❌تکذیب ادعاهای مطرح شده درباره حلسات سه نفره توسط عضو ستاد دکتر جلیلی
🔹پس از انتشار برخی اخبار غلط در خصوص جلسه سه نفره دکتر قالیباف با دکتر جلیلی و یکی از چهره های شاخص جبهه مقاومت در کانال دکتر جلیلی، مسعود ولیزاده، یکی از اعضای ستاد دکتر قالیباف توضیحاتی را ارائه کرد:
🔹اینکه افرادی شنیده های درست و نادرست، خود را بعنوان خبر منتشر کنند، چندان قابل جلوگیری نیست و هرکس بعنوان حامی دکتر قالیباف یا حامی دکتر جلیلی خبری را منتشر می کند، نه الزاما مورد تایید است و نه میتواند محل احتجاج قرار گیرد اما اینکه رسانه رسمی آقای دکتر جلیلی خبری نادرست را منتشر کند، دور از انتظار است.
🔹نکته اصلی این است که اصولاً مبنای کناره گیری، بالاتر بودن در نظرسنجی های چند کاندیدایی نیست بلکه از آنجایی که در صورت کناره گیری، رقابت دو نفره است و نه سه نفره، منطق حکم می کند، نظرسنجیهای دو قطبی را با یکدیگر مقایسه کرد که مشخص شود کدام کاندیدا در صورت ماندن، امکان پیروزی دارد.
🔹پس مبنای نوشته عضو ستاد دکتر جلیلی غلط است و اصولاً کنار رفتن و نرفتن ربطی به تکلیف شدن یا نشدن ندارد و این یک مسئله کاملا انحرافی است.
🔹نکته دوم اینکه آقای دکتر قالیباف روز پنج شنبه ادعا نکرده است که چون حجت شرعی دارد، کنار نمیرود بلکه ایشان آماده کناره گیری بوده است اما مشکل این بود که کناره گیری ایشان مساوی با پیروزی رقیب در مرحله اول بود و همانطور که ایشان در بیانیه خود نیز اشاره کردند، دلیل عدم کناره گیری ایجاد فرصت برای دو مرحله ای شدن انتخابات بود.
🔹نکته سوم اینکه آقای دکتر قالیباف هیچ زمان ادعا نکرده است که رهبر انقلاب به ایشان برای کاندیداتوری تکلیف کرده اند. همچنین نادرست بودن نقل صورت گرفته مبنی بر مکالمه یک فرد با رهبر انقلاب با مضامین ادعا شده، توسط مسئولین امر برای آقای دکتر جلیلی روشن شده است اما احتمالا ستاد آقای دکتر جلیلی اطلاعات شان بهروز نشده است.
🔹البته همچنان تاکید میشود، کلا این بحث تکلیف شدن یا نشدن، کاملا انحرافی است و تاکید دلسوزان نظام در جلسات سه نفره برای کناره گیری آقای دکتر جلیلی مبتنی بر مصداق یابی شاخصهای اعلام شده رهبری از جمله کارآمدی است که به آقای دکتر قالیباف نزدیک است. دلیل دیگر منطق روشن، بالا بودن دکتر قالیباف در نظرسنجیهای دوقطبی و همچنین امکان دو قطبی سازی و ایجاد ترس از آقای جلیلی بود که دیدیم اتفاق افتاد.
🔹این دلایل روشن مورد توجه ایشان قرار نگرفت، و صرفا اصرار بر بالا بودن در نظرسنجیهای سه گزینهای تاکید شد که نتیجه آن شکست جبهه انقلاب و پایان دورانی بود که شهید رییسی آن را آغاز کرده بود.
#قالیباف
@YaraneGhalibaf
28.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم
@YaraneGhalibaf
✅ دولت پزشکیان برای رای اعتماد از مجلس قالیباف چقدر چالش خواهد داشت؟
🔻محمود صادقی، نماینده ادوار مجلس گفت:
🔹معتقدم که پزشکیان در تعامل با مجلس هم چالش زیادی ندارد چراکه نماینده مجلس بوده و تعامل خوبی را با آقای قالیباف برای انتخاب هیئت رئیسه در مجلس دوازدهم داشتند. در مناظرهها هم پزشکیان با هوشیاری تقابلی با قالیباف ایجاد نکرد که زمینهساز تعامل خوب با مجلس خواهد شد
🔸ترکیب آرای مستقلین و اصلاحطلبان با آرای مجموعه قالیباف اکثریت مجلس را به دست آوردند و تندروها را تنها گذاشت. پیام قالیباف نیز حاکی از آن است که پزشکیان چالش و سختی زیادی برای رای اعتماد در پیش ندارد.
@YaraneGhalibaf
ثابتی، نماینده مجلس: رای ما از قالیباف بیشتر بود، اگر کنار میرفت در دور اول میبردیم / در دو قطبی با پزشکیان هم قالیباف باز میباخت
🔻امیرحسین ثابتی، نماینده مجلس و مشاور سعید جلیلی نوشت:
🔸بعد از شمارش آرا، بعضی از هواداران آقای قالیباف، مدعی شدند اگر دور اول جلیلی به نفع قالیباف کنار میرفت، در دور دوم او میتوانست پزشکیان را شکست دهد
🔸اما این تحلیل از چند جهت غلط است؛ اول اینکه بر اساس شاخص مقبولیت، جلیلی رای بیشتری داشت و طبیعتا باید در صحنه باقی میماند و بعد از پایان دور اول نیز معلوم شد که رای او حدود سه برابر قالیباف بوده و از این جهت، شاید اگر برعکس بود و ایشان به نفع جلیلی کنار میرفت جلیلی میتوانست همان دور اول کار را تمام کند
🔸در دوگانه قالیباف و پزشکیان نیز پزشکیان پیروز بود با این تفاوت که حتما رای قالیباف به اندازه جلیلی نیز نبود.
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
کانال رسمی یاران انقلاب
ثابتی، نماینده مجلس: رای ما از قالیباف بیشتر بود، اگر کنار میرفت در دور اول میبردیم / در دو قطبی ب
❌بازی رای قومیتی برای فرار از پاسخ گویی
🔻محمدسعید احدیان نوشت:
🔹در پاسخ به مطلب آقای ثابتی بعنوان نظر شخصیت حقیقی خودم که ارتباطی به جایگاه حقوقی ام ندارد، لازم دانستم نکاتی را ارائه کنم.
انتخابات نه کلاس ریاضیات است و نه کلاس نقاشی که دو عدد را با هم جمع بزنیم و بگوییم اگر قالیباف کنار میرفت جمع جبری آرای قالیباف و جلیلی کار را در مرحله اول تمام میکرد یا دو عدد مشابه را نمایش دهیم بگوییم دیدید آرای آقای پزشکیان قومیتی است پس ما مقصر نیستیم.
🔹اینکه میگوییم انتخابات کلاس ریاضی نیست و ۲+۲ مساوی ۴ نمیشود یعنی اینکه بعنوان مثال در سال ۹۲ نظرسنجیها جمع ارای عارف و روحانی را قبل از کناره گیری عارف حدود ۳۰ درصد نشان میداد اما با کناره گیری عارف و عدم کناره گیری آقای جلیلی و دوقطبی کردن فضا حول مذاکره هسته ای، موجی درست شد و رای آقای روحانی از ۵۰ عبور کرد و در مرحله اول پیروز شد در حالیکه ستاد آقای جلیلی اصرار داشتند که ما میمانیم و جمع آرای آقای عارف و روحانی کمتر از ۵۰ است و اگر ما پیروز نشویم انتخابات حداکثر دو مرحلهای میشود.
🔹اما اینکه می گوییم کلاس نقاشی هم نیست که دو عدد را نمایش دهیم و بگوییم پیروزی اقای پزشکیان بدلیل آرای قومیتی بوده است، به این دلیل است که اولا تفاوت آرا در همه استان ها وجود دارد یکی بالاتر و یکی پایین تر و اینکه همه این تفاوت را قومیتی بدانیم حرف نادقیقی است اما نکته مهمتر این است که از روز اول که آقای پزشکیان وارد کارزار انتخابات شدند، همه می دانستند که ایشان یک حجم آرایی در استانهایی دارد که با ایشان نزدیک است که البته قومیتی دانستن آنها خلاف و توهین به مردم است.
🔹اینکه دوستان ستاد آقای جلیلی این مساله را امروز کشف کردند، نشانهای دیگر از توهم های غلط درباره رقابتهای انتخاباتی است که کار جبهه انقلاب را به اینجا رسانده است. هر کاندیدایی مزیت ها و نقاط ضعفی دارد و کمپین های انتخاباتی کارشان این است که متناسب با این مزیت ها و نقاط ضعف، برنامه رقابت انتخاباتی را طراحی کنند نه اینکه بعد از شکست بگویند، رقیب این مزیت را داشت پس اگر باختیم بدلیل این مزیت رقیب است و ربطی به ما ندارد.
🔹یکی از فرصتهای آقای پزشکیان آرای چند استان بود که دیگر کاندیداها نداشتند. مساله این است که ما در رقابت با ایشان باید فرصت های دیگر برای کسب رای از دیگر موضوعات را برای ایشان درست نمیکردیم که با این آرای خود نتواند رای خود را به بالای ۵۰ درصد برساند چرا که آقای پزشکیان فقط با این رای های چند استان که رئیس جمهور نشدند. پس اینکه ما امر بدیهی این آرای آقای پزشکیان را بعنوان فقط بخشی از آرای ایشان، بهانه ای کنیم برای فرار از پاسخ گویی، همان کلاس نقاشی است که می خواهیم مار بکشیم بجای اینکه بنویسیم مار.
🔹اما نکته بسیار جالب توجه نوشته آقای ثابتی درباره کاهش رای آقای قالیباف مساله رای های منفی است که ایشان برای انتخابات مجلس و ریاست جمهوری به آن اشاره می کند. همانطور که ذکر شد نوشتیم هر کاندیدایی مزیت ها و نقاط ضعفی دارد مهم این است که آقای قالیباف علیرغم تخریب ها و آرای منفی ناشی از آن بدلیل مزیتهایی که داشت و نبود امکان دوقطبی سیاست خارجی و فضای فرهنگی، در رقابت های دوقطبی با آقای پزشکیان برنده انتخابات بود.
🔹اما نکته اصلیتر و مهمتر این است که دلیل اصلی رای منفی که آقای ثابتی به آن اشاره می کند، توسط چه کسانی و چه ستادی صورت گرفت. نیاز به اطلاعات رسمی دستگاه های نظارتی نیست که مشخص کرده اند که بیش از ۷۰ درصد تخریبهای آقای قالیباف متعلق به حامیان آقای جلیلی بوده است بلکه کافی است افراد اصلی موتور تخریب آقای قالیباف مثل آقای رسایی و رائفی پور را دنبال کنید که در ستاد چه کسی حضور دارند و حامی کدام کاندیدا بودند. اینکه شما از یک طرف تخریب کنید، بعد بگویید بخاطر رای منفی رای نداشت، (گرچه ادعای غلطی است) آیا عجیب نیست؟
#قالیباف
@YaraneGhalibaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ملیحه محمدی، تحلیلگر سیاسی ساکن آلمان:
حاکمیت در ایران، انتخابات را در شرائط اضطراری به بهترین شکل و با رعایت مُرّ قانون برگزار کرد.
انتخابات ایران، نشان از مدنیت و فرهنگ بالای مردم بود که خارجنشینان باید یاد بگیرند.
@YaraneGhalibaf
تقدیم نگاه مهربانتان:
https://digipostal.ir/c6snj9t
فرارسیدن ماه محرم، ماه پیروزی خون بر شمشیر تسلیت باد.
@YaraneGhalibaf
✨رهبر معظم انقلاب:
امام حسین(ع) قیام کرد تا آن واجب بزرگی را که عبارت از تجدید بنای نظام و جامعه اسلامی، یا قیام در مقابل انحرافات بزرگ در جامعه اسلامی است، انجام دهد. ۱۳۷۴/۳/۱۹
#بعثت_خون
@YaraneGhalibaf
شیدایی سیاسی❗️
🔺یکی از آثار کم شدن "عقلانیت" در فضای سیاسی یک جریان خاص، پدیدهای است به نام "شیدایی سیاسی".
🔺کسی که به او دل میبندیم باید کارنامه سفیدی داشته باشد، پس خوب است کارنامهاش مبهم باشد. اصطلاحا هندوانه دربسته، که بشود بخشهای مبهم را به صورت ذهنی ساخت و عاشقش بود.
🔺او را نمیشود نقد کرد، چون عاشقان سینه چاکی دارد که کمتر از گل به معشوقشان بگویید حقیقتا اذیت میشوند، رنج میکشند، این حالت در جوانان و نوجوانانی که وارد عرصه سیاست میشوند شایعتر است اما در بزرگترها هم یافت میشود.
🔺من این پدیده را در سال ۷۶ با ظهور خاتمی دیدم، پس از آن در سال ۸۴ با ظهور احمدینژاد و سال ۸۸ با میرحسین مشاهده کردم. عشق به اینها باعث میشد "هر چه آن خسرو کند شیرین بود"، من دوستان زیادی را از نخبگان از خوبان یادم میآید که با احمدی نژاد قدم به قدم پیش رفتند، تا جایی که امروز کنشهایشان دیگر هیچ فرقی با دشمن ندارد.
🔺خدا نکند معشوق سیاسیتان پیروز شود، در این صورت وضع خطرناکتر میشود، طرف میشود مظهر تقوا و دین و و اخلاق و عقل کل بودن، خدا نکند شکست بخورد آنگاه همه مسوولند همه گنهکارند به جز معشوقتان.
🔺میگوییم این آقا اشتباه کرد که خلاف نظر همه عقلا، خلاف نظر همه حسابها و احتمالات، کلهشقی کرد و اجماع نکرد. این اصلا چه رئیس جمهوری قرار بود بشود وقتی در نقطه های حساس "تشخیص اشتباه" میدهد و "تجویز اشتباه" میکند، وقتی "عقل جمعی" مخالف او بر او هیچ اثری ندارد؟ بر میآشوبند. سینه میدرند، تو توهین کردی، تو ضد مردمسالاری هستی، تو ضد دین هستی و ....
🔺بعد که شکست میخورند بیا ببین چه افاضاتی که نمیکنند، این میگوید "افول مردم ایران" یعنی همه مردم نفهم هستند که نفهمیدند معشوق ما را، آن یکی میگوید "ترک ها قبیله گرایی کردند" خوب عزیز دلم، این حال تو که پدرجد قبیله گرایی است، برادر من، وقتی سخنت قدرت نفوذ تا عموم مردم را ندارد، وقتی میخواهی با یقه گیری و اتهام در مناظرات رای بیاوری، وقتی سالها سیاهنمایی کردی و حالا کسی از تو نمیپذیرد گفتمان امیدوار کننده معشوقت را تکرار کنی، خوب، ملت به تو اعتماد نمیکنند، میروند سراغ همو که احساس سنخیت بیشتری میکنند با او، ولو به فرهنگ و زبان و گفتمان و هر چه. حالا چه شده، ملت را به قبیله گرایی چرا متهم میکنی؟ تو با زهرا رهنورد چه فرقی داری که عاشق شوهرش بود و همین اتهامات را به ترکها و لرها میزد که ثابت کند تقلب شده.
🔺میگویند چرا قالیباف به جز آن بیانیه سراسر وحدت افزایی، عاشقانه پای کار ما نیامد و مثل شیداییان عمل نکرد، چرا زاکانی علنی نام معشوق ما را نبرد، چرا قاضی زاده نام عزیز را نیاورد و جایی هم علنا نقدمان کرد. حال بدی دارند اینها و این حال شیداییان سیاسی برایم مسبوق به سابقه است.
🔺رفقا! صحنه سیاسی را عاقلانه پیش نروید، اگر شکست بخورید یا سرخورده میشوید یا به ولایت فقیه و نظام بدبین میشوید، یا به مردمتان توهین میکنید، پیروز هم شوید دچار استبداد سیاسی میشوید، جوانان عزیز آنانکه بعد امام ره مقابل رهبری قرار گرفتند شیداییان سیاسی دهه شصت بودند، آنها که امروز مقابل رهبری ایستادند به نام عدالت شیداییان سیاسی دهه هشتاد بودند، بس کنید. ادامه ندهید، این راه درستی نیست.
✍علی مهدیان
@YaraneGhalibaf
مداحی آنلاین - تو حسین همه ایی - سیب سرخی.mp3
8.96M
🍃تو حسین همهای
همه دوست دارند
🍃پسر فاطمهای
همه دوست دارند
🎤حاجحسین سیبسرخی
@YaraneGhalibaf
◾️گریبان ترکها را گرفتهاند که چون به پزشکیان رای دادهاید نمک نشناس و خائن به خون شهید رئیسی هستید
اولا؛ مگر پیکر شهید رئیسی زنده شده و در انتخابات شرکت کرده که ترک ها با رای به رقیب به او خیانت کرده باشند؟
این هم بماند که همین ترک ها شب و صبح نشناختند و در دشت و کوه و باد و باران و مه راه افتاده بودند به دنبال نشانی از بدن مطهر شهید.
اما این جماعت عجیبی که من می بینم اگر خجالت نکنشد حتما خواهند گفت : همه اش پروژه ی ترک ها بوده اند.
بالگرد رئیسی را خراب کردند.
سپس رئیسی را کشتند
بعد هم پزشکیان را مامور ثبت نام کردند.
در چایی آیت الله جنتی هم چیز ریختند که طلسم شود و تاییدش کند
بعد هم به پزشکیان رای دادند تا پیروز شود.
رهبر هم که دارد از پزشکیان استقبال میکند هم که همان موقعی که واکسن کرونا زد مشخص بود صاحبان نظم نوین جهانی در بیتش نفوذ کرده اند.
این نه بی احترامی به ترک ها، که بی احترامی به شعور خودتان است.
من با کانالم در ایتا یکی از افرادی شده ام که هیچ کدام از مذهبی ها مرا نمی فهمند.
میدانید چرا؟
چون جبهه انقلاب از عقلانیت خالی شده
چون دوست دارند واکسن زدن رهبری را توطئه ی ماسون ها و نفوذیهودی ها در بیتش بدانند.
چون دوست دارند به جای فهم بیماری کرونا و راه درمانش به همدیگر استعمال روغن بنفشه پیشنهاد دهند.
چون دوست دارند به جای پاسخ کوبنده در سطح جهانی به عربستان ، راه ساده ی بالا رفتن از دیوار سفارتش را پیش بگیرند.
چون دوست دارندبه جای عقلانی رفتار کردن در انتخابات بگوید : کار خودمان را میکنیم و به علم نظرسنجی ها هم توجهی نمیکنیم ، وقتی هم شکست رقم خورد و 4 سال کشور خسارت دیدید میگوییم : ما به تکلیف عمل کردیم.
جبهه انقلاب در نبود بهشتی ها و مطهری ها از عقلانیت خالی شده است.
ما میخواهیم عقلانیت را به این جبهه برگردانیم اما دستی پنهان میکوشد اعضای این جبهه را ابله تر کند هرکسی که از عقلانیت میگوید را اخراج کند تا خودش و تفکر تعفن برانگیزش تنها گزینه ی مردان و زنان این جبهه باشد.
همان اثری که ماهواره بر بخشی از جامعه داشته و آنها را از حقیقت دور کرده بود حالا ایتا بر حزب اللهی ها گذاشته و از عقلانیت دورشان کرده است.
دوستان عزیز ! حریدیها بخشی متعصب و محترم در جامعه ی یهود بودند. به مرور آنها از واقعیات دور شدند و اکنون منفور ترین و اقلیت ترین بخش از جامعه ی اسرائیل شده اند.
انتخاب کنید ، میخواهید به دور از واقعیت تر و اقلیت تر و مثل یهودی های حریدی شود ، یا چون شهدای مدافع حرمتان عزیز دل مردم باشید؟
آقایان و خانم های محترم !
وطن به عقلانیت نیاز دارد ، سعی کنید از فکر خود استفاده کنید......
#آقای_تحلیلگر
@YaraneGhalibaf
کانال رسمی یاران انقلاب
◾️گریبان ترکها را گرفتهاند که چون به پزشکیان رای دادهاید نمک نشناس و خائن به خون شهید رئیسی هستید
باسلام؛
مطلب زیر دلنوشتهی یک برادر انقلابی اهل تبریز درمورد انتخابات اخیر
#ما_اهل_کوفه_ایم
فردا #محرم شروع میشود. در #حسینیه_اعظم_زنجان باشکوه ترین عزاداریهای ایران، شب و روز برپا خواهد شد. قرنهاست در همه آذربایجان مداحهای #آذری_زبان جانسوزترین و زیباترین نوحهها رو میخوانند. آنقدر جانسوز که حتی بدون دانستن معنیاش هم میشود مدتها پای آن اشک ریخت.
ما خوب گریه میکنیم برای امام شهید. #ما_امت_گریه_هستیم. برای امامی که اکنون یار نمیخواد همراهیم. از همه چیزمان خرج میکنیم. اما برای زندگی، علی وار و حسین وار زندگی کردن را نمیپسندیم.
آزاده بودن و تن به ذلت مسالحه با یزیریان ندادن را نمیپسندیم.
ما نشان دادیم کسانی را دوست داریم که از کربلا هم درس مذاکره گرفته اند نه رشادت. ما در معرکه و به وقت انتخاب، همان گونه رفتار میکنیم که قبل از اسلام رفتار میکردند.
ما به #قوم_و_قبیله خودمان رای میدهیم بدون در نظر گرفتن اصلح بودن.
ما امام زنده منتظر را یاری نمیکنیم،
ما برای ظهور انتخاب نمیکنیم،
ما ۹ ماه به خاک و خون کشیده شدن کودکان غزه رو نمیبینیم.
ما تانک و موشک های آماده حمله به لبنان را که سید حسن نصر الله گفت منتظر انتخاب ما هستند نمیبینیم.
ما فقط خودمان رو میبینیم.
برای آب و نانمان، برای وعده آزادی از نوع ضد دین، برای قوم و قبیله مان، ننگ زیر یوغ دشمن رفتن و با خفت و ذلیلانه التماس و مذاکره کردن را ترجیح میدیم.
ما فقط خوب گریه میکنیم. همین.
#امام_زمان_نیا. ما هنوز هم بر رسم جاهلیتیم. حتی سوختن #بهترین_رئیس_جمهور ، #بهترین_وزیر ، #بهترین_امام_جمعه ، #بهترین_استاندار و ... آن هم درست جلوی چشممان، حتی در فاصله چند کیلومتری ما، ما را تغییر نمیدهد. البته ما برایشان خیلی خوب گریه میکنیم، خیلی خوب تشییع میکنیم،
خیلی خوب یادبود میسازیم،
همین کافی است دیگر. مگر نه؟؟
اما به فاصله فقط ۴۰ روز، فقط به اندازه یک #اربعین، همانند قوم موسی فراموشکار میشویم و کسانی را انتخاب میکنیم که در تلویزیون و پشت تریبون به #شهدای_خدمت جسارت میکنند. تلاشهای آنها را نادیده میگیرند، راه آنها را اشتباه و تمام شده میخوانند، زحمات آنها را به باد تمسخر میگیرند...
امام زمان ما حتی به اندازه ۴۰ روز هم حافظه نداریم. شما بعد از ۱۲۰۰ سال میخواهی بیایی روی کدام حرف ما حساب کنی؟؟
نیا آقا. ما هنوز #اهل_کوفه_هستیم. #دروغ_میگوییم که پشت علی هستیم. ما پشت مسلم را هم خالی میکنیم. ما درد دنیا داریم. دین برای ما، دین جدا از سیاست است.
ما همان اهل کوفه ایم که به وعده وعید و سکههای ابنزیاد مسلم را فروختیم. ما با اختلاف بیجا آب به آسیاب دشمن ریختیم.
ما تاریخ و آینده انقلاب خمینی را منحرف کردیم.
ما برای دنیای دیگران پشت مقاومت را خالی کردیم.
البته برای جد شهیدت خوب گریه میکنیم. دو ماه شب و روز. روی ما فقط به اندازه گریه حساب کن. همین.
راستی، چه خوب شد آقای #جلیلی انتخاب نشد. او هم میخواست راه #شهید_جمهور را برود. میخواست شبانه روز از جانش مایه بگذارد برای آسایش و آرامش ما. برای رفاه مردم روستاهای دورافتاده، برای مردم رنجکشیده ترک و کرد و لر و عرب و بلوچ و فارس و ... میخواست مقابل فساد بایستد با اینکه میدانست اهل دنیا راحتش نمیگدارند.
میخواست حق ما را از حلقوم اهل زر و تزویر بگیرد، میخواست عدالت را نشانمان دهد و ... ما هم که نشان دادیم اهل شکر نعمت نیستیم.
کفران میکردیم نعمت حضور و تلاشهای او را. همانگونه که نعمت وجود #رئیسی_عزیز را کفران کردیم و خدا او را از ما گرفت.
چه خوب شد این بار قبل از اینکه رییسی دیگری بیاید، ناسپاسی خود را نشان دادیم. حداقل اکنون جلیلی را داریم.
ما لیاقتمان همین انتخابی است که کردیم. دیدن نتیجهاش هم زیاد طول نمیکشد.
إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ
#نشر_حداکثری
... یاعلی
هدایت شده از کانال رسمی یاران انقلاب
عکس سردار قاآنی در همان شبی که حرفش را زمین گذاشتند
در حیرتم از جماعتی که سلیمانی را عشق میروزند اما کسی را راهی مجلس کردند که زشت ترین حرف را به سلیمانی زد.
عقلانیت وقتی مُرده باشد تو با همین منطق جلوی قاآنی می ایستی و واضحاتش را زمین میکوبی
چرا؟ چون تو اسیر کارخانه ای هستی که برایت قدیس هایی ساخته که اسیرت کنند.
ما باید در برابر این انحراف بایستیم و آگاهی بدهیم.
هزینه اش مهم نیست.
هرکس دلش برای وطن بسوزد و هرکس بخواهد مسلح به سلاح عقلانیت شود با ما همراه خواهد شد...
@YaraneGhalibaf
#توئیت_آقای_تحلیلگر
جلیلی گفته: تازه کارم آغاز شده....
جناب جلیلی؛ در این ۴ سال اداره شهری کوچک را برعهده بگیر تا شبههی کارنامه نداشتنت حل شود
در غیر این صورت یقین بدان بقیه شانسهای جبهه انقلاب نیز نابود خواهد شد.
@YaraneGhalibaf
🔺️خیانت اطرافیان دکتر جلیلی به شهید جمهور !
🔹بزرگترین خیانت حلقه نزدیک به دکتر جلیلی در حق شهید جمهور [که من هنوز هم آنها را جدا از خود دکتر میدانم]، تلاش برای معرفی ایشان بعنوان ادامه دهنده راه رئیسی عزیز بود. شهید بزرگوار خصوصا پس از شهادت، جایگاه ارزنده ای در اذهان عمومی داشتند، اما جماعت یاد شده با چسباندن خود به شهید، این جایگاه ویژه را به رقابت دو دیدگاه متضاد کشاندند که در نهایت با شکست جلیلی به آن نیز ضربه وارد شد.
🔹شهید جمهور به تنهایی بالغ بر ۱۸ میلیون رای داشتند، و اگر حیات پر برکتش ادامه می یافت با صداقتی که از خود نشان داده بود، این رای افزایش هم پیدا میکرد. چه کسی به اینها اجازه داده بود خود را ادامه دهنده راه رئیسی معرفی کنند؟ کدام راه رئیسی را اینها قبول داشتند؟ سیاست خارجه اش را؟ سیاست داخلی اش را؟ نحوه تعامل با برجام را؟ بروید ویدئوی مشاور اعظم آقای جلیلی سید محمود نبویان را ببینید که چگونه دولت رئیسی را ادامه دهنده راه روحانی معرفی میکند؛ بروید توییت های چهره های رسانه ای نزدیک به جلیلی در دوران حیات شهید عزیز را بخوانید؛ حملاتشان به شهید امیرعبداللهیان را به یاد بیاورید؛ اصلا بروید مناظرات ۱۴۰۰ را یکبار دیگر ببینید؛ تفاوت دیدگاهشان درباره برجام را؛ تاکید رئیسی بر داشتن کارنامه را؛ اینها به شما نشان خواهد داد که این جماعت نمیتوانستند ادامه دهنده راه رئیسی باشند.
🔹جلیلی اگر می آمد برنامه های جدیدش را اجرا میکرد و هیچ تضمینی نبود راه رئیسی را کن فیکون نکند. نمیخواهم بگویم زیر و رو کردن برنامه های رئیسی لزوما میتوانست بد باشد؛ اما خب! تضمینی بر درست بودنش هم وجود نداشت؛ همانطوری که معلوم نیست پزشکیان چه بر سر این مسیر می آورد. قطعا ما جلیلی را بر پزشکیان ارجح میدانیم و به او حداقل در سلامت نفس اعتماد ویژه ای داریم؛ و برای همین هم بود که در دوگانه پزشکیان-جلیلی، دومی را برگزیدیم.
🔹اما چه سود که بضاعت جلیلی با تمام کمک هایی که به او شد، با تبلیغ قالیبافی ها برای او، و حتی با برچسب راه رئیسی باز همینقدر بود که دیدیم. جلیلی خودش رای نداشت و این هیچ ربطی به شهید بزرگوار ندارد. حلقه نزدیک به دکتر جلیلی نباید از اعتبار شهید خرج میکرد که متاسفانه این را نیز به لیست بزرگ اشتباهات خود افزود.
#عبدالرحیم_انصاری
@YaraneGhalibaf
❌حاضرند همه چیز را خرج جلیلی کنند
🔹پس از آنکه عدم انصراف آقای جلیلی باعث شد تا شکست جبهه انقلاب قطعی شود، مراحل دیگری از عدم پذیرش مسئولیت شکست در حال بروز است. اعضای اصلی ستاد آقای جلیلی برای مبرا دانستن او از شکست خوردگی، مسئله رای قومیتی را مطرح کردند تا شکافهای خطرناک ملی را فعال کنند. درحالیکه آرای اضافه شده به آقای پزشکیان در دور دوم نسبت به دور اول، بیشتر در شهرهای بزرگ اتفاق افتاده و این یعنی ترسیدن طبقه متوسط شهری از جلیلی که باعث میشود او هیچ زمان پیروز انتخابات نشود و فقط مایهی افزایش مشارکت طبقه متوسط شهری باشد.
🔹این جماعت قبل از این هم حاضر شدند تا از شبکه رسمی مبلغین طلبه برای خود استفاده سیاسی کنند. اسم شهید رئیسی را برای خود خرج کنند و انتخاب خود را به رفراندوم تداوم آن شهید خدمت تبدیل نمایند. از همایش ملی دهیاران سواستفاده سیاسی کنند و امکانات دولتی مانند ۲۵ هزار میلیارد تومان حقوق بازنشستگان را با تمام مشکلات مالی دولت خرج کنند تا شاید جلیلی رای بیاورد. اما با همه این حربهها، او از یک شخصیت دست سومی اصلاحات شکست خورد. برخی از اینان حتی به شورای نگهبان نیز حمله کردند و حرمت ساختارهای اساسی نظام را نگه نداشتند.
🔹مشخص نیست که نقطه توقف این گروه برای خرج کردن هر چیزی در این کشور برای جلیلی کجاست؟ منافع ملی، شهید رئیسی، امکانات و همایشهای دولتی، شورای نگهبان و... بس نیست؟ مورد بعدی چه خواهد بود؟
پ: واقعا ما گرفتار کدامین هیئتیم؟!
@YaraneGhalibaf
بمناسبت روز امربهمعروف و نهیازمنکر؛ مجلس یازدهم و دکتر قالیباف برای حمایت از آمران به معروف چه کرد؟
#قالیباف
@YaraneGhalibaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار اجرایی موازی با دولت ممنوع!
@YaraneGhalibaf
تاریخ از تو بسیار خواهد نوشت.
از تویی که به تنهایی توانستی دو دولت اصلاح طلب را روی کار بیاوری!
خسته نباشی مرد،
خسته نباشی دلاور،
کارنامه یعنی همین،
یعنی به تخت نشاندن روسای جمهور جناح رقیب!
درود بر تو ای مرد همیشه سایه نشین👌
#دولت_سایه_ممنوع
#کار_موازی_با_دولت_ممنوع
@YaraneGhalibaf
❌آیا میدانید برای اولین بار #حزب_کارگزاران_سازندگی بود که در آخرین مصوبه خود دستور تشکیل #دولت_سایه را داد؟!
ارتباط آقای #جلیلی با #حزب_کارگزاران_سازندگی و #دولت_سایهی آنها چیست؟!
اساسا بودجه و مخارج #دولت_سایهی آقای جلیلی را چه کسی یا چه جریانی پرداخت میکند؟!.
آیا بودجههای هنگفت خرج شده در این دولت سایه نشین را از جیب شخصی میپردازند؟!
بنظر میآید ایشان باید، حالا که از انتخابات فارغ شدهاند شفافتر در مورد این مسائل صحبت کنند!
مثلا بگویند که آیا قرائت #امیرحسین_ثابتی از #دولت_سایه را که گفته بود کل حاکمیت را شامل میشود را قبول دارد یا خیر؟!
یا شفاف توضیح دهند که آیا فرمایشات صریح رهبری مبنی بر منع در شکلگیری تشکیلات موازی در کنار دولتها، شامل فرایند فعالیتهای #دولت_سایه ایشان هم میشود یا خیر؟!
#دولت_سایه_ممنوع
#کار_موازی_با_دولت_ممنوع
@YaraneGhalibaf
⛔️وارونهسازی سیاست تقوا
✍مصطفی غفاری(استاد دانشگاه):
🔹برادر فرهیخته و بزرگوارم سجاد صفار هرندی چند روز پیش یادداشتی نوشته درباره «نمایندگی سعید جلیلی از فضیلتها و زیباییهای انقلاب اسلامی در سیاست ملی ایران».
🔹این چند خط را با اطلاع از نیت خیر «آقا سجادمان» اما برای انتقاد به جفایی که در حق انقلاب اسلامی و سیاست ملی و اخلاق دینی در یادداشتش شده مینویسم؛ نه برای خردهگیری از هواداری اخلاقی از یک نامزد.
۱) برادرم، وجود سعید جلیلی را مصداق واضح یگانگی دین و سیاست و او را بدونشک میراثدار تقوای سیاسی آقای رییسی معرفی کرده است؛ آنهم نه مثل رییسجمهور فقید بهطور غریزی، بلکه با نظرورزی. سپس به چند خردهرفتار او اشاره میکند و البته چندبرابر آن داده خرد و کلان دیگر را که ناقض ادعایش است کنار میگذارد! مثلا پایان مناظره پنجم دوره اول انتخابات را که ایشان رو به دوربین خودش را با امیرمومنان قیاس کرد؛ «لولا حضور الحاضر و قیام الحجه بوجود الناصر» خواند؛ یعنی راه ما حق است و جمع پرشور مردم هم با ما. این یعنی حجتی برای کنارهگیری - حاجتی به اجماع! - ندارم. همانجا و همانآن با خودحقپنداری جاده وحدت را به سمت خود یکطرفه کرد. آیا این است لحظه طلایی پنجاهوهفتی؟ یا آن لحطه که نامزدی بدون تعارف از مردم میخواهد فقط با حجت (شرعی و اخلاقی) به او رای بدهند؟
۲) برادرم، سعید جلیلی را محبوب وجدان ایرانی معرفی کرده که هرچند به او رای ندهد، عمیقا دوستش میدارد. من نمیدانم راه ایشان به وجدانشناسی چیست اما وجدان ایشان را گواه میگیرم که هم ترس و هم تنفر هزاران ایرانی را دیده و شنیده است نسبت به سعید جلیلی. همچنانکه میلیونها ایرانی هستند که چنین نسبت وجدانیای را با خودآگاهی از خود نفی میکنند. البته ترس و تنفرشان بیشتر هم میشود وقتی چنین شخصیتی - که چهبسا او را نماد تقوا و فضیلت نمیدانند - در معرض به دست گرفتن سکان سیاست ملی قرار بگیرد. انسان ایرانی نکتهسنج هماناندازه که فضیلتباور است، تفاوت فضیلتمندی و فضیلتتراشی را هم خوب تشخیص میدهد و فریب مرادسازی خلوصگرایانه بهجای معرفی نامزد انتخاباتی را نمیخورد؛ همچنان که ادعای شبهعلمی برنامهداری بدون ارایه کارنامه روی زمین را صادقانه نمیبیند؛ و همچنان که برداشت خیلیها از دولت در سایه، دولت پنهان است و برایش شواهد قابل اعتنا دارند؛ از معاون اجرایی دولت سیزدهم که بدون استعفا رییس ستاد انتخاباتی جلیلی میشود و در آخرین روزهای رقابت هم سخنرانی همایش دهیاریهاست! تا آنهایی که بر قدرتطلبی خود نقاب عدالتطلبی میزنند، بیپروا حریمهای اخلاقی را میدَرند اما با آرامش در کنار جلیلیها عکس یادگاری میگیرند.
۳) اما ناشایستترین خطای شناختی برادرم آنجاست که در مسیر تحسین سعید جلیلی چنان پیش میرود که کار به تقبیح ضمنی سیاست انقلاب اسلامی در باب تنگ کردن دایره زندگی مردم میرسد. دوست ما حاضر شده مسایل جلیلی را همان مسایل انقلاب اسلامی جا بزند یا در واقع قد انقلاب را آنقدر کوتاه کند که به تن سیاستمدار محبوبش جور بیاید؛ درباره زبان انقلاب، درباره ایده آزادی در انقلاب و... متاسفانه او اینجا با سکولارها همنوا و همافزا میشود که انقلاب اسلامی در این زمینهها نازاست، اگرنه مشکل نه تنها از جلیلی نیست بلکه او ظهور تام خودِ ناب انقلاب اسلامی است؛ در حالی که همین تحمیل سقف جلیلی بر پایهها و پویاییهای انقلاب است که اجازه نمیدهد سازه انقلاب از این سطح نازل، اوج بگیرد و رویش داشته باشد
۴) و اما برادر جان، این تقلیلگرایی و مطلقانگاری توأمان آیا کمکی به طرح نو انقلاب اسلامی و حلوفصل کاستیهای ایده و گفتار سیاسی آن خواهد کرد یا گره کار را کورتر میکند؟ نگاهی به مستغرقان محبوبتان بیندازید تا ذوقزدگیشان را از تمجید بیجایتان ببینید؛ آثار اخلاقی آن نیز در افق نزدیک پیداست. جایی که سعید جلیلیها نظرا و عملا نمیتوانند به نمود اخلاقی انقلاب اسلامی تبدیل شوند؛ بلکه خود نشانه بنبست میشوند.
🔹صاحب این قلم مدعی نیست آقای جلیلی بهکلی از سفره معنوی انقلاب اسلامی بیبهره است اما نمیتواند چشم بر مطلقانگاری، تحجرگرایی و دهها رفتار زشت و ناشایست او و نزدیکانش ببندد؛ همچنان که میبینیم قبل از انتخابات رفیق و رقیب را بدون هیچ خط قرمز اخلاقی تخریب میکنند، وحدت را با خودمحوری کنار میگذارند، بزرگان دین و انقلاب را تحقیر میکنند و بعد از انتخابات زبان به سرزنش مردم باز میکنند، قومیتها را متهم میسازند و حتا به شورای نگهبان میتازند.
🔹نه؛ این فرد و هوادارانش هرچه باشند، نه نماد که حتی نماینده خوبی برای فضیلتمندی و پرهیزکاری در منطق دینمدارانه انقلاب اسلامی و سیاست ایرانی نیستند.
@YaraneGhalibaf
🔻استدلال قوی آقای رسایی برای ضرورت کنارهگیری آقای دکتر جلیلی!
✍محمدسعید احدیان:
🔹از این تیتر تعجب نکنید. آقای رسایی برای اثبات ضرورت کناره گیری آقای دکتر قالیباف صحبت های آقای جعفری ایمن آبادی را شاهد آورده است که چون اطرافیان آقای پزشکیان معتقدند قالیباف برای پیروزی بهتر بود، پس تصمیم درست کنارهگیری آقای قالیباف بود.
🔹از این میگذریم که آقای قالیباف آماده کناره گیری بود اما دلسوزان نظام که واسطه اجماع بودند، موافق کناره گیری آقای قالیباف نبودند، اما آنچه جالب است این که مطابق استدلال آقای رسایی حتما آقای جلیلی باید کناره گیری می کردند چرا که اگر آقای ایمن آبادی که یک مخالف قدیمی شخصی قالیباف محسوب می شود و اتفاقا جزو ستاد آقای پزشکیان محسوب نمی شود، اما افراد اصلی و بسیار مهمتر ستاد آقای پزشکیان و جریان رقیب مواضعشان حاکی از ضرورت کنارهگیری آقای جلیلی است. فقط چندی از موارد مهم را بخوانید:
❗️عباس عبدی نوشت: کنارهگیری جلیلی به نفع قالیباف احتمال پیروزی پزشکیان را کم میکرد.
❗️حسین درخشان نوشت: اگر قالیباف بالا اومده بود می باختیم چون #دو_قطبی ضعیفتری ساخته می شد و قشر متوسط هم از قالیباف نمیترسید.
❗️علی احمدنیا نوشت: از آقای جلیلی برای انصراف ندادن و یکی از عوامل پیروزی کمال تشکر را دارم.
🔹در پایان از آقای رسایی تشکر میکنم که استدلال قوی برای ضرورت کناره گیری آقای جلیلی ارائه کرد.
#قالیباف
@YaraneGhalibaf
❇️چرا قالیباف «امکان ما» در این لحظه بود؟
🔻نواصولگرا نوشت:
🔹تلاش ما برای رایآوری قالیباف در انتخابات ۸ تیر نه از روی هواداری هیجانزده که براساس یک تحلیل از شرایط کشور، منطقه و جهان بود. کشور با تورم بالای چهل درصد برای پنج سال متوالی، سرمایه اجتماعی به شدت آسیب دیده، مهاجران چندمیلیونی در زیرپوست شهر، مسائل اجتماعی به بحران تبدیل شده، شرایط جنگی منطقه، تحولات مهم فیمابین چین و آمریکا، پایان احتمالی جنگ اوکراین و روسیه و انتخابات پیشرو در آمریکا، وضعیتی عجیب و پیچیده داشت و دارد.
🔸وضعیتی که نیاز به شخصیتی تجربه شده در امور اجرایی و اقتصادی برای کاهش تورم و کارآمدسازی نظام حکمرانی داشت. وضعیتی که نیاز به فردی امین از طرف نظام و ساختارهای حاکمیتی و همچنین بدون جبههگیری از طرف جامعه به ویژه طبقه متوسط شهری داشت تا بتواند تنشهای داخلی را کنترل کند. وضعیتی که لازمهی حل آن، پیگیری معقول رفع تحریم همراه با رفع مسائل داخلی بود. ما به کسی نیاز داشتیم که هم برای مذاکره با آمریکا و بلوک غرب برنامه داشته باشد و هم بتواند از گسل بین قدرتهای شرقی و غربی به نفع کشور، منافع استخراج کند. کسی که هم راهبردی ببیند، هم تنشها را کنترل کند، هم بسازد، هم روی زمین ایده اجرایی بدهد، هم ساختار را با خود همراه سازد و هم فهم ژئوپولتیک داشته باشد. و همهی اینها را در بستر گفتمان انقلاب اسلامی و ذیل ولایت مطلقه فقیه به کار ببندد.
🔹ما بیشترین تطبیق برای این نیازها را در شخص قالیباف دیدیدم. قالیباف حتما ایراداتی داشته و دارد اما او تنها کسی بود که با اعتقاد به مبانی انقلاب و ولایتمداری متعهدانه، میتوانست این مشکلات را به سمت حل شدن، سوق دهد. او نزدیکترین ویژگیها را به شهید رئیسی داشت و میتوانست رویکرد صحیح او را ادامه دهد، گرچه از اسم آن شهید سواستفاده نکرد و خود را تبدیل به نماد تداوم دولت شهید خدمت ننمود. او در این لحظه امکان ما برای عبور از تورم و فشار خارجی و تنش داخلی و عدم استفاده از ظرفیتها و... بود. اما برخی لجاجتها ما را از این «امکان» محروم کرد.
#قالیباف
#ضرورت_کشور
@YaraneGhalibaf
تخریب آقای مخبر از سوی اکانت های یک کاندیدای خاص شروع شد
♨️آقای مخبر اکنون به ایستگاه تو رسیدند، آماده باش
هر ۴ سال یک بار مجموعه ای، یک کاندیدای انقلابی که ممکن است رقیب درون گفتمانی نامزد مورد نظر خود باشد را نابود میکنند.
قالیباف را که به طور کامل ساقط کردند.
رئیسی را وحشتناک زدند.
شک کردند که شاید بعدی، امیرعبداللهیان باشد، او را هم زدند.
این دو که شهید شدند سیاست این تیم عوض شد.
حالا حمله به مخبر شروع شده...
توئیتِ قالب مشکی را ببینید؛
گفته: بیت رهبر فشار آورده مخبر در تیم پزشکیان باشد، اما پزشکیان تو تسلیم نشو.....
مخبر را درحالی میزنند که به گواه دوست و دشمن مخبر اکنون محترم ترین چهره ی انقلاب است.
اکانت ها را اسکرین گرفتم. اینها نمونه هایی ست که دارند تک تک چهره های انقلابی که ممکن است در آینده کاندیدا بشوند را بزنند و بی اعتبار کنند تا کسی رقیبِ درون گفتمانی نامزد خودشان نباشد.
در طرف دیگر همزمان درحال قدیس سازی از نامزد خود هستند.
بزرگان انقلاب حواسشان باشد، این بازی به سمتی میرود که تک تک شما بی اعتبار و بیحیثیت شوید....
#مخبر
@YaraneGhalibaf
14.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افشای توطئهی کودتای پایگاه همدان❗️
✨رهبر معظم انقلاب:
مسئلهی افشای توطئهی کودتای پایگاه همدان -پایگاه شهید نوژه- بود؛ آن[جا] هم، افشای توطئه به وسیلهی یک افسر نیروی هوایی شد؛ یک افسر جوان خلبان نیروی هوایی -که من بعدها در دوران جنگ آن افسر را دیدم که جانباز هم شده بود- سحر، تقریباً نصفشب، آمد پیش من در منزل ما و گفت که یک چنین قضیّهای است و بنا است [کودتا کنند]؛ ما هم باور نمیکردیم؛ این جوان نصفشب خودش را -حالا داستانش مفصّل است- به اینجا و آنجا، به در و دیوار زده بود که شاید بتواند دستش برسد به امام، به امام خبر بدهد؛ نشده بود، به او گفته بودند برو پیش فلانی؛ آمد پیش من و گفت که قضیّه این است.
خسته، افتاده، کوفته، ترسیده، آمد، من هم عناصر اطّلاعاتی را احضار کردم، به آنها گفتم این جور دارد میگوید؛ رفتند همان روز [پیگیری کردند]. یعنی فردای آن روز قرار بود کودتا در تهران عملیّاتی بشود، یک جوان نیروی هوایی خنثی کرد همهی اینها را.
اینها چیزهایی است که جزو تاریخ ما است؛ متأسّفانه تاریخ انقلاب و تاریخ حوادث و نقشآفرینیهای عجیبی که در این انقلاب شده، برای خیلیها ناگفته و ناشنفته است. ۱۳۹۷/۱۱/۱۹
🗓 ۱۹ تیر، سالگرد خنثیسازی کودتا در پایگاه هوایی شهید نوژه
@YaraneGhalibaf