🕋(رمضان) ماهی است كه ابتدايش رحمت است و ميانه اش مغفرت و پايانش اجابت(دعا) و آزادى از آتش جهنم است.
✍حضرت محمد صلی الله علیه و آله
🌙حلول ماه مبارک رمضان مبارک.
#ماه_رمضان #امام_زمان
🦋کانال#مادرم_فاطمه سلام الله علیها🦋
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
☘❀@Yafatimaha❀☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 چقدر منتظر هستیم؟ 🌺
🌷السلام علیک یا ربیع الأنام و نضرة الأیام.سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران.💛
#ماه_مبارک_رمضان #امام_زمان
🦋کانال#مادرم_فاطمه سلام الله علیها🦋
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
☘❀@Yafatimaha❀☘
✍چرا در روایات به ماه مبارک رمضان اول سال گفته شده است ؟
خدا را شاکریم که توفیق درک ماه رمضان دیگری را به ما عنایت نمود. امید است ان شاء الله این ماه رمضان، ماه سلامت، امنیت، آرامش، آمرزش و ماه پیوند با ولایت و قرآن برای همه ما باشد.
رسول خدا(صلی الله علیه و آله)فرمودند؛که اگر بنده ارزش ماه رمضان را می دانست، آرزو می کرد که سراسر سال رمضان باشد. به همین دلیل است که معصومین(علیهم السلام)با نزدیک شدن ماه مبارک رمضان رنگ چهره شان تغییر می کرد.وحال و هوای دیگری پیدا می کردند.
اینکه ما توانستیم این ماه با عظمت را درک کنیم؛خودش یک توفیق است،و اینکه بتوانیم از این ماه درست استفاده کنیم و از این ماه بهره های معنوی را کسب کنیم و روح خودمون را جلا بدهیم،توفیق دیگری است.مثل دانش آموز و دانشجویی که وارد مدرسه و دانشگاه می شود ،این خودش کار خوبی است ولی مهم تر این است که شخص با ورود به مدرسه و دانشگاه،در پایان ترم،در پایان سال،حداقل نمره قبولی بگیرد،اما بعضی متاسفانه رفوضه و مردود می شوند و این یک خسران بزرگ است.ماه رمضان هم دقیقا همین گونه است که شخص باید با روزه واقعی، بگونه ای که تمام اعضا و جوارح او،از چشم و گوش و زبان و...از گناه و معصیت الهی به دور باشد تا بهره کافی و شافی را از این ماه ببرد و نمره قبولی را از این ماه دریافت کند،و خوش به سعادت کسانی که از این ماه کمال استفاده را می برند و بالاترین نمره را دریافت می کنند.لذا بخاطر همین است که در روایات ما،ماه مبارک رمضان را «اول السَّنَةِ یا رَأْسُ السَّنَةِ» نامیده اند.
آقا امیرالمؤمنین امام علی(علیه السلام)می فرمایند:«أَتَاکُمْ شَهْرُ رَمَضَانَ وَ هُوَ سَیِّدُ الشُّهُورِ وَ أَوَّلُ السَّنَه»
✅حالا اینکه چرا این ماه را اول سال نامیده اند خودش نکتۀ دقیق و لطیفی دارد،چون ما می دانیم که اول سال قمری،با ماه محرم شروع می شود؛در واقع محرم، اول سال از جهت رویداد های سیاسی، تاریخی و تقویمی است،اما ماه مبارک رمضان اول سال گفته شده است،بخاطر این است که اول سال تربیتی و اصلاح نفس است.چون آغاز سال می تواند با مصادیق مختلفی داشته باشد،همانطور که اول مهر،آغاز سال آموزشی و تحصیلی است،یا سال خمسی که شخص ماهی را بعنوان آغاز این سال قرار می دهد تا مال خودش را تطهیر و پاک کند،یا فروردین آغاز سال طبیعت است،که با این ماه طبیعت زنده می شود و در اواخر تابستان و مقداری از پاییز ،طبیعت به اوج کمال خودش میرسد با رسیدن میوه ها و برداشت محصولات زراعی،ماه رمضان هم،اغاز سال گفته شده است چون اول سال تربیتی و اصلاح نفس است،و اگر شخص این ماه را خوب درک کند و بهره معنوی کافی ببرد،همان طور که در بهار، طبیعت زنده می شود،انسان هم با این ماه حیات معنوی پیدا می کند و تمام سال را با نشاط معنوی و عبادت و پرهیز از گناه سپری می کند،ان شاء الله
پس ما باید سعی و تلاش کنیم که از این ماه عزیز،بهترین استفاده را ببریم و خودمون را از غفلت ها و معاصی به دور نگه داریم تا سال معنوی خوبی را داشته باشیم چون که به قول اون ضرب المثل معروف
سالی که نکوست، از بهارش پیداست؛در واقع الان باید گفت سالی که نکوست از رمضانش پیداست.
🦋کانال#مادرم_فاطمه سلام الله علیها🦋
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
☘❀@Yafatimaha❀☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلامتی ولی امر مسلمین
#امام_خامنه_ای_عزیز
صلوات
🦋کانال#مادرم_فاطمه سلام الله علیها🦋
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
☘❀@Yafatimaha❀☘
14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸دلیل اینکه اهل بیت در ادعیه خود را گناهکار میدانستند و توبه میکردند چیست؟
پاسخ👇
🎙حجت الاسلام#مسعود_عالی
🦋کانال#مادرم_فاطمه سلام الله علیها🦋
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
☘❀@Yafatimaha❀☘
❇️وصایای حضرت خدیجه کبری(سلام الله علیها)
دهمین روز از ماه مبارک رمضان، دهمین سال بعثت و سه سال پیش از هجرت تاریخی پیامبر اکرم (ص)،خدیجه کبری(س) نخستین بانوی مسلمان تاریخ، دعوت حق را لبیک گفت.
در سال دهم بعثت حضرت خدیجه کبری(سلام الله علیها) از شدت ضعف و ناراحتی در شعب ابیطالب، پیامبر را تنها میگذارد. حضرت خدیجه(س) در فاصله سی یا سی و پنج روز پس از رحلت عموی پیامبر، ابوطالب، از دنیا میرود و بدین ترتیب، هر دو یار رسول خدا، او را تنها میگذارند.
🔶حضرت خدیجه(سلام الله علیها) در آخرین لحظات زندگی وصایایی به شرح زیر به پیامبر اکرم نمود:
1ـ برای او دعای خیرکند.
2ـ او را به دست خود در خاک قرار دهد.
3ـ پیش از دفن در قبر او وارد شود.
4ـ عبایی را که به هنگام نزول وحی بردوش داشت، روی کفن او قرار دهد حضرت خدیجه که همه اموال منقول و غیرمنقولش را به حبیب خود بخشیده بود، در مقابل فقط یک عبا مطالبه نمود. حضرت خدیجه (س) در آن لحظات آخر در مورد حضرت زهرا (س) ابراز نگرانی کرد، اسماء بنت عمیس تعهد نمود که در شب زفاف او به جای خدیجه نقش مادری ایفا کند.
🦋کانال#مادرم_فاطمه سلام الله علیها🦋
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
☘❀@Yafatimaha❀☘
💠خوف حضرت خدیجه (سلام الله علیها) از مرگ
🥀السَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ الْمُؤْمِنِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا زَوْجَةَ سَیّـِدِ الْمُرْسَلِینِ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِینَ.
حضرت خدیجه(سلامالله علیها)بیست و چهار سال با پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) زندگی کرد و سرانجام در بستر بیماری قرار گرفت. با اینکه حضرت خدیجه(س) نهایت فداکاری را برای اسلام نمود، و به طور مکرر از سوی پیامبر(صلی الله علیه و آله) به او مژده ی بهشت داده شد، در عین حال خائف بود، و در آستانۀ مرگ، از ترس خدا هراسان بود، و خود را بنده ی کوچک و ناچیزی میدانست، و از درگاه خدا میخواست که در عالم قبر و برزخ خشنود شود، از پیامبر(ص) تقاضای دعا و طلب مغفرت نمودن داشت، و از آن حضرت میخواست که هنگام مرگ و خاک سپاری، او را مورد لطف خاص قرار دهد، در قبرش بخوابد، و با این کار، رحمت الهی را وارد قبر سازد و…. .
🔻در آن هنگام حضرت فاطمه(سلامالله علیها)حدود پنج سال داشت، گویا حضرت خدیجه(س) شرم داشت از پیامبر(ص) تقاضای دیگر کند، فاطمه(سلام الله علیها) را واسطه قرار داد، به او فرمود: «دخترم! نزد پدر برو، و از او بخواه پیکرم را با عبایی که با آن نماز می خواند و هنگام نزول پیک حق بر تن دارد،کفن نموده و بپوشاند.»حضرت فاطمه واسطه شد و این تقاضای حضرت خدیجه(سلام الله علیهما) نیز روا شد.
حضرت رسول(صلی الله علیه و آله) که بر بالین این بانوی بزرگوار حاضر بود، ضمن گفتوگوی با وی فرمود: خدا تو را با مریم دختر عمران و آسیه دختر مزاحم برابری داده است. وقتی روح حضرت خدیجه(س) به سوی جهان جاودان پر کشید پیامبر(ص) سخت گریست.
چون در «حَجُون» قبری برای خدیجه کبری(س) کندند، پیامبر (ص) خود به راه افتاد؛ همچنان که اشک از چشمانش میبارید داخل قبر شد و خوابید، افزونتر از قبل گریست و او را دعا کرد. آنگاه برخاست و با دست خویش همسرش را در قبر گذاشت. حضرت فاطمه سلام الله علیها ، یادگار امّالمؤمنین حضرت خدیجه(س) گِرد پدر میگشت،خود را به دامان ایشان میآویخت، بهانه مادر میگرفت و دل دردمند پدر را آتش میزد.
🔹پیامبر (ص) جز سکوت چیزی نداشت؛ جبرئیل نازل شد و گفت: ای پیامبر، به فاطمه بگو خدا برای مادرت قصری از لؤلؤ ساخته که درونش آشکار است و در آنجا هیچ سختی و تلخی نیست. به این ترتیب فرشته الهی پایان رنجها و محنتهای حضرت خدیجه سلامالله علیها را اعلام کرد.
وفات حضرت خدیجه(س) به فاصله اندکی از رحلت اندوهبار حضرت ابوطالب(ع) رخ داد، پیامبر اکرم (ص) آن سال را «عام الحزن» نام نهاد و در واقع یک سال اعلام عزای عمومی نمود.
🕯رحلت بزرگ بانوی فداکار اسلام حضرت ام المؤمنین خدیجه کبری(سلام الله علیها)را به محضر امام زمان(عج) و همۀ عاشقان اهل بیت تسلیت و تعزیت عرض می کنیم.
🦋کانال#مادرم_فاطمه سلام الله علیها🦋
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
☘❀@Yafatimaha❀☘
مداحی آنلاین - خدیجه ای ماه رسول - مطیعی.mp3
2.77M
🔳 #وفات_حضرت_خدیجه(س)
🎙 #میثم_مطیعی
🦋کانال#مادرم_فاطمه سلام الله علیها🦋
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
☘❀@Yafatimaha❀☘
🌹در روایتی از وجود مقدس پیامبر گرامی اسلام(صلی الله علیه و آله) آمده است که:
💠«لَوْ کَانَ الْحِلْمُ رَجُلًا لَکَانَ عَلِيّاً ع وَ لَوْ کَانَ الْفَضْلُ شَخْصاً لَکَانَ الْحَسَنَ ع وَ لَوْ کَانَ الْحَيَاءُ صُورَةً لَکَانَ الْحُسَيْنَ ع وَ لَوْ کَانَ الْحُسْنُ(هَيْئَةً لَکَانَتْ) فَاطِمَةَ.»
🏷اگر حلم و بردباری به صورت یک انسان مجسم و نقاشی می شد، می شد امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب (علیه السلام)
🔹اگر فضیلت را بخواهی تصویر کنی، تصویر آن امام مجتبی علیه السلام است.
🏷اگر حیا را بخواهی تصویر کنی تصویر آن صفت امام حسین(علیه السلام)می شد.
🔹و اگر حسن و نیکی و زیبایی مجسم و نقاشی می شد،می شد زهرای مرضیه(سلام الله علیها).
📚مئة منقبة من مناقب امیر المومنین و الائمه، ص135
🦋کانال#مادرم_فاطمه سلام الله علیها🦋
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
☘❀@Yafatimaha❀☘
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸شوخی جنسی نکنید🔸
#شوخی_جنسی نکنید ... شوخی های جنسی را نه گوش بگیرید و نه به زبان بیاورید! اینها مجلس را تاریک میکند. اینها بیماری میآورد. اینها دل را سیاه میکند.
به هیچکس نگاه معنادار نکنید؛ چه مرد، چه زن. خودتان را کنترل کنید. این چشم اگر پاک شد؛ زبان پاک شد؛ گوش پاک شد؛ دست پاک شد، انسان #بیقرار می شود نسبت به خدا. نمی خواهد یک کاری بکنی که خدا را دوست بداری. نمی توانی دوستش نداری. چون او پاکرُبا است. قدوس است. اگر پاک شدی، مجذوب او می شوی. جاذبه او می گیردت. تو نگران نباش که او دوستت بدارد. تقوایت را حفظ کن، دوستت خواهد داشت. تو مواظب تقوایت باش. محبت، کار تو نیست. کار خودش است. محبت خودش می آید.
آثارش هم این است که از نماز خوشت می آید. اولین آثار محبت خدا، در #وضو جلوه می کند. از وضو لذت میبری. از غسل لذت میبری. بعد، از یک قسمتهایی از نماز لذت می بری. گاهی از سجده لذت میبری. گاهی از فکر. فکر هم یک نوع عبادت است. از فکر لذت می بری.
#گناه #رمضان_المبارک
🦋کانال#مادرم_فاطمه سلام الله علیها🦋
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
☘❀@Yafatimaha❀☘
#️⃣ ضدانقلابیون میگن: چقد بدمون میاد از این آخوندا ؛ مملکت رو به فنا دادن!!!
❇️پاسخ علی شریعتی:
🚨 "تا آنجا که من میدانم زیر تمام "قراردادهای استعماری" را کسانی که امضا گذاشته اند، همگی از میان ما " تحصیلکرده های دکتر و مهندس و لیسانسه" بوده اند. و همین " ما از فرنگ برگشته ها" !!
"یک اخوند، یک از نجف برگشته، اگر امضایش بود، منم مثل شما اعلام میکنم که آخوند دوست ندارم. "
📚منبع: کتاب قاسطین، مارقین، ناکثین، ص ۲۴۱_ ۲۴
🦋کانال#مادرم_فاطمه سلام الله علیها🦋
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
☘❀@Yafatimaha❀☘
🎁#بهترین_انفاق
🔰وقتی آیه «لَن تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّىٰ تُنفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَمَا تُنفِقُوا مِن شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ»نازل شد؛
هرگز به (حقیقتِ) نیکوکارى نمى رسید مگر این که از آنچه دوست مى دارید، (در راه خدا) انفاق کنید. و آنچه انفاق مى کنید، خداوند از آن آگاه است.(آل عمران/92)
💠یکى از یاران پیامبر(صلى الله علیه وآله) به نام «ابو طلحه انصارى» در مدینه نخلستان و باغى داشت بسیار مصفا و زیبا، که همه در مدینه از آن سخن مى گفتند، در آن چشمه آب صافى بود که هر موقع پیامبر(صلى الله علیه وآله) به آن باغ مى رفت از آن آب میل مى کرد و وضو مى ساخت.
علاوه بر همه اینها آن باغ درآمد خوبى براى ابو طلحه داشت، پس از نزول آیه فوق به خدمت پیامبر(صلى الله علیه وآله) آمده، عرض کرد:
❇️مى دانى محبوب ترین اموال من همین باغ است، من مى خواهم آن را در راه خدا انفاق کنم تا ذخیره اى براى رستاخیز من باشد، پیامبر(صلى الله علیه وآله) فرمود: «بَخٍّ بَخٍّ ذلِکَ مالٌ رابِحٌ لَکَ: آفرین بر تو، آفرین بر تو، این ثروتى است که براى تو سودمند خواهد بود».
سپس فرمود: من صلاح مى دانم آن را به خویشاوندان نیازمند خود بدهى .
ابو طلحه دستور پیامبر(صلى الله علیه وآله) را عمل کرد و آن را در میان بستگان خود تقسیم کرد.
📚تفسیرابوالفتوح رازى،جلد۴،صفحه ۴۲۷
🦋کانال#مادرم_فاطمه سلام الله علیها🦋
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
☘❀@Yafatimaha❀☘