💢بیشترین احادیث طبی که امروز از آن استفاده میشود، کمترین سندیت را دارند
✔️حجتالاسلام والمسلمین عبدالهادی مسعودی، قائممقام و عضو هیئت علمی دانشگاه قرآن و حدیث:
🔹حدود ۶ هزار حدیث طبی داریم که ۸۰ درصد آنها بدون سند و ۲۰ درصد دارای سند هستند و از آنها نیز ۵ درصد صحیح هستند، آنچه به نام طب سنتی توسط بسیاری از مدعیان در حوزه درمان ارائه میشود، طب ادعایی و بر اساس این احادیث بدون سند یا ناصحیح صورت میگیرد.
🔹ما احادیث صحیح و مستندی را که در حوزه بهداشت و پیشگیری وجود دارد، فروگذاشتهایم و طبالنبی (ص) و طبالرضا (ع) را برجسته میکنیم که اسناد ندارند.
🔹یک نگاه حداکثری به دین در حوزه سلامت وجود دارد که میگوید دین در همه چیز دخالت دارد و نگاه دیگر یک نگاه حداقلی است که به هیچ عنوان نیاز نمیبیند دین در این حوزه دخالت کند و یک نگاه میانی که قائل به پذیرش توصیههای دینی در امر سلامت است.
نشست «زیست روزمره زنان طلبه» که در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد محفلی برای مطالعه و تعمق در مسائل زنان طلبه، راهبردهای آنان در حفظ و تداوم بنیان خانواده و نیز چالش های آنان در زمینه رشد اجتماعی، تحول نقش ها و موانع ارتقای آنها بود.
پژوهشگر اجتماعی : زنان طلبه در مواجهه با مناقشات زناشویی چهار استراتژی را به کار می گیرند / استراتژی «مدارا»، سنجه قالب مواجهه زنان طلبه با مناقشات است. هدف آنها از این رفتار، حفظ بنیان خانواده و به ویژه برقراری آرامش و امنیت فرزندان در محیط خانه است. استراتژی «تغییر خرد»، راه دیگر آنها در مواجهه با مناقشات است. آنان معمولا در سن پایین ازدواج کرده و خودشان را با اخلاق و خصوصیات همسرشان وفق می دهند. این گروه معتقدند باید شبیه همسرشان رفتار کنند چرا که او منطقی فکر می کند.
خبرگزاری حوزه های علمیه خواهران آماده انعکاس دیدگاه های تحلیلی درخصوص این موضوع است.
ادامه خبر در لينك زير
http://www.irna.ir/fa/News/83319061
✅ مقربترین عمل در ماه مبارک رمضان از نظر علامه طباطبایی
از علامه طباطبایی سوال شد:
مقربترین عمل از ماه صیام که سالک را به مقصد نایل میسازد و انقطاع از عالم طبع حاصل میشود، چیست؟
حضرت علامه:
ماه مبارک رمضان ماشاالله پر از اعمال است؛ اما آنچه لازم است، آن است که سالک مراقبه را در هیچ یک از اعمال به اقتضای آن عمل فراموش ننماید.
با روزه، جوع و عطش روز قیامت را به یاد آورد و توجه داشته باشد که تمام اعضا وجوارحش روزهدار باشند؛ چنانکه روایت بر آن دلالت دارد.
با قرآن خواندن نیز کلام الهی را در نظر داشته باشد و توجه کند به اینکه حضرت حق _سبحانه_است که با او سخن میگوید و در واقع، سخن را از وی _تبارک وتعالی_شنوا باشد.
دعاهای توحیدی را برای خواندن انتخاب کند، همچون دعای سحر، و در امور دیگر مراقبه را به اقتضای خودش داشته باشد.
📔 ثمرات حیات، ص۲۰۷
هدایت شده از تا جمعه ظهور
❓چگونه مشمول دعای #امام_زمان_عج شویم؟
🔷 اگر لحظه افطار کسی به ما گفت؛ "تَقَبَّلَ اللّهْ" ما هم او را دعا میکنیم و از خدا برایش قبول عمل میخواهیم چون خداوند دستور فرموده:
"إِذٰا حُيِّيتُمْ بِتَحِيَّةٍ فَحَيُّوا بِأَحْسَنَ مِنْهٰا أَوْ رُدُّوهٰا"
یعنی؛ "دعا و سلام دیگران را بهتر یا لا اقل مثل آنها جواب دهید."
🌺خوشا به حال کسی که موقع افطار لحظهای چشم سر بسته و چشم دلش را باز کند و آرام به #امام_زمان خود "تَقَبَّلَ اللّهْ" بگوید و برای فرجش دعا کند و خود را مشمول دعای مولای خویش کرده و با یاد او افطار کند...🍀
♻ @tajomehzohoor
🔸🔶 نماز مهم دورکعتی برای شب های ۱۹ و ۲۱ و ۲۳ ماه رمضان
پیامبر صلی الله علیه و آله: هركس در شب قدر دو ركعت نماز بخواند؛
در هر ركعت سورهى فاتحة الكتاب( سوره حمد) را یک بار و سورهى «قُلْ هُوَ اَللّٰهُ أَحَدٌ» را هفت بار و وقتى نماز را به پايان برد، هفتاد بار استغفار كند،
از جاى خود برنمىخيزد مگر اينكه خداوند، او و پدر و مادرش را مىآمرزد
و فرشتگانى را مىگمارد تا سال آينده براى او اعمال نيك بنويسند و نيز فرشتگانى را به سوى بهشتها گسيل مىدارد
تا براى او درخت كاشته و قصر ساخته و جوىها جارى كنند و پيش از آنكه از دنيا برود، اينها را مىبيند
عَنِ النَّبِيِّ صلی الله علیه آله: مَنْ صَلَّى رَكْعَتَيْنِ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ فَقَرَأَ فِي كُلِّ رَكْعَةٍ فَاتِحَةَ الْكِتَابِ مَرَّةً وَ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ سَبْعَ مَرَّاتٍ فَإِذَا فَرَغَ يَسْتَغْفِرُ سَبْعِينَ مَرَّةً فَمَا دَامَ لَا يَقُومُ مِنْ مَقَامِهِ حَتَّى يَغْفِرَ اللَّهُ لَهُ وَ لِأَبَوَيْهِ وَ بَعَثَ اللَّهُ مَلَائِكَةً يَكْتُبُونَ لَهُ الْحَسَنَاتِ إِلَى سَنَةٍ أُخْرَى وَ بَعَثَ اللَّهُ مَلَكاً إِلَى الْجِنَانِ يَغْرِسُونَ لَهُ الْأَشْجَارَ وَ يَبْنُونَ لَهُ الْقُصُورَ وَ يُجْرُونَ لَهُ الْأَنْهَارَ وَ لَا يَخْرُجُ مِنَ الدُّنْيَا حَتَّى يَرَى ذَلِكَ كُلَّهُ
📗 مستدرك الوسائل و مستنبط المسائل، ج۷، صفحه ۴۵۵ و ۴۵۶
دومين فراخوان آثار پژوهشي جهت تقدير از پژوهشگران برتر در محورهاي زير برگزار مي شود :
1- حوزه و اقتصاد مقاومتي
2- حوزه و فضاي مجازي
3- ساير آثار فاخر پاسخگو به نيازهاي نظام اسلامي
بدینوسیله از جنابعالی دعوت میگردد تا آثار خود را در سه قالب كتاب، پايان نامه و مقاله حداكثر تا 98/4/1از طرق زير ارسال فرماييد:
1. حضوري :قم / دورشهر، كوچه 4
2- .مجازي: سروش، ايتا و بله: PAJOOHESH1357@
3-. ايميل:BASIJASATID.PAJOOHESH@CHMAIL.IR
شماره تماس 02537737239ساعت9 الي13
معاونت پژوهش مركز بسيج اساتيد و نخبگان حوزه علميه قم
ای کاش همانگونه که برنامه های سازنده ای در مساجد بعد از نمازها به عنوان خواندن یک صفحه قرآن و ترجمۀ آن معمول شده چند خطی از نهج البلاغه و ترجمۀ آن نیز خوانده می شد.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی برای همایش بزرگداشت چهاردهمین قرن شهادت امیرمؤمنان علی (ع) پیامی صادر کردند که متن پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
تشکیل این همایش بزرگ که به مناسبت چهاردهمین قرن شهادت مولی الموحدین امیرمؤمنان علی است، ابتکار جالبی می باشد که نشان از عشق و ارادت والای بنیانگذاران این همایش نسبت به مقام شامخ مولی الموحدین علی است .
این جانب به نوبۀ خود از همۀ آنها تشکر و سپاسگزاری وافر میکنم ، همچنین از شما عزیزانی که عشق و ارادت مولای متقیان شما را به این بزرگداشت کشانیده است .
به یقین اینها وسیلۀ فوز یوم المعاد و نجات یوم القیامۀ است .
به عقیدۀ حقیر امیرمؤمنان علی همواره مظلوم بوده و همچنان مظلوم است در تاریخ اسلام هیچ کس را سراغ نداریم که دشمنان خون آشامش 70 سال نام او را بر فراز منابر به زشنی یاد کرده باشند و از قرائن استفاده میشود به هیچ کس اجازه نمیدادند که این کار را ترک گوید .
ادامه خبر
http://kowsarnews.ir/news/view/77404/