eitaa logo
کانال مدافع حرم خانم زینب حاج قاسم سلیمانی
1.8هزار دنبال‌کننده
33.7هزار عکس
24.5هزار ویدیو
121 فایل
#شهادت_سردار_سپهبد_قاسم_سلیمانی 😢😢😢😢😢 آهنگ: (یاران چه غریبانه رفتند از این خانه) سر لشڪرِ ایرانی سردارِ سلیمانی هم عاشق قرآن و هم ڪشته قرآنی رفتی و وقارم رفت بر عشق عیارم رفت هم یار ولایت هم سردار دیارم رفت ای یار خداحافظ سردار خداحافظ😢😢😢😢
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 شغل رسمی: جاسوسی! ماموریت: شکستن حرمت دین ♦️دوازدهمین سالگرد یوم الله و حماسه 9 دی، مجالی برای طرح یک سوال مهم است. حجم خیانت سران و مدعیان جنبش سبز چه قدر است؟ 🔹آیا تصادفی و اتفاقی بود که روز ششم دی 88 (مصادف با عاشورا و روز شهادت امام حسین علیه السلام) مرتکب آن حرمت شکنی بی سابقه و هلهله و کف و سوت و آتش زدن کتیبه ها و و موکب های عزاداری شدند، یا آن ماجرای تلخ، نوک کوه یخ نفاق بود که بعد از هشت ماه سر برآورد تا ثابت کند شعار "یا حسین- میرحسین" و لاف خط امام (ره)، صرفا نقابی برای ارتکاب خیانت های دامنه دار بوده است؟ ♦️آنچه فتنه سبز را به هزیمت کشاند و بانیان و دست اندرکاران آن را مورد لعنت ابدی مردم قرارداد، ماهیت دین ستیز و ضد ایرانی آن بود. 🔹مجید محمدی از اعضای موثر حلقه کیان است؛ یکی از چند حلقه اصلی سازمان دهنده آشوب‌های نیابتی 78 و 88 که طیفی از سران حزب مشارکت، سازمان مجاهدین انقلاب، گروهک ملی-مذهبی و... در آن گرد هم آمده بودند. وی پس از خروج از کشور در خدمت برخی مراکز آمریکایی درآمد. این حامی فتنه سبز، اواخر مهر ماه 1388 در وبسایت رادیو فردا نوشت: ♦️«اعضای جنبش سبز اهل ریاضت نیستند. می‌خواهند با شورت کوتاه و تاپ بیرون بیایند. می‌خواهند سینه بزنند و اگر هوس کردند، لیوان شرابی بنوشند... آنها در ملأ عام روزه خواری می‌کنند و نصرمن الله و فتح قریب سر می‌دهند. در نماز جمعه با کفش و به صورتی مختلط پشت سر هاشمی نماز می‌خوانند و جای صلوات، سوت و کف می‌زنند"! 🔹همین عضو حلقه کیان 19 دی 1388 به دنبال اعلام عدم صلاحیت آقای صانعی برای مرجعیت از سوی جامعه مدرسین ، در وبسایت رادیو فردا مدعی شد «با این موضع جامعه مدرسین، تنها نامی از مرجعیت مانده و نهاد مرجعیت شیعه در جمهوری اسلامی تخریب شده است». مقارن همین ایام، برخی آشوبگران در خیابان شعار می‌دادند « مجتهد واقعی/ منتظری، صانعی». اسلام شراب و دامن کوتاه و روزه خواری علنی دیگر نیازی به مجتهد و روحانی و شیخ نداشت؛ مگر برای زدن ریشه اصل اسلام! با دین خدا هر که در افتاد، بر افتاد ♦️همین مهره سازمان سیا وعضو شبکه کیان، 4آبان 88 پس از مشاهده افول فتنه سبز، در رادیو فردا اعتراف کرد: 🔹«اسلامگرایی جدی‌ترین مانع و مخاطره برانگیزترین مشکل در برابر جنبش سبز است. ریشه‌های فرهنگی و اجتماعی که به تأسیس و تداوم جمهوری اسلامی منجر شدند هنوز در جامعه ایران زنده‌اند. آنچه خطر جدی در برابر جنبش سبز است، نام جمهوری اسلامی نیست بلکه اسلامگرایی است که در ایران قوی است. در ضرورت جدی گرفتن اسلامگرایی و اهمیت آن همین بس که بیش از سه دهه، حکومت را سر پا نگه داشته است. این ایدئولوژی از نفس نیفتاده و بر زمین زدن و ضربه فنی کردن آن کاری است بس دشوار. نقطه حساس و بنیادین جمهوری اسلامی نه مقام ولی فقیه یا شخص ]آیت‌الله[ خامنه ای، بلکه اسلامگرایی است». ♦️این عضو حلقه کیان 12 دي ماه 1389 درپي اعدام یک جاسوس رژيم صهيونيستي، از اصل "شغل جاسوسی" دفاع کرد و در رادیو فردا نوشت «جاسوسي در دنياي امروز يك شغل است، نه يك عمل غيراخلاقي(!) در بازار اطلاعات، همه درپي عرضه و كسب اطلاعاتند»!! این باور برخی گردانندگان فتنه سبز بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 🔻فقط خواستیم یه خداقوت بگیم به حامیان اصلی و در قم که از هیچ تلاشی در تطهیر این افراد مضایقه نکردند😂 🔷 علی بنایی، رسول جعفریان و... از رفقای دیروز و تطهیر کنندگان امروز جریان لاریجانی هستند. خسته نباشی پهلوان... عجب
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 ▪️ دلم از روضه های فاطمیه گرفته در هوای فاطمیه ▪️ بیا ای التیام روی نیلی بیا صاحب عزای فاطمیه
4_6037491723339304079.mp3
28.88M
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 روضه دشتی ( عزیزوم کاسه‌ی چشموم سرایت ) درخواستی بسیار حاج محمود کریمی و حاج اصغر زنجانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 پسر بچه اهل مبارك آباد دچار برق گرفتگی شده بود و به کما رفت👆 از اورژانس به پدرش میگن هیچ درمانی نداره و بهش اعلام میکنن تا اهداعضو کنه؛ اما عموی کودک برای او تربت امام حسین علیه‌السلام آورد و بر پیشانی کودک کشيد؛ كودک چشمانش را باز کرد و شفا گرفت؛ نام این پسر از آرین به «حسین» تغییر یافت. صلى‌الله‌عليك يااباعبدالله الحسین
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 ایران در حال احیای دوران طلایی اسلامی است" 🔹 در پی پرتاب موفقیت آمیز سه محموله تحقیقاتی با ماهواره بر سیمرغ به فضا، کیتن منزفیلد، نویسنده و محقق در گفتگو با پرس تی‌وی اظهار داشت، ایران در حال احیای دوران طلایی ست که کشورهای اسلامی پیشتاز علم در جهان بودند.
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 در ادامه سیاستگذاری های کج‌فهمانه طالبان، این گروهک غالب دستور بریدن سر مانکن‌ها را صادر کرد 🔹 طالبان به فروشگاه‌های لباس افغانستانی گفته که سر آدمک مانکن‌ها، خلاف اسلام است. 🔸 طالبان به دکانداران در ولایت هرات دستور داده که سر مانکن ها را بیرون آورده و قطع کنند. 🔹 طالبان می‌گوید این مدل‌ها شبیه «بت» بوده و در اسلام ممنوع شده‌اند. 🔸 در ابتدا به مغازه داران گفته شد که باید مانکن ها را کاملاً دور بریزند. اما پس از شکایت‌هایی که گفتند باعث کاهش خرید و فروش لباس می‌شود، طالبان اعلام کردد که تنها سرهای آن‌ها باید قطع شود.
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 رییس‌جمهور: امکان رسیدن کشور به رشد اقتصادی ۸ درصد وجود دارد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👤رئیسی در دیدار با آیت الله مکارم شیرازی: دولت در دو جبهه خنثی‌سازی و رفع تحریم‌ها فعالیت می‌کند و با فعالسازی ظرفیت‌های کشور امکان رسیدن به رشد اقتصادی هشت درصد وجود دارد. 🔹با تلاش دولت برخلاف گذشته استقراض از بانک مرکزی انجام نمی‌شود. 🔸دولت سیزدهم به صورت شبانه روز در حال فعالیت برای حل مشکلات مردم است. رفع مشکل کسری بودجه سال‌جاری از دغدغه‌های ماست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠@yazeynb💠 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 باید انگار به راه شهدا برگردیم باید انگار به آن حال و هوا برگردیم مثل آن روز که در فکه خدایی بودیم باید اینبار به میدان بلا برگردیم کاش مثل شهدا خالص و مخلص بشویم فارغ از خود بشویم و به خدا برگردیم باید از مسلک کوفی صفتان توبه کنیم از نشستن سر محراب دعا برگردیم منتظر نیست به جز مهدی زهرا احدی انتظار از طرف اوست که ما برگردیم حج ما هست همان روز که از بیت الله با گل فاطمه تا کرببلا برگردیم روضه یک سنگ نشانیست که ره گم نشود تا به خون خواهی آن رأسِ جدا برگردیم!