فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝صلاح الدین اوزگوندوز رهبر علویان ترکیه در خطبه های نماز جمعه به درگیریهای اخیر در سوریه، اشاره کرد:
کسانی که الان در سوریه با #امت_محمدی می جنگند زمانی که اسرائیل در #غزه به بدترین و وحشیانه ترین شکل نسل کشی میکرد، کجا بودند؟
الان این ها میخواهند انتقام اسرائیل را بگیرند؟
@YahyaSinwar
10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از حلب به تلآویو:
ما واقعاً از اسرائیل سپاسگزاریم!
🔻یکی از مسلحین هیئت تحریر الشام که در نبردهای حلب مشارکت دارد طی گفتگو با شبکه ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت:
▪️ایران ضعیف شده است. بعد از هدف قرار گرفتن حزب الله و ترور فرماندهانش و نیروهایش، (ایران) در حال فرو ریختن است و محور (مقاومت) بصورت کلی تضعیف شده است. ما واقعا از اسرائیل برای ضعیف کردن این محور (مقاومت) تشکر میکنیم!
⚠️همکاری تروریستهای سوری با رژیم صهیونی موضوع جدیدی نیست؛ اما این روزها و پس از جنایاتی که رژیم صهیونی در حق مسلمانان نوار غزه و جنوب لبنان مرتکب شده است، چهره واقعی متحدان سوری و نفاق آنها را بیش از پیش رسوا میکند.
#ارتش_تروریستی_اردوغان 🇹🇷🤝🏴☠️
@YahyaSinwar
⚠️خوشحالی ترک ها از فتوحات اخیر در حلب
#ارتش_تروریستی_اردوغان 🇹🇷🤝🏴☠️
@YahyaSinwar
🚨وزارت دفاع عراق: ما اجازه نخواهیم داد افراد مسلح به خاک ما نفوذ کنند. ارتش عراق آماده حفاظت از مرزها در برابر هر تهدیدی است.
@YahyaSinwar
🚨اتاق عملیات سوری-روسیه:
طی 48 ساعت گذشته از طریق حملات زمینی و هوایی خود بیش از 800 نفر نیروی تروریست HTS و SNA کشته و نابود شدند!!
@YahyaSinwar
⚠️ دانشجو اخراجی دانشگاه دمشق که رهبر گروهک تروریستی #تحریرالشام شد!
🔹محمد الجولانی رهبر گروه تروریستی تحریر الشام است، او دانشجو اخراجی رشته رسانه در دانشگاه دمشق #سوریه بود که بعد از اخراج به عراق رفت و در جبهه های جنگ علیه آمریکا جنگید.
🔹جولانی از سال ۲۰۰۳ به القاعده پیوست البته او از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ عضو داعش هم بود اما به دلیل اختلاف عقیده از داعش جدا شد و گروه احرار الشام را تشکیل داد، احرار الشام ترکیبی از چند گروه جدا شده از جبهه النصره و داعش است.
جولانی در بین سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ چندین بار با داعش درگیری مسلحانه پیدا کرد..
@YahyaSinwar
🚨تجهیزات نظامی جدید روسیه ظرف ۷۲ ساعت به سوریه میرسد
🔻خبرگزاری رویترز گزارش داد دمشق منتظر است تجهیزات نظامی جدید روسیه ظرف ۷۲ ساعت آینده به پایگاه حمیمیم برسد.
@YahyaSinwar
🚨دو هواپیمای باری Il 76 - حامل بمب های هدایت شونده FAB "روز رستاخیر " از فرودگاه ژوکوسوفکی به سمت فرودگاه حمیمیم در سوریه حرکت می کنند.
@YahyaSinwar