eitaa logo
کانال مدافع حرم خانم زینب حاج قاسم سلیمانی
1.7هزار دنبال‌کننده
39هزار عکس
29.6هزار ویدیو
143 فایل
#شهادت_سردار_سپهبد_قاسم_سلیمانی 😢😢😢😢😢 آهنگ: (یاران چه غریبانه رفتند از این خانه) سر لشڪرِ ایرانی سردارِ سلیمانی هم عاشق قرآن و هم ڪشته قرآنی رفتی و وقارم رفت بر عشق عیارم رفت هم یار ولایت هم سردار دیارم رفت ای یار خداحافظ سردار خداحافظ😢😢😢😢
مشاهده در ایتا
دانلود
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃. 🖼 امام صادق (علیه السلام): خوشا به‌حال آنکه در زمان غيبت قائم ما به امر ما چنگ بزند‌ و بعد از هدايت قلبش نلغزد. ‌ 📚 بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۱۲۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃. آیت الله مجتهدی تهرانی (ره) : گاهی انسان یک دعاهایی میکند که به صلاحش نیست. آن حاجت را در دنیا به او نمیدهند، ولی در قیامت میدهند. میگوییم:« خدایا این چیست؟» میگوید:« در دنیا دعا کردی، صلاح نبود به تو بدهیم، اینحا دادیم. » ذوق میکند و میگوید:« عجب! کاش هیچ یک از دعاهای من مستجاب نمیشد و همه را اینجا به من میدانند، اینجا بهتر است. » خیلی وقت ها بچه به پدر و مادرش میگوید:« به من شیرینی بدهید»، ولی پدر و مادر صلاح نمیدانند. مثلا شام خورده، صلاح نیست شیرینی بخورد. مادری بچه اش را دوست دارد، طوری که لقمه را از دهان خودش برمی دارد و له بچه اش میدهد، ولی گاهی برخی چیزها که بچه به آن علاقه دارد، مادر میداند که به صلاحش نیست و آن را به بچه نمیدهد. مثلا غذای سرخ کردنی برای بچه خوب نیست، مادر به او نمیدهد. 🔸خدا هم اینگونه است. ما بعضی چیزها را از خدا میخواهیم که صلاح نیست به ما بدهد اما عقل ما نمیرسد که صلاح نیست! باید بدانیم که هرچه را خدا به ما داده، صلاح ما بوده است. به یکی داده و به یکی نداده است. به کسی که داده، صلاح بوده و به کسی هم که نداده، صلاح بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃. پس از اذان صبح در حرم سیدالشهدا و در لحظاتی که مومنین آماده اقامه نماز صبح می‌شدند، با حضور یافتن صادق شیرازی بعنوان امام جماعت، ناگهان شعارهای مختلفی از جمله «ابالفضل علمدار خامنه‌ای نگهدار» بصورت یکپارچه، حرم را فرا گرفت. پ ن درود بر مردم با بصیرت ولایتمدار اجرکم عندالله مرگ بر تشیع انگلیسی 🇮🇷اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بِحَقِ زینَبِ الکُبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃. شرکت آب و فاضلاب بیشتر به دنبال درآمد است و اصلا کاری به بهینه‌سازی مصرف آب ندارد عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس درآمد شرکت‌های مرتبط با آب در وزارت نیرو در جای درستی هزینه نمی‌شود و هیچ نظارتی روی آن‌ها نیست/ با این وضعیتی که مدام آب سد طالقان را خالی می‌کنند، تا چند سال دیگر کل آب دشت قزوین خشک می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
12.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افشاگری جدید پایگاه خبری آمریکایی: قمار مرگبار دفاع هوایی اسرائیل بر سر موشک‌های ایرانی در اوج جنگ ۱۲ روزه، کمبود موشک‌های پیشرفته «آرو» و «تاد» ارتش اسرائیل را به نقطه‌ای بی‌سابقه رساند؛ جایی که فرماندهان رژیم مجبور شدند تصمیم بگیرند کدام موشک ایرانی را رهگیری کنند و کدام را بگذارند به هدف بخورد. نتیجه؟ چند پایگاه حیاتی نظامی رژیم هدف قرار گرفت و آسیب دید؛ روایتی که پایگاه National Security Journal آن را «فلج‌شدن ظرفیت تصمیم‌گیری ارتش اسرائیل» توصیف کرده است.
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃. اعتراف نخست‌وزیر جنایتکار اسرائیل؛ غزه مال فلسطینی‌هاست، اشغال کامل آن فقط یک خیالِ مسیحایی و فانتزی است! ایهود اولمرت، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی: غزه متعلق به فلسطینی‌هاست، این رویاها، این استدلال‌ها این ادعاها و این موعظه‌ها که غزه باید بخشی از دولت اسرائیل شود و به‌طور کامل اشغال شود تا یهودیان در آنجا ساکن شوند خیالی مسیحایی و فانتزی است این چیزی نیست که به میراث ما تعلق داشته باشد یا ما حق داشته باشیم آنجا باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
19.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃. 🏴دقت کردین اربعین برای هیچکدوم از ائمه نیست و فقط مخصوص امام حسین (ع)؟؟ 🎙 استاد عالی