🔴 مقید بود هر روز زیارت عاشورا را بخواند ، حتی اگر کار داشت و سرش شلوغ بود سلام آخر زیارت رو می خواند .
🔵دائما می گفت ، اگر دست جوان ها رو بزاریم توی دست #امام_حسین ، همه مشکلاتشان حل می شود و امام با دیده لطف به آنان نگاه می کند.... ⚪️))))
📚 سلام بر ابراهیم
❁═══┅┄⚫️))))
#الّلهُـمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَـــ_الْفَـــرَج
#شهدا_را_یاد_کنیم_با_صلوات
سربازان گمنام امام زمان (عج):
سلام علیکم
⛔️هشدار⛔️منافق ها از طریق تلگرام بیشتر، اونایی که تو تلگرام هستن به خصوص مذهبی هارو شناسایی کردن شماره هاشونو در آوردن،و از طریق یه سری جاسوس های که داخل همراه اول هستن از اونا شماره هارو خریدن ویا از طریق اینستاگرام آیدی هارو در آوردن و شماره هارو به دست آوردن بعد به هرکدام زنگ میزنن و بعضی موارد یه دستی میزنن یا اینکه اطلاعات از اون شماره به دست آوردن و از قبل دارن و بعد میترسونن و میگن اگر با حکومت همکاری کنید تهدید میکنن ،و به بعضی ها که زنگ میزنن اطلاعات میدن و میترسونن و میگن اگر شخص مذهبی در فامیل یا همسایه دارید اطلاعاتشون به ما بدید وگرنه ما آدرس شمارو هم داریم و تهدید میکنن بزرگواران این پیام را انتشار دهید و آگاهی کامل داشته باشید.
هدایت شده از 💠هیئت نورالانوار(تبریز)💠
🔴لذت ها در عالم آخرت
✍در عالم دنیا لذت ها جدا جدا هستند، وقتی غذای خوشمزه ای میخوری ذائقه و حس چشایی شما لذت میبرد و دیگر حس شنوایی لذت نمیبرد. وقتی یک بوی خوش به مشام انسان میرسد، حس لامسه لذت نمیبرد.
اما در آنجا اینطور نیست، یک جرعه آب بهشتی که انسان میخورد، همه لذت ها را دارد. یعنی هم گوش و شنوایی لذت شنیدن زیباترین صدا ها را میبرد، هم حس بویایی لذت خود را میبرد، هم لامسه و هم بقیه حواس!
📚 از احتضار تا عالم قبر