🕌یߊܝߊܔ ܩܝ̇ߺࡅ߳ظܝ🦋
#قسمت_سوم چرا؟جنگ چرا؟متحدشکل🧤 ((نقاش روی تابلو رسیدن به نفراول آلمان)) #آدولف_هیتلر✍ ادامه مطلب↓↑
#قسمت_چهارم ☢
((یهودهای که تبدیل به روغن اسلحه #ژ3نازی ها در #جنگ تبدیل شد))=⚱🔫
#معرفی_اجداد_نقاش_ماهر🖍🖼
ادامه مطلب↓↑
🕌یߊܝߊܔ ܩܝ̇ߺࡅ߳ظܝ🦋
#قسمت_چهارم ☢ ((یهودهای که تبدیل به روغن اسلحه #ژ3نازی ها در #جنگ تبدیل شد))=⚱🔫 #معرفی_اجداد_نقاش_ما
#آلمان_تحت_رهبری_هیتلر و ایدئولوژی نژادی او، مسبب مرگ ۶ میلیون #یهودی و میلیونها قربانی دیگر شد؛ قربانیانی که گفته میشود توسط هیتلر و طرفدارانش «مادون انسان» تلقی میشدند یا از نظر اجتماعی «نامطلوب» بودند. هیتلر و رژیم نازی همچنین مسئول مرگ حدود ۱۹٫۳ میلیون غیرنظامی و اسیر جنگی نیز بودند. بدین جهت اعمال هیتلر و ایدئولوژی نازیسم تقریباً در سراسر دنیا مسائلی شدیداً پلید به حساب میآید.
#اجداد
#پدرآدولف، آلویس هیتلر نام داشت. او فرزند نامشروع ماریا شیکل گروبر بود و به همین سبب، در شناسنامه تعمیدش، نام پدرش را درج نکردند. نتیجتاً، آلویس در ابتدا نام خانوادگی مادرش، شیکل گروبر، را بر روی خود گذاشت. در سال ۱۸۴۲، یوهان گئورگ هیدلر با ماریا آنا، مادر آلویس ازدواج کرد. سرپرستی آلویس به برادر یوهان گئورگ، یعنی یوهان نپوموک هیدلر داده شد. در سال ۱۸۷۶، آلویس مجدداً غسل تعمید داده شد و توسط یک کشیش حلالزاده اعلام شد. در شناسنامه تعمیدش، نام یوهان گئورگ هیدلر (به شکل گئورگ هیتلر) به عنوان نام پدر ثبت شد. پس از آن، آلویس نام خانوادگی «هیتلر» را برای خود برگزید. هیتلر در لغت احتمالاً به معنای «کسی که در کلبه زندگی میکند» است.
هانس فرانک، از #افسران_نازی، مدعی شدهاست که مادر آلویس توسط یک خانواده یهودی در گراتس به عنوان خدمتکار استخدام شده بود و پسر ۱۹ ساله خانواده، لئوپولد فرانکبرگر پدر واقعی آلویس است. با این حال هیچکسی به نام فرانکبرگر در این زمان در گراتس ثبت نشدهاست و هیچ مدرکی برای موجودیت شخصی به نام لئوپولد فرانکبرگر وجود ندارد؛ نتیجتاً، تاریخدانان یهودی بودن پدر آلویس را رد میکنند.
@Yaranmontzar
💠 امام صادق (علیه السلام):
🔹 «إذا أحبَبتَ رَجُلاً فَأَخبِرهُ بِذلِكَ ؛ فَإِنَّهُ أثبَتُ لِلمَوَدَّةِ بَينَكُما»
🔶هرگاه كسى را دوست داشتى ، از آن [محبّت] باخبرش ساز ، كه اين كار ، دوستى ميان شما را پايدارتر مى كند
📚 الكافي، ۲ / ۶۴۴ / ۲، المحاسن، ۱ / ۴۱۵ / ۹۵۲
@Yaranmontzar
هدایت شده از 💯 جنایات غرب
🇬🇧⛔️ استعمار پیر، قاتل سه میلیون بنگالی در 1943
🔻مایک دیویس، در کتاب خود بنام “هولوکاست ویکتوریای متأخر” ، داستان قحطیهائی را نقل میکند که در اثر سیاست دولت بریتانیا، چیزی مابین ۱۲ تا ۲۹ میلیون هندی کشته شدند.
🔻اولین سلسله قحطی ها در ۱۷۷۰ اتفاق افتاد و به دنبال آن موارد دیگری در ۱۷۸۳، ۱۸۶۶، ۱۸۹۲، ۱۸۹۷ و در خلال سال های ۱۹۴۳ و ۱۹۴۴ رخ داد.
🔻 جان فیسک در کتاب “دنیای نادیدنی” می نویسد: قحطی ۱۷۷۰ بنگال بسیار مرگبارتر از فاجعه طاعون سیاه در اروپای قرن ۱۴ میلادی بود.
🔻کتاب “جنگ محرمانه #چرچیل” اثر مدوسری موکرجی می نویسد:
فقط در سال ۱۹۴۳ میلادی نزدیک به ۳ میلیون نفر تحت فرمانروایی بریتانیا درقحطی بنگال جان سپردند که این عمق فاجعه، در تاریخ کم نظیر است.
⛔️ وینستون چرچیل نسبت به قحطی وحشیانه ای که جمعیت بنگال را در خود می بلعید بی احساس و بی تفاوت بود.
⛔️ چرچیل مرتباً مسیر منابع دارویی و غذایی فرستاده شده برای قربانیان در حال مرگ را به سمت سربازان اروپایی که کاملاً در رفاه بودند، تغییر می داد.
📚 جنگ محرمانه چرچیل نوشته مدوسری موکرچی
📚 دنیای نادیدنی نوشته جان فیسک
💠گاردین مینویسد: اسناد علمی ثابت میکند قحطی بنگال در سال 1943 در تاریخ مدرن هند تنها قحطی بود که در نتیجه خشکسالی جدی رخ نداد و بریتانیا در دوره چرچیل عامل مهمی در ایجاد فاجعه بوده است.
🌐https://www.theguardian.com/world/2019/mar/29/winston-churchill-policies-contributed-to-1943-bengal-famine-study
🔴 چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر در
✅ کانال جنایات غرب
💯 https://eitaa.com/joinchat/1781727232C57b3ed8c49
🕌یߊܝߊܔ ܩܝ̇ߺࡅ߳ظܝ🦋
#قسمت_چهارم
((شناخت رزم آرا چه کسی بود آیت الله کاشانی و دکتر مصدق چه کردند))
#ملی_شدن_نفت💰
#پول_توی_جیب_دولت💸
#فقیرکردن_مردم🛒🛢
ادامه مطلب↓↑
🕌یߊܝߊܔ ܩܝ̇ߺࡅ߳ظܝ🦋
#قسمت_چهارم ((شناخت رزم آرا چه کسی بود آیت الله کاشانی و دکتر مصدق چه کردند)) #ملی_شدن_نفت💰 #پول_توی
رزمآرا که در ارتش بهخاطر سختکوشی و مدیریت خود صاحب نامی بود وارد سیاست شده بود و با ایجاد پیوند با محافل سیاسی به ویژه اشرف پهلوی امیدوار به نخستوزیری بود. شاه و بریتانیا نیز میخواستند که فرد مؤثری که از اقدامات مختلف نترسد نخستوزیر شود و کار قرارداد الحاقی را تمام کند.
بار دیگر شاه بدون رای تمایل مجلس نخستوزیر جدید، یعنی #رزمآرا را منصوب کرد. #دکتر مصدق و جبهه ملی بهشدت با او مخالفت کردند ولی او توانست رای اعتماد از مجلس را به دست آورد. رزمآرا زیر فشار بریتانیا از مجلس خواستار تصویب قرارداد الحاقی شد ولی مخالفت مصدق و جبهه ملی به جای این کار منجر به مطرح شدن پیشنهاد ملی شدن نفت در سراسر ایران شد. موضوع منحل کردن مجلس به دست شاه برای بازکردن دست رزمآرا نیز در میان طرفداران بریتانیا مطرح بود ولی شاه که دیگر از قدرت گرفتن رزمآرا و احتمال سرنگونی خود به دست او بیمناک شده بود به مخالفان او پیوست. رزمآرا که از تصویب قرارداد الحاقی مأیوس شده بود بدون اینکه اعلام کند میخواست با پشتیبانی ظاهری از اندیشه ملی شدن نفت قرارداد جدیدی را پیشنهاد کند که عملاً حق امتیاز ایران را به ۵۰ درصد میرساند؛ ولی مقامات شرکت نفت ایران و انگلیس به شدت با این فکر مخالفت کردند. رزمآرا در ۱۳ اسفند ۱۳۲۹ ظاهراً به دست یکی از اعضای فدائیان اسلام کشته شد، اگر چه هنوز روشن نیست که چه کسانی واقعاً در کشتن او دست داشتند.
پس از کشته شدن رزمآرا، شاه باز هم بدون کسب رأی تمایل مجلس، حسین علا را به نخستوزیری برگزید. علا پس از چند روز ناگهان استعفا کرد و شاه آماده بود تا سید ضیاءالدین طباطبائی را به نخستوزیری برگمارد. گفته میشد که شاه با انحلال مجلس و سید ضیاء با دستگیری مخالفان جلوی روند ملی شدن نفت را خواهند گرفت. در جلسهای در مجلس شورایملی، جمال امامی به مصدق پیشنهاد نخستوزیری کرد، با این فکر که او قبول نخواهد کرد و سپس سید ضیاء نخستوزیر خواهد شد. در واقع سید ضیاء همزمان با این جلسه نزد شاه بود و منتظر بود تا با رأی تمایل مجلس نخستوزیر شود؛ ولی دکتر مصدق نخستوزیری را قبول کرد و نقشههای شاه و انگلیسیها و سید ضیاء و دیگران عملی نشد.
قدرت شاه در دوره نخستوزیری مصدق روزبهروز کمتر میشد و تمام کوششهای او و دربار با اقدامات متقابل مصدق خنثی میشد. به خاطر محبوبیت مصدق و امر ملی شدن نفت، شاه نیز در ظاهر از او پشتیبانی میکرد ولی عملاً در برکناری او میکوشید. در رویداد ۳۰ تیر ۱۳۳۱ ارتش به طرفداران مصدق و کمونیستها تیراندازی کرد و عدهای کشته شدند.
پس از به نخست وزیری رسیدن مصدق در اردیبهشت ۱۳۳۰ و اصلاح جزئی در گزارش ۹ مادهای کمیسیون نفت، اجرای #قانون_ملی_شدن_صنعت_نفت سرلوحه برنامه دولت قرار گرفت
@Yaranmontzar
🔆امیرالمؤمنین علیه السلام:
از كسانى نباش كه... از آنچه به او رسيد شكر گزار نيست، و از آنچه مانده زياده طلب است
📚قسمتی از حکمت 150 نهج البلاغه
🏺حکیمی از شخصی پرسید:
روزگار چگونه است؟
شخص با ناراحتی گفت: چه بگویم
امروز از گرسنگی مجبورشدم کوزه سفالی که یادگار سیصد ساله اجدادیم بود را بفروشم ونانی تهیه کنم.
حکیم گفت: خداوند روزی ات را سیصد سال پیش کنار گذاشته
و اینگونه ناسپاسی می کنی؟…
@Yaranmontzar
#امام علی «علیه السلام»
💠 #خداوند روزى مردم را مقدر فرمود و آن را براى برخى فراوان و براى بعضى ديگر اندك قرار داد، و ارزاق را بر مبناى تنگى و فراخى قسمت نمود، و در اين تقسيم بندى عدالت به خرج داد تا هر كس را بخواهد با فراوانى رزق و كمى آن آزمايش كند، و بدين وسيله ثروتمندان و فقرا را از جهت شكر نعمت و تحمل سختى در مجراى امتحان قرار دهد.
📚(نهج البلاغه، خطبه 90)
@Yaranmontzar
🔲✨ #امیرالمومنین علیه السلام فرمودند:
السُّلْطَانُ الْجَائِرُ وَ الْعَالِمُ الْفَاجِرُ أَشَدُّ النَّاسِ نِكَايَةً.
سلطان ستمکار و عالم بد کردار، بد ترین آسیب و آزار را برای مردم دارند.
📖تصنیف غررالحكم،ح۸۰۰۵
💜❗️#پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله فرمودند:
يَلْزَمُ الْوالِدَيْنِ مِنَ الْعُقُوقِ لِوَلَدِهِما ما يَلْزَمُ الْوَلَدُ لَهُما مِنْ عُقُوقِهِما.
همان چيزهايى كه سبب مى شود تا فرزند مورد نفرين [عاق] پدر ومادرش قرار گيرد، سبب مى شود كه پدر و مادر نيز مورد نفرين [عاق] فرزندشان قرار گيرند.
📖وسائل الشيعة، ج ۱۵، ص ۱۹۹
اللهم عجل لولیک الفرج
🔸http://eitaa.com
@Yaranmontzar
کانال شیعـہ اهل بیت
💢 سفارش به تقوا
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 اتَّقُوا اللَّهَ تَقِيَّةَ [تُقَاةَ] مَنْ شَمَّرَ تَجْرِيداً وَ جَدَّ تَشْمِيراً...
🔹 از خدا بترسيد، ترسيدن کسی که دامن همت به کمر زده و خود را از علایق جدا ساخته است...
📚 حکمت 210 نهج البلاغه
📎 https://btid.org/fa/photogallery/203632
📎 #اعتقادات
📎 #اخلاق
📎 #امامت
📎 #نهجالبلاغه
🔸http://eitaa.com
@Yaranmontzar