🌹💠 حضرت امام خامنه ای :
✍🏻 عزیزان من؛ بسیجی شدید، مبارکه...
اما بسیجی بمانید؛ بروز بسیجی بمانید و بسیجی باشید...
🌐 کانال ارتباطی پایگاه مقاومت بسیج حضرت علی اکبر (ع) فولادشهر...
@YaranHazratAliAkbar
🇮🇷راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن 🇮🇷
🌹🌹🌹🇮🇷🌹🌹🌹
🇮🇷حضور پرشکوه و مقتدرانه مردم غیور و همیشه در صحنه فولادشهر در راهپیمایی ۲۲ بهمن
🇮🇷 مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره وکارکنان محترم شرکت عمران فولادشهر همراه با هزاران نفر از شهروندان فولادشهر امروز با حضور خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن حماسه ای دیگر خلق کردند و با آرمانهای انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی تجدید بیعت کردند.
🇮🇷۲۲ بهمن همواره اوج قله حرکت پر افتخار ملت ایران و یادآور پر شکوهترین روز تاریخ ملت ایران است چرا که مردم در این روز عزت،عظمت وقدرت خود را به دست آوردند.
🇮🇷امروز مردم شریف فولادشهر با حضور خود در این راهپیمایی، اقتدار نظام ایران اسلامی را نشان دادند.
🌹🌹🇮🇷🌹🌹
@YaranHazratAliAkbar
23.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 حماسه حضور
🇮🇷 ۲۲ بهمن مظهر اقتدار ایران اسلامی
•┈┈••✾🌸❀🌸✾••┈┈•
🇮🇷مردم ولایتمدار فولادشهر امروز ۲۲ بهمن ماه همراه با دیگر هموطنان عزیز ایران اسلامی با حضور پر شور و شکوه مثال زدنی خود در راه پیمایی یوم الله ۲۲ بهمن ماه بار دیگر ثابت کردند که دوستدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده و دست از آرمانهای امام راحل ، شهدا و مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) برنخواهند داشت و عزم و اراده ملی خود را در این حضور با شکوه ثابت کردند .
🇮🇷 درود بر شعور و شکوه شما مردم دیندار و ولایتمدار
•┈┈••✾🌸❀🌸✾••┈┈•
@YaranHazratAliAkbar
چفیہ...
پرچمـ...
چـادر...
همہ از یڪ خانواده اند...🖐🏻
امــا
چفیہ بر دوش شـهدا
پرچم بہ دست رزمـندگان
و چادر برسَرِ توست اے خواهر... :)♥️
#شهیده
🌱|@YaranHazratAliAkbar
15.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صدایخندههاتو
مےپرستم..!
#حضرت_آقا❤️
🌱|@YaranHazratAliAkbar
🔸آری این سلبریتی دوزاری راست میگوید. این جانباز عزیز قطع نخاعمان نان ریشش را میخورد.
🔹اصلا همین اعتقادات و ریشش باعث شد سلاح دستش بگیرد و جلوی داعش سینه سپر کند. داعشی که امثال سام درخشانی با دیدن کلیپ هایش شب خوابشان نمیبرد.
🔸همین ریشش به او جرأت داد جان و سلامتی اش را در اول جوانی کف دستش بگیرد و برای امنیت سلبریتیهای مفت خور مالیات نده ایی همچون تو بجنگد.
🔹آری یک نفر نان قدش را میخورد و یکی نان ریشش را اما ای کاش داعش دستش به شما میرسید تا میدیدم بچه خوشگلهایی همچون تو نان کدام عضو بدنتان را میخوردید.
لعنت بر خائنین به وطن😡😡
💚اَللّهُمَ عَجِل لِوَلِیِکَ الفَرَج🤲
☑️@YaranHazratAliAkbar
برای درمان به انگلیس اعزام شد!
خون لازم داشت؛ گفت خونِ غیرمسلمان نزنید
توجه نکردند و هرچه زدند، بدنش نپذیرفت!
خون یک مسلمان جواب داد
پزشکش که دکتر کلیز نام داشت، بواسطهی آن مسلمان شد و گفت یک معجزه است :)
#شهیدحمیدرضامدنیقمصری
🌱|@YaranHazratAliAkbar
ما باید پرچم اسلام را در انتهای
افق، بر زمین بکوبیم.
#حاجاحمدمتوسلیان
🌱|@YaranHazratAliAkbar