#درباره_رفتار_انسان
💠ای مردم، دنيا آرزومندان و خواهان خود را فريب مى دهد، براى شيفتگان خود ارزشى قائل نيست، و آن كس را كه بر دنيا پيروز شود مغلوب گرداند. به خدا سوگند هرگز ملّتى از ناز و نعمت زندگى گرفته نشدند مگر به كيفر گناهانى كه انجام داده اند، زيرا خداوند بر بندگان خود ستم روا نمى دارد. اگر مردم به هنگام نزول بلاها، و گرفته شدن نعمت ها، با درستى نيّت در پيشگاه خدا زارى كنند، و با قلب هاى پر از محبّت از خداوند درخواست عفو نمايند، آنچه از دستشان رفته باز خواهد گشت، و هر گونه فسادى اصلاح خواهد شد.
#خطبه_178
🔶 http://eitaa.com
@Yaranmontzar
💎 توصیههای امام علی (ع) برای روز #عیدقربان🐏
🔻امام علی علیهالسلام:
وَ إِنَّ هذا يَوْمٌ حُرْمَتُهُ عَظِيمَةٌ وَ بَرَكَتُهُ مَأْمُولَةٌ وَالْمَغْفِرَةُ فِيهِ مَرْجُوَّةٌ، فَاَكْثِرُوا ذِكْرَاللّه ِ تَعالى وَاسْتَغْفِرُوهُ وَ تُوبُوا اِلَيْهِ اِنَّهُ هُو التَّوّابُ الرَّحيمُ
❇️ اميرالمؤمنين علیهالسلام در خطبه روز عيد قربان فرمود:
... و حرمت امروز زياد و آرزوى بهرهورى از بركات آن بجا و اميد مغفرت الهى در آن پسنديده است.
پس ذكر خداى بزرگ را زياد گوييد و استغفار كنيد و توبه نماييد كه او توبه پذير و مهربان است.
📚 من لايحضره الفقيه، ج ۱، ۵۲۰
🔶 http://eitaa.com
@Yaranmontzar
هدایت شده از شبکه حضرت ولی عصر (عج)
13.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
📡 کانال رسمی شبکه جهانی حضرت ولی عصر (عج)
✳️ ویژگی یاران امام زمان(صلوات الله علیه)
👇👇همراه ما باشید :
آدرس اینستاگرام :
https://instagram.com/valiasraj.tv
آدرس ایتا :
eitaa.com/Valiasraj_tv
آدرس تلگرام:
🌐 https://t.me/valiasr_tv
🔰 قربانی در سنت زرتشتی و ایران باستانی
⛔️ هر سال به عید قربان که میرسیم عدهای میگویند: «شما مسلمانان چرا خون حیوانات را میریزید؟ چرا قربانی میکنید؟ ما آریاییها در دوران باستان به جای کشتن حیوانات، درخت میکاشتیم!»🐑🌴
✅ در پاسخ باید بگوییم:
1⃣ ما مسلمانان در عید اضحی (عید قربان) برای زنده نگه داشتن راه ابراهیم (ع) که پدر موحدین همه عالم است، و به شکرانه سرفرازی او در امتحان الهی، گوسفند قربانی میکنیم و گوشت آن را به فقرا و نیازمندان میدهیم. این یعنی انسانیت.
2⃣ کسانی که مدعی هستند نباید خون حیوانات را ریخت، آیا خودشان تابحال گوشت نخوردند؟ همبرگر و سوسیس چه؟! ای کاش برخی افراد قبل از اینکه حرفی بزنند یک نگاهی به خودشان بیاندازند.
3⃣ ما مسلمانان درخت هم میکاریم. منتها همین آریاییهای روشنفکرنما، در کریستمس، به تقلید از اروپاییها، درختها را قطع میکنند و به آن لامپ آویزان میکنند!
4⃣ قربانی کردن گوسفند ،بز، اسب و گاو در فرهنگ هخامنشی و ایضاً در سنت زرتشتی همواره وجود داشته. آنان خیلی خیلی بیشتر از مسلمانان حیوانات را قربانی میکردند (حتی در مواردی مرسوم بوده که حیوان را قبل از قربانی شکنجه میکردند). برای مشاهده کامل اسناد نگاه کنید به:
https://b2n.ir/d62114
#عید_قربان
@Yaranmontzar
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🌾
❤️ #امام_باقر (علیه السلام) فرمودند:
🍃 خداوند قربانی کردن و اطعام کردن را دوست دارد.
📖 المحاسن، ج ۲، ص ۱۴۳
#عید_قربان
@Yaranmontzar
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🌾
#ولایت_شناسی
هر خانه یک پرچم
#فقط_به_عشق_علی
#عید_غدیر
جهت انتشار✅
#لعنت_بر_طاغوتیان #انصرناقوم_کافرین
@Yaranmontzar
🛑 روز #دحوالارض و دعا برای #فرج
⭕️أمیرالمؤمنین صلواتاللهعلیه فرمودند:
🔰 نخستین رحمتی که از آسمان به زمین نازل شد در روز ۲۵ماه ذیالقعده روز #دحوالارض بوده است و هرکس این روز را روزه بدارد و شب آن را به عبادت بپردازد، به پاداش عبادت صدساله رسیده است..
⭕️ #دحوالارض؛ روزِ دعا برای #ظهور امام عصر عجّلاللهتعالیفرجهالشریف
➖در فراز پایانی #دعای_روز دحوالارض این چنین به پیشگاه خداوند متعال عرضه میداریم:
✅ «اَللَّهُمَّ دَاحِيَ الْكَعْبَةِ وَ ... اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَيْهِ وَ عَلَى جَمِيعِ آبَائِهِ وَ اجْعَلْنَا مِنْ صَحْبِهِ وَ أُسْرَتِهِ وَ ابْعَثْنَا فِي كَرَّتِهِ حَتَّى نَكُونَ فِي زَمَانِهِ مِنْ أَعْوَانِهِ اللَّهُمَّ أَدْرِكْ بِنَا قِيَامَهُ وَ أَشْهِدْنَا أَيَّامَهُ..
🔰 خدايا بر او و بر پدران پاکش درود فرست و ما را از اصحاب و سپاهیانش قرار ده و در رجعتش ما را برانگيز تا اینكه در زمان دولت او، از ياورانش باشيم؛ خدایا درک قیامش را روزیمان کن و در دوران ظهورش ما را حاضر فرما و درود بر او فرست و سلامش را هم به ما برسان؛ که سلام و رحمت و برکات خدا بر او باد..
📚اقبال الاعمال، ج۱، ص۳۱۲
📚زادالمعاد، ص۱۵۹
@Yaranmontzar
🛑 فضیلت زمين مقدس #کربلا نسبت به #کعبه (روز دحوالارض)
✅ حَدَّثَنِي أَبُو الْعَبَّاسِ الْكُوفِيُّ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْحُسَيْنِ بْنِ أَبِي الْخَطَّابِ عَنْ أَبِي سَعِيدٍ الْعُصْفُرِيِّ عَنْ عَمْرِو بْنِ ثَابِتٍ عَنْ أَبِيهِ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ ع قَالَ: خَلَقَ اللَّهُ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى أَرْضَ كَرْبَلَاءَ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَ الْكَعْبَةَ بِأَرْبَعَةٍ وَ عِشْرِينَ أَلْفَ عَامٍ وَ قَدَّسَهَا وَ بَارَكَ عَلَيْهَا فَمَا زَالَتْ قَبْلَ خَلْقِ اللَّهِ الْخَلْقَ مُقَدَّسَةً مُبَارَكَةً وَ لَا تَزَالُ كَذَلِكَ حَتَّى يَجْعَلَهَا اللَّهُ أَفْضَلَ أَرْضٍ فِي الْجَنَّةِ وَ أَفْضَلَ مَنْزِلٍ وَ مَسْكَنٍ يُسْكِنُ اللَّهُ فِيهِ أَوْلِيَاءَهُ فِي الْجَنَّةِ.
🔰 خداوند تبارك و تعالى بيست و چهار هزار سال پيش از خلقت كعبه زمين كربلاء را آفريد و آن را مقدس و مبارك قرار داد و پيوسته قبل از خلقت مخلوقات مقدس و مبارك بود تا آن را برترين زمين در بهشت نمود و برترين منزل و مسكنى قرارش داد كه اولياء و دوستانش در بهشت در آن سكنا مىگزينند.
📚نام کتاب : كامل الزيارات - ط دار المرتضوية
نویسنده : ابن قولويه القمي
جلد : 1 صفحه : 268
@Yaranmontzar
🛑 #قرآن یا #کتاب_مقدس، کدامیک بنظر شما #صلح آمیزتر است؟
✅کافی است به دستور این دو کتاب نسبت به #کافران نگاهی بیندازیم، در این صورت پاسخ سوال محرز خواهد بود.
📚قرآن کریم سوره الممتحنه (60) آیه 8 می فرماید که:
🔰 حتی با دشمنان تان که با شما پیکار نکرده و از دیارتان بیرون نرانده اند 👈 #عدالت پیشه کنید و از #نیکی به آنها نهی نشده اید.👉
📚کتاب مقدس در خرج 22 : 20 می نویسد که:
🔰 اگر کسی برای غیر از یهوه قربانی کند 👈باید #کشته شود.👉
✅برمبنای کتاب مقدس بیش از یک میلیارد هندو، سیک و بت پرست محکوم به #مرگ هستند. اما برمبنای قرآن کریم نه تنها نباید با آنها به خصومت برخاست بلکه حتی #نیکی به آنها و #عدالت در حق آنها نیز توصیه شده است.
@Yaranmontzar
#ولایت_امیرمومنان
🛑 از #نعمات_شیعه بودن (1)
✅حدّثنی محمّد بن موسی بن المتوکّل [باسناد یرفعه عن مالک بن الجهنی، عن أبی عبداللَّه علیه السلام قال: یا مالک أ ما ترضون أن تقیموا الصلاة و تودّوا الزکاة و تکفّوا أیدیکم وتدخلوا الجنّة؟ ثمّ قال:
یا مالک انّه لیس من قوم ائتمّوا بامام فی دار الدنیا الاّ جاء یوم القیامة یلعنهم و یلعنونه، الاّ أنتم و من کان بمثل حالکم، ثمّ قال:
یا مالک من مات منکم علی هذا الأمر شهید بمنزلة الضارب بسیفه فی سبیل اللَّه.
قال: و قال مالک: بینما أنا عنده ذات یوم جالس و أنا احدّث نفسی بشی ء من فضلهم، فقال لی: أنتم و اللَّه شیعتنا لا تظنّ أنّک مفرط فی أمرنا.
یا مالک انّه لایقدر علی صفة اللَّه أحد، فکما لا یقدر علی صفة اللَّه فکذلک لا یقدر علی صفة الرسول صلی الله علیه وآله و کما لا یقدر علی صفة الرسول فکذلک لا یقدر علی صفتنا و کذلک لا یقدر علی صفة المومن.
یا مالک إنّ المومن لیلقی أخاه فیصافحه فلا یزال اللَّه ینظر الیهما و الذنوب تتحاتّ عن وجوههما حتّی یتفرّقا و انّه لا یقدر علی صفة من هو هکذا.
و قال: إنّ أبی علیه السلام کان یقول: لن تطعم النار من یصف هذا الأمر.
🔰مالک جُهَنی گفت: امام صادق علیه السلام فرمود:
ای مالک! آیا نمی خواهید که نماز بخوانید و زکات بدهید و دست به حرام دراز نکنید و در عوض به بهشت بروید؟
ای مالک! هر گروهی که از رهبری در دنیا پیروی کنند، روز قیامت، رهبر و پیرو هر دو یکدیگر را لعن میکنند، جز شماها یا هر کس که مانند شما باشد.
ای مالک! کسی از شما که بر دوستی ما بمیرد، شهید است و مانند کسی است که در راه خدا جنگیده است.
مالک گفت: روزی نزد آن حضرت بودم و با خود حدیثی از فضایل آنها میگفتم، که به من فرمود:
به خدا قسم! شما شیعیان گمان نکنید که درباره ما افراط کردید.
ای مالک! کسی نمی تواند خداوند را آنطور که شایسته است، ستایش کند و همان طور که نمی تواند خدا را توصیف کند، از وصف کردن رسول خدا صلی الله علیه وآله هم عاجز و ناتوان است و به همین صورت، ما را هم نمی تواند، توصیف کند و همچنین از تعریف مؤمن نیز درمانده و عاجز است.
ای مالک! مؤمن با برادر مؤمن خود برخورد میکند و مصافحه مینماید، در همان هنگام خداوند به آنها نظر میکند و گناهانشان را میریزد، تا هنگامی که از یکدیگر جدا شوند. کسی توانایی ندارد چنین افرادی را آن طور که باید و شاید ستایش کند.
پدرم میفرمود: آتش، کسی را که این امر را توصیف کند نمی سوزاند.
📚 عنه البحار: ۷/۱۸۰ ح ۲۱ (قطعة) و ج ۶۸/۶۸ ح ۱۲۴ عن صفات الشیعة
📚الکافی: ۸/۱۴۶ ح ۱۲۲
📚 تنبیة الخواطر: ۲/۱۴۶
📚العوالم: ۴۲/۲۰۸ ح ۵ و ص ۴۷۶ ح ۱.
📚فضایل شیعه - شیخ صدوق ره - ص۷۵-۷۷
@Yaranmontzar
♦️ هجرتهای تمدّنساز (شهر ساز)
از ابراهیم(ع) تا امام حسین(ع)
▫️به مناسبت آغاز حرکت امام حسین(ع) از مکه به سمت کوفه
🔻تمدّن در طول تاریخ بشری، همیشه حاوی و مشتکل از دو پدیده مهم بوده: شهر و سفر
1⃣ مدنّیت و شهر نشینی جوهر تمدنسازی است. شهر که مادر تمدن است در نظر غربی وقتی شکل میگیرد که کنار رود( انگیزه کشاورزی) یا کنار جاده(انگیزه تجاری) قرار داشته باشد. امّا در تلقی اسلامی شهرهای مهم زمینهساز تمدن سازی اسلامی در مفهوم اجتماعی بود و هر دو در آغاز به علّت تقدّس مکان(شَرَفُ المكانِ بالمكينِ) و وجود آرامگاه، عبادتگاه، بارگاه مطهر و مسجد ساختار شهری یافتهاند.
2⃣سفر نیز ضرورت، پدیده و کنشی سیاسی اجتماعیست که در اغلب تمدّنها وجود داشته و رویدادهای مهمی را با خود رقم زدهاند. هجرت حضرت موسی(ع) از مصر به سمت فلسطین، سفرِ انگلیسیها به مستمعره های جدید، امریکا و استرالیا نمونههای بارز مذهبی، تاریخی، سیاسی و یا پسااستعماری سفر هستند.
✳️ هجرت اوّل
💢به گفته علامه البدری (از محققین برجسته در عراق) سفر حضرت ابراهیم(ع) مستقیماً از بینالنهرین و عراق امروزی به مکه بوده. محل حیات و حتی تولّد حضرت ابراهیم(ع) به گفته ایشان غرب فرات و محدوده نجف، کربلا و حله امروزی بوده است.
⭕️در توراتهای آرامی و اکدی آمده است که حضرت ابراهیم(ع) بعد از عدم هدایت مردم بینالنهرین، بین النهرین که آن روز از تمدّنهای عظیم بشری بود را "طلاق" داد، لفظی که ابداً در تورات عبریِ موجود و تحریف شده، وجود ندارد.
💢به همین دلیل حضرت ابراهیم مستقیماً از فرات غربی به مکّه هجرت کرد. به دلیل طلاق دادن سرزمین بینالنهرین و بازنگشتن به آن، محیطی که حائل بین مسکن جدید حضرت ابراهیم(ع) و خانوادهاش بود(مکّه) با بینالنهرین را حجاز(حاجز) به معنای مرز، حد و حجاب نامیدند.
💢سفر حضرت ابراهیم(ع) به مکّه و ترمیمِ بیتالله الحرام تمدّنساز بود، چراکه بنا بر کلام الله مجید؛ آن مکان، محلی قابل زندگی و حیات و سکونت نبود (رَّبَّنَا إِنِّي أَسْكَنتُ مِن ذُرِّيَّتِي بِوَادٍ غَيْرِ ذِي زَرْعٍ )
🔻در واقع حضرت ابراهیم(ع) دعایی برای شهرسازی و تمدّن سازی کرد که به قول علامه جوادی آملی (تفسیر تسنیم_سوره بقره) دعای حضرت ابراهیم دو دعا بود نه یک دعا(إِذْ قَالَ إِبْرَاهِيمُ رَبِّ اجْعَلْ هَٰذَا بَلَدًا آمِنً ) یعنی یک دعا این بود که این مکان را بلد و شهر قرار بده و دعای دوّم این بود که اینجا را امن قرار بده.
⭕️مکّه به تبع ترمیم کعبه توسط حضرت ابراهیم(ع) مرکز تمدّن اسلامی و محل سکونت جدید فرزندان حضرت ابراهیم(ع) شد که پیش از آن در بینالنهرین میزیستند.
✳️هجرت دوّم
💢تا چند هزار سال بعد از شهرسازی حضرت ابراهیم(ع) مکّه محل اصلی توحید و تدیّن و تمدّن اسلامی بود تا زمانی که نبی مکرم اسلام در مکّه حرکت و رسالت خویش را آغاز کرد و مبعوث شد.
🔻هجرت از مکّه به یثرب و شهرسازی نبی اسلام حول مسجد در مدینه النبی، شهر دیگری را مبتنی بر تلقی اسلامی بنا نهاد که نمونهای متکامل از تمدّن سازی اسلامی است.
💢با عبور از تاریخ پس از نبی اکرم، مادامی که به عصر امام حسین(ع) میرسیم، سفر این حضرت دقیقاً سیر معکوس سفر حضرت ابراهیم از بینالنهرین به مکّه است، به این دلیل که اوّلین پشتکنندگان به قیام امام حسین(ع) اهالی مدینه بودند که امام مجبور به هجرت به سمت مکّه شد و اتفاقاً اوّلین عذاب الهی به دلیل پشت کردن به ولایت را مردم مدینه با حمله یزید چشیدند، همانطور که در نامه امام حسین(ع) به بنیهاشم هنگام خروج از مدینه این امر پیشبینی شد؛
( فَاِنَّهُ مَنْ لَحِقَ بی مِنْکُمْ اُسْتُشْهِدَ، وَ مَنْ تَخَلَّفَ لَمْ یَبْلُغْ مَبْلَغَ الْفَتْحِ وَ السَّلام)
⭕️هجرت امام حسین(ع) به کربلا و به نوعی "طلاق" دادن مدینه موجب شد منطقه غرب فرات و کربلا جزء اصلیترین پایگاههای تشیع در جهان شود، جدا از شهرهایی مثل نجف و بغداد (در شمال کربلا) فقط شهر حله(پایتخت تمدّن بابل) که چهل کیلومتری شمال کربلا واقع است؛ شاهد حضور ۱۸ زعیم شیعه امثال علامه حلّی بوده که هر کدام جریانات سیاسی، علمی، فقهی و فرهنگی را بنیان نهادند.
🔰فلذا دو هجرت حضرت ابراهیم(ع) از غرب فرات به محدوده مکّه و مدینه و بازگشت امام حسین(ع) از مدینه به کربلا، دو محدوده، منطقه و شهر را بنا کردند که جزء پیشرانان تمدّن اسلامی و ملک طلق اهل حق شدند.
#تمدن_اسلامی
#هجرت
⚪️ منادی زمان
@Yaranmontzar