برخی میگویند: چرا استاد پناهیان بحث تحجر را شروع کرده؟!
سالها قبل آیتالله حائری تصمیم گرفت کتابی بنویسد.
ایشان بعضا مطالب را متفاوت میفهمید و متفاوت مطرح میکرد و تفاوت نگاهش طوری بود که وقتی بیانش را میشنیدی ساعت ها ذهنت درگیر میشد.
شاید چیز جدیدی نشنیده بودی اما همان قبلیها را طوری متفاوت میگفت که انگار معنای "روشن شدن مغز" را درک میکردی!
ایشان سالها قبل برای خطری ترسید پس کتاب "تحجرگرایی" را نوشت.
بخوانید این کتاب را که هدیهای است از آن مرد بزرگ برای ما
رحمت و رضوان خدا بر او
#تحجرگرایی
@yaraneEnqelab
کانال رسمی یاران انقلاب
📣 وزارت اطلاعات: از ابتدای خرداد، ۷۹ عملیات علیه تروریستها انجام دادیم 🔹این تروریستها میخواستن
🔴 تکمیلی/وزارت اطلاعات در بیانیه اعلام کرد: واحد ضدتروریسم این وزارتخانه از اول خرداد تا ۱۵ تیر ۷۹ ضربه به تروریست ها در رویارویی مستقیم با آن ها داشته است
♦️این تروریست ها می خواستند در استان های تهران، البرز، قزوین، خراسان رضوی، فارس، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر پس از حادثه پرواز اردیبهشت رئیس جمهور شهید و همراهانش و همزمان با برگزاری دو دور انتخابات ریاست جمهوری اقدامات تروریستی انجام دهند. در رویارویی ها دهها نفر از عناصر تروریست و پشتیبانان آنها دستگیر، ۵۶۰ قبضه انواع سلاح جنگی، حدود ۴۲ هزار فشنگ جنگی و ۹ بمب آماده کشف و خنثی شده است. در این مجموعه عملیات ها، تعدادی از عناصر تروریست پیش از ورود به کشور و در نوار مرزهای شرقی در کمین گرفتار و به هلاکت رسیدند و برخی بازداشت شدند.
♦️وزارت اطلاعات اعلام کرد در این میان، گروهک های تجزیه طلب مستقر در اقلیم کردستان عراق هم با نیت سوء استفاده از شرایط موجود میخواستند با ارسال یک محموله نظامی نیمه سنگین از طریق مرزهای شمال غرب کشور مرتکب اقداماتی تروریستی شوند ، اما در کمین گرفتار و پس از درگیری مسلحانه و تبادل آتش، کل محموله به صورت سالم در اختیار نیروهای وزارت اطلاعات قرار گرفت.
♦️وزارت اطلاعات همچنین اعلام کرد: ۶ هسته عملیاتی متصل به منافقین هم مورد ضربه قرار گرفت و تمامی عناصر فعال در آن هسته ها بازداشت شدند. علاوه بر آن دو خانه ی تیمی و کارگاه های تولید پرتابگرهای دست ساز نیز کشف و ضبط گردید. طبق آنچه وزارت اطلاعات در بیانیه خود آورده از مهمترین دستاوردهای اخیر این وزارتخانه، دست یابی و انتقال یکی از عناصر اصلی طراح و هادی عملیات تروریستی کرمان به نام «عبدالله کویته» به داخل کشور بود.
♦️اطلاعات دریافتی از این تروریست در کشف بسیاری از توطئه های تکفیری ها، شناسایی دیگر عناصر اصلی و اماکن اختفای آن ها در منطقه، نقش بسزایی ایفا کرده و همچنان مورد بهره برداری است.
♦️وزارت اطلاعات در پایان بیانه خود از مردم خواست در آستانه عاشورای حسینی با حفظ هوشیاری کامل هرگونه تحرکات مشکوک به ویژه در مجالس و مناسبت های تاسوعا و عاشورا را به ستاد خبری وزارت اطلاعات به شماره ۱۱۳ گزارش فرمایند.
@yaraneEnqelab
آمریکا جبهه تحریمی جدیدی علیه ایران باز کرد
🔹طرح ادعاهایی درباره تحقق و توسعه سلاح شیمیایی در ایران!
🔹ایالات متحده همزمان که خود را بی علاقه به نتیجه انتخابات ایران و از سرگیری گفت وگوهای مربوط به احیاء برجام با ایران نشان می دهد، پرونده جدید تحریمی هم علیه تهران گشوده است.
🔹روز جمعه به وقت محلی، وزارت امور خارجه آمریکا، شرکت تحقیقاتی حکیمان شرق را بهدلیل ادعایی مشارکت در تحقیق و توسعه تسلیحات شیمیایی تحریم کرد.
🔹ایالات متحده از چندی پیش فضاسازی برای وضع تحریم جدید بر ایران به دلیل آنچه نقض از تعهدات داده شده در کنوانسیون منع تسلیحات شیمیایی می خواند را آغاز کرده بود.
🔹به عنوان نمونه، وبسایت خبری بریتانیایی تورتس مدیا نیز روز سهشنبه هشتم خرداد، در گزارشی اختصاصی ادعا کرد که گزارشهای افشا شده از مطالعات و تحقیقات انجام شده در دانشگاههای ایران و اظهارات مقامهای دولتی آمریکا و اسرائیل نشان می دهد که در حالی که جهان بر برنامه هستهای ایران تمرکز کرده، این کشور در حال توسعه سلاحهای شیمیایی است./ جماران
@yaraneEnqelab
🏴حضور محمدباقر قالیباف در حسینیه امام خمینی(ره) و محضر رهبر معظم انقلاب
عزاداری شب هشتم محرم ۱۴۴۶
@yaraneEnqelab
#حتما_بخوانید
⭕️متن سجادهرندی درباره سعید جلیلی و پاسخ مصطفی غفاری (پست بعد)
🔹من «جلیلیچی» نیستم. سال ۹۲ به او رای ندادم. دور اول انتخابات همین امسال هم به او رای ندادم. به ضعفها و محدودیتهای او در مقام یک سیاستمرد واقفم. اما حالا که پس از سه هفته ممنوعیت سخن گفتن درباره نامزدهای انتخاباتی امکان نوشتن یافته ام دوست دارم از او بنویسم.
🔹از سعید جلیلی که به نحو کمنظیری نماینده بخش بزرگی از فضیلتها و زیباییهای انقلاب اسلامی ۵۷ در سیاست ملی ماست. اگر آرمان ۵۷ پیوند یافتن و بلکه یگانه شدن دین و سیاست در متن حیات مدنی بود، این یگانگی نخست باید در وجود سیاستمرد محقق شود. جلیلی به وضوح مصداق این معناست.
🔹پیشتر نوشتم که مهمترین میراث شهید رییسی سیاست تقواست و اینک باید افزود که میراثدار او از این جهت بیشک سعید جلیلی است. با این ملاحظه که آنچه برای سید شهید با شمّ و غریزه محقق بود، برای جلیلی با نحوی تفصیل و نظرورزی همراه شده است. نحوی درک سازوار مبتنی بر دیانت از سیاست و مقاومت و عدالت که در جزئیات مشی عملی و زیست شخصی نیز متبلور است. و این فقط مربوط به امور کلان سیاست نیست؛
🔹شاید به چشم کسانی خرد و کم اهمیت به نظر برسد، برای من اما اینکه سیاستمداری داریم که در اوج مشاجره پینگیپنگی مناظره دونفره، وقتی رقیب قرآن میخواند، ملتزم به امر «فاستمعوا له و انصتوا» لب از سخن میبندد، قیمتی است.
🔹اینکه مجاهد جانبازی داریم که زخم و جراحت خود را محمل تبلیغ سیاسی قرار نمیدهد (شاید هنوز هم بسیاری از مردم جانباز بودن او را ندانند) ارزشمند است. اینکه نامزد انتخاباتی داریم که در نحوه عمل خود، در گفتن و نگفتن، در رفتن و ماندن، بیش از هر چیزی حجت شرعی را در نظر میآورد همان لحظه طلایی سیاست پنجاه و هفتی است.جلیلی امروز خیلی بیش از گذشته در منظر و مرئی وجدان ایرانی ما حاضر است.
🔹میدانم که بابت جمله بعدی ملامت و تمسخر خواهم شد اما چه باک؟ این وجدان ایرانی هر چند به او رأی ندهد اما عمیقا دوستش دارد. همچون شمایلی از فضیلتهای بنیادینی که مدینه ما را برافراشته است: تقوا، شجاعت، سلامت، سادهزیستی و مردمداری. ممکن است بسیاری بترسند و ترجیح دهند که در این شرایط سخت و خطرناک چون اویی سکان کشور را به دست نگیرد. اما این ترس به خلاف تصور همراه با نفرت نیست. تلاش دو هفته اخیر برای نفرت ساختن حول جلیلی موفق نبود (به خلاف مورد احمدی نژاد در سال هشتاد و هشت).
🔹فضیلت و تقوا چیزی نیست که از نظر انسان ایرانی نکتهسنج مخفی بماند و او کسی را که به این زیور آراسته است، نمیتواند دشمن بدارد.همچنین این ترس چندان مربوط به ویژگیهای شخصی جلیلی نیست در واقع این ترس، ترس از تنگ شدن زندگی و مجال و امکانهای آن (خواه در پرتو سیاست حجاب و محدودیت اینترنت یا نزاع با قدرت های جهانی) به حفره های بزرگی در کلیت سیاست انقلابی باز میگردد.
🔹بار دیگر مسائل جلیلی را به یاد آوریم اینکه جلیلی زبان تخاطب با بخش مهمی از مردم را ندارد؛ اینکه ایدههای در نسبت با تکثر واقعاً موجود در ایران امروز ندارد؛ اینکه ایده آزادی در منظومه او جای روشنی ندارد و اینکه ایده امکان پیشرفت بدون همراهی با هژمونی غرب هنوز اعتماد و امید چندانی بر نمی انگیزد؛ جملگی به کاستیهای اساسی نیروی انقلاب و گفتار و طرح سیاسی آن بازمیگردد.
🔹اگر این خللها زیر عبای پوشاننده شهید رییسی و سیادت و صفا و معنویت او از نظر مخفی شده بود که البته چندان هم نشده بود به معنای حل و فصل آنها نبود و مسیر آینده مسیر در انداختن طرحی نو و حل و فصل واقعی این کاستی هاست. با مشاجره ملال آور تعیین مقصر و سرزنش متقابل در میان نیروهای انقلابی گامی به پیش برداشته نمی شود.
🔹شمایل محبوب و دوست داشتنی جلیلی اینک به مثابه یک سرمایه سیاسی متعلق به نیروهای انقلاب است. من تصور میکنم روند وقایع ماهها و سالهای پیش رو ارزش اجتماعی این سرمایه را بالاتر نیز خواهد برد. اما گشایش آینده ما در هزینه کردن مسرفانه این سرمایه نیست در تلاش جدی و سخت کوشانه و بیرحمانه برای حل مسائلی است که موجد ترس فوق الذکر میشود. کاش سعید جلیلی خود به محور این تلاش تبدیل شود.
✍سجاد صفارهرندی (عضو هیئت مدیره پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی)
@yaraneEnqelab
کانال رسمی یاران انقلاب
#حتما_بخوانید ⭕️متن سجادهرندی درباره سعید جلیلی و پاسخ مصطفی غفاری (پست بعد) 🔹من «جلیلیچی» نیستم.
🔴 وارونهسازی سیاست تقوا
🔻مصطفی غفاری، استاد دانشگاه در پاسخ به صفار هرندی نوشت:
🔹برادر فرهیخته و بزرگوارم سجاد صفار هرندی چند روز پیش یادداشتی نوشته درباره «نمایندگی سعید جلیلی از فضیلتها و زیباییهای انقلاب اسلامی در سیاست ملی ایران».
🔹این چند خط را با اطلاع از نیت خیر «آقا سجادمان» اما برای انتقاد به جفایی که در حق انقلاب اسلامی و سیاست ملی و اخلاق دینی در یادداشتش شده مینویسم؛ نه برای خردهگیری از هواداری اخلاقی از یک نامزد.
۱) برادرم، وجود سعید جلیلی را مصداق واضح یگانگی دین و سیاست و او را بدونشک میراثدار تقوای سیاسی آقای رییسی معرفی کرده است؛ آنهم نه مثل رییسجمهور فقید بهطور غریزی، بلکه با نظرورزی. سپس به چند خردهرفتار او اشاره میکند و البته چندبرابر آن داده خرد و کلان دیگر را که ناقض ادعایش است کنار میگذارد! مثلا پایان مناظره پنجم دوره اول انتخابات را که ایشان رو به دوربین خودش را با امیرمومنان قیاس کرد؛ «لولا حضور الحاضر و قیام الحجه بوجود الناصر» خواند؛ یعنی راه ما حق است و جمع پرشور مردم هم با ما. این یعنی حجتی برای کنارهگیری - حاجتی به اجماع! - ندارم. همانجا و همانآن با خود حقپنداری جاده وحدت را به سمت خود یکطرفه کرد. آیا این است لحظه طلایی پنجاهوهفتی؟ یا آن لحطه که نامزدی بدون تعارف از مردم میخواهد فقط با حجت (شرعی و اخلاقی) به او رای بدهند؟
۲) برادرم، سعید جلیلی را محبوب وجدان ایرانی معرفی کرده که هرچند به او رای ندهد، عمیقا دوستش میدارد. من نمیدانم راه ایشان به وجدانشناسی چیست اما وجدان ایشان را گواه میگیرم که هم ترس و هم تنفر هزاران ایرانی را دیده و شنیده است نسبت به سعید جلیلی. همچنانکه میلیونها ایرانی هستند که چنین نسبت وجدانیای را با خودآگاهی از خود نفی میکنند. البته ترس و تنفرشان بیشتر هم میشود وقتی چنین شخصیتی - که چهبسا او را نماد تقوا و فضیلت نمیدانند - در معرض به دست گرفتن سکان سیاست ملی قرار بگیرد. انسان ایرانی نکتهسنج هماناندازه که فضیلتباور است، تفاوت فضیلتمندی و فضیلتتراشی را هم خوب تشخیص میدهد و فریب مرادسازی خلوصگرایانه بهجای معرفی نامزد انتخاباتی را نمیخورد؛ همچنان که ادعای شبهعلمی برنامهداری بدون ارایه کارنامه روی زمین را صادقانه نمیبیند؛ و همچنان که برداشت خیلیها از دولت در سایه، دولت پنهان است و برایش شواهد قابل اعتنا دارند؛ از معاون اجرایی دولت سیزدهم که بدون استعفا رییس ستاد انتخاباتی جلیلی میشود و در آخرین روزهای رقابت هم سخنرانی همایش دهیاریهاست! تا آنهایی که بر قدرتطلبی خود نقاب عدالتطلبی میزنند، بیپروا حریمهای اخلاقی را میدَرند اما با آرامش در کنار جلیلیها عکس یادگاری میگیرند.
۳) اما ناشایستترین خطای شناختی برادرم آنجاست که در مسیر تحسین سعید جلیلی چنان پیش میرود که کار به تقبیح ضمنی سیاست انقلاب اسلامی در باب تنگ کردن دایره زندگی مردم میرسد. دوست ما حاضر شده مسایل جلیلی را همان مسایل انقلاب اسلامی جا بزند یا در واقع قد انقلاب را آنقدر کوتاه کند که به تن سیاستمدار محبوبش جور بیاید؛ درباره زبان انقلاب، درباره ایده آزادی در انقلاب و... متاسفانه او اینجا با سکولارها همنوا و همافزا میشود که انقلاب اسلامی در این زمینهها نازاست، اگرنه مشکل نه تنها از جلیلی نیست بلکه او ظهور تام خودِ ناب انقلاب اسلامی است؛ در حالی که همین تحمیل سقف جلیلی بر پایهها و پویاییهای انقلاب است که اجازه نمیدهد سازه انقلاب از این سطح نازل، اوج بگیرد و رویش داشته باشد
۴) و اما برادر جان، این تقلیلگرایی و مطلقانگاری توأمان آیا کمکی به طرح نو انقلاب اسلامی و حلوفصل کاستیهای ایده و گفتار سیاسی آن خواهد کرد یا گره کار را کورتر میکند؟ نگاهی به مستغرقان محبوبتان بیندازید تا ذوقزدگیشان را از تمجید بیجایتان ببینید؛ آثار اخلاقی آن نیز در افق نزدیک پیداست. جایی که سعید جلیلیها نظرا و عملا نمیتوانند به نمود اخلاقی انقلاب اسلامی تبدیل شوند؛ بلکه خود نشانه بنبست میشوند.
🔹صاحب این قلم مدعی نیست آقای جلیلی بهکلی از سفره معنوی انقلاب اسلامی بیبهره است اما نمیتواند چشم بر مطلقانگاری، تحجرگرایی و دهها رفتار زشت و ناشایست او و نزدیکانش ببندد؛ همچان که میبینیم قبل از انتخابات رفیق و رقیب را بدون هیچ خط قرمز اخلاقی تخریب میکنند، وحدت را با خودمحوری کنار میگذارند، بزرگان دین و انقلاب را تحقیر میکنند و بعد از انتخابات زبان به سرزنش مردم باز میکنند، قومیتها را متهم میسازند و حتا به شورای نگهبان میتازند.
🔹نه؛ این فرد و هوادارانش هرچه باشند، نه نماد که حتی نماینده خوبی برای فضیلتمندی و پرهیزکاری در منطق دینمدارانه انقلاب اسلامی و سیاست ایرانی نیستند.
@yaraneEnqelab
38.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 «تکیهی کوچک»
🎵قطعه جدید محسن چاووشی به مناسبت ماه محرم و عزای سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام
#محرم_۱۴۰۳
@yaraneEnqelab
ترور نافرجام ترامپ❗️
سوژه مظلوم نمایی و شوی تبلیغاتی جدید ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا درست شد.
@yaraneEnqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان: وقتی با من جوری برخورد می کنند که انگار کسی شدهام از خودم می ترسم
🔹به پیر و پیغمبر من مث شما هستم؛ همون آدمم؛ هیچ اتفاقی نیفتاده! اگر راه درست را رفتم و به این حرفها پایبند بودم قبولم کنید؛ اگر نه، انذارم کنید!
🔹اگر بیخودی از من تعریف کنید تصور میکنم کسی شده ام؛ این شما هستید که من را تبدیل به یک آدم غیرمتعارف می کنید!
🔸صداقت و خاکی بودن این مرد واقعا قابل تقدیر است.
@yaraneEnqelab
#مهم
#حتما_بخوانید
🔺آیا مصاف و موسس آن، به آخر خط رسیده است؟!
از توهین به سران نظام تا تمسخر کلام امیرالمؤمنین/ کاربران فضای مجازی به مصاف لجنپراکنی رفتند/ آیا برهمزنندگان امنیت روانی مردم به ایستگاه آخر رسیدهاند؟!
به نظر میرسد هواداران این گروه مانند موسس آن تاب و تحمل انتقاد ندارند و به محض نقد موسسه مصاف در شبکههای اجتماعی، فحاشی و واکنشهای تندی از خود نشان میدهند.
📌این گزارش سایت مشرق نیوز را حتما بخوانید:
mshrgh.ir/1623303
@yaraneEnqelab
کانال رسمی یاران انقلاب
ترور نافرجام ترامپ❗️ سوژه مظلوم نمایی و شوی تبلیغاتی جدید ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
ترور نافرجام دونالد ترامپ حین سخنرانی
🔻سیانان نوشته:
🔹ماموران سرویس مخفی آمریکا، دونالد ترامپ را پس از اینکه در تجمعی در پنسیلوانیا روی زمین افتاد، بهسرعت از صحنه خارج کردند.
🔹قبل از سقوط ترامپ چند صدای شلیک شنیده شد. سپس ماموران به او کمک کردند بایستد و صورتش خونی بود.
🔹او به طرف جمعیت مشتش را بالا گرفته بود و فریاد میزد لعنتی بجنگ و.... . سپس ماموران او را به یک وسیلۀ نقلیه منتقل و از محل خارج کردند.
@yaraneEnqelab