بسم رب الشهدا و الصدیقین
❁﷽❁
در ادامه نکوداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و بمنظور ارج نهادن به جانفشانی های این عزیزان آشنایی کوتاه از این شهید بزرگوار خدمت شما همراهان کانال ، تقدیم می نماییم
شهید سرافراز . مدافع امنیت ستوان یکم مهدی جمشیدی
🌹🌹🌹
فرزند. محمد حسن
🌼🌷🌼
ولادت.۱۳۶۲/۳/۳
🌷🌷🌷
محل تولد . حسن آباد جرقویه علیا
🌹🌹🌹
تاریخ شهادت ۱۳۹۸/۲/۲۱
در درگیری با اشراروقاچاقچیان مسلح مواد مخدربا زبان روزه
🌼🌹🌼
محل شهادت. منطقه شهرضا
🌼🌸🌼
درسن ۳۵سالگی
🌼🌺🌼
مزار گلزار شهدای حسن آباد شهرستان جرقویه علیا
🌼🌺🌼
سبزیم که از نسل حسینی هستیم
پاکیم که از تبار مهدی هستیم
دور است ز ما تن به مذلت دادن
ما وارث خون شهیدان هستیم
🌷🌷🌷
🔶 جملات ناب درباره شهدا
می دانیم که اگر با شهدا مواجه شویم آنان خواهند گفت:
اگر ما هم مثل شما پای ارزش های انقلاب کوتاه می آمدیم، امروز نهال انقلاب به این شجره طیبه ، تبدیل نمی شد. شجره ی زیبایی که اصل آن ثابت و شاخ و برگ آن در آسمان هاست
شهیدان از نفس افتادند تا ما از نفس نیفتیم، قامت راست کردند تا ما قامت خم نکنیم، به خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم
❁✧═❁✧═❁✧═❁✧═✧❁
نثار روح پرفتوح کلیه شهدا از صدراسلام تاکنون " الفاتحۀَ مَعَ الصَّلوات "
🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به مناسبت روز دختر یادی کنیم از پدرانی که از دختراشون دل کندن
اسامی شهدایی که در کلیپ یاد شدند
به ترتیب: شهید مصطفی صادقی، شهید سعید انصاری، شهید مصطفی صدرزاده، شهید نادر حمید
#امام_زمان
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
شهدا بدون دلبستگی به دنیا زندگی میکردند
طلبکاریهایم را بخشیدم
از مالِ دنیا یک تیشه و ماله دارم
آن را هم به جهاد سازندگی بدهید.
شهید نبیالله کریمی
شادی روحش صلوات🌹
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
43.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مصاحبه با رزمنده گرامی جانباز حاج اصغر احمدی
کلیپ شماره ۶
شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
مجری برنامه : حسین هاشمپور
فیلمبردار وعکاس : محمود فصیحی
کاری از گروه فرهنگی حفظ آثار شهدای دستجرد
حوزه مقاومت بسیج امام محمد باقر علیه السلام
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
#پیروزی_انقلاب
#راوی_همسایه_گرامی
#شهید_دفاع_مقدس
#علی_هاشمپور
زمانی که انقلاب به پیروزی رسید ما دستجرد بودیم. آن روزها هنوز روستای دستجرد برق نداشت. یک موتور برق داشت که سر شب دو ساعت روشن می کردند تا مردم بتوانند از روشنایی لامپ استفاده کنند بعد از دوساعت هم موتور برق را خاموش می کردند. برای همین هیچ کس تلویزیون نداشت. فقط خانواده شهید مجید رستمی یک تلویزیون داشتند که از آن استفاده می کردند. روزی که امام می خواستند تشریف بیاورند بیشتر اهالی دستجرد در خانه حاج حسینعلی رستمی جمع شده بودند تا لحظه ورود امام را ببینند و در جشن پیروزی انقلاب کنار هم باشند. من و شهید علی هاشمپور با بقیه بچه ها هم به آنجا رفتیم تا این پیروزی بزرگ الهی را همراه مردم جشن بگیریم. وقتی داشت تصویر ورود امام پخش می شد یک لحظه تصویر محو شد و همه فکر کردند اتفاقی برای امام افتاده است. که بعد از چند لحظه مجدد تصویر برگشت و همه خوشحال شدند. در آن لحظات به یاد ماندی چند نفر از بچه های خوارسگان اصفهان که گاهی به دستجرد می آمدند شیرینی آورده بودند و حاج رضا فصیحی و شیخ رضا مبینی نژاد بین مردم شیرینی ها پخش می کردند.
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
#دفع_حمله_دشمن
#ازلسان_همسرمعزز
#شهید_دفاع_مقدس
#محمد_کرمی
یکی از همرزمان محمدآقا تعریف می کرد یک روز چند رزمنده در یک سنگر بودیم که تعداد زیادی از نیروهای دشمن ما را محاصره کرده بودند و منتظر بودند که ما تسلیم شویم. بچه ها مانده بودند چه کنند راه پس و پیش برایمان نمانده بود اگر می رفتیم بیرون اسیر می شدیم و نمی دانستیم چه سرنوشتی پیدا می کنیم و اگر هم می ماندیم داخل سنگر یک نارجک می انداختند و کشته و مجروح می شدیم. همه مستاصل مانده بودیم که شهید محمد کرمی بلند شد قمقمه آب را برداشت و رفت گوشه ی سنگر و وضو گرفت و قرآن را باز کرد و خواند و خواست برود بیرون که پرسیدیم کجا ؟؟ گفت: می روم بیرون سنگر تا با این عراقیها تکلیفمان را مشخص کنیم. رفت بیرون و با صدای بلند آیه ای از قرآن را خواند و به زبان عربی ترجمه و تفسیر کرد و به عراقیها گفت: شما مسلمانید ماهم مسلمانیم پس برای چی به ما حمله می کنید و مارا می کشید ؟! با شنیدن صحبتهای ناب شهید کرمی عراقیها اسلحه هاشونو زمین گذاشتند و عده ایشون تسلیم شدند و عده ایشون فرار کردند. و ما هم به لطف خدا و شجاعت و دانایی شهید محمد کرمی نجات یافتیم. و محاصره دشمن درهم شکست و حمله صد در صدی دشمن دفع گردید.
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398