eitaa logo
کانال مدافع حرم خانم زینب حاج قاسم سلیمانی
1.7هزار دنبال‌کننده
39.8هزار عکس
30.7هزار ویدیو
144 فایل
#شهادت_سردار_سپهبد_قاسم_سلیمانی 😢😢😢😢😢 آهنگ: (یاران چه غریبانه رفتند از این خانه) سر لشڪرِ ایرانی سردارِ سلیمانی هم عاشق قرآن و هم ڪشته قرآنی رفتی و وقارم رفت بر عشق عیارم رفت هم یار ولایت هم سردار دیارم رفت ای یار خداحافظ سردار خداحافظ😢😢😢😢
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 سران کشورهای فرانسه، آلمان و بریتانیا فراموش کردند که بساط مصرف کوکائین را در جلسه با زلینسکی در کیف، قبل از ورود خبرنگاران جمع کنند شرفشون رفته :))))
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 سال ۹۱ ایران ۱.۵ میلیارد دلار صادرات برق داشت. آنقدر قوی بودیم که برنامه برای صادرات برق به اروپا هم داشتیم! حسن روحانی ۸ سال با متوقف کردن ساخت نیروگاه‌ها این بلا رو سر مملکت آورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 جواد ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است. فرار روبه جلو به شیوه جواد ظریف! تفکر غربگرا اینکه، همیشه طلبکاره! 🪧 🪧 شهید آوینی: جنگ نهایی ما با اسلام امریکایی است چرا که قدمت این اسلام از امریکا بیشتر است
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 «خلیج تا ابد فارس» پر بازدیدترین کلیپ در شبکه‌های اجتماعی چین 🔹نمایندگی ایران در پکن کلیپی را در خصوص خلیج تا ابد فارس بر مبنای توییت وزیر امور خارجه و نقشه‌های تاریخی تهیه کرده که این کلیپ در شبکه‌های اجتماعی چین با میلیون‌ها بازدید کننده منتشر شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 ویدئویی از لحظه اسارت سرباز یهودی آمریکایی، ادان الکساندر، در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، توسط مبارزان القسام در پایگاه ارتش اسرائیل معروف به پست پشتیبانی زرهی کیسوفیم، در نزدیکی مرز شرقی خان یونس در جنوب غزه.
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 سازمان‌ ملل: گرسنگی جان ۲ میلیون نفر را در غزه تهدید می‌کند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا