eitaa logo
کانال مدافع حرم خانم زینب حاج قاسم سلیمانی
1.7هزار دنبال‌کننده
41.6هزار عکس
32.8هزار ویدیو
145 فایل
#شهادت_سردار_سپهبد_قاسم_سلیمانی 😢😢😢😢😢 آهنگ: (یاران چه غریبانه رفتند از این خانه) سر لشڪرِ ایرانی سردارِ سلیمانی هم عاشق قرآن و هم ڪشته قرآنی رفتی و وقارم رفت بر عشق عیارم رفت هم یار ولایت هم سردار دیارم رفت ای یار خداحافظ سردار خداحافظ😢😢😢😢
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 نماز شب هفدهم ماه شعبان برای آمرزش همه گناهان پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم فرمودند: هر كس در شب هفدهم ماه شعبان دو ركعت نماز بخواند در هر ركعت حمد یک بار و سوره‌ى «قُلْ هُوَ اَللّهُ أَحَدٌ» را هفتاد و یک بار بخواند، و بعد از پايان نماز هفتاد بار استغفار كند، از جاى خود برنمى‌خيزد مگر آنكه خداوند او را مى‌آمرزد و هيچ گناهى بر او نمى‌نويسد. 📚منبع : اقبال الاعمال چه خوب است که این نماز پرفضیلت را به امام عصر ارواحنا فداه هـدیه کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 تحقیر دوباره صهیونیست‌ها توسط رزمندگان قسام 🔹رزمندگان گردان‌های قسام، صبح امروز در محل تحویل ۳ اسیر صهیونیست، سلاح‌هایی را حمل کردند که در روز نفوذ به شهرک‌های اشغالی در هفتم اکتبر از ارتش رژیم صهیونیستی به غنیمت گرفته‌اند.
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 📸 هدیه معنادار نیروهای مقاومت به اسیر صهیونیست؛ «زمان در حال اتمام است» نیروهای مقاومت فلسطین به یکی از اسرای صهیونیست یک ساعت شنی دادند که روی آن نوشته: زمان رو به پایان است. این تندیس در جریان مراسم آزادی سه اسیر صهیونیست در جنوب نوار غزه طی امروز تحویل داده شد. در پایین این تندیس عکس اسرای صهیونیست دیگر قرار گرفته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 ترامپ: نمی‌دانم چین عضو بریکس هست یا نه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در اظهاراتی درباره گروه بریکس مدعی شد که این ائتلاف در حال فروپاشی است: «فکر می‌کنم این گروه به‌سرعت در حال فروپاشی است. ما گفتیم که اگر آن‌ها بخواهند اقدامی برای تضعیف دلار انجام دهند تعرفه‌های ۱۰۰٪ بر محصولات آنها اعمال خواهیم کرد.» وی در ادامه به‌طور عجیب و غیرمنتظره‌ای گفت: «حتی نمی‌دانم که چین عضو بریکس هست یا نه، اما چند کشور دور هم جمع شدند تا یک بازی به‌ظاهر زیرکانه انجام دهند.» ترامپ همچنین تهدید کرد که اعمال تعرفه‌های سنگین بر کشورهای عضو بریکس، این ائتلاف را تضعیف کرده است: «من گفتم که ما بر روی تمام کالاهای وارداتی از این کشورها ۱۰۰٪ تعرفه اعمال خواهیم کرد. و فکر می‌کنم، فقط با مطرح کردن این ایده، تمام آن نقشه‌ها از هم پاشید.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 ضرب و شتم فرد قرآن سوز در لندن فردی که در مقابل سفارت ترکیه در لندن اقدام به آتش زدن قرآن کرده بود، از سوی یکی از عابران مورد ضرب و شتم با چاقو قرار گرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 آزادی مسن‌ترین اسیر دربند رژیم صهیونیستی 🔹موسی نواوره اسیر ۷۰ ساله فلسطینی ساکن بیت لحم امروز در جریان مبادله اسرا از بند رژیم صهیونیستی آزاد شد. او از سال ۲۰۰۷ در بند رژیم صهیونیستی بود و به دو بار حبس ابد و ۲۱ سال زندان محکوم شد.