✅باید به این نکته توجه داشت که احتمالا این حملات از داخل ایران و اطراف تهران و توسط نفودی های صهیونیست انجام شده چون بعید به نظر میرسه این پهبادها تونسته باشن از مرز وارد شده باشن.
همین سامانه ها اونجا هم مستقر هستن و اگر از مرز وارد میشدن لزومی به رسیدن به تهران نمیداشتند و میتونستن شهرهای دیگه رو هم هدف قرار بدن.
@amoofidel_shabane
✅از طرفی اینکارشون این معنی رو میده که یا به جنگنده های خودشون در مقابل سامانه پدافندی ایران خیلی اعتماد نداشتن و یا کشورهای منطقه هشدارهای ایران رو جدی گرفتن و اجازه استفاده از آسمانشون رو به جنگنده های صهیونیستی ندادن.
بنابراین اگر موج سومی در راه باشه احتمالا میتونه موشکی باشه.
به نظر میرسه بهترین دفاع حمله هست و ایران باید قبل از شروع موج سوم عملیات وعده صادق ۳ رو به قصد نابودی زیرساختهای رژیم جعلی شروع کنه!
@amoofidel_shabane
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨مقابله پدافند خوزستان با پرتابه های اسرائیلی
@amoofidel_shabane
🚨ویدیوی یکی از برخوردها منتشر شد. یکی از پرتابهها به سایتی در شرق تهران اصابت کرد. احتمالا این حمله علیه تاسیسات موشکی خجیر در شرق شهر انجام شده است.
@amoofidel_shabane
🚨آکسیوس به نقل از منابع اسرائیلی عنوان کرد که حمله امشب اسرائیل علیه ایران شامل سه موج حمله بود که موج اول علیه سایت های پدافند هوایی و موج دوم و سوم علیه پایگاه ها و تاسیسات تولید موشک و پهپاد.
علیرغم ادعای آکسیوس امشب تنها یک انفجار در شرق تهران ثبت و مستند شده است. ماهیت این انفجار هم مشخص نیست. تا این لحظه باید گفت که حملات اسرائیل شکست خورده است؛ مگر آنکه تصاویر ماهواره ای و ویدیوهای جدید خلاف آن را ثابت کنند!
@amoofidel_shabane
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨آسمان تهران بعد از شلیک دوم پدافند
@amoofidel_shabane
🚨نیویورک تایمز در خبری اعلام کرد حمله رژیم صهیونیستی به ایران پایان یافت
@amoofidel_shabane
🚨ارتش اسرائیل : نتایج حملات اسرائیل در ایران در حال حاضر نامشخص است، ولی مطمئنیم که به نتیجه رسیده است!
@amoofidel_shabane
🚨شبکه عبری کان: بعد از ۳ موج، حمله اسرائیل به ایران پایان یافت
@amoofidel_shabane
🚨رسانه صهیونیستی: منتظر صدای انفجار روی زمین بودیم که اتفاق نیوفتاد.
@amoofidel_shabane
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مردم تهران بیدار شدند و تهاجم دشمن دفع شده و آرامش بازگشته است
ماشاءالله به بروبچ پدافند
@amoofidel_shabane