🔻 حوزه علمیه خواهران نقش اساسی در کاهش آسیب های اجتماعی دارد
🔸 مدیر مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) اردبیل گفت: طلاب حوزه علمیه خواهران با تقویت روحیه دین مداری و دین داری میان بانوان می توانند نقش اساسی در کاهش آسیب های اجتماعی داشته باشند.
🔸 خانم افسانه جهانی در جلسه نحوه همکاری حوزه علمیه خواهران با مرکز نگهداری از زنان خشونت دیده وابسته به موسسه خیریه ائمه اطهار(علیهم السلام) اردبیل، کم رنگ شدن باورهای اعتقادی در زندگی را از دلایل مهم افزایش طلاق در جامعه دانست و گفت: با بهره گیری از ظرفیت طلاب می توان بانوان جامعه را در زمینه مدیریت خانه و خانواده توانمند کرده و در نهایت از میزان افزایش طلاق پیشگیری كرد.
🔸وی برگزاری دوره های مهارت افزایی در رابطه با سبک زندگی اسلامی را موثرترین راهکار در عرصه مبارزه با آسیب اجتماعی بزرگی چون طلاق و تحکیم بنیان خانواده عنوان کرد و افزود: برای کاهش مشکلات خانوادگی و ایجاد سازش ميان زوجین، مجموعه حوزه علمیه خواهران جهت انجام مشاوره و ارائه آموزه های دینی و مهارت های زندگی در خانه امن موسسه خیریه ائمه اطهار(علیهم السلام) اعلام آمادگی می کند.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/93021
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
✳️ حمایت مالی و حقوقی از زنان به خصوص در محیط دادگاهها
ما زنانی داریم که ضعیفند و محرومند، زنانی داریم که ستمزده و مظلومند؛ باید جلوی این مظلومیتها را گرفت.
قوانین مهمی لازم است که باید وجود داشته باشد، خلقیات لازمی وجود دارد که بایستی دنبال کرد که تحقق پیدا کند، آداب و سننی لازم است وجود داشته باشد که زن در سطوح مختلف - معاشرتی، جنسی، خانوادگی، فرهنگی و فکری- دچار ستمزدگی نباشد.
یعنی از مسائل کاملا شخصی و خصوصی -یعنی مسائل جنسی- احتمال و امکان ستمزدگی زن و مظلومیت زن وجود دارد، تا مسائل عمومیتر.
🔺رهبر انقلاب اسلامی ۱۳۹۲/۰۲/۲۱
اینستاگرام خبرگزاری کوثر را در اینجا دنبال کنید
🔻 اخلاص زمینه ساز کسب عالی ترین مراتب اخلاقی است
🔸 حجت الاسلام والمسلمین حسینعلی شیخ استاد مدرسه علمیّه الزهرا سلام الله علیها آزادشهر گفت: "اخلاص" شریف ترین مرتبه رفتار و زمینه ساز کسب عالی ترین مراتب اخلاقی است.
🔸به گزارش خبرگزاری کوثر از گلستان، میزگرد علمی_پژوهشی "ویژگی های اخلاقی_رفتاری مبلّغ از دیدگاه آموزه های دینی که با حضور حجت الاسلام والمسلمین حسینعلی شیخ در سامانه سیما با حضور طلاب و کارکنان مدرسه علمیّه الزهرا(سلام الله علیها) آزادشهر برگزار شد، بیان کرد:تبلیغ؛ رساندن پیام دین به مخاطب به وسیله ابزار و محتوایی که داشتن آنها باعث توانمندی مبلغ می شود، است.
🔸وی با تاکید بر آیه 24 سوره سجده به ویژگی های رفتاری و اخلاقی مبلغان اشاره کرد و گفت: باور قلبی مبلّغ به هدف، به او جهت داده و یاری رسانش در تمام مراحل تبلیغ است و ایمان از روی علم، علاوه بر جنبه شناختی جنبه عاطفی و قلبی نیز دارد.
🔸استاد حوزه افزود: با توجه به آیه 2 و 3 سوره زمر دلیل اساسی ای که، اخلاصِ نیّت را در رفتار انسان به ثمر می رساند؛ تصفیه و پالایش درون از هرگونه آلایش است؛ به این معنا که انسان باید با عبادت و بندگی سر و باطن خویش را از توجه به غیر خدا دور کند.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/93275
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
💢 حمایت مالی و حقوقی از زنان بهخصوص در محیط دادگاهها
⚖ به مناسبت هفته قوه قضاییه
🔹 حضرت آیتالله خامنهای: مسئلهی حمایت مالی و حقوقی از زنان محروم یا مظلوم... یکی از دغدغهها و از نگرانیهای بنده همین است که خانمها در محیطهای دادگاهی و محیطهای قضائی، توانایی دفاع از خودشان را درست نداشته باشند؛ نه پول داشته باشند که بتوانند وکیل درستوحسابی بگیرند، نه خودشان بتوانند از خودشان دفاع کنند و مظلوم واقع بشوند؛ این از جملهی چیزهایی است که مهم است، باید دنبال بشود. ۱۳۹۲/۰۲/۲۱
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻 نگرش انسان به جهان هستی عامل تعیین کننده ای در سبک زندگی اسلامی است
🔸حجتالاسلاموالمسلمین علیاکبر بیاری در همایش مجازی سبک و کسب زندگی اسلامی مدرسه علمیه خواهران امام حسین(علیهالسلام) چالوس بیان کرد: سبک زندگی متأثر از ارزشها و هنجارهای حاکم بر محیط پیرامون و جامعه است و نوع نگرش انسان به دنیا، تأثیر بسزایی در سبک زندگی و شیوه زیستن دارد و اینکه برخی افراد سلوک متواضعانه و گروهی نگاه متکبرانه در برخورد با استاد، همسر، فرزندان و غیره دارند، در نوع رفتار و سبک زندگی آنها مؤثر است.
🔸 وی افزود: مفهوم و معنی سبک زندگی اسلامی از نگاه رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی)، شیوهی زیستن یا رفتارهای اجتماعی مانند مسئله خانواده، ازدواج، مسکن، نوع خوراک، کسبوکار، رفتار ما در مدرسه، در محیط کار، رفتار ما در الگوی مصرف، تفریحات و غیره است.
🔸وی در مورد اهمیت و جایگاه سبک زندگی گفت: وقتی به حقیقت و ارزش چیزی پی ببریم، قطعاً نوع تعامل ما با آن متفاوت خواهد بود و در این راستا برای درک جایگاه سبک زندگی باید به سخنان و دغدغههای رهبر انقلاب مراجعه کنیم.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/93111
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
☀️ حدیث روز ☀️
🔻امام صادق علیه السلام:
مَا مِنْ أَحَدٍ یَوْمَ الْقِیَامَةِ إِلَّا وَ هُوَ یَتَمَنَّى أَنَّهُ زَارَ الْحُسَیْنَ بْنَ عَلِیٍّ ع لَمَّا یَرَى لِمَا یُصْنَعُ بِزُوَّارِ الْحُسَیْنِ بْنِ عَلِیٍّ مِنْ کَرَامَتِهِمْ عَلَى اللَّهِ
🔹 هیچ کس نیست در روز قیامت مگر اینکه آرزو میکند ای کاش امام حسین علیه السلام را زیارت کرده بودم آن هنگامی که می بیند که با زوار امام حسین علیه السلام چه میکنند، چقدر نزد خداوند مورد کرامت واقع میشوند
📚 وسائل الشیعه/ ج14/ص424
🔻هویت بخشی و تبیین جایگاه دختران از وظایف مبلغان است
🔸خانم شمسی طاهری در نشست پژوهشی که به مناسبت ولادت حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) و گرامیداشت دهه کرامت به صورت مجازی برگزار شد، به بحث پیرامون «جایگاه و ارزش دختران در اسلام» پرداخت و بیان کرد: میلاد مظهر عصمت و نجابت، حضرت معصومه(سلام الله علیها) به عنوان روز ملی دختر نام گذاری شده است، لذا تبیین جایگاه و ارزش دختران در دین اسلام ضروری است تا آنان با مقام خود آشنا شده و با الگوگیری از شخصیتی همچون کریمه اهل بیت و در پرتو عمل صالح به درجات معنوی والایی دست یابند.
🔸وی با اشاره به روایت امام رضا(علیه السلام) «من زار المعصومه بقم کمن زارنی»، تشریح کرد: امام رضا(علیه السلام) لقب معصومه و عصمت را به خواهر بزرگوار خود عطا کرد که نشان دهنده شخصیت و شأن والای حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) است.
➕متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/93096
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻وظيفه حوزه علميه خواهران تربيت نيروي مستعد براي تمدن سازي است
🔸خانم عاشوری در گفتگو با خبرگزاري كوثر از قزوين اظهار داشت: پیامبر(صلي الله عليه و آله) مي فرمايند كه"هرگاه کاری را انجام می دهی با دانش، معرفت، شناخت و با عقل انجام بده و پرهیز کن از آنچه کاری را انجام دهی که در آن تدبیر و علم و شناخت نباشد."
🔸وي گفت: بررسي همه جوانب در انجام امور ضروري است تا فعاليت ها به صورت دقیق انجام شود زيرا وقت و عمر طلاب در اختیار ما قرار دارد بنابرين برنامه ریزی دقیق با لحاظ بررسی تمام جوانب امر نتیجه مطلوب تری خواهد داشت.
🔸معاون آموزش حوزه علميه خواهران استان قزوين گفت: اولویت نخست در برنامه ریزی ها باید تربیت نیروی اثرگذار باشد.
➕متن کامل خبر :
http://kowsarnews.ir/news/view/93286
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻تجارب مديران موفق حوزه علميه خواهران در زمينه پذيرش/استان همدان پيشتاز
🔸خانم ام کلثوم امیدی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان همدان اظهار داشت: رویکرد مدیریت حوزه علمیه خواهران استان همدان در پذیرش بر این استوار است که نسبت به تبلیغ و ترغیب نوجوانان و جوانان در طول سال برنامهریزی داشته باشد.
🔸مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل نیز با اشاره به رشد هفت درصدی پذیرش طی سالجاری در حوزه علمیه خواهران استان اردبیل افزود: 6 مدرسه علمیه خواهران در استان اردبیل در سطح 2 و سه فعال است.
🔸حجت الاسلام و المسلمین رضا کاظم لو مدیر حوزه علمیه خواهران استان قزوین اظهار داشت: در ارتباط با پذیرش حوزه علمیه خواهران با همفکری و همکاری که میان مدیران و معاونان این مرکز صورت گرفت، به نتیجه مطلوب و ارزشمندی در این زمینه رسیدیم.
مدیر حوزه علمیه خواهران چهارمحال بختیاری اظهار داشت: از جمله اقداماتي كه توسط حوزه علميه خواهران اين استان انجام گرفت اين بود كه با توزيع بسته معيشتي ميان نيازمندان در اجراي طرح مواسات، برگه هاي پذيرش نيز در اختيار آن ها قرار داده مي شد .
🔸 مدیر حوزه علمیه خواهران گیلان نیز در این زمینه اظهار داشت: شیوع ویروس کرونا و فاصله گذاری اجتماعی، فرصت هرگونه تبلیغ چهره به چهره را از طلاب گرفت اما با تدابیری مانند برگزاری کارگاه برای مدیران، تبلیغ متمرکز مدیریت استان در کنار تبلیغات مدرسه محور، همکاری تنگاتنگ با نهادهای استانی و ... پذیرش استان گیلان در وضعیت قابل قبولی قرار گرفت.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/93293
🌺 @kowsarnews
🔻 تهذیب نفس در کنار تحصیل علوم دینی امری ضروری است
🔸 خانم سکینه ثاقب در گفتوگو با خبرگزاری کوثر از مازندران گفت: تحصیل در مدارس علمیه تنها راه انحصاری رسیدن به خدا نیست؛ بلکه حضور در حوزه کمک میکند تا ضمن نزدیکی با پروردگار هستی، دیگران را نیز در این مسیر هدایت کنیم.
🔸 وی افزود: همانطور که انسان برای یادگیری علوم مادی نیاز به معلم و مشورت با متخصص دارد، بهطریقاولی برای علوم مربوط به معنویت و رشد روح که بسیار پیچیدهتر از جسم است، نیازمند راهنما و استاد خواهد بود.
🔸وی با اشاره بهضرورت تشویق دختران جوان جهت تحصیل در حوزه اعلام کرد: اولین عامل انگیزشی که دیگران را ترغیب به تحصیل در مدارس علمیه و دریافت معارف اهلبیت (علیهمالسلام) میکند، بیتردید اخلاق و رفتار دانشآموختگان این مراکز علمی دینی است؛ لذا طلاب باید خیلی به این امر توجه کرده و در کنار فراگیری علوم دینی به تهذیب نفس نیز بپردازند.
➕متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/93304
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
هدایت شده از ریحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 به نظر شما، مهمترین مانع امروز برای ایفای نقش تمدنسازی توسط دختران ایرانی چیست؟ چگونه این مانع را باید کنار زد؟
🌸 پرونده #دختر_تمدن_ساز
🎙 گفتگو با سرکار خانم سعیده صفار هرندی
کارشناس امور تربیتی و دانشجوی دکتری فلسفه تعلیم و تربیت.
مشاهده و دریافت فایل با کیفیت در aparat.com/reyhaneh
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
☀️ حدیث روز ☀️
🔻پیامبر رحمت(ص)
🔸 سه خصلت است كه در هر كس باشد آثارش به خود او باز مى گردد:
ظلم كردن، فريب دادن و تخلّف از وعده.
📚 نهج الفصاحه ص 422
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران