کانال رسمی یاران انقلاب
دیدار صمیمانۀ محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، با رئیسجمهور منتخب، جناب آقای دکتر مسعود پز
❇️ زبان احترام چیزی است که باید در سپهر سیاسی مملکت ما ترویج شود
✍ عبدالرحیم انصاری:
هم قالیباف و هم پزشکیان در مناظرات احترام یکدیگر را نگه داشتند. و آن احترام امروز میتواند پشتوانه همکاری طرفین در دو قوه این مملکت باشد. نمیدانم، اگر این دو با هم به دور دوم میرفتند شاید چالش هایی پیش می آمد، اما در کل سابقه همکاری این دو در مجلس نشان داد متعلق به هر گرایش سیاسی که باشی، میشود احترام را حفظ کرد و حتی در مناظرات طبق فرموده رهبری بدون تنش کار را پیش برد.
🔹البته این اخلاقمداری را قالیباف بطور کامل رعایت کرد، زیرا پزشکیان در تقابل با جلیلی نشان داد چندان هم علیه السلام نیست. او امروز به قالیباف نیاز دارد و این دوستی ها میتواند به نفع کشور تمام شود. از دلایل مهمی که ما قالیباف را ارجح میدانستیم علاوه بر توان مدیریتی و اجرایی بی نظیرش، همین قدرت اجماع سازی، و توانایی وی برای کار کردن با جریانهای مختلف جهت خدمت به کشور، کاهش تنش ها و تزریق آرامش به جامعه است؛ چیزی که امروز نیاز مملکت ما است.
🔹کاهش مشارکت حاصل عدم تعامل و افزایش تقابل است؛ رهبری افزایش مشارکت و ایجاد پشتوانه برای نظام را مهمتر از آن میدانند که کدام کاندیدا انتخاب شود. این نقیصه باید به مرور با فرهنگ سازی اصلاح شود. نه افراط، نه تفریط هیچکدام چاره ساز نیست. میشود طبق قانون کارها را پیش برد، باج نداد، از فرهنگ و رسوم ملی عدول نکرد و در عین حال با گرایش های سیاسی مخالف هم تعامل داشت. درست مثل محمدباقر قالیباف.
#قالیباف
@YaraneGhalibaf
❌تکذیب ادعاهای مطرح شده درباره حلسات سه نفره توسط عضو ستاد دکتر جلیلی
🔹پس از انتشار برخی اخبار غلط در خصوص جلسه سه نفره دکتر قالیباف با دکتر جلیلی و یکی از چهره های شاخص جبهه مقاومت در کانال دکتر جلیلی، مسعود ولیزاده، یکی از اعضای ستاد دکتر قالیباف توضیحاتی را ارائه کرد:
🔹اینکه افرادی شنیده های درست و نادرست، خود را بعنوان خبر منتشر کنند، چندان قابل جلوگیری نیست و هرکس بعنوان حامی دکتر قالیباف یا حامی دکتر جلیلی خبری را منتشر می کند، نه الزاما مورد تایید است و نه میتواند محل احتجاج قرار گیرد اما اینکه رسانه رسمی آقای دکتر جلیلی خبری نادرست را منتشر کند، دور از انتظار است.
🔹نکته اصلی این است که اصولاً مبنای کناره گیری، بالاتر بودن در نظرسنجی های چند کاندیدایی نیست بلکه از آنجایی که در صورت کناره گیری، رقابت دو نفره است و نه سه نفره، منطق حکم می کند، نظرسنجیهای دو قطبی را با یکدیگر مقایسه کرد که مشخص شود کدام کاندیدا در صورت ماندن، امکان پیروزی دارد.
🔹پس مبنای نوشته عضو ستاد دکتر جلیلی غلط است و اصولاً کنار رفتن و نرفتن ربطی به تکلیف شدن یا نشدن ندارد و این یک مسئله کاملا انحرافی است.
🔹نکته دوم اینکه آقای دکتر قالیباف روز پنج شنبه ادعا نکرده است که چون حجت شرعی دارد، کنار نمیرود بلکه ایشان آماده کناره گیری بوده است اما مشکل این بود که کناره گیری ایشان مساوی با پیروزی رقیب در مرحله اول بود و همانطور که ایشان در بیانیه خود نیز اشاره کردند، دلیل عدم کناره گیری ایجاد فرصت برای دو مرحله ای شدن انتخابات بود.
🔹نکته سوم اینکه آقای دکتر قالیباف هیچ زمان ادعا نکرده است که رهبر انقلاب به ایشان برای کاندیداتوری تکلیف کرده اند. همچنین نادرست بودن نقل صورت گرفته مبنی بر مکالمه یک فرد با رهبر انقلاب با مضامین ادعا شده، توسط مسئولین امر برای آقای دکتر جلیلی روشن شده است اما احتمالا ستاد آقای دکتر جلیلی اطلاعات شان بهروز نشده است.
🔹البته همچنان تاکید میشود، کلا این بحث تکلیف شدن یا نشدن، کاملا انحرافی است و تاکید دلسوزان نظام در جلسات سه نفره برای کناره گیری آقای دکتر جلیلی مبتنی بر مصداق یابی شاخصهای اعلام شده رهبری از جمله کارآمدی است که به آقای دکتر قالیباف نزدیک است. دلیل دیگر منطق روشن، بالا بودن دکتر قالیباف در نظرسنجیهای دوقطبی و همچنین امکان دو قطبی سازی و ایجاد ترس از آقای جلیلی بود که دیدیم اتفاق افتاد.
🔹این دلایل روشن مورد توجه ایشان قرار نگرفت، و صرفا اصرار بر بالا بودن در نظرسنجیهای سه گزینهای تاکید شد که نتیجه آن شکست جبهه انقلاب و پایان دورانی بود که شهید رییسی آن را آغاز کرده بود.
#قالیباف
@YaraneGhalibaf
28.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم
@YaraneGhalibaf
✅ دولت پزشکیان برای رای اعتماد از مجلس قالیباف چقدر چالش خواهد داشت؟
🔻محمود صادقی، نماینده ادوار مجلس گفت:
🔹معتقدم که پزشکیان در تعامل با مجلس هم چالش زیادی ندارد چراکه نماینده مجلس بوده و تعامل خوبی را با آقای قالیباف برای انتخاب هیئت رئیسه در مجلس دوازدهم داشتند. در مناظرهها هم پزشکیان با هوشیاری تقابلی با قالیباف ایجاد نکرد که زمینهساز تعامل خوب با مجلس خواهد شد
🔸ترکیب آرای مستقلین و اصلاحطلبان با آرای مجموعه قالیباف اکثریت مجلس را به دست آوردند و تندروها را تنها گذاشت. پیام قالیباف نیز حاکی از آن است که پزشکیان چالش و سختی زیادی برای رای اعتماد در پیش ندارد.
@YaraneGhalibaf
ثابتی، نماینده مجلس: رای ما از قالیباف بیشتر بود، اگر کنار میرفت در دور اول میبردیم / در دو قطبی با پزشکیان هم قالیباف باز میباخت
🔻امیرحسین ثابتی، نماینده مجلس و مشاور سعید جلیلی نوشت:
🔸بعد از شمارش آرا، بعضی از هواداران آقای قالیباف، مدعی شدند اگر دور اول جلیلی به نفع قالیباف کنار میرفت، در دور دوم او میتوانست پزشکیان را شکست دهد
🔸اما این تحلیل از چند جهت غلط است؛ اول اینکه بر اساس شاخص مقبولیت، جلیلی رای بیشتری داشت و طبیعتا باید در صحنه باقی میماند و بعد از پایان دور اول نیز معلوم شد که رای او حدود سه برابر قالیباف بوده و از این جهت، شاید اگر برعکس بود و ایشان به نفع جلیلی کنار میرفت جلیلی میتوانست همان دور اول کار را تمام کند
🔸در دوگانه قالیباف و پزشکیان نیز پزشکیان پیروز بود با این تفاوت که حتما رای قالیباف به اندازه جلیلی نیز نبود.
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
کانال رسمی یاران انقلاب
ثابتی، نماینده مجلس: رای ما از قالیباف بیشتر بود، اگر کنار میرفت در دور اول میبردیم / در دو قطبی ب
❌بازی رای قومیتی برای فرار از پاسخ گویی
🔻محمدسعید احدیان نوشت:
🔹در پاسخ به مطلب آقای ثابتی بعنوان نظر شخصیت حقیقی خودم که ارتباطی به جایگاه حقوقی ام ندارد، لازم دانستم نکاتی را ارائه کنم.
انتخابات نه کلاس ریاضیات است و نه کلاس نقاشی که دو عدد را با هم جمع بزنیم و بگوییم اگر قالیباف کنار میرفت جمع جبری آرای قالیباف و جلیلی کار را در مرحله اول تمام میکرد یا دو عدد مشابه را نمایش دهیم بگوییم دیدید آرای آقای پزشکیان قومیتی است پس ما مقصر نیستیم.
🔹اینکه میگوییم انتخابات کلاس ریاضی نیست و ۲+۲ مساوی ۴ نمیشود یعنی اینکه بعنوان مثال در سال ۹۲ نظرسنجیها جمع ارای عارف و روحانی را قبل از کناره گیری عارف حدود ۳۰ درصد نشان میداد اما با کناره گیری عارف و عدم کناره گیری آقای جلیلی و دوقطبی کردن فضا حول مذاکره هسته ای، موجی درست شد و رای آقای روحانی از ۵۰ عبور کرد و در مرحله اول پیروز شد در حالیکه ستاد آقای جلیلی اصرار داشتند که ما میمانیم و جمع آرای آقای عارف و روحانی کمتر از ۵۰ است و اگر ما پیروز نشویم انتخابات حداکثر دو مرحلهای میشود.
🔹اما اینکه می گوییم کلاس نقاشی هم نیست که دو عدد را نمایش دهیم و بگوییم پیروزی اقای پزشکیان بدلیل آرای قومیتی بوده است، به این دلیل است که اولا تفاوت آرا در همه استان ها وجود دارد یکی بالاتر و یکی پایین تر و اینکه همه این تفاوت را قومیتی بدانیم حرف نادقیقی است اما نکته مهمتر این است که از روز اول که آقای پزشکیان وارد کارزار انتخابات شدند، همه می دانستند که ایشان یک حجم آرایی در استانهایی دارد که با ایشان نزدیک است که البته قومیتی دانستن آنها خلاف و توهین به مردم است.
🔹اینکه دوستان ستاد آقای جلیلی این مساله را امروز کشف کردند، نشانهای دیگر از توهم های غلط درباره رقابتهای انتخاباتی است که کار جبهه انقلاب را به اینجا رسانده است. هر کاندیدایی مزیت ها و نقاط ضعفی دارد و کمپین های انتخاباتی کارشان این است که متناسب با این مزیت ها و نقاط ضعف، برنامه رقابت انتخاباتی را طراحی کنند نه اینکه بعد از شکست بگویند، رقیب این مزیت را داشت پس اگر باختیم بدلیل این مزیت رقیب است و ربطی به ما ندارد.
🔹یکی از فرصتهای آقای پزشکیان آرای چند استان بود که دیگر کاندیداها نداشتند. مساله این است که ما در رقابت با ایشان باید فرصت های دیگر برای کسب رای از دیگر موضوعات را برای ایشان درست نمیکردیم که با این آرای خود نتواند رای خود را به بالای ۵۰ درصد برساند چرا که آقای پزشکیان فقط با این رای های چند استان که رئیس جمهور نشدند. پس اینکه ما امر بدیهی این آرای آقای پزشکیان را بعنوان فقط بخشی از آرای ایشان، بهانه ای کنیم برای فرار از پاسخ گویی، همان کلاس نقاشی است که می خواهیم مار بکشیم بجای اینکه بنویسیم مار.
🔹اما نکته بسیار جالب توجه نوشته آقای ثابتی درباره کاهش رای آقای قالیباف مساله رای های منفی است که ایشان برای انتخابات مجلس و ریاست جمهوری به آن اشاره می کند. همانطور که ذکر شد نوشتیم هر کاندیدایی مزیت ها و نقاط ضعفی دارد مهم این است که آقای قالیباف علیرغم تخریب ها و آرای منفی ناشی از آن بدلیل مزیتهایی که داشت و نبود امکان دوقطبی سیاست خارجی و فضای فرهنگی، در رقابت های دوقطبی با آقای پزشکیان برنده انتخابات بود.
🔹اما نکته اصلیتر و مهمتر این است که دلیل اصلی رای منفی که آقای ثابتی به آن اشاره می کند، توسط چه کسانی و چه ستادی صورت گرفت. نیاز به اطلاعات رسمی دستگاه های نظارتی نیست که مشخص کرده اند که بیش از ۷۰ درصد تخریبهای آقای قالیباف متعلق به حامیان آقای جلیلی بوده است بلکه کافی است افراد اصلی موتور تخریب آقای قالیباف مثل آقای رسایی و رائفی پور را دنبال کنید که در ستاد چه کسی حضور دارند و حامی کدام کاندیدا بودند. اینکه شما از یک طرف تخریب کنید، بعد بگویید بخاطر رای منفی رای نداشت، (گرچه ادعای غلطی است) آیا عجیب نیست؟
#قالیباف
@YaraneGhalibaf
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ملیحه محمدی، تحلیلگر سیاسی ساکن آلمان:
حاکمیت در ایران، انتخابات را در شرائط اضطراری به بهترین شکل و با رعایت مُرّ قانون برگزار کرد.
انتخابات ایران، نشان از مدنیت و فرهنگ بالای مردم بود که خارجنشینان باید یاد بگیرند.
@YaraneGhalibaf
تقدیم نگاه مهربانتان:
https://digipostal.ir/c6snj9t
فرارسیدن ماه محرم، ماه پیروزی خون بر شمشیر تسلیت باد.
@YaraneGhalibaf
✨رهبر معظم انقلاب:
امام حسین(ع) قیام کرد تا آن واجب بزرگی را که عبارت از تجدید بنای نظام و جامعه اسلامی، یا قیام در مقابل انحرافات بزرگ در جامعه اسلامی است، انجام دهد. ۱۳۷۴/۳/۱۹
#بعثت_خون
@YaraneGhalibaf
شیدایی سیاسی❗️
🔺یکی از آثار کم شدن "عقلانیت" در فضای سیاسی یک جریان خاص، پدیدهای است به نام "شیدایی سیاسی".
🔺کسی که به او دل میبندیم باید کارنامه سفیدی داشته باشد، پس خوب است کارنامهاش مبهم باشد. اصطلاحا هندوانه دربسته، که بشود بخشهای مبهم را به صورت ذهنی ساخت و عاشقش بود.
🔺او را نمیشود نقد کرد، چون عاشقان سینه چاکی دارد که کمتر از گل به معشوقشان بگویید حقیقتا اذیت میشوند، رنج میکشند، این حالت در جوانان و نوجوانانی که وارد عرصه سیاست میشوند شایعتر است اما در بزرگترها هم یافت میشود.
🔺من این پدیده را در سال ۷۶ با ظهور خاتمی دیدم، پس از آن در سال ۸۴ با ظهور احمدینژاد و سال ۸۸ با میرحسین مشاهده کردم. عشق به اینها باعث میشد "هر چه آن خسرو کند شیرین بود"، من دوستان زیادی را از نخبگان از خوبان یادم میآید که با احمدی نژاد قدم به قدم پیش رفتند، تا جایی که امروز کنشهایشان دیگر هیچ فرقی با دشمن ندارد.
🔺خدا نکند معشوق سیاسیتان پیروز شود، در این صورت وضع خطرناکتر میشود، طرف میشود مظهر تقوا و دین و و اخلاق و عقل کل بودن، خدا نکند شکست بخورد آنگاه همه مسوولند همه گنهکارند به جز معشوقتان.
🔺میگوییم این آقا اشتباه کرد که خلاف نظر همه عقلا، خلاف نظر همه حسابها و احتمالات، کلهشقی کرد و اجماع نکرد. این اصلا چه رئیس جمهوری قرار بود بشود وقتی در نقطه های حساس "تشخیص اشتباه" میدهد و "تجویز اشتباه" میکند، وقتی "عقل جمعی" مخالف او بر او هیچ اثری ندارد؟ بر میآشوبند. سینه میدرند، تو توهین کردی، تو ضد مردمسالاری هستی، تو ضد دین هستی و ....
🔺بعد که شکست میخورند بیا ببین چه افاضاتی که نمیکنند، این میگوید "افول مردم ایران" یعنی همه مردم نفهم هستند که نفهمیدند معشوق ما را، آن یکی میگوید "ترک ها قبیله گرایی کردند" خوب عزیز دلم، این حال تو که پدرجد قبیله گرایی است، برادر من، وقتی سخنت قدرت نفوذ تا عموم مردم را ندارد، وقتی میخواهی با یقه گیری و اتهام در مناظرات رای بیاوری، وقتی سالها سیاهنمایی کردی و حالا کسی از تو نمیپذیرد گفتمان امیدوار کننده معشوقت را تکرار کنی، خوب، ملت به تو اعتماد نمیکنند، میروند سراغ همو که احساس سنخیت بیشتری میکنند با او، ولو به فرهنگ و زبان و گفتمان و هر چه. حالا چه شده، ملت را به قبیله گرایی چرا متهم میکنی؟ تو با زهرا رهنورد چه فرقی داری که عاشق شوهرش بود و همین اتهامات را به ترکها و لرها میزد که ثابت کند تقلب شده.
🔺میگویند چرا قالیباف به جز آن بیانیه سراسر وحدت افزایی، عاشقانه پای کار ما نیامد و مثل شیداییان عمل نکرد، چرا زاکانی علنی نام معشوق ما را نبرد، چرا قاضی زاده نام عزیز را نیاورد و جایی هم علنا نقدمان کرد. حال بدی دارند اینها و این حال شیداییان سیاسی برایم مسبوق به سابقه است.
🔺رفقا! صحنه سیاسی را عاقلانه پیش نروید، اگر شکست بخورید یا سرخورده میشوید یا به ولایت فقیه و نظام بدبین میشوید، یا به مردمتان توهین میکنید، پیروز هم شوید دچار استبداد سیاسی میشوید، جوانان عزیز آنانکه بعد امام ره مقابل رهبری قرار گرفتند شیداییان سیاسی دهه شصت بودند، آنها که امروز مقابل رهبری ایستادند به نام عدالت شیداییان سیاسی دهه هشتاد بودند، بس کنید. ادامه ندهید، این راه درستی نیست.
✍علی مهدیان
@YaraneGhalibaf