📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: شنبه - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳
میلادی: Saturday - 08 June 2024
قمری: السبت، 1 ذو الحجة 1445
🌹 امروز متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹سالروز ازدواج امیر المومنین با حضرت زهرا علیه السلام، 2ه-ق
🔹عزل ابوبکر از تبلیغ سوره برائت، 9ه-ق
🔹ارسال نامه امیرالمومنین به معاویه در جنگ صفین
📆 روزشمار:
▪️6 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
▪️8 روز تا روز عرفه
▪️9 روز تا عید سعید قربان
▪️14 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام
▪️17 روز تا عید الله الاکبر، عید سعید غدیر خم
#حماسه_انتخابات۸تیر۰۳
#جهادتبیین🇮🇷
🔥מוות לאמריקה ולישראל🔥
#نسل_ما_نسل_ظهور_است_اگر_برخیزیم☫
↶【به ما بپیوندید: 】↷
┄┄┅┅┅❅🌹☫🌹❅┅┅┅┄┄
#ایتا:👇
https://eitaa.com/joinchat/2248409099Cb908bf49ce
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
شهدا دو خوشحالی دارند اول به جهت نعمتهای فراوانی که خدا از فضل خویش به آنها میبخشد و دوم بخاطر برادران مجاهد آنهاست که شهید نشده و به آنها ملحق نگشتند و شهدا مایلند که با شنیدن خبر سعادت و نیکی حال برادران خود، خوشحالی خود را تکمیل کنند و این بشارت را بشنوند که برای برادران مومنشان نیز مانند خود آنها نه ترسی وجود دارد و نه غمی، معلوم میشود که
اولاً شهدا از اوضاع و احوال مومنین در دنیا خبردار میشوند
ثانیاً ترس و حزن نداشتن یا مربوط به مومنین در این دنیاست یا شهدا یا هر دو آنها که اگر منظور مومنین باشد معنایش اینست که آنها به جهت عدم دلبستگی به دنیا و داشتن توکل به خدا از آینده و نیز روز رستاخیز ترسناکند و نه نسبت به آنچه در گذشته از دست دادهاند، غمگین میشوند و اگر منظور شهدا باشد معنایش اینست که چون نعمتهایی که خدا با آنها بخشیده فنا و نابودی ندارد لذا آنها نه حزنی دارند چون نعمتی را از دست ندادهاند و نه ترسی چون احتمال از دست دادن نعمت در آن دنیا وجود ندارد.
آل عمران آیه ۱۷۰
#نهج_البلاغه
◽️وَالْهَوَى شَرِيکُ الْعَمَى
🔴 #هوا_پرستى شريک و همتاى نابينايى است»
🖊زيرا همان گونه که نابينايان اجسامى را که در اطراف آنهاست نمى بينند، هرچند نزديک و مجاور باشد، هواپرستان نيز از ديدن حقايق آشکار محرومند، چرا که حجاب هواپرستى سخت ترين و تيره ترين حجاب است و در آفات شناخت، آفتى بدتر از آن يافت نمى شود.
📘#نامه_31
🕊 #نهج_البلاغه ای شویم
🔴بيدار باشيد که آزمون بزرگ در پيش است!
#نهج_البلاغه
◽️اَلا وَ اِنَّ بَلِيَّتَکُمْ قَدْ عادَتْ کَهَيْئَتِها يَوْمَ بَعَثَ اللهُ نَبِيَّهُ وَ الَّذِي بَعَثَهُ بِالْحَقِّ لَتُبَلْبَلُنَّ بَلْبَلَةً وَ لَتُغَرْبَلُنَّ غَرْبَلَةً وَ لَتُسَاطُنَّ سَوْطَ الْقِدْرِ حَتَّي يَعُودَ أَسْفَلُكُمْ أَعْلَاكُمْ وَ أَعْلَاكُمْ أَسْفَلَكُمْ
💠آگاه باشيد، تيره روزى ها و آزمايش ها، همانند زمان بعثت پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم بار ديگر به شما روى آورد.
سوگند به خدایی كه پیامبر صلی الله علیه و آله را به حق مبعوث كرد، سخت آزمایش می شوید، چون دانه ای كه در غربال ریزند، یا غذایی كه در دیگ گذارند، به هم خواهید ریخت، زیر و رو خواهید شد، تا آنكه پایین به بالا، و بالا به پایین رود
📚 #خطبه_16
🕊 #نهج_البلاغه ای شویم
روحالله #مومن_نسب در خبرگزاری فارس نوشت:
در حال مطالعۀ تاریخ، اتفاقی به این نقاشی از اسارت زنان ایرانی به دست مغول در بیش از ۸۲۰ سال پیش برخورد کردم…
این زنها از خاندان حاکم ایران بزرگ در زمان خوارزمشاهیان بودهاند و یکی از آنها ترکان خاتون، از قدرتمندترین زنان تاریخ ایران است.
پوشش زنان را ببینید!
دقیقاً چادر و مقنعه است که حتی در اسارت هم از آن عدول نکردهاند…
به این حفظ اصالت حتیٰ در اسارت، باید مباهات کرد.
چیز قابل تأمل دیگری که ذهنم را به خود مشغول کرد این بود که چنگیزخانی که ۴۰ میلیون انسان کشته است، با این زنان ایرانی محترمانه برخورد کرده و از نجابت و اقتدار آنها شگفتزده شده و به آنها و حجابشان دستدرازی نکرده است.
این موضوع هم جای قیاس و تفکر دارد.
4.39M
#فوری 📣📣 حتما صوت گوش کنید❌
صحبت های مهم شیخ قمی درباره انتخابات
❌جبهه سنگین ضدانقلاب و اصلاحات
بوسیله تشویق کاربران با بازی همستر
در پلتفرمهای خارجی
🔥خیمه سنگین و آرایش خبیثانه دشمنان
در فضای مجازی خصوصا در این ایام انتخابات
🔥پرهیز شدید از شبکه های خارجی
📣💥حتما حتما جهت آگاهی افکار عمومی نشر حداکثری دهید
اول ذی الحجه مصادف با عزل ابوبکر از تبلیغ سوره برائت و آغاز نامه نگاری ها برای جنگ صفین
عزل ابوبکر از تبلیغ سوره برائت
در این روز و در سال نهم هجرت، ابوبکر از تبلیغ سوره برائت عزل شد. سپس پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم امیرالمومنین علیه السلام را روانه فرمود که آیات برائت را از ابوبکر بگیرد و خود بر اهل مکه قرائت فرماید.(1)
آغاز ماجرا این بود که در سال نهم هجری رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم ابتدا ابوبکر را به مکه فرستاد تا آیات اول سوره برائت را برای کفار بخواند. پس از حرکت ابوبکر از مدینه، جبرییل نازل شد و فرمود: ای رسول خدا این امر باید به دست شما یا به دست مردی که از شما ست انجام شود. و به روایت دیگر: باید علی علیه السلام از جانب تو تبلیغ کند. از این رو پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم امیر مومنان علیه السلام را که به منزله جانش بود، فرا خواند و به او فرمود: شتاب کن و آیات سوره برائت را از ابوبکر بگیر و در مراسم حج بر مردمان قرائت کن. پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم ناقه غضبا (شتر پیغمبر) را به امیر مومنان علیه السلام داد و ایشان همراه جابر بن عبدالله حرکت کرد.
روز دوم به ابوبکر رسید و آیات برائت را از او گرفت و اختیار آمدن با برگشتن را به خود او واگذار کرد. ابوبکر به مدینه برگشت و به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم عرض کرد: مرا برای کاری لایق دانستی که دیگران مشتاق آن بودند. ولی اندکی که رفتم مرا عزل نمودی؟ حضرت فرمود: من تو را عزل نساختم بلکه خداوند عزل کرد. امیر مومنان علیه السلام آیات را در سه روز ایام تشریق (ایام موقوف فعلی) در منا که مجمع کفار و مشرکان بود (که از بغض و دشمنی علی علیه السلام آکنده بودند)، هر صبح و شام همراه با فرمایش های پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم برای مردم قرائت می کردند و بعد از آن به مدینه مراجعت فرمودند. از هنگامی که علی علیه السلام به مکه رفته بود، از فراق او آثار حزن بر صورت مبارک پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم ظاهر گشته بود. صحابه با خود می گفتند: شاید خبر فوت آن حضرت از آسمان رسیده، یا از ما دلتنگ شده است. ابوذر نزد پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم دارای مقام و منزلتی بود، لذا او را نزد آن حضرت فرستادند. وی کلمات اصحاب را عرضه داشت و آن حضرت فرمود: حزن و اندوه من برای دوری از علی علیه السلام است.
ابوذر برای اطلاع از حال علی علیه السلام از مدینه به استقبال آن حضرت حرکت کرد و در اثنای راه به امیر مومنان رسید. با دیدن آن حضرت عرض کرد: پدر و مادرم فدای شما باد! آهسته تشریف بیاورید تا من جلوتر بروم و بشارت آمدن شما را به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم بدهم. ابوذر به سرعت خود را به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم رساند و آمدن حضرت علی علیه السلام را بشارت داد. آن حضرت با اصحاب به استقبال علی علیه السلام آمدند و چون به آن جناب رسیدند، پیاده شدند، آن حضرت را به آغوش گرفتند و صورت مبارک خود را بر شانه علی علیه السلام گذاشتند و از شوق دیدار هر دو گریستند. سپس پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم به حضرت علی علیه السلام فرمود: پدر و مادرم به قربانت در مکه چه کردی؟ امیر مومنان از تمامی آن چه که اتفاق افتاده بود، خبر دادند.(2)
آغاز نامه نگاری ها برای جنگ صفین
چون دو روز از ورود امیر مومنان علیه السلام به صفین گذشت، در اول ذی الحجه حضرت برای معاویه لعنه الله علیه نامه نوشتند و او را موعظه کردند. ولی آخرالامر قرار بر آن شد که روز اول صفر بعد از ماه حرام جنگ شروع شود و روز اول صفر جنگ شروع شد.(3)
به روایت دیگر ورود آن حضرت در 22 محرم بوده است.(4)
منابع:
1-بحار الانوار،ج97،ص384. فیض العلام،ص106. مصباح کفعمی،ج2،ص60.
2-فیض العلام،ص107.
3-تتمه المنتهی، ص24.
4-قلائد النحور،ج محرم و صفر،ص303.