد که تسریع در ایجاد #شبکهملی دست دشمنان را در این زمینه قطع میکند.
🌸 @Kowsarnews
🔔 بازنشر | چندهمسری؛ منوی باز برای تنوعطلبی سودجویان
🔸 معصومه ظهیری در گفتوگویی با بیان اینکه قوانین اسلامی منظومهای و سیستمی است، اظهار کرد: مجموعه قوانین بر یکدیگر اثرگذار است و باید آن را به صورت نظامواره بررسی کنیم؛ برخی قوانین مانند خریدوفروش اسلحه تابع شرایط زمان و مکان و به صلح و جنگ با دیگران است؛ چندهمسری هم جزء چنین مقولاتی است؛ یعنی کاملاً تابع شرایط است و باید ببینیم که اسلام آن را در چه موقعیتی وضع کرده و آیا عملکرد آن به شرایط فردی، خانوادگی یا اجتماعی بستگی دارد یا خیر؟
🔸 وی افزود: ازدواج از اساس موضوعی فردی و از مستحبات مؤکد است و اگر زن و مردی هم ازدواج نکنند وجوبی بر آن نیست و مرتکب گناه نشدهاند، مگر اینکه زن و مرد به واسطه عدم ازدواج به گناه بیفتند؛ برای انجام این مستحب مؤکد هم اسلام شرایطی مانند بلوغ جنسی، جسمی، فکری و توان اقتصادی را شرط کرده است و اگر پسر توان اقتصادی نداشته باشد و بلوغ جنسی و جسمی هم ندارد، نمیتواند ازدواج کند؛ بنابراین اصل ازدواج مستحب است و شرط و شروط بسیاری هم دارد.
🔸 معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران با انتقاد شدید از تبلیغ چندهمسری در برخی رسانهها و بیان اینکه رواج این مسئله آستانه رضایتمندی در تنوعطلبی مردان خوشگذران را بالا میبرد، اظهار کرد: نباید این دارو را که برای شرایط خاص و اضطرار است برای همه تجویز کرد؛ تعدد زوجات امنیت روانی و اجتماعی زنان را به مخاطره میاندازد و تنش اجتماعی را افزایش میدهد؛ راهکار مشکلات تقویت فرهنگ عمومی است.
➕ متن کامل مصاحبه:
http://kowsarnews.ir/news/view/83703/
🌸 @Kowsarnews
🔻 آفتی به نام قدرت فضای مجازی حوزه مدولباس را میبلعد
🔸 بسیاری از کارشناسان و منتقدان حوزه مد و لباس معتقدند قدرت فضای مجازی در حوزه ذائقهسازی مد و لباس را جدی نگرفتهایم و تبعاتش را در آینده خواهیم دید.
🔸 گروه فرهنگ؛ با توجه به اینکه امروزه مُد علاوه بر ویژگی تمایزبخشی در میان توده مردم نقش یک رسانه را دارد در جهان امروز این پدیده در میان مردم به ابزاری برای انتقال پیام به جامعه تبدیل شده است تا جایی که «پییر گیرو» مُد را ابزار ارتباط اجتماعی میداند و معتقد است در جامعهای فوران محصولات مصرفی این محصولات از کارکرد اولیهشان یعنی محافظت و تغذیه دور شدهاند و مُدها نقش بسیار مهمی پیدا میکنند و چیزهایی همانند لباس، اتومبیل و... نشانههای برای تشخیص موقعیت اجتماعی افراد قرار میگیرند.
🔸 امروزه فضای مجازی در حوزه مد و لباس ذائقهسازیهای زیادی انجام داده است که بسیاری از کارشناسان این حوزه از این امر ناراضی هستند و معتقدند که این ذائقه به ضرر حوزه مد و لباس است زیرا فعالیت برخی بلاگرها یا سلبریتیها باعث شده مُد غربی جایگزین مُد ایرانی شده است
🔸 با توجه به گسترش فناوریهای ارتباطی، استارتآپها، فضای مجازی، اینترنت و... جوانان و نوجوانان در میان نگرشهای سنتی و اتفاقات گذشته جامعه، موقعیت خانوادگی و هویتطلبی، زیبایی، تنوعطلبی و پذیرش از جامعهای مدرن گیر کردهاند و فاصلهای میان این شاخصهها رخ داده که انتخاب در دنیای پیچیده امروز سخت شده است.
➕ متن کامل گزارش :
http://kowsarnews.ir/news/view/83749
@Kowsarnews
☀️ حدیث روز ☀️
🔻امام جواد عليه السلام:
مَنِ استَحسَنَ قَبيحا كانَ شَريكا فيهِ .
🔸 هر كس كار زشتى را نيك شمارد، در آن كار شريك باشد.
📚 بحارالانوار، ج ۷۵، ص ۸۲
🌸 @kowsarnews
🔻 عنایت ویژه رهبر معظم انقلاب به فعالیت های حوزه کودک و نوجوان / همکاری با حوزه علمیه خواهران در حوزه کودک و نوجوان
🔸 ندافی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قم اگفت: استان قم با 10 مرکز در حوزه کودک و نوجوان فعالیت می کند.
🔸 وی با بیان این که کانون پرورش فکری در حوزه های فرهنگی، هنری، ادبی و علمی فعالیت می کند، اظهار داشت: رده سنی 6 تا 18 سال در این مراکز فعال هستند، در حوزه فرهنگی برنامه هایی همچون قصه گویی و کتابخوانی اشاره کرد، در زمینه هنر نمایش، سرود، نقاشی و کاردستی پیگیری می شود، در حوزه علمی به بحث نجوم، هوا فضا و ستاره شناسی و رصد خورشید دنبال می شود.
🔸 مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قم ابراز داشت: با مدیر حوزه علمیه خواهران و جامعة الزهرا(س) و مراکز فرهنگی و دینی رایزنی شده تا مربیان از نظر محتوایی تأمین شوند و برنامه های غنی تری برای کودکان و نوجوانان داشته باشیم.
➕ متن کامل:
http://rasanews.ir/fa/news/628062
🌸 @Kowsarnews
🔻 اسلام هراسی در استرالیا رو به افزایش است
🔸 دانشگاه چارلز استوارت استرالیا با انتشار نتایج تازه ترین پژوهش انجام شده دراین زمینه گزارش داد: اسلام هراسی در استرالیا یک " پدیده مداوم" است و زنانی که در استرالیا حجاب دارند در مخاطره قرار دارند.
🔸براساس این بررسی ۹۶ درصد از ۱۱۳ زن قربانی که در استرالیا هدف آزار و اذیت فیزیکی قرار گرفته اند، حجاب داشته اند.
🔸 این گزارش در حالی منتشر شده که تارنمای تلگراف روز گذشته ویدئویی را منتشر کرد که بیانگر حمله ناگهانی یک مرد استرالیایی به زن مسلمان بارداری بود که حجاب داشت.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/83949
@Kowsarnews
🔻 تبیین حقوق و کرامت زن در اسلام و کار کردهای عفاف و حجاب در جامعه اسلامی
🔸 سرکار خانم «معصومه گل گیری» در سال ۱۳۴۵ تحصیلات علوم دینی را در آبادان شروع کرد و در سال ۱۳۵۰ پساز هجرت به شهر مقدس قم، هسته اولیه مدرسه علوم دینی خواهران را که در آن دوران «مکتب» نامیده میشد، با تحصیل خود و همدرسیهایشان در قم شکل داد.
🔸 نکته قابل توجه این است که دین اسلام، آورنده، مبدع و مبتکر حجاب نیست؛ چنانکه از قرآن مجید استفاده میشود، حجابی که در آن دوران موجود بوده، توسط قرآن تصحیح شده است
🔸 فلسفه حجاب، رستگاری جامعه اسلامی است که از گناه و آلودگی پاک شوند و به رشد کامل که جامعه اسلامی باید به آن برسد، نائل شوند. در جاهای دیگر نیز از مجموعه کل قرآن میتوان این استفاده کرد. زبان قرآن این است که هر فرمانی که داده میشود، به نفع مردم و برای حفظ تعادل و امنیت جامعه است
🔸 بیحجابی امری حرام است؛ زیرا وقتی مطلبی امر میشود و صورت وجوب به خود میگیرد، همانطور که در آیات قرآن ملاحظه شد که بهصورت امر صادر شده و از بانوان رعایت حجاب و محدوده آن خواسته شده، ترک واجب قطعاً حرام است.
🔸 ممکن است برخی بگویند: چرا در نماز هم شکلی از حجاب مطرح شده است؟جواب این است که خدا میخواهد این را بفهماند وضعیت حجاب زن برای بیرون از خانه و مواجهه با نامحرمان، بهترین وضعیت برای زنان است و حافظ شخصیت و عفت آنهاست و لذا در نماز که بهترین حالت برای انسان است، زنان باید این مقدار از حجاب را رعایت کنند.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/83970
@Kowsarmews
🔻 نگاه چندوجهی به امنیت زنان
🔸 با سخنرانی جناب آقای دکتر کریمی مدیر کل بهزیستی استان قم
🔸 پنل با موضوع: بررسی سویههای دینی - روانشناختی و اجتماعی خشونت علیه زنان
✳️ سخنرانان:
آقای دکتر جانبزرگی (عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه)
خانم دکتر علاسوند (عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات زن و خانواده)
خانم دکتر خراسانی (عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات زن و خانواده)
⌛️زمان: یکشنبه 98/9/3 ساعت 12ـ9
✉️ مکان: قم: بلوار الغدیر، کوچه 10، پلاک 5
🌸 @kowsarnews
🔻 جهاد علمی وظیفه امروز حوزه های علمیه است
🔸 نماینده ولی فقیه در مازندران در دیدار کارکنان، اساتید و طلاب مدرسه علمیه ریحانة الرسول(سلام الله علیها) نکا، ضمن تشکر از جهاد علمی طلاب و اساتید حوزه علمیه، بیان کرد: تلاش های علمی شما باید در راستای ولایت، امام و رهبری انقلاب و مورد رضایت امام زمان (عج الله تعالی فرجه الشریف) باشد.
🔸 حجت السلام والمسلمین محمدی لائینی افزود: تمام اصول تربیتی و معرفتی طلاب باید در راستای اعتلای پنج کانون توحید، نبوت، اهل بیت(علیهم السلام)، مهدویت و عاشورا باشد.
🔸 موسس مدرسه علمیه ریحانه الرسول(سلام الله علیها) نکا تصریح کرد: وظیفه امروز حوزه های علمیه تعلیم و جهاد علمی آموزشی وتربیتی در راستای این پنج کانون، توسعه و ترویج شعائر اسلامی به خصوص تقویت قیام عاشورا و مهدویت است.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/83982
@Kowsarnews
حوزه های علمیه خواهران کشور
🔻 جهاد علمی وظیفه امروز حوزه های علمیه است 🔸 نماینده ولی فقیه در مازندران در دیدار کارکنان، اساتید
🔻 با تاسیس حوزه علمیه خواهران حق از دست رفته بانوان احیا شد
🔸 حجت الاسلام علی غفاری در مراسم جشن فارغ التحصیلی طلاب مدرسه علمیه حضرت نرجس(سلام الله علیها) ساری بیان کرد: امام راحل(ره)، با درایت و دوراندیشی، حوزه علمیه خواهران را بنا کردند و رهبر معظم انقلاب نیز آن را توسعه داده و این حق از دست رفته را احیاء کردند.
🔸 وی افزود: وقتی بانوان وارد جامعه و عرصه علم، دانش و علوم دینی شدند، توانمندی و استعداد آنان مورد توجه همگان قرار گرفت که چقدر می توانند مفید باشند.
🔸 مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران تصریح کرد: عنوان فارغ التحصیلی با حدیث معروف پیامبر(اطلبوالعلم من المهد الی اللحد)، منافات دارد، از این رو ما به آن جشن تکلیف جدید می گوییم، زیرا علم آنقدر ارزش دارد که خدای متعال به نوشته ها وقلم آن قسم می خورد.
🔸 وی، طلاب را به مشعل های هدایت تشبیه کرد و گفت: نباید مشاعل هدایت، هیچ گاه کم نور و کم فروغ شوند، زیرا خدای متعال خطاب به پیامبر با وجود عظمت روح ایشان، می فرماید که در دل شب بیدار شو تا به مقام محمود برسی، یعنی اگر قرار است همچنان بدرخشیم و نور الهی را برای مردم متصاعد کنیم، باید خود را با شب زنده داری، ترک گناه، ذکر، توسل وغیره پاک نگه داریم.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/83986
@Kowsarnews