💠 امام علی (علیهالسلام):
🔹 «رُبَّ كَلامٍ جَوابُهُ السُّكُوتٍُمَ»
🔶 چه بسا سخنى كه پاسخ آن، «سكوت» است
📚 غررالحكم، ج4، ص64
⃣ #سکوت
@Yaranmontazer
بسم الله الرحمن الرحیم
🔷 آیه روز:
قُلْ إِنْ أَدْرِي أَقَرِيبٌ مَا تُوعَدُونَ أَمْ يَجْعَلُ لَهُ رَبِّي أَمَدًا (جن / آیه 25)
🔶 ترجمه:
بگو نمى دانم آنچه را كه وعده داده شده ايد نزديك است يا پروردگارم براى آن زمانى نهاده است.
@Yaranmontazer
🌸🍃 امیر المومنین علیه السلام در بخشی از حدیث شریف غمامه فرمودند:
«من وجه خدا، چشم خدا، زبان گویاى خدا در میان آفریدگانش هستم، من ولى خدا، نور خدا، باب خدا، گنجینه خدا و قدرت و مقدره خدا هستم، منم بهشت و منم دوزخ و منم سد ذو القرنین، من آنها را ساخته و قرار دادم.»
📖المجموع الرائق فی ازهار الحدائق ،ج۲ ، ص۳۲۸
اللهم عجل لولیک الفرج
@Yaranmontazer
شیعه اهل بیت
#حفظ_آبرو
#نهج_البلاغه
💥مَنْ ضَنَّ بِعِرْضِهِ فَلْيَدَعِ الْمِرَاءَ
🔴 «كسى كه به آبروى خود علاقه مند است بايد بحث هاى لجاجت آميز را با ديگران ترك گويد»
📘#حکمت_362
@Yaranmontazer
🏷 مبادا اینگونه باشد!
🔅#پیامبر_اکرم_(ص) :
🔸«هان! مبادا ترس از مردم، مانع از آن شود كه فردى از شما حق را ببيند و نگويد. [كه حق گويى] نه اجلى را نزديك مىكند و نه روزيى را دور مىگرداند».
🔹«ألا لا يَمنَعَنَّ أحَدَكُم هَيبَةُ النّاسِ أن يَقولَ الحَقَّ إذا رَآهُ أن يَذَّكَّرَ بِعِظَمِ اللّهِ ، لا يُقَرِّبُ مِن أجَلٍ ولا يُبعِدُ مِن رِزقٍ» .
📚كنز العمّال : ح ٥٥٧٠
❀ ذکر امروز : یا ربَّ العالمین (۱۰۰ مرتبه)
@Yaranmontazer
#نهج_البلاغه
◽️وَلاَ تَرُدَّ عَلَى النَّاسِ کُلَّ مَا حَدَّثُوکَ بِهِ، فَکَفَى بِذَلِکَ جَهْلاً
🔴و تمام آنچه را مردم براى تو نقل مى کنند تکذيب مکن، زيرا اين کار براى نادانى تو کفايت مى کند»
📘#نامه ۶۹
🔸http://eitaa.com
@Yaranmontazer
🔰آخرین منجی🔰
🔹️امنیت
🔸️قال علی علیه السلام:... لو قد قام قائمنا لَذَهبَتِ الشحناء من قلوب العباد و اصطلحتْ السباع و البهائم حتی تمشی المرأة بین العراق الی الشام... علی رأسها زینتها لا یهیجُها سبعٌ و لا تخافه...
امیرالمؤمنین علی علیه السلام میفرماید:... آنگاه که قائم ما اهلبیت علیه السلام قیام کند کینهها از دلها بیرون خواهد رفت حتی حیوانات درنده و وحشی نیز با هم سازگار خواهند شد و به یکدیگر ضرر نخواهند رساند، در آن روزگار به اندازه ای امنیّت زیاد خواهد بود که یک زن در حالی که همه زینت و زیور آلاتش همراه اوست از عراق تا شام را بدون ترس و دلهره به تنهایی خواهد پیمود.
📄 منبع :
بشارة الاسلام ص ۲۳۶
#آخرین_منجی
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
@Yaranmontazer
*✍ بازنویسی تاریخ زندگی اميرمومنان علیه السلام به صورت داستانی از زبان ایشان*
*📃 قسمت سی و سوم*
*❇️ شورای شش نفره خلافت*
🔻هنگامی که به طور ناگهانی به عمر حمله شد و در بستر مرگ افتاد، میرفت تا زمامداری امت به سهولت به دست من برسد تا بتوانم وظایفم را در قبال امت اسلامی، همراه با آینده روشن رقم بزنم، اما متاسفانه خلیفه دوم در بستر مرگ تصمیم جدید گرفت، وی شش نفر را برای خلافت کاندیدا کرد و مرا یکی از آن ۶ نفر قرارداد و هیچ یک از امتیازات مرا به حساب نیاورد؛ حتی بعضی از آن افراد را به من ترجیح داد.
🔻 در هر حال خلافت را میان شش تن به شورا گذاشت تا با اکثریت آرا فردی را از میان خود برای زمامداری تعیین کنند و پسرش را نیز بر سر ما گماشت تا اگر کسی را از میان خود به خلافت بر نگزیدیم گردن همه ما را بزند.
*❇️ تعجب از بی خبری مردم*
🔻 تعجبم از بی خبری مردم بود که میپنداشتند ابوبکر را رسول خدا صلی الله علیه و آله به جانشینی خود منصوب کرده است، که اگر این مطلب درست بود، از انصار پوشیده نمانده بود.
مردم از یاد برده بودند که خود آنان با تشکیل شورایی با ابوبکر بیعت کرده بودند و ابوبکر فقط با اراده و خواست شخصی خود، این مسئولیت را به عمر واگذار کرد و عمر نیز با نظر خود این انتخاب را در میان شش تن قرارداد!! بسیار جای تعجب و شگفتی است از اختلاف و تفاوت عملکرد ایشان؛ هنگامی که عمر ترکیب شورای خلافت را مشخص کرد، به عباس گفتم: خلافت را از ما گرفتند. عباس پرسید: چگونه فهمیدی؟ گفتم: از آن جا که اسم آن را کنار من قرار داده، و گفته است: نظر اکثریت معتبر است و اگر اکثریتی نباشد و دو گروه سه نفره تشکیل شود، فردی که برای خلافت انتخاب می شود از گروه عبدالرحمان بن عوف باشد، با این حساب سعد که با عمویش عبدالرحمان مخالفت نخواهد کرد، از سوی دیگر عبدالرحمان نیز داماد عثمان است. این سه تن که با هم اختلاف نخواهند کرد. عبدالرحمان هم در این جمع سه نفره قرار دارد، در نتیجه یا عبدالرحمان به عثمان رای خواهد داد یا عثمان به عبدالرحمان، درچنین اوضاعی، حتی اگر دو تن دیگر یعنی طلحه و زبیر نیز با من باشند، فایده ای نخواهد داشت.
آری من مطمئن هستم که یکی از این دو تن (یا عبدالرحمن یا عثمان) خلیفه خواهد شد.
*📚منابع:*
*1.الخصال جلد 2 صفحه 374*
*2.الاختصاص صفحه 173*
*3.ارشادالقلوب جلد2 صفحه 351*
*4.کشف المحجه صفحه 245*
*
*5.تاریخ طبری جلد3 صفحه 294*
*6.شرح نهج البلاغه جلد1 صفحه 191*
📗علی علیه السلام از زبان علی علیه السلام
─═༅𖣔✾🍃🌼🍃✾𖣔༅═─
@Yaranmontazer
💢 سخنرانی حضرت زینب (س) در دربار یزید
▪️پس از جسارت یزید نسبت به سر مقدس سیدالشهداء (ع) و امتثال او به ابیات ابن زبعری، زینب کبری (س) به پا خاست و پس از حمد و ثنای الهی و فرستادن درود و تحیت بر محمد (ص) و آلش، فرمودند: خدای بزرگ به راستی میفرماید: «ثم کان عقبة الذین اساءوا السوای ان کذبوا بایات الله و کانوا بها یستهزءون؛ سپس سرانجام کسانی که اعمال بد مرتکب شدند به جایی رسید که آیات خدا را تکذیب کردند و آن را به مسخره گرفتند.» [روم/۱۰]
▪️«ای یزید آیا گمان بردهای که با بستن راههای زمینی و تار کردن افقهای آسمان بر ما و چونان اسیران ما را از این سو به آن سو کشاندن، ما در نزد خداوند خوار گشتهایم و تو عزیز؟
⁉️ آیا گمان میبری با این کار بر قدر و منزلت تو در نزد خداوند افزوده میشود؟
⁉️ آیا این که دنیا را به کام و کارها را سامان یافته میبینی چنین بر خود میبالی و با خودپسندی تمام شادی میکنی؟
❗️ اگر امروز ملک و اقتدار ما به تو داده شده است، اندکی درنگ کن و این سخن خدای را به یاد آور که میفرماید: «ولا یحسبن الذین کفروا انما نملی لهم خیر لانفسهم انما نملی لهم لیزدادوا اثما و لهم عذاب مهین، آنها که کافر شدند (و راه طغیان پیش گرفتند) تصور نکنند اگر به آنها مهلت میدهیم به سودشان است ما به آنها مهلت میدهیم، فقط برای این که بر گناهان خود بیفزایند و برای آنها عذاب خوار کنندهای (آماده شده) است.» [آل عمران/۱۷۸]
📲 wikifeqh.ir/اسرای_کربلا
📎 #اسرای_کربلا
📎 #حضرت_زینب
@Yaranmontazer
❌سکولار و هوش مصنوعی
🔸 بیشتر بحثها در مورد هوش مصنوعی حول مزایا و منافع میچرخد که شامل اصلاحات بهداشتی فراانسانی، کاشت رایانه و نانوربات در بدن یا مغز که ممکن است روزی به اندازهای پیشرفت کنند تا سلولهای ما را تغییر دهند.
⚠️به عبارت دیگر، برای بهرهمندی از هوش مصنوعی باید کمتر انسان و بیشتر ماشین شویم. و این یعنی خالی کردن آدمها از اعتقادات و سکولاریزه کردن آنها.
#هوش_مصنوعی
#آینده
📂 منبع: alt-market.us
◼️ منادی #زمان
@Yaranmontazer
✳️ نماز؛ کلاس فروتنی
✍نماز ما را برای فروتنی تربیت میکند و به آن عادت میدهد، زیرا وقتی من تعظیم میکنم و سر خود را بر روی خاک میگذارم، حس میکنم که تسلیم پروردگارم و از خود هیچ ندارم: «إِنَّ صَلاتِي وَ نُسُكِي وَ مَحْيايَ وَ مَماتِي لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِينَ» (انعام، ۱۶۲) در این هنگام است که حس میکنیم هیچ نداریم و هر چه هست، از آن خداوند است. پس دیگر چرا به این و آن فخر بفروشیم و تکبر کنیم؟ چرا احساس خودبینی داشته باشیم؟ من کیستم که خودبین باشم؟ و به این و آن تکبر کنم و از این و آن انتقام بگیرم و این و آن را مسخره کنم؟ من کیستم؟ موجودی ناتوانم که اختیار سود و زیان خود را ندارد. این چکیدهی مفهوم نماز است، ولی هرگز بدان معنا نیست که در برابر دشمنان و ستیزهجویان ضعیف و ناتوان باشیم، زیرا قدرت ما به خداوند است، نه به خودمان.
👤 امام موسی صدر
📚 از کتاب عبادت یا عبودیت؟
@Yaranmontazer
✍ امیرالمؤمنین علی علیهالسلام:
مبادا مرگ درحالی به سراغت آید که تو از پروردگارت در طلب دنیا گریخته باشی
📚 غررالحكم حدیث۲۳۹۸
@Yaranmontazer